Sen penisine rahatça bak bence sen bakınca utansın eşofmanla gelirse yakınlaş ona ya da kendini bırak o sana yakınlaştığında öpüşün biraz bidaha inmez incelersin çaktırmadan
Elini yanlışlıkla at hiç belli etmeden öptür kendini öpçeği şekilde yakın dur eğer penisi kalktıysa zaten eğer öptürürsen demekki senden çok tahrik oluyor boşalır direk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Size gözleri kenetleniyorsa, önü baya bi kabarık ise, önünü saklamaya çalışıyorsa, yapmacık gülüşleri varsa
Teşekkür ederim
😊😊😊
fiziksel olarak anlarsın da bide işte otururken bacak bacak ustune atabilir ya da yönünü cevirir felan
sana kabaran bir şey olduğunda anlarsın yavrum eğer kör değilsen...
Ya tavır olarak kalktığını gördüm de ne bileyim oturduğu için mi falan diye emin olamadım acemiyim ondan
detaylı anlatmak istersen yolu biliyorsun...
Bunu anlamayacak ne var. Pantolondan belli oluyor zaten
Yani bisey farkettim de emin olamadım tavır olarak nasıl davranır peki
Gizlemeye çalışır. Elini koyar. Yastık felan çeker önüne
Eğer farkına varamiyorsan bırak küçük enişteyi 😂😂 unide ben çift boxer giyerdim belli olmasın diye 😂
Ya yok farkettim de emin olamadim çok yakındık baktığım belli olmasın diye dikkat etmedim yani. Tavir olarak nasıl davranır
Kızarır oturduğu yerden kalkmak istemez 😂
Keşke hadi kalk yürüyelim deseydim 😂 oturuyorduk zaten ama yatsana omzuma dedi direkt
Agaga yakın temas istemiş sıcaklık hissetmedin mi 😂
Romantik Bi an da yoktu ki anlamadım dhzhaha
Ahahhaha o organ romantik bir hisle çalışmıyor 😂
Nasıl ve neye göre çalışıyor peki 😂
Ahahahha bunun cevabını bulamadan tüm dünya yok olacak 🤣 dünyada cevapsız iki sorudan biri bu olacak net
Garip 😂neyse teşekkürler
Reca 😂
Sen penisine rahatça bak bence sen bakınca utansın eşofmanla gelirse yakınlaş ona ya da kendini bırak o sana yakınlaştığında öpüşün biraz bidaha inmez incelersin çaktırmadan
Eliyle düzeltmeye çalışıyorsa, çünkü kalktığında dimdik ileri gösterir ve onu yukarı doğru düzeltmesi gerekir
Oturuyorsa ayağa kalkmaz denizdeyse sudan çıkmaz
Merhaba, dilerseniz sizinle cinsel terapi yapabiliriz.
Olurum neyi merak ediyorsun Tam olarak yaz bana
Konuşuyorduk normal şeyler bi anda yatsana omzuma dedi tam yatarken kalktığıni gördüm ama oturduğumuz için emin olamadım
Takp atarmsn anlatcm
Nefesi sıklaşir kızarır
Yatsana omzuma dedi direkt bu da dahil mi. Beni anlayan tek insansın sağol. Kalktığını gördüm ama oturduğu için öyle olmuş olabilir diye emin değilim
Bir videoyla anlatırdım ama meyse😉
Yok kardeş sağol
YouTube be orada var
Önü kabarıyor ise erkekte olmustur
neden lazm bu😁
Bakışları duruşu sesi
Penisi kalkarsa
Erekte oldugunu dısardan gorursun zaten
Reelde mi sanalda mi?
Elinle kontrol et.
Belli olur pantolon dan
Tavır olarak
Utanır
Anlayamazsin
Sorunu beğeniyorum yaz
Solerinden
Önüne bak
Sertleşir
Görürsün zaten sertliği
Pantalon şişiyo
Nasil yani
Pantolonuna bakarsın
Arabada mıydınız?
Elini yanlışlıkla at hiç belli etmeden öptür kendini öpçeği şekilde yakın dur eğer penisi kalktıysa zaten eğer öptürürsen demekki senden çok tahrik oluyor boşalır direk
Eşofmanla rahat baş başa olcağınız bir yer bul hatta elini yanlışlıkla eşofmandan sok eğer kalkarsa
Nerede ama
Çavuş kalkıyor işte
şeyi kalkar
Elle tutulur
Gel anlaticam
Bosalınca
Erotik konuşur hep