2 hafta sonra düğünüm var haliyle bi cinsellik olacak fakat nasıl olacak ne yapacağım düşündükçe bi tuhaf oluyorum daha öncesinde ikimizde cinsellik yaşamadık çünkü. Kaygılarım be korkularım var hem birleşme sırasında bi şey olur mu diye hem de kendim utanıyorum soyunmaktan ve de vücudumdan (vajina kararması, meme küçüklüğü vs.) yüzünden. Bi de sadece o gece ile bitmeyecek devamı gelecek o hafta sürekli olacak iyi bir şey mi bu bilmiyorum ama sürekli düşünüyorum düğün yaklaştıkça.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendini rahatlat vs diyenlere bakma hayat senin hayatın kocan olacak kişiye bağlı öküzün biriyse 😅yandın kızım rahatlama falan hikaye her şey erkekte başlar erkekte biter kararma falan çoğu erkek takmaz ama dikkat eden bir zümre de yok değil sen kendine dikkat et ilişkiye yön veren olmaya bak tecrübesiz erkek hastanelik bile eder 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecegin kisi mukemmel mi? Yani bir kivanc tatlitug, chris hemsworth, henry cavill tarzi bir tip degilse bu taktiklarin asiri saçma. Ben yanimda gercekten yakisikli, bakimli bir adam olsa evet biraz tedirgin olurdum ama turk erkeklerine de bakinca cogu bakımsız, killarini dogru duzgun almayan, spor yapmayan, gobekli tipler.
Ayrica cogu turk erkeginin seyinin de rengi kara. Öyle hollandali sarisinlar gibi beyaz/pembe ç*kleri de yok. Klavye basinda kendi seylerine bakmadan saldırıyorlar kadin bedenine.
Yani bu vulva kararması zamanla olusabilecegi gibi genetikte olabiliyor galiba ve bu genetik babaya yani erkege de bagli olabilir. Sonucta ortada yapilan cocukta yari yariya bir gen aktarimi soz konusu oyle degil mi? Turk erkekleri, turk kizlarina kendi genlerini de verdigini unutmasalar keske...
Yani karsindaki mukemmel bir erkek olmadigina gore sende mukemmel olmak zorunda degilsin. Memelerinin kucuk falan diye sorun yaparsa seninde seyin kucuk de gec. Bazi erkeklere anladigi dilden konusmak gerekiyor ve soz konusu kadin bedeni olunca ceneleri cok çalışıyor.
Eşinde olsa kendini beden konusunda ezdirme ve özguvenli ol. Senin ozguvensiz oldugunu gorurse cok seyler soylerler bu turk erkekleri. Senin bedeninle ilgili bir sey söylerse savunmaya gecme sende saldiri yap.
Beni yaratan ben degilim, yaradan boyle uygun gormus begenmiyorsan sen bilirsin de gec. Oyle kilona laf edip zayiflamaya calisirsan, vulvan kara derse gidip rengini actirmaya calisirsan bedeninle ilgili her seyi esine vermis olursun. O da seni yonetir durur işin sonunda sen kendini begenmez ve ozguvensiz bir kadina dönüşürsün. Bedeninle ilgili rahat ol.
Iliski icin bir sey diyemeyecegim bu herkese özel oluyor. Korkutmakta istemem. Ama konusmaktan cekinme, cekinmeyin. Kocaninda mi ilki sen olacaksin? Gerci bazi turk erkekleri tecrubeliyim dese de acemiden daha acemice iliskiye de girebiliyorlar.
Oturun konusun, korkularindan bahset, ilk gece zaten yorgun oluyoruz yapmayalim de. Yapacagimiz zaman yavas yavas ilerleyelim once sevişelim, birbirimize tenimiz alışsın hemen birleşme yapmayalım benim icin boylesi daha rahat olur de. Konus, o da konussun.
Hatta isteklerinizi, birbirinizden beklentilerinizi, fantazilerinizi de konusun. eger sana ters gelen dusunceleri varsa bu evliligi bir daha dusunebilirsin. Diger turlusu evlendikten sonra sana zulum olur. Ucuk kacik fantezileri varsa,(bazi erkeklerin filmlerden kaynakli da igrenc dusunceleri ve zihinleri olabiliyor) ters iliskiye olumlu bakiyorsa ama sen olumsuzsan, sert ilişki istiyorsa ama sen sakinlikten hoslaniyorsan... bunlari konuşun.
Hem evlendiginizde buna gore hareket edersiniz hemde birbirinizin bu konudaki zihniyetini de öğrenirsiniz. Eger cinsel olarak dusunceleriniz birbirinize uygun degilse ne sen ona eziyet ne o sana etsin.
Ama orta yolu buluruz gibi bir uzlasmaci tavriniz olursa, esin sana uyum saglar, sen ona saglarsan sorun yok belli cercevelerde.
Ha ayrica mutlaka korunma yontemini de konusun. Turk erkekleri kondom takmayi reddediyor cogu zaman. Kendileri basit bir kondomu bile takmazken kendi zevkleri ugruna kadini kimyasal, sagligi tehdit edici, yan etkileri olan yontemlerin eline birakmakta da sorun gormeyen cok erkek var bu ulkede. Yeter ki kendi seyleri zevk gorsun gerisi önemli degil. Kendilerine ayni imkanlar/yontemler olsa emin ol kullanmazlar.
Hap, igne ya da diger yontemler senin icin uygun degilse bunu da konuşun. Korunmaya önceden karar verin. Ve hatta ilk iliskinizden itibaren kondomla korunun. Esinin daha once iliskisi olduysa ve hastalik kapmis olabilir. Ki duzenli partnerde bile bence korunmak onemli uzmanlarda boyle soyluyor.
Hiv virusleri gibi cinsel yolla bulasan hastaliklar artik turkiyede cok yaygin ve aşılar gelistiriliyor bunun icin.(ozellikle turk erkekleri parayla kadinlara cok gidiyor ve orada da kondom dahi kullanmadiklarini netteki itiraflarinda okudum. Kullansalar dahi o herkesle iliskiye giren kadindan hastalik kapmamakta zor)
Ve bu tarz virusler suanki arastirmalara gore zarari en fazla kadina veriyor. Hastanelerde erkeklerden ziyade kadinlara daha detayli inceleme yapiyorlar bu konuyla ilgili. Korunma yontemini iyice düşün ve bu konuda mirin kirin ediyorsa evlilikte de eder ona gore net tavrini koy, sen mi korunacaksin, esin mi korunacak buna karar ver, tavrını belli et.
Ve ilk geceden itibaren bence kondomla korunun. Eger eşin yeniyse senin gibi, kendini tutamayabilir, kontrol edemeyebilir, o anki hazla icinden cikamayabilir. Ilk aylardan hamile kalmak istemiyorsan buna da dikkat et derim.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsın her şeyi çok teşekkür ederim bilgiler ve önerilerin için. Umarım her şey bilinçli bi şekilde olur ve ilerler bunun için araştırma yapacağım tabi ki ilk gece ve sonraki günler için.
- +1 yıl
ne yazmışsın be okurken gözlerim yoruldu
- +1 yıl
@Yinelenen nasıl olacak fenomen? Ben fenomen olmak istiyorum deyip siteye cv mi veriyor 😅
- +1 yıl
Aynen öyle 😂
Burada ismi yazan üç adminden birisine veya yoğunluktan cevap alamazsa üçüne de yazıp bilgi alması ve gerekenleri yapması yeterli 😀
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#189
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke önce bir kızla deneseydin samimi bir arkadaşınla daha rahat olurdu veya partnerinle birlikteyken o yatakta üçüncü olurdu. Samimi bir arkadaş her zaman seni rahatlatır.
