Flörtüm cinsellik konusunu geçirdi. Rahatsızlığımı ve bu konular için aceleci olduğunu söyledim. Benimle takılmak istiyorsan böyle bir şey de söz konusu değil dedim. O da benimle ciddi ilerlemek istediğini söyledi ve anlayışla karşıladığını ve akışına bırakacağını söyledi. Gayet güzel şekilde kapattık. Aradan 1 saat geçince beni her yerden çıkarmış, numaramı falan silmiş. Aradım bir defa açmadı. Daha da üstelemedim. Çok zoruma gitti... Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum gerçekten zorlayıcı olabilir. İçtenlikle sınırını belirtmiş ve anlaşılabilir bir beklenti içinde olmuşsun. Bu tür konularda anlayış göstermekte fayda var. Belki de bu konuda seninle aynı noktada olamadığını hissetti ve bu yüzden iletişimi kesmeyi tercih etti. Anladığım kadarıyla duygusal olarak zorlayıcı bir durum. Kendine zaman ayırarak ve bu durumu anlamaya çalışarak daha iyi hissedebilirsin. Arayış içinde olanlar arasında her zaman daha uyumlu birini bulabilirsin, endişelenme. Önemli olan sınırlarını korumak ve kendine saygı göstermek.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim! Herhangi bir sorunuz olursa, her zaman buradayım. Kendine iyi bak! 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik konusunu açması iyi aslında ama güzel bitirememiş.
Karşı taraf bunu şimdilik istemiyorsa saygı duyması lazımdı. O an güzelce bitirmeliydi ama saygısızlık yaparak gitmiş..
boş ver, zoruna gitmesin. Flört zaten..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok bile beklemiş... Çocuk bakıcısına benzer bir hali yoksa uğraşmaz. Madem güzel şeyler yaşansın istemiyor biri bırak ne yaparsa yapsın 📡📡📡 zaman emek harcamaya değmez çöp bir yatırım o kişi.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sen hangimize salladım ben anlamadım 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHak geçmesin diye ikinize de 😛
+1 yılAynısı başıma geldi kendisinin aklı fikri cinsellikteydi ben cinsellikten bahsetmeyince konuşmayı bıraktı başka kızlarla konuşuyor... Ama takipten çıkarmamış 😒
04 Yorumla
Soran+1 yılSen çıkarsana kız
- +1 yıl
Ben çıkardım zaten o hala takip ediyor
Soran+1 yılAnca öyle uzaktan bakar öyle canım 🙌🏻
- +1 yıl
Hmmm anlamıştım köpek gibi geri geleceğini yazdı bugün hahahayt tuzlu çekirdek gibiyim başlayan bırakamıyor beni
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. O seni flört olarak değil de takılmalık kız olarak görmüş. Senle sadece takılmak için konuşuyorum deseydi bu sefer sen ayrılırdın. O da bunu bildiği için flört ayağına senle takılmak istemiş. Sen de istediğini vermeyince de gerçek yüzünü ortaya çıkarmış işte.
Bence sen de onu her yerden engelle. Muhtemelen kendisine yeni birilerini arıyordur ve aynı yalanları onlara da söyleyecek
12 Yorumla
Soran+1 yılAradıktan sonra hemen bastım engeli zaten. Haddini belirtmek için aramıştım, kendisi bilir. Bu arada fake hesaptan baktım ertesi gün (yani bugün) 40 kişiyi takip etmiş kdkdkdk
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece sexmiş işte kurtulmuşssun. Ona kızma bence muhtemelen benim amacım seks diyememiş ve o yüzden öyle demiş tabiki bunu yüzüne demediydi. Çok kırıcı olmuş. Yinede kimsenin aklına soru işareti koymamalı insanlar. En kötüleri bunlar değil ama emin ol. Cinselliğe İkna etmek adı altında evlilik vadiye kandırmaya çalışan, duygularını birine güvenme ihtimalini, hayat enerjini yıkan insanlar daha kötü.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun aşkım
Cevap sahibi+1 yılAllah kurtarmış canım ❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bana da yaptılar. Hiç zoruna gitmesin büyük bir belayı def ettin hayatından öyle düşün. Cinsellik özel bir şeydir. Herkesle yaşanmaz. Hemen de yaşanmaz. Hastalık kapmaktan tut ruhunun yaralanmasına kadar travma yaşamaya kadar yolu var. İyi yapmış öyle bir tipten olmazmış zaten bunu göstermiş oldu.
