cok nadir aç ve hasta isem. bir keresinde oyle bir hastalandim ki 1 ay kaldiramadim sagligim daha kotuye gider diye yormadim kendimi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sağlıklı her insan (kadın erkek) cinsellik ister libidosu yüksek olmasa bile üreme içgüdüsü ile hareket eder. Bazı kadınlar bu konuda erkeklere beş basar.
Genellikle yüksektir ama görsel olursa dahada zirve yapıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aç olanın tatmamış ya da çok az sayıda tatmış kişilerin yüksektir çok fazla tadanların ise sadece olması gerektiği yerlerde yükselir bu tecrübedir az tadanlar zaten kendilerini belli ediyor
Evvet efendim evlileri boşatan bekarları evlendiren programımıza hoş geldiniz Sefa getirdiniz. Taci bey eski eşiniz Dudu hanım telefonda ve size yeniden talip...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çoğu yüksektir
Çizgi film izlerken libidom aklıma gelmiyor bebeğem 😏 hele film de 🐻 neyim varsa hiç gelmiyor 😏
Hep yüksek şu an da da öyle 7/24 hiç düştüğünü görmedim çok azgıniz Gerçekten bu bir gerçek itiraf ediyorum 🙂
Benim gibi aktif spor yapan bir bireyin bile ara sıra libidosu düşüyorsa herkesin düşer. Buradakiler sözde seks makineleri...😂
libidosu yüksek erkek uzun zamandır bi halt yiyemiyordur cinsel hayatı olan erkek max günde 1 defa
Bak suraya simdi herkes aygirim dicek 😂 kimisi hergunu kaldiramaz kimisi her gun yapar bunye ve aliskanliklara gore degisir o
cok nadir aç ve hasta isem. bir keresinde oyle bir hastalandim ki 1 ay kaldiramadim sagligim daha kotuye gider diye yormadim kendimi.
Sağlıklı her insan (kadın erkek) cinsellik ister libidosu yüksek olmasa bile üreme içgüdüsü ile hareket eder. Bazı kadınlar bu konuda erkeklere beş basar.
30 yaşından sonra yaşlanma başladığı için gıdım gıdım düşer testosteron seviyeleri.
Daha düşüş olmadı aksine arttı ve daha da fazla fışkırıyo artık 🙈
@Thayatit ooo yapmadığın süreçteki yoğunluktan olabilir bu çok daha iyi tabi ki.
Ben çok yaptım üniversitede falan 🙈😂 daha sonra da oldu bayağı
Bişey olmasa bile haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum en az yine de fışkırıyo yani 😂
@Thayatit gayet normal enerji hâlâ var testosteron gıdım gıdım azalıyor zaten yani yine hafta da 3 4 kere cinsellik yaşanılabilir eşin olsaydı.