08 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sapıksın sen ya
Soran+1 yılYok artık ya
- +1 yıl
Bu ne saçma yorum ya 😄
- +1 yıl
Çok mu düşündün yorumu yazarken kanka 😄😄
Soran+1 yıl@melisssaaaakck valla ya korktuk la
Soran+1 yıl@Banagerçeğinlegel 😄😄 aklımız çıktı
Cevap sahibi+1 yıl@melisssaaaakck Fikir verdim sadece. Bence işe yarar.
- +1 yıl
Lez mı yapacan ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok kafana takıyorsun. Bu kadar sıkıntı yapma. Ortada anormal bir durum yok. Ama sıkıntılarını ve endişelerini burada senden faydalanmaya çalışan abazan güruhuyla paylaşmaktansa, eşin olacak kişiyle paylaş. Seks konusunda gerekli olan her şey var sende. "Tedirginim" diyorsun. Ama burada yazarken tahrik olup ıslanacak kadar da libidon yüksek. Bırak bunların hepsini. Düğün günü, düğünün keyfini çıkar. Bütün negatif düşünceleri kafandan at. Kararmaymış küçük memeymiş hiç düşünme. Bol bol dans et. Göbek at. Biraz da alkolün yardımıyla, yavaş yavaş. Acele etmeden, birbirinize yardımcı olarak seksin keyfini alın. Öncesinde sıcak bir duş da iyi gelir. Kendini kasmazsan (alkol de bunun için. Rahat olursun), muhteşem bir gerdek gecesi geçirirsin. Sabah uyandığında yeniden doğarsın. Sonra da eşinle birbirinizi keşfedersiniz. Şimdiden mutluluklar dilerim.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım korkma heyecan yapma akşama kadar burada kızlar ah ne güzel bişey ah libidom bin benim diyor sen ne düşünüyorsun korkma içine 1 metre bi kobra girmiycek relaks ol sen o kişiyi istiyo musun bide her şeyi konuşmanız gerekiyor bak bunlar yanlış açık açık net olarak ondan sonra burdan soruyorsun kararma küçük diye falan ben bişey yapamam benim değil benim olsa umrumda olmaz ben yerim sende korkma ama konuş sonra sorun yaşarsın eksik bişey kalırsa sen kendi açından bakıyorsun da o ne düşünüyor kendiyle ilgili bilginiz yok bi evliliği en fazla cinsellik tutar sen bakma belli bi yaştan sonrası dediklerine o her zaman aktiftir
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ne konuşabilirim ki şu an utanıyorum ben vajinam kara mı diyecem adama ya da ilk gece ne yapacaz mı diyecem
- +1 yıl
Utanma o işte o evliliği yok ediyor keşke dememek için bu gün sor konuş tanı tart bil öğren söyle bak sonra pişman olma zor değil bunlar
Merhaba, bu korkuları yaşayan ne ilk nede tek kadınsın emin ol ve çok çok normal bunları düşünmen, ama kendine stres yaratmaman gerek, utanma konusunu eşinle birlikte rahatlıkla asabilirsiniz, ilk zamanlar gerekirse ışık kapalı olabilir, ayrı yerlerde soyunup yatağa girebilirsiniz.. ilişki sırasında ise eşinin seni hem fizyolojik hemde mental anlamda tam olarak hazirlmasi gerekir, penetrasyon için acele etmeden, doğru zamanda, doğru şekilde ve doğru pozisyonda penetrasyon aşamasına geçmesi hem seni rahatlatir hemde acı minimuma inerken, haz maksimum olur
10 Yorumla
+1 yılİlla ilk gece olacak diye bir şey yok. Düğünden sonra güzel bir ılık duş alın rahatlayın oturup biraz konuşun. Işıkları kapatın sen hazır olduğunda üzerini değiştirip eşini çağırırsın. Kendini kasma rahat bırak derin nefes al sevdiğin yerlere ince dokunuşlar ve öpücükler atsın eşin.
14 Yorumla
Soran+1 yılIşıklar kapalı olsa daha iyi olur zaten değil mi ama hafif bi ışık olmalı bence
- +1 yıl
Loş bir ışık olursa daha iyi olur. Sadıç yokmu sizde.
Soran+1 yılSağdıç ne alaka anlamadım
- +1 yıl
Yeni evlenen çiftlere nasıl davranacaklırın anlatan kişiye sağdıç denir. Eskiden vardı da yeni dönemde kalkmış galiba. Soracakların varsa yardımcı olurum.
+1 yılRahat olacan gerdeke damat namaz kılıp seni soyacak öpüşme okşama sonra penisi vajinaya sürme sonra okafası iki üç gir çık sonra yarısı sonra tamamı kızlık bozulacak wc de gibi oturacan tamat kuyruk sokumu okşayacak bir iki damla kan sen kaşk duşa gir sonra mutfağa geç aparatif birşeyler hazırla sonra damat duş sofra yatın sabaha devam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede dolaşıp da ilişki diye yanıp tutuşan bakireleri görmemiş olamazsın. Eğer acıtan bir şey olsaydı neden bu kadar istensin? Birkaç saniyelik bir sızlama haricinde bir şey olmaz, keyfinize bakın.
Ön sevişmeyi olabildiğince uzatmanız gerekir ve siz hazır olmadıkça içinize girmemeli. Bunlara dikkat edilirse hiçbir sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşkım vajina kararması kadınların çoğunda olan çok normal bir şey yani takılma allah aşkına ayrıca kendini rahat hissetmiyorsan birliktelik yaşamak zorunda değilsin ben şu an hazır değilim beni biraz rahatlatmana ihtiyacım var vs diyebilirsin. Anlayışlıysa senş anlar zaten. Bol şans sevismek dunyanın en guzel seyi tadını cıkar
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için
+1 yılNisanliniz la hic konustunuz mu bu konuları biraz konussaniz utanmazsiniz en azından ayni yatağa girince cok korkulacak bisey yok kasma kendini herkes nasil yapıyor
111 Yorumla
Soran+1 yılHenüz konuşmadık
- +1 yıl
Ufaktan konusun bence ve özel kıyafet alin o gece için en önemli geceniz o gün sizin
Soran+1 yılAldım zaten o da biliyor gecelik aldığımı
- +1 yıl
Hımm güzel baska ne yaoicaksiniz onları konustunuz mu romantik masa falan hazırlama olacak mi mesela
- +1 yıl
Vajina görüntüsü diyorsun ne var ki okadar buyutuyorsun onu
Soran+1 yılKararma var ben açık tenliyim o alt taraflar koyu duruyor beğenmiyorum görüntüsünü o yüzden
- +1 yıl
Hadi ya cok kararmadiysa sorun olmaz gerçi esin sorun edeceğini sanmıyorum ama ten renginde olsa daha iyi olurdu tabi
Soran+1 yılAma değil keşke olsaydı
- +1 yıl
Krem falan kullandınız mi daha önce duymuştum oyle krem falan kullanan beyazlatmak icin
Soran+1 yılHayır cildiyeye gittim önermedi ve yazmadı reçeteye
- +1 yıl
Anladim yapacak bisey yok ozamn oyle idare etsin esinix
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu kadar kafana takmana gerek yok ama kendini şimdiden hem psikolojik hem bilgi olarak hazırlar sen en azından acemilik çekmesin ama öyle abartılacak korkulacak bir durum yok
11 Yorumla
Soran+1 yılHazırlamaya çalışıyorum zaten de endişe ediyorum işte ister istemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk kez yapacaksan kasma kendini serbest bırak kocan yapar. İlk bir hafta anca alışma süreci oluyor asıl zevk 2. Veya 3. Birleşme sonrasında başlıyor. Kukunu yalatmadan sokmasına izin verme, utanıyorsan kayganlastırıcı kullan kolay girsin ve korkma 👍
10 Yorumla
+1 yılİlk denruiminin eşinle olması konusunda ikinizi de tebrik ediyorum. Soruna kızların cevap vermeyip yardımcı olmamasını da yadırgadım.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru genelde erkekler yazıp yardımcı oluyor
- +1 yıl
Kızların akıl bsşka yerde demek ki
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Korkma her genc kizin basina gelir 😄 bisi bilmiosan birak karsi taraf napcani dusunsun zamanla yapa yapa ogrenirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum biraz da yine de çok sayılmaz
+1 yılKasma akışına bırak ikiniz de acele etmeyin bedenlerinizini tanıyın ve bol bol on sevisme yapın kimse bu işler de profesyonel doğmuyor anasının karnından hissettiğin gibi davran gerisi kendiliğinden gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiç takılma güzelim bu sorun çoğu kadında var hepimiz yaşıyoruz ayrıca bunu sorun olarak görmek de saçmaAaa … keyfine bak. Hazır değilsen değilim de.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çoğu kadında var bu sorun zaten herkes de düşünür ama illaki. Dediğin gibi hazır olmazsam söyleyeceğim
Kafana takma düşünme tadını alınca tüm kaygıların geçer
113 Yorumla
Soran+1 yılNeyin tadı
Soran+1 yılSen nereden biliyorsun erkek değil misin
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılHaklısın öyle yaşamadığım halde öyle düşünüyorum ben de
Soran+1 yılAlmadım yaşamadım ağzıma alabilir miyim bilmiyorum
Soran+1 yılÖldürürdün yani
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence korkmayın zevk alın sonuçta bu hem bir ihitiyaç hem de bir zevk.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ya zevk alamazsam endişeden dolayı
- +1 yıl
işte olumsuz şeyleri düşünmeyin derim o anı güzel bir şekilde hayal edin. sevdiğiniz adamla birlikte olmanın vereceği mutluluğu zevki düşünün
utanma acele etme sadce çocuğu azdır o yapacağını yapar zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılGecelikle falan büyük ihtimal o olur zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver stres yapma akısına bırak memelerin küçük olsada emilmesi güzel olur. V*jinan kara beyaz ne fark eder ki oral yaptırmaya karsı degilsen zevk almaya yap yalattır miden bunalmazsa sende onu yala oral yap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tadını çıkarmaya bak. İlk zamanlar acı olsa da yerini zevkte birakacaktir
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk gece zevk alamam mı yani ben
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk önce sakın olacaksın kendine güveneceksin gerisi yavaş yavaş gelir ☺
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste ne varsa sende de onda da o var dolayısıyla kasmaya gerek yok akışına bırak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBişi olmaz zevk almaya bak sen adamın performansı önemli
10 Yorumla Evlenmeden önce işte bir tecrübe edinseydin bu tedirginliği yaşamazdın
Evlenmeden cinsellik olmaz diyen
Hayatı bilmiyor
Hayat cinsellik ile başlıyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilişkide canım yanacak diye mi korkuyorsun? Yoksa vajinada kararma göğüslerin küçük diye mi endişe ediyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEn çok vajina görüntüsünden endişe ediyorum ben aslında
- +1 yıl
Bu çok sorun olacak bir şey değil bence ama yinede çözmek gerekiyor
Vajinan vücuduna göre kaç ton koyuluk var sarkma şekil bozukluğu var mı
Soran+1 yılKoyun duruyor bence bilmiyorum ki iç dudaklarda da sarkıklık var
- +1 yıl
Gerçekten mi neden böyle oldu kilo alıp verme oldumu görüntü olarak nasıl görünüyor çok mu kötü
- +1 yıl
Sana bi kaç egzersiz ve krem önerebilirim istersen
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Yazarmısın? ya da takip at
+1 yılKorkulacak bir şey yok. Hayatın normu bu. Şeyin kararmasi da normal pembe olan %5 falan.
114 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek öyle demiyor burada oluyorum ama
- +1 yıl
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz. Samimi görmüyorsun eğer öyle düşünüyorsan
Soran+1 yıl1 yıldır konuşuyoruz fakat yıllardır tanıyorum 7 yıldır da peşimde üstelik
- +1 yıl
7 yıldır peşindeyse çok afedersn ama zifiri olsa ay zanneder.
- +1 yıl
Birde sen ya çok sevmiyosun ya da libidosu çok düşük bir insansın yoksa böyle devam edecek olması seni düşündürmezdi.
Soran+1 yılAslında benim libidom çok yüksek nişanlımla göz teması kursam ıslanıyorum artık o zevki heyecanı ben de yaşamak istiyorum yaşım 25 fakat endişelerim var işte bilmiyorum
- +1 yıl
Endişe etme. O anlarına da yansır. O anların tadını çıkar başka bişey odağını bozmasın. Göğüslerin ne kadar küçük peki?
Soran+1 yıl75b
- +1 yıl
İdeal. Evlenince çok emilmekten ve hep libido yüzünden sertleşmesinden 85b olur o merak etme.
- +1 yıl
Bu arada o kadar tanımana rağmen. Hala ona nude atmamış ve birlikte cinsel bi şeyler yaşamamış olman mük. Helal olsun derim.
Soran+1 yılLibido yüzünden sertleşmesinden derken öyle bi şey mi var? Büyüyor mu yani ilişkiye girerken falan anlamadım
- +1 yıl
Ilişki esnasında sevgilimin göğüsleri sertleşiyordu ve 2 yılda ilk zamanlara nazaran büyümüşlerdi evet.
Soran+1 yılAnladım peki
- +1 yıl
Aklına takılan bişey olursa ileride ekle istersen
Umarım böyle bir eşim olmaz yoksa sinir krizi geçiririm.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeyden ötürü
Soran+1 yılYoo var libidom yüksek
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkinizde? Ne biliyorsun? Adam da sayaç mı var :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilgilenmen gerekli sadece. Korkacağın bir şey yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Arkadaşlar fake hesaptan hasta ruhlu insanlar böyle sorular soruyor özellikle kadınlar düşmeyin dicem ama atlamışsınız bile
00 Yorumlaİlla ki gerilirsin ilk başta kasarsın kendini ama adam işi biliyor olsaydı bütün bu sıkıntını alırdı kısa sürede. Beraber düşe kalka öğreneceksiniz artık cinselliği.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina kararması için doğal yöntemlerle bazı çözümler var, meme küçüklüğü ise sen ilişki yaşadıkça ve hamile kaldıkça kendiliğinden zamanla büyür sarkmamasına dikkat et. Acır diye korkuların varsa o sorunları psikolojik olarak aşman cinsel konularda en azından nasıl yapıcağına dair bilinçlenip bu sorunu gidermen çok kolay ama sanki bizi mi dinliceksin
10 Yorumla
+1 yılVajinanı aç sonra oğlan gerisini halleder sekste kadın bir şey yapmıyor ki bacağını açıyor o kadar
00 Yorumla
+1 yılSakin olun, heyecan yapmayın
13 Yorumla
Soran+1 yılKolaydı
- +1 yıl
Başka çare var mı
- +1 yıl
Tkkp et oradan söyleyeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılO geceyi düşündüğünde sadece korku mu oluşuyor yani sende? İlk defa ilişki yaşayacaksın?
018 Yorumla
Soran+1 yılKorku endişe falan var zevk alırım diye de düşünüyorum ama hiç yaşamadım ya öncesinde ya alamazsam diye de düşünüyorum şimdi
Cevap sahibi+1 yılKorku endişeyi at bir kenara o gece hayatının en zevkli gecelerinden biri olacak bunu berbat etme. Senin vajina rengine memelerine takılacak biri olsa zaten bunları görmek ister sorardı sen o gece alacağın zevki hayal et sadece.
Soran+1 yılBiz cinsellik ve ilk gece hakkında konuşmadık hiç daha. Ama geçen ben memelerim küçük benim biraz dedim olabilir dedi sevmiyorum pek dedim güldü olsun ben seni her halinle severim dedi
Cevap sahibi+1 yıle daha ne desin ki? İlk gece hakkındaki korkularını genel olarak ona anlatmalısın ki oda buna göre yaklaşsın sana acele etmesin.
Soran+1 yılKeşke anlatabilsem utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılUtanma bunu aşmalısın hem anlat hem de ona ne kadar istekli olduğunu hissettir.
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum bi şeyler desem istekli olduğumu mu anlar
Cevap sahibi+1 yılDiyeceğin şeylere bağlı mesela konuyu başlat ilk gece için heyecanlı olduğunu ufak korkularının olduğunu ama beraber üstesinden gelerek harika bir gece yaşayacağınızı düşündüğünü v. s.
Soran+1 yılAnladım sağ ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım başarırsın ve o geceyi düşününce korku kadar ıslanma da olsun sende heyecanını katla o geceyi yaşayacaklarınızı düşünerek mastürbasyon. yap gerekirse.
Soran+1 yılTamam yapacam
Cevap sahibi+1 yılLibidonun düşük olduğunu düşünenler olmuş ama ben tam tersini düşünüyorum şu an dahi ıslanma potansiyeline sahip kadınsın sen.
Soran+1 yılEvet çok ıslanıyorum şu an dahil. Hele nişanlım yanımdayken hep ıslağım ben 😄
Cevap sahibi+1 yılHissedebiliyorum ıslandığını tamam yapacağım derken bile elinin oraya gitme istek arzusunu fark ettim. Böyle olman çok güzel işte.
Soran+1 yıl🙂
Cevap sahibi+1 yıl2 dk. gizliden çıksam seslenme şansın var mıdır? Öyle konuşmak daha hızlı olur çünkü :)
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç kaygılanma o gece komple ışıklar açık olmaz zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılTamam ama ışık açık olsun derse
Soran+1 yılBence kötü duruyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilm ve belgesel izle öğren herseyi ilk gece bir kadeh içki iç cesaret verir
00 Yorumla
+1 yılBişey yapmana gerek yok. Zamanı gelince oldu da bitti maşallah diyecekler sana 🧿
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendine güven ozguvensiz vajinismus olursun
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak , endise yapmaa ve rahat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle diyo
- +1 yıl
Baska seyler de diyebilirim ama ceza yerim ya da silinir diye diyemiyorum tkpetkonusslim istesen elim geldikce yardim ederim
+1 yılKorkma zevkine bak her şey güzel olur
12 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu gerçekten
- +1 yıl
Evet istersen konuşabiliriz korkularından bahset sana destek olmaya çalışırım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYıl 2023 olmuş hala mı ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanıyorsan ve dahaonce mastürbasyon yapıyorsan sorun olmaz kolay girer.
02 Yorumla
Soran+1 yılDahA önce derken
Cevap sahibi+1 yılCinsellik öncesi mastürbasyon yapma alışkanlığın var ise daha cabuk ıslanır zevk alırsın.
+1 yılYani bir ömür olacak gibi düşün
00 YorumlaKızlık zarını bozucan önce :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kasma kendini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Rahat ol. Kolay atlatırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. korkma akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIşıklar kapalı olsa daha iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Akışına bırak
20 Yorumla
+1 yılŞanslıymışş
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Evlenmesi ilkin olması vs
+1 yılsanal deneyimin de mi yok?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sirt üstü yat yeter