20 Yorumla
+1 yılBeklentileriniz farklıymış ilişkiden ama arkadaş içten pazarlıklıymış. Aslında zor değil açık sözlü olmak ama günümüzde ne yazık ki tercih etmiyor insanlar. Aslında hiç zor değildi bu durumun kendisine uymadığını söyleyip, iyi dileklerle saygılı bir şekilde vedalaşmak. Ama herkes kendine yakışanı yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılNeden zoruna gitti? Aksine sevinmelisin çünkü sana uymayan birisini uğraşmadan hayatından çıkarmış oldun. Demek ki amacı cinsellikmiş ve senin koyduğun kırmızı çizgi işine gelmedi. Böyleleri için kendini üzme, sen değerlisin 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺💛
+1 yılIyi ki flortunmus. Senin kararlarina saygi duymuyorsa s*ktir et bebegim. Zoruna da gitmesin. Iyi ki olmamis deyip mutlu ol
41 Yorumla
Soran+1 yıl🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Çok şaşırdım böyle bir olaya. Ne iğrenç pis niyetli biriymiş o öyle. Allah’ın sevgili kuluymuşsun. İnsan sinir olur haklısın saygısız, terbiyesiz, adi adam
12 Yorumla
Soran+1 yılAy konuş kız 😂💛
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zoruna gitmesin, en baştan tanımışsın iyi bir şey. Ben evli olmasaydım ve bir erkek bana cinsellik için yaklaşsaydı ben direkt engellerdim zaten. Herkes yapmak zorunda değil. Ki ben hastanede çalışıyorum, gelen gençlerin birçoğunda bulaşıcı hastalık var. Yani niye kendimi riske atayım ki?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki düşünce dünyanızda aynı veya benzer düşünmüyormuşsunuz. Yaptığı şey de saygısızca. En azından bu düşünce bana uymuyor deyip iyi dileklerle bitirmesi gerekirdi.
45 Yorumla- +1 yıl
En fazla bir beğeni atılıyor maalesef
- +1 yıl
@Karelipicamaa Saygı herkesin sahip olması gereken bir erdemdir. Hem kendine, hem çevrendekilere saygın olması gerekir. Bu davranış zaten direk saygısızlık içeren bir davranış. Bence gitmesi daha iyi olmuş.
- +1 yıl
Sizin düşüncenize katılıyorum
- +1 yıl
@Karelipicamaa teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Kaşe imza
Ergenmiş ve vereken olmuş, yetişkin ve uçkuruna düşkün olmayan biriyle tanışman dileğiyle..
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin amiiiğn 😂🙌🏻
+1 yılJeton köşeli demekki.. 1saat sonra aklı başına delmiş.. Diye düşünürüm
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılO da senin gibi dürüst olmalıydı ama herkes erdemli değil maalesef. Canını sıkmasın, sen kendi doğrunu edebinle savunmuşsun. Değmeyecek biriyle zaman kaybetmeyecek olmana sevinmelisin bence bozulmaktansa.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal ya 😂 direkt söyle o zaman çocuk gibi önce sorun yok diyip de habersizce böyle yapması saçmalık resmen keşke aramasaydin da o merak edip eşşek gibi arasaydi
11 Yorumla
Soran+1 yılAşkım aradım aradım da olayı düzeltmek için aramadım ki ağzına s. çmak için aradım hshahahd
+1 yılseninle cinsellik için konuşuyormuş sonrasında senin yüzüne söyleyememiş bunu sen istemeyince bu konuya uzak olduğunu söyleyince uğraşmak istememiş anlayışla karşılar gibi davranmış sonra baybaylamış
14 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
Haspam dmdmdmd
- Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılbu şekilde bana uymuyor demeliydi
çok rahatsız edici ve boş adam hareketi
senin adına ise sevindim, boşa zaman kaybetmedin
10 Yorumla İkinüz içinde iyi olmuş o sorunun çözümü yok. Bir taraf isteyip bir taraf istemediğinde hep sorun olurdu
10 YorumlaHani derler ya verilmiş sadakan varmış, öyle bir şey. Yaşayınca da bir kaç seferden sonra yapacaktı, yapmadım onun için bıraktı diye düşünme
10 Yorumla
+1 yılOha şaka mı allah kurtarmış knk neden zoruna gidiyor
20 Yorumla
+1 yılcehenneme kadar yolu var onun niyeti belliymiş zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmus ya pislikten kurtuldin daha ne istiyorsun
10 Yorumla Niyetini başta ele vermiş, bu vermez diye başka maçlara gitmiş kdkd
10 Yorumla
+1 yılniyetini erken belirtmesi iyi olmuş boş ver
10 Yorumla
+1 yılAllah kurtarmiş böylesinden uzak dur boş ver
10 Yorumla
+1 yılO evladı mı yok memlekette iyi tarafından düşünürsen birisini elemiş oldun.
10 Yorumla
+1 yılOmurgasız erkek nasıl olunur işte böyle siye anlatırsın etrafına
10 YorumlaVerilmiş sadaka varmış diye yorumladım. Üzülüp canını sıkma. Seni anlayabiliyorum ama s. Et.
10 Yorumla
+1 yılDemek niyeti cinsellikmiş. Keşke dürüst olsaydı
15 Yorumla- +1 yıl
@Casanowa_ ciddi ilerlemek istediğini ve anlayışla karşıladığını ve akışına bırakacağını söylemiş. Bu mu dürüstlük? Söylediği ve yaptığı çelişki. Direk açık açık söyleyip güzellikle ayrılsaydı
- +1 yıl
@Casanowa_ 😅😂😂 sadece gülüyorum
Zoruna gitmesin sevin. En başından amaçlarınızın ortak olmadığını anlamış oyalanmadan bitirmişsiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti işte, acele işe şeytan karıştırmayı pek severler.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yoksa ilişkide yoktur.
Cinseellik su gibidir. Nasıl susuz yaşam yoksa sekssiz aşkta yoktur02 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve bakire kızla evlenmek istedi 😂
- +1 yıl
Hiç oylr bir dedim olmadı. Geri kafali biri değilim. Ayrıca evlendiğim kadında bakire değildi ;) tanımadsn ysrgılama
+1 yılDönerse senindir dönmezsse hiç senin ılmamıştır zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bu dönecekse dönmese de olur mdnfndndndn
Gizli Üye(18-24)+1 yılPesinden kosmak gibi bi hataya asla düşmek seni kırmamak için söylemiş olabilir ama o sıra dile getirseymiş daha iyii olurmus böylelerini takma bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🤣🤣aman be kadar ciddi düşünen erkek davranışı...
Versen de ardından lafını yapardı boş ver20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsıl niyetini belli etmiş. Ne mutlu ki gerçek yüzünü baştan göstermiş. Sende yoluna bakmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti belliymiş zaten. Ya kullanıp atsaydı o zaman ne olurdu. boş ver
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmış ikiniz açısından da. Olması gereken bu
00 YorumlaVermeyeceksen uğraştırma
Alfalık 34. kural
Bunu uygulamış01 Yorumla- +1 yıl
Bu alfaliktan çok şeref siz lik
Peşine düşüttürüp kabul ettirecek rol kesiyor işte
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi aradım ama peşine düştüğümden değil ağzına s. çmak için shhdjdj açmadı ben de gittim her yerden bastım engeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlört ne ya ben direkt sevgili oluyorum bu z kuşağını anlamadım gitti
12 Yorumla
Soran+1 yılKız tanımadığın adamın neyiyle sevgili olucaksın 😂 Flört bir tanışma evresi işte iyi anlaşırsak sevgili oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılİyide flörtken birden fazla kişiyle oluyor şimdikiler ayrıca sevgiliyken tanıyorum olmazsa ayrılıyorum sevgililik de tanıma aşaması eğer düzgünse evleniyorsun sonuçta
+1 yılOha lan bu çocuk mal mı ya 😁😁
19 Yorumla
Soran+1 yılTabii mal abi kuşkun mu var 😂 Ama o canım pişman olur gibime geliyor biraz zaman geçtikten sonra aklı başına gelme muhabbeti var ya veya karıya kıza doyma jsjjd bizimki ikinciye daha yatkın
- +1 yıl
Sen geri geldiginde affetcen mi peki
Soran+1 yılBüyük konuşmak istemem ama affedeceğimi düşünmüyorum
Soran+1 yılMilletle gezip tozup yapacağını yapıp bana gelmesi de hoş değil zaten ya
- +1 yıl
Enayi derim sana
Soran+1 yılValla bende kendime derim hahahah ama dediğim gibi affetmem ne affetcem ya 😄
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim gizli sormasaydın çom güleç bi kıza benziyorsun 😁
Soran+1 yılAhahha sende bu devirde böyle kızı bulmuşsun tabii tanımak istersin 😂😂😂😂
- +1 yıl
😵💫😵💫
+1 yılSinirden hangi eskortla birlikte oldu kim bilir
11 Yorumla
Soran+1 yılDnnfndnsjdnndndnd süper
Amacı belliymiş. boş ver zoruna gitmesin. Sen doğru olanı yapmışsın onun niyeti kötüymüş.
10 YorumlaFlörtünün rezil bir insan olduğunu
20 Yorumla
+1 yılşansın yağver gitmiş djjsnd
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz doğruyu de adam sansınlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılkaraktersiz ve amacının belli olduğunu
10 Yorumla
+1 yılBu ne perhiz bu ne diyet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 852 cevap paylaştı. Deme ki aynı kafadan değil mişşsiniz.
10 Yorumla
+1 yılEn başta bitmiş işte zoruna falan gitmesin
10 YorumlaOndan hayır gelmez niyeti belli
10 YorumlaKurtulmuşsun işte amacı oymuş sorgulama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı. İsabetli bir karar olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye yahu
+1 yılkurtulmuşsun abaza birisinden
10 YorumlaKezban gibi görmüş seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka kezbanlıkla :) alışık olduğu basit kızlara benzemediğimi görmüştür görse görse
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olanı yapmışsın ciddi düşünmüyormus
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Allah kurtarmış seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Bilmemek ayıp değil yavrum öğrenmemek ayıp
00 Yorumla
+1 yılYapılması gerekeni yapmış.
00 YorumlaMakul reaksiyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin yuzde 99 unun amacı kullanip atmak
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Flörtüme cinselliği henüz istemediğimi belirttim. Sorun olmadığını söyleyip ardından her yerden çıkarmış. Ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım