Sevgilim bakire degilmis. Sizce bu kiz bana sadik olur mu yoksa hic bulasmim mi?
evet, olur.
Hayır, olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakirelik neden önemli? Sadece kizlik zari icin degil, bakire insan nefsine, arzusuna hakim olabilen güclü bir insandir, eger bakireligini evlenmeden kaybetmisse, birde isteyerek kaybetmisse, evlenince eger senden bikarsa veya daha iyisini bulursa yine nefinse hakim olamaz..
Bakire kiz her zaman bakire olmayandan daha güvenlidir.
Başkasıyla birlikte olmuş birini kabul edebilcekmisin? Önce bunu kendine sor. Kendinle yüzleş.
Hayatta herkesin hatası vardır bunu unutma
evet yanlış yapmışsa ve gerçekten pişmansa
Hakka yönelip tövbe ettiyse olabilir neden olmasın
Vallahi eşimin elini bile nikahsız tutmafım
lütfen iftira atmayın
Ozur dilerim o zaman. Iftira falan da atmadim. Zina gibi bir gunahi oyle bir savundun ki oylesin sandim.
Ben asla savunmuyorum
