+1 yılPartnerler arasında iletişim sorunu, beden/ruh uyuşmazlığı yoksa, erken boşalma, sertleşme gibi cinsel problemler yoksa ikisinin de birbirine yeteceğini düşünüyorum.
Bu sorunlar olsa bile bu durum ancak böyle bir olasılığı düşündürür ama aldatmanın meşru bir gerekçesi de olmayacağının altını çizmiş olalım.
Aldatmak, hiçbir maddi, insanı, cinsel bir gerekçe ile realize edilecek, meşrulaştırılacak bir eylem değildir.
https://www.youtube.com/embed/jFMdAdo9hEE20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun libido ile ilgisi yok. karakter meselesi. libidosu ister çok yüksek ister düşük olsun zaten bir kişi eğer cinsel tatminlik için evleniyor bedava seks olarak görüyorsa evet cinsellik yaşamadığında gider aldatır. karakteri yoktur böylelerinin aklı fikri cinselliktedir çünkü.. ama gerçekten seven insan cinselliğin nasıl ilerlediğine bakmadan zaten sevdiği kişinin yanında olur her zaman. sadakat benim için karakter meselesidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abla 🥳💛
- +1 yıl
Rica ederim kuzuş💛
+1 yılManitama karsı libidom hep zirvede tepe tepe dağ dağ kullansın asla düşmez sabahlar olmasın... Diğer kadınlara karşı ise sönmüş bir yanardağım ben... Bu arada Zeytin yağlı Taze fasuyle 1 saate hazır olcak 🙃😏
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım 😃
- +1 yıl
La taze fasulyeyi yaptım suyuna da bandım yedim bitirdim müşteriye de sattım 5kg bitti sana foto atmamısım ya ben
- +1 yıl
Afiyetto :D
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sadakat libidoya değil karaktere bakar. Günlük ders verici yorumumu da paylaştım çok şükür sjhd
18 Yorumla- +1 yıl
Ya bıraaak djjd
- +1 yıl
Bir daha böyle ders verici olduğunu sandığın görüş yapma üstüne para vereyim shdjs
- +1 yıl
ahahaha manipülatör tüccar
- +1 yıl
De get ordan 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe libidoymuş arkadaş. İpini kopartmış gidiyor 😂
44 Yorumla- +1 yıl
Libido bu zaptedemeyip herkese hallenen var tövbe korusun yaradan djdj
- +1 yıl
Onlar libidoyu bahane ediyor bence 😂
- +1 yıl
@Degisik_-_ katılıyorum sana sürpriz bi şekilde djdj
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendime hakim olabilirim.
10 YorumlaLibidom tavan. :D Sevgili saksı gibiyse ayrılır gidersin. Enerjiyi kullanmak varken neden heba edeyim ki.
25 Yorumla- +1 yıl
hahah “saksı değilim ben” diye ağlamayacaksın dimi ☹️
- +1 yıl
Hayal dünyana hayranız hsjs
- +1 yıl
Üff hiç dişli bir polemikçi değilsin :D zevkli değil seni uyuz etmesi. Yaratıcı ol yaratıcııı
Sonradan türemiş libido kelimesiniz anlamını burada birçoğu bilmiyor bile ama maşşallah öneme gelen libidodan şikayetçi ağıldaki koç lar haşt etmiş maşşalah musluk gibi açıyorsun akıyor günde üçlere beşkere hergün hazırlık vaziyette
Abi siz ne içiyor ne yiyorsunuz? Bazılarınızın anlattığı insan fiziğine aykırı libido nedir ya siz şuna şöyle deseniz olur yolda yürürken her gördüğün fiziği düzgün koza sulanmayı libido saymak la libido yüksek olmuyor ona sapıklığı yüksek deniyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaz yaz anlatamadım şu mevzuyu, hâlâ soruluyor. Sadakatsizlik libido ile ilgili değil. "Sen bana yetmiyorsun" sadece aldatmanın bahanesi. Sadık kalamayacak insan ya bunu baştan söylesin, ya da bir kişiye bağlı olmasını gerektirecek bir ilişki içinde olmasın. Ayrılmayı g. tü yemeyen aldatır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yüksek olmayan zaten cinselliktede iyi bir performans sağlayamaz ki istekli olmak her zaman başarılı bi ilşkinin giriş kısmıdır bunu ötekileştirmekten daha çok sadece tek kişiye sevdiğin kişiye beslemek gerek o duyguyu
benim libidom yüksek deyip sağa sola kaçmamak lazım elinde varsa tabiri caizse elindekine verecen odunu dkdkd
sadık kalacan akıllı olacan 😃10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Sevgilisi doyuramıyorsa bu devirde evet sadık kalamaz ama zaten insan libidosuna yenik düşecekse bitsin bu ilişki.
62 Yorumla- +1 yıl
Doru bir karar👍👍👍
- +1 yıl
Doğru haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılKalmasını becerende olur beceremeyende önemli olan saygı sevgi güven tutku aşk gibi duyguların bitmemesi bu duygular biterse zaten erkeginde kadininda gözü dışarda olur aynı lastik reklamı gibi olacak kontrolsüz güç güç değildir
10 Yorumla
+1 yıl2 tavandan sonra borsa devre kesiciye giren arkadaşlar var. Doğrudur ☺️🦍
13 Yorumla- +1 yıl
Ms bubble butt değil mi görseldeki 🫣
- +1 yıl
Bilemedim o mu dudj
- +1 yıl
Cevabını bildiğin sorular. Zeki kadın kategorsinde sn Sheqiil bir puan daha kazanıyor…
Başarılar 💃🏻🧛♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılLibidosu sadece sevdiğine yüksek olan sevgili.. sadıktır net.
60 Yorumla
+1 yılLibido ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sadakat karşıya verdiği sevgi, kendine duyduğu saygı ölçüsünde olur. -Sadakatsizliklerine bir de bunu kılıf etmeyenlere çalışanlara ifhafen ajsjsj-
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Duygu yönü zayıfsa aldatabilir umduğunu bulamadığında. Ama bazı erkek sevmediğiyle yapmayı sevmiyor onlar da istisna..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yooo öyle bişey yok. Ben mesela demiseksüelim. Sadece duygusal bağ kurduğum kadına karşı libidom var ve yüksek. Diğer kadınlar benim için nesne gibi oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olup sevmek ayrı sey
2 dakikalık zevk peşinde koşmak ayrı şey40 Yorumla
+1 yılKalmaz. Görüyoruz yani sevgilisi /eşi ile birlikte olup sonradan karşı taraftan az yüz bulunca aldatan erkoları.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamamıyla sevgilisine bağlı. Yanımda dursun ama bana da dokunmasın dersen geçmiş olsun.
Aldatmak hakkı olmaz belki ama bahanesi çok olur.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevdiğime özel yüksek olur benim libidom. Dünyanın geri kalanına aseksüel olurum hatta frijit nett😃😃
10 Yorumla
+1 yılKalabilir tabi ki. Karakteri sadece sevgilisine yükselen aldatmayan bir erkek tipiyse çok da güzel olur yanii..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Bu kişinin kendisine hakim olmasıyla ilgili. Sevgisi ve libidosunu dengede tutubilen her türlü sadıktır. Ama bunu başaramayan için sadık denemez.
10 Yorumla
+1 yıltabiki de kalabilir bunun libidoyla değil karakterle alakası var
20 YorumlaKarşı taraftada aynı şekilde libido var ise birbirlerine yetiyorsalar olabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi. Sadakatli biri ise kalır, sadece sevgilisine yükselir yani.
10 Yorumla
+1 yılilginc bir soru bunu degerlendirmeye alacagim, yarin cevap veririm sanirim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilisini gerçekten seviyorsa sadık kalabilir.
10 Yorumla
+1 yıllibido sadece sevgiliye yükseliyorsa sadık kalabilir... neden olmasın ki!
10 YorumlaBenimde yüksek ama sadık kalırım diye düşünüyorum :)
10 YorumlaLibidoyla karakter farklı şeyler bence 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılLibidoyu insan sevgilisine karşı uygulamalı herkese uygulayacaksa ohooo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisinden beklediği karşılığı bulursa neden kalmasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ve sadakat varsa, irade ve idareli davranıp sadık kalabilir.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kalamaz her fırsatı değerlendirir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgili hakkini iyi veriyorsa jalir sksi takdirde gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılEğer partnerler birbirini tatmin edebiliyorsa sıkıntı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalır. #net
odaklanma gerçek libidosu ortaya çıkarır….
enerjiyi bir noktadan toplarsan atom bombasınolur
10 Yorumla
+1 yılEğer ki ruhu göç edip sadece bedeni kalmış bir insan değil ise sadık kalınır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisi tatmin edebiliyorsa neden olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadakat farklı bir şey karakter ile ilgili. Sadık olanın da libidisu yüksek olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSana tek ne cevap veriyorum hayır sendn daha iyi birini gördüğü an onu ister ben bu ilişkiden yeni çıktım ve kesinlikle sadık olmaz diyorum tecrübeyle onaylı bacım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece sevgilisine yükseliyorsa kalır ama her önüne gelene ucuyorsa b... k kalir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Sevdiğim kisiyse evet sadık kalırım ama degilse maalesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her fırsatta içindekini dışarı atmasına yardımcı olacak
10 Yorumla
+1 yılSize bağlı la🤣
110 Yorumla- +1 yıl
La derken 😒
- +1 yıl
Ya öyle işte orada ona mi takıldın şimdi
- +1 yıl
Heee takıldım
- +1 yıl
Çok takılma size bağlı 🤣
- +1 yıl
Olur djdj
- +1 yıl
Hani yorum falan yapaydin konuşkan kız 🤣
- +1 yıl
Yapmıyorum bb 😅
- +1 yıl
Aman yaparsan çok tehlikeli bb ni yiyim 🤣
- +1 yıl
👊👊
- +1 yıl
👀👀
Sadakatle libido bağımsız konular
15 Yorumla- +1 yıl
Yoo değil çoğunun bahanesi bu
- +1 yıl
Baban mıyım lan senin tip :D bunu hemcinslerine söyle ok mu evlat
- +1 yıl
Sus ordan kızım jsjdjs
+1 yılKalır bence baglandiysa ama bagli olduğu kişi arada onun yağını değiştirmeli yoksa. conta yakar motor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hergün sabahtan akşama kadar libido soruları görmekten gına geldi artık
021 Yorumla- +1 yıl
Görüş yazmak zorunda değilsiniz beyfendi
- +1 yıl
Buna neden yazdın alakasızdan alırlar zaten şimdi
- +1 yıl
😅 meydan okumayı kes
- +1 yıl
Kaybetmedim ne uyduruyorsun 😒 törelerimize göre senin ölüm hakkın gelmiştir djkd
- +1 yıl
Pes etmişsin işte 👑 tacımı verin
- +1 yıl
Hayır pes ettim derim o zaman etmemişim
- +1 yıl
Yiaa demekle olmuyor işte :D aynen
- +1 yıl
Tebrik et beni
- +1 yıl
Seni tebrik etmiyoruz o sebepten :D
- +1 yıl
Hak vermene sevindim, tebriklerimi alayım
- +1 yıl
Yine mi sen
Libidoyu birlikte kullanırlarsa sorun olmaz 🙂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nefis isteyince pelsilvanya çeliğini delip geçer nefse göre değişir
00 Yorumla
+1 yıllibidosunu sevgilisine kullanır
30 YorumlaTartışılır kişiyle alakalı bir şey
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu sadece sevdiğine yüksektir belki?
