- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılKendim de bahsettiğin biri gibi olduğum için yazıyorum velev ki ilk karşı cinsle münasebetim olucak bu işi uzun tutarım yani hemen bitirmem karşı tarafın nasıl bi varlık olduğunu keşfederdim ve heyecanın da fazla olucağına eminim ama ben yerinde olsam takmam yani kişiliğine veya özelliğine denk birini bulmak istediğini anlıyorum belkide hak ettiğine ama bunu aşabilirsin önemli olan ilişkin süresince geçmişi sana aksettirmemesi içine oturduysa geçmiş adam akıllı sor kaç kişi oldu ne kadar süre birliktelik kurdun kimdi diye hepsini bilirsen belki için rahatlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın. Her cinsel ilişkide maalesef peniste bir halka oluşmuyor. Ayrıca, çok mu önemli? Başkasının şeyinin senden önce nereye girdiğinden sana ne?
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl banane ya o zaman yalan söylemicek ona soruyorum daha önce cinsell birlikteliğin oldu mu diye söylesin o zaman açık sözlü olsun yapmadım diyip yapmış gibi davranmasın tabiki geçmişi önemli ben bakireyim benim gibi temiz olması şart
- 1 yıl
Tabii ki açıksözlü olsun da, sen bakiresin diye onun bedeni üzerinde söz hakkın olmuyor ki, ondan da bakir olmasını bekleyesin. Seninle tanışana kadar bedenini sana mı rezerve edecekti? Aynısı tam tersi durum için de geçerli. Herkesin kendi bedeni kendisine aittir. Sevgili/eş kişisine ipotekli değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. iliskide utangaclik cabuk bosalma ne yapacagini bilememek gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bakir kişiler çok istekli olurlar
018 Yorumla- 1 yıl
Oda çok istekli ama bilemiyorum
- 1 yıl
Evet önemli
- 1 yıl
Ama nasıl anlicam
- 1 yıl
Yapmadım dedi
- 1 yıl
Hmmm
- 1 yıl
Emin misin 😥😥
- 1 yıl
Anladım ☺️☺️☺️
1 yılHaraket seks esnasında tecrübesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öğrenemezsin. Sadece kendi itiraf etmesi gerek
00 YorumlaMaalesef anlayamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılPapaz elbisesi giyiyorsa bakirdir
00 Yorumla
1 yılhissedersin biraz ama anlaman zor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKulak memesinden sert mi yumşakmı ona bak
012 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka kiz nasıl yani 😱😱
Cevap sahibi1 yılEmilmişse yumuşak Emil Memişse sert
- 1 yıl
Neyi emilmişse
Cevap sahibi1 yılKulak memesi bazı kadınlar emiyor ayrıca o işi yaparken acemi ya da işi bilir olması belli eder insanın ilk yapmış olduğu şey ürkek ve korkaktır hiç yapmasa da mutlaka yol yordam ögrenmesi için kadına kıza gidiyor lar
Cevap sahibi1 yılHiç yapmayan adam dergi ve p*rno yla yetindigi için gerçegi farklı görür korkar ama yapan ve bilen erkek neyi nasıl nereye sokacak bilir
- 1 yıl
Bilemiyorum gidiyor mu ama bana yapmadım dedi inanmadım zaten 30 yaşında adam yani
Cevap sahibi1 yılHislerin temiz bakiresin daha annenden doğduğun gün gibi masum ondan inanmıyor kalbin
- 1 yıl
Bakire olduğum için ilişki yaşamıyoruz ama sürekli ponro izlediğini biliyorum uzak mesafe ilişkisi zaten buluşunca falan oral yapıyor sadece ama çok istekli yerinde durmuyo sürekli saldırıyor
Cevap sahibi1 yılAbazalık hepsinde var kendi bilmese kızlar ögretir sen gidip yapana kadar
Cevap sahibi1 yılÇok kaptırma kendini dikkat et aman
- 1 yıl
İşte öğrenmem lazım bir şekilde anlamam lazım evlenmek istiyorum bu adamla ama emin olmak istiyorum yaip yapmadığıni nasıl anlicam bilmiyorum kafam çok karışık
Cevap sahibi1 yılErkeğin sıfır kilo metresi olmaz ki ilk ben olayım derken kobay gibi kullandırma kendini zor olur ilk gece evlenınce çok takılma böyle konulara daha yol uzun akışına bırak bence
Gizli Üye(36-45)1 yılAbazaysa bakirdir kesin
017 Yorumla- 1 yıl
Abaza hemde çok yerinde durmuyo
Cevap sahibi1 yılBakirdir büyük ihtimalle. Ben de öyleyim daha bu yaşıma kadar oral analdan ileri gidemedim.
- 1 yıl
Rahat bırakmıyor beni buluştuğumuz da eli ayağı durmuyor adamın
- 1 yıl
Bende ona oral yapıyor sadece bakireyim çünkü daha ilerisi olamaz şu an
Cevap sahibi1 yılSürtünme ve anal deneyip durumu gözlemle bakalım
- 1 yıl
Sürtünme ne oluyor
Cevap sahibi1 yılBacaklarını birleştir arkadan sarılıp içine girmeden arasında kaydırsın zevklidir. Dayanamazsanız birazcık başını arkaya alabilirsin. Anal sevmiyorsan.
- 1 yıl
Anal hiç yapmadım yapmayı düşünmüyorum soru bu değil kanka bu adamın yapıp yapmadığını nasıl anlicam ben
Cevap sahibi1 yılİçine almadan biraz zor bacım. Tavırları boşalması bunlara bakmalısın en kolay yolu arkadan denemek.
- 1 yıl
Anal cok istiyor ben istemiyorum
Cevap sahibi1 yılBence bakir fakat bu anal konusu ileride sorun yaratabilir senden soğuyacak çoğu erkek bu nedenle aldatır
- 1 yıl
Yani ben yapmicami söyledim biliyor kabul etmicemi ama takmış kafaya evlenince olacak diyor anlaşamıyoruz bu konuda kesin aldatır evet
Cevap sahibi1 yılEski sevgilim anal severdi şimdiki hiç istemiyor eksiklik hissediyorum fantezi uyumu önemli kesin sorun çıkar ileride ya kabul edersin ya da merakını başkasıyla giderir. Moralini bozmak istemem fakat erkekler bu nedenle aldatır genelde.
- 1 yıl
Çok merak ediyorum diyo ölmeden yapmak istiyormuş kesin beni aldatır biliyorum yapmicam çünkü kabul edemem böyle birşeyi
Cevap sahibi1 yılİşte merakı varsa problem. Bu nedenle boşanan çift çok fazla bacım. Eğer anal yapan seven bir kız bulursa ona bağlanır aralarında uyum var çünkü. Travestiyle falan yapsın hevesini alsın en azından.
- 1 yıl
Kendisi bilir benden sonra kime bağlanır umurumda olmaz ben buyum işine gelirse travesti falan anlamam ben kabul ediyosa böyle edecek etmiyorsa kendisi bilir ben ihaneti affetmem gidip başkasıyla yapiyosa beni kaybetmeyi göze. almis demektir asla affı olmaz bunun
Cevap sahibi1 yılAnal istemeyi bıraktığı gün bil ki aldatılmışsın başkasıyla. Yakın arkadaşım bu nedenle ayrıldı eşinden. Fantezi uyumu çok önemli evlilikte bacım.
Gizli Üye(30-35)1 yılKorkutmadan sorarsan gerçeği öğrenmiş olursun
02 Yorumla- 1 yıl
Sordum yapmadım dedi
Cevap sahibi1 yılDaha da doğruyu söylemez
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın
01 Yorumla- 1 yıl
Of ya offffff
1 yılAmaç ne ki?
02 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç yapmadım onun da aynı şekilde temiz olmasını istiyorum ama nasıl anlicam yapmadım diyor
- 1 yıl
Pp deki sensin
Ve hiç yapmadın
Takdire şayansın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlamazsın
00 Yorumla sorarak
22 Yorumla- 1 yıl
Yalan söylerse?
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye 🤣
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım