Çok ağrıma gitti. Bana cinsellik konusu açtı red ettim mesaja bak

Çok ağrıma gitti. Bana cinsellik konusu açtı red ettim mesaja bak

Alçak bir adam. Fakat siz kızların gerçekten idrak edemediği bir şey var. Sizinle flört eden, yoğun bir ilgi gösteren, iltifatlar, hediyeler yağdıran, dm kutunuzu dolduran, sizi şımartan erkeklerin çoğunun aslında umrunda bile değilsiniz. Ulaşmak istedikleri şey sadece vajina, sizin ki ya da bir başka kadının ki, arada hiçbir fark yok. Aslında size söylenen sözler, sizinle aynı anda onlarca kadına daha söyleniyor. Siz de sadece size ilgi gösteriliyor, gerçekten harika bir insan olduğunuzu zannediyorsunuz. Alakası bile ne en sevdiğiniz film, ne en sevdiğiniz renk, ne de acılarınız umrunda tüm bunlarla ilgileniyormuş gibi yapma sebepleri sizi yatağa sokmak. Bir erkeğin size aşık olması için, gerçekten karakterinize sevgi duyması gerek. Bunun içinde uzunca bir süredir tanışıyor olmak gerekir.
Yaw he diyip geciceksin bu tek hücreli canlılara mesajı okuyunca cinlerim tepeme çıktı bile. Kaliteli yaşamak cinselliğe bağlıysa defolsun kaliteli yaşasın kaliteyi cinsellikle ölçen bir beyin yoksunundan tez zamanda kurtulmuşsun.
Alkis
Kriterleri olmayan, basit birini red ettin diye sen neden üzülüyorsun? Seçici biri olsaydı, beğenmediği birine teklifte bulunmazdı. Ağlamasın.
Helal olsun
Cevap
11Cevap
Arkadaşımız kendinde olmayan şeyleri söylemiş.
Cinselliği ret etmek neye göre beyinsizlik sayılıyor. Hu mesaj sonrası görüşüyor olnan gerçekten beyinsiz olduğunu kanıtlar
Asla
birak aglasin onun zoruna gitmis nefret kusmus sen istemiyorsan kimse seni zorlayanaz kabul etsen beynin fizigin karakterin ona koymuyordu ama 😂😂
İnsan kendisinde ne eksikse karşısında da onu eksik zanneder. Buda öyle yapmış kalitesiz ve beyinsiz kardeş ipini çöz gitsin
çok ağır konuşmuş. boş ver takma kendi kalitesini belli etmiş
Onun karaktersizligidir. Dünya hassas kalpler için biraz adil değil
Arkadaşımız kendinde olmayan şeyleri söylemiş.
Cinselliği ret etmek neye göre beyinsizlik sayılıyor. Bu mesaj sonrası görüşüyor olnan gerçekten beyinsiz olduğunu kendini belli etmiş
Aşağılık insan, cidden anlamıyorum bunları nefret ettim iyice yeminle
Fena canı yanmış o... çocuğunun çok belli. Zamanında aynı yaklaşımı başka erkekler annesine yapmış sanırım. İyi olmuş kurtulmuşsun üzme kendini.
İstediğini alamayınca yazmış genel durumlar erkekte takmamak gerek
Deseydin senin de biraz ahlaka ve şerefe ihtiyacın var diye.
Morali bozulmuş istediğini alamayınca
Duygusal kontrolü zayıf insanlarla işin ne senin
kiloluysan da kilolusun ne olacak
Yalvaran oydu
birini mi buldu sen mi yolladın?
Ben yolladım
Ayıp etmiş
Zoruna gitmiş
Basit biti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?