Eşim var da o çok isteksiz. Mecburen tek tabanca takılıyorum. Halısaha maçlarından sonra bile sanki o kısım yorulmamış gibi olduğu zamanlar oluyo 😂
Yeri zamanı var herşeyin 24vsaat evde duran biri başka ne düşüncek annesi sevmez oylesini
Sadece erkek olatak devil bayanlarda da yuksek. olan var
10 üzerinden 9 sürekli o bir puanıda düşük olarak kabul ediyorum
Benim hiç düşmedi hasta oluyorum yine istek oluyor sanırım sorun bende
Normalde düşüktür ama bir kız gördükleri zaman hemde kız memeleri falan görünse direk yükseliyor
Genellikle yüksektir ama görsel olursa dahada zirve yapıyor
Aç olanın tatmamış ya da çok az sayıda tatmış kişilerin yüksektir çok fazla tadanların ise sadece olması gerektiği yerlerde yükselir bu tecrübedir az tadanlar zaten kendilerini belli ediyor
her kadına karşı yüksek olmaz kadın da tahrik edici olmalı
seninki düşük mü
Konumuz ben değilim
evet yüksek
Her an hedefeatiş yapabiliriz
Bu soruyu popişin kapatıp sor bence
benimki 7/24 hizmet sağliyor ☺️☺️
olur canım zaman zaman neden olmasın
Benim genelde hep tavan şekli en yüksekte
Olmaz her zaman seni bekler
Arada düşüyo tabi
Düşsün düşsün yine yükselir 🌝
Yükseliyor tabii 😌
Euro gibi 😂
Euroyu durduramayacaklar bu gidişle😂
Korkmalı mıyız? 😆
Korkmanıza gerek yok en kötü ne olabilir 😂
Bilmiyorum, yaşayıp göreceğiz 😄
Görelim bakalım ama korkma sen yine de😄
Peki, korkmam. Hem benim kocalarım var illa ki arasında zengini vardır 😂😂
Kaç tane kocan var 😂😂 zengini varsa onu söğüşleyrlim azcık
Bir zamandan sonra saymayı bıraktım. Çoğu ile tanışmadım ki evlenince tanışırız demiştik... Öyle kaldı 😆
Ben bir tanesiyle bile tanışmadım benim hanımlardab😂
Ağam sen ne yaptın öyle 😂😂
Ne yapmışım kii😂😂😂
Ee insan hepsi ile olmasa bile birkaçı ile tanışır ayıp ayıp günnnahh 😁
Heh işte ben daha tanışamadım😁
Tanış tanış olmaz öyle hazır Euro yükselmişken birikimleri değerlendir 😄😂😂
Tanıştırırsan tanışırım😂
Ben senin eşini nereden tanıyacağım ayol kocası iken sen tanımıyorsun daha 😂😂😂
Daha kocası olamamışken nasıl eşim olsun ama adayı bulabilirsin 😂😂
Mona ile izdivaç programına hoş geldiniz... 😆😆
Hoş bulduk efendim😄😄😄
Evvet efendim evlileri boşatan bekarları evlendiren programımıza hoş geldiniz Sefa getirdiniz. Taci bey eski eşiniz Dudu hanım telefonda ve size yeniden talip...
Öncelikle tekrar hoş bulduk. Mona hanım rica etsem Dudu hanıma "seb git o umur lavuğuna talip ol" der misiniz acaba? Kendisini istemiyorum ds artık
Siz deseniz ben şu an çekirdek yiyorum kaos kokusu geldi burnuma da 😄😄
Ben demem hem ben başkasına talip olurum bu arada hani bana ben de yemek istiyorum 😄
Buyurun efendim iki paket çekirdek. Bol bol kaos istiyoruz format böyle 😁😂
Yanına içecek de alalaım ve ben size karşı adaylığımı koyuyorum efenim evet artık size de talibim kaos daha da büyüyecek gibi 😁
Şey benim kocam var daha doğrusu kocalarım var nasıl olur 😱😂 ( ve RTÜK programı yayından kaldırır ) 😄
Artık yoklar çünkü hepsi şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu 😂( eğer erkek olsan ve karıların olsa rtük ödül verirdi bu programa)
O kadar adam ortadan nasıl kaybolur 😱 möge ablaya çıkacağım Allah'ım hepsini şimdi tek tek ara bul yıllar sürer off 😂😂😂
İnan ben de bilmiyorum 🙄🙄 möge abla da kocasıyla kaçmış program şu an süresiz olarak ara verdi😌
Eeee ben dul kaldım 😔
Ben talibim ya olm
Ayy ne kadar da romantik bir erkek benim dul kalmama gönlü el vermedi 😂😂
Çok düşünceliyimdir gördüğün gibi😂😂
Gördüm gördüm 😍
Ne güzel görüyorsun öyle🙈
Yiaaa 🙃🙃
Artık mona ve kocası denir sana 🙃🙃🙃
Niye
Çünkü diğerleri yok oldu
Peki kocacım 😌
Yiaaa yerimm kocasııının bir tanesi😌