128 Yorumla- +1 yıl
İhtimaller arasında
Cevap sahibi+1 yılBen mesela sadece yakınımda olana yükseltirim gerisinden banane. Kendimle de evli olduğum için arada kendime de yükseltiyom jxjdjdhx
- +1 yıl
Hıı gizem yaratmaya çalışan gizli üyemiz 😒
Cevap sahibi+1 yılHayır ya. Dün sana soru sordum cevap alamadım 🙄😂
- +1 yıl
Ne sordun
Cevap sahibi+1 yılBazı görüşlerini alabilirim misal 😃 dedin bende ne gibi görüşler dedim orada kaldıkk
- +1 yıl
Görmemişim bildirimler arasında kaybolmuş.
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm..
- +1 yıl
Senin problemin
Cevap sahibi+1 yılHfgfhhh hayır bizim çünkü üzen sensin 😂
- +1 yıl
Durduk yere üzülen sensin
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere değil hayır. Beni görmediğin için
- +1 yıl
Sen de zaten görünmemek istiyorsun djjd
Cevap sahibi+1 yılJxhxhszhs bu çok iyiydi bu arada harika cevap 😂 İyi be iyi iki sorunu da beğenerek kendimi göstercem 😂
- +1 yıl
“Ne Efes ne bilmem ne prenses..” misin sen?
Cevap sahibi+1 yılEnfes bir tanımlama ahhah teşekkürler evet
- +1 yıl
Burnun estetik mi sshsjw
Cevap sahibi+1 yılOff sen beni çok güldürüyorsun ciddi kalamıyorum 😂😂😂 Hayır değil xjxhxj
- +1 yıl
Yalaaan, estetikli işte djjd
Cevap sahibi+1 yılYa neden yalan söyleyeyim haahha cidden herhangi bir yerimde estetik yok 😂😂😂 yaptırsam yaptırdım derim...
- +1 yıl
Kurtuluş Kuş’la akrabalık dereceniz? 😅
Cevap sahibi+1 yılOnun saçlar daha kıvırcık bee zhhxhx hayır yok öyle bir şey 😂
- +1 yıl
Neyse tamam :D gizli değilsin artık gizli üyecik etiketleyeyim mi seni hııı?
Cevap sahibi+1 yılKırıcı olur 😂
- +1 yıl
İntikam soğuk yenen bir yemek miydi, neydi o ya :D bekle sen gizli yaptığın tüm yorumlara seni etiketleyecem
Cevap sahibi+1 yılHzhshshsh soğuk yemek tatsız olur bence sende yapma 😂 pekala canın sağolsun ne diyim ki 😂
- +1 yıl
😅 neyse tamam takip ettiğin kişiye ayıp olmasın, uğraşamam sfjsk hadi iyi forumlar..
Cevap sahibi+1 yılAhahah teşekkürler teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Libidisunu paylaşırsa sorun yok fjfj
110 Yorumla- +1 yıl
Libido o li bi doooo
- +1 yıl
Engel 😒
- +1 yıl
Admin falan olursam paso senin hesabı donduracam 😂
- +1 yıl
Taktım kafayı sjsj :D maksat gıcık ol
- +1 yıl
Erkekler kapatılsın, teşekkürler djkd
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz sadık kalabilir ama çoğu kalamiyor.
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi reddetmedigi sürece evet🙄😂
10 Yorumla
+1 yılİsteyen sadık kalabilir
10 YorumlaLibodoyla alakasız sadakat
11 YorumlaSevgilisi doyurursa evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenzer ateşli partnerlerle ilişki olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsteklerini karsılarsan evet
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın onlarda insan
10 Yorumladoyurulursa kalır tabii ki
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne