Öyle değil sizde çok kısıtlama bastırma var siz düşük gösteriyorsunuz ama Erkeklerde kısıtlama tabulama yok bütün sorun orada ama libido her yaşta olur bu arada
Evet yaşadığımız coğrafya gereği ve aile, toplum baskısından dolayı kısıtlama bastırma var dediğin gibi fakat erkekler kadar aklımıza gelmiyor bence ve o kadar düşkün de değiliz diye düşünüyorum.
Geliyor nasıl gelmiyor o sizi küçükken korkutma kısıtlama olunca alıştırılmış duygular bastırılmış duygular genlere işliyor hal böyle olunca büyüdükçe uzaklaşma oluyor bastırmış insan daha çok düşünür düşkün olur belli etmez her şekilde sen bakır mısın peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kendimi bildim bileli aksamadan devam ediyor bakalım nereye kadar devam edecek :D
Aynen 7 yaşında da yüksekti
Kendimi bildim bileli dedim 7 yaşında onunla ilgilenmiyordum :D ama şu bir kesin en az 25 senedir böyle
Kişiden kişiye değişir. Ahlaki değerlere göre de değişir.
Belirli bir yaştan sonra alttan üste doğru dile vurur :))
insanın duygusal halleri bunu etkılıyor... depresyondayken mesela hıc aklına gelmıyor..
Değişir örneğin benim bir dönem hiç yoktu şimdi yeni yeni düzeliyor
Benimki Eyfel kulesi gibi hep yüksek mesela
olur tabi ama zamana göre değişir, yeni çektilerse asla yüksek olmaz fsdfds
Evet birde dusurebilsek
Maalesef benim öyle.
Hepsi fğeil ama benim hep tavan 😂
Bir kısmı lafta kalıyor.
Büyük çoğunluğu diyelim
Libido demek masum kalır
Ne demek lazım?
Abaza bazılarına sapık demek istiyorum
Evet bazılarına demek daha doğru olur çünkü son zamanlarda erkeklerin üstüne çok gidilmeye başlandı bu konuda onun için çok hassas nokta benim için
Kişiden kişiye depişir
Kişiden kişiye değişir
Evet yüksek olur, noldu ki
Kişiden kişiye degisir
çoğu evet
Kisiyle alakasi bunu da anlamasi basit
Hayır değil
Büyük oranda evet
Öyle gibi
Eveet
Değişir
Sanki Kızların düşük
Kızlarınki kişiden kişiye değişiyor
Öyle değil sizde çok kısıtlama bastırma var siz düşük gösteriyorsunuz ama Erkeklerde kısıtlama tabulama yok bütün sorun orada ama libido her yaşta olur bu arada
Evet yaşadığımız coğrafya gereği ve aile, toplum baskısından dolayı kısıtlama bastırma var dediğin gibi fakat erkekler kadar aklımıza gelmiyor bence ve o kadar düşkün de değiliz diye düşünüyorum.
Geliyor nasıl gelmiyor o sizi küçükken korkutma kısıtlama olunca alıştırılmış duygular bastırılmış duygular genlere işliyor hal böyle olunca büyüdükçe uzaklaşma oluyor bastırmış insan daha çok düşünür düşkün olur belli etmez her şekilde sen bakır mısın peki