Evet, sapıklıktır
Hayır, sapıklık değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yaş farkının büyüklüğüne ve ilişkideki tarafların rıza durumuna göre değişebilir. Genel olarak, yaş farkının 10 yıl veya daha fazla olduğu ilişkilerde, sapıklık riski artar. Bunun nedeni, yaş farkının, tarafların farklı yaşam deneyimleri ve beklentilerine sahip olmasına neden olmasıdır. Bu durum, ilişkide güç dengesizliğine ve duygusal sömürüye yol açabilir. Ancak, yaş farkının küçük olduğu ve tarafların rıza durumunun açık olduğu durumlarda, bu tür ilişkiler sapıklık olarak kabul edilmeyebilir. Örneğin, 25 yaşındaki bir kadının 35 yaşındaki bir erkekle ilişkisi, sapıklık olarak kabul edilmeyebilir.
Ben sapıklık olarak düşünmüyorum sonuçta bazı erkekler var ki kendinden büyük kadınlara ilgi duyuyor olgun kadınları seviyor yaşça büyük kadınları ilgisi oluyor yani bu zevk meselesi bilemiyorum tabii başka bir çıkar yoksa ama bazısı da dediğiniz gibi parasal çıkarlardan ötürü de evlilik yapabiliyor kazan kazan hesabı ama yani o da ilelebet bir mutluluk getirmez bildiğim kadarıyla bir özel protokolde imzalıyorlar
Normaldir eğer iki tarafta durumdan memnun ve mutluysa. Milletin ne dediğini değil canının ne istediğine bakacaksın yoksa onun bunun için yaşar boş bir kova olursun...
Kişisel tercihtir. Özgürlük zaten böyle bir şey. Bizdeki toplum baskısı tuhaf, kime göre doğru, neye göre doğru...
Cevap
7Cevap
Şahsen ben belirli bir yaş almış kadınla olmam.
İki tarafta çok küçük olmadığı sürece sorun yok. Reşit olduktan sonra, akıl ve irade olgunluğu olduktan sonra. 20 yaşında biri ile isterse 80 yaşında ki kişi evlensin. Yani o kadar sapıklığı savunan bir çağda bu duruma sapıklık demek sapıklıktır.
İlişki kurmaktan kasıt aşk ise sapıklık değildir.
Yaş farkına bağlı. Kız 25 erkek 35 se normal mesela
Niye sapıklık olsun 20 yaş fark olan ve mutlu olan bir çift arkadaşım var. Kadının beğenisi erkek gibi değil bence aklını, ruhunu ve parasını sevince her şey olabilir.
Kac yaş mesela? Kadin ve erkek kac yasinda olcaklar misal verirmisin
Olmaz ya kizi yaşında sapikliğa girer toplumda iyi karşılanmaz hic bi ülkede sicak bakmazlar bu duruma
Böyle bi durumdamisin
Peki arkdaslarim ne dedi
Arkadaşların*
Bisey sorcam sen okumuş birimisin?
Pekiii
Evet cinsellige dayalı bir ilişki oluyor bende eskiden öyle istiyordum ama akıllandım desem yeridir uzak durmalı öyle ilişkilerden
Alan veren razı seviyoruz diyorsalar beni alakadar etmez.
Alan memnun veren memnun ama bi kızın banası yasındaki adamla birlikte olması samimi gelmiyor
Kadın kurunca sorun olmuyorsa erkek kurunca da olmamalı
Sapıklık nedir?
Kayahan sapıkmıydı?
Değildir diye düşünüyorum.
Değildir diyenler ağır sapıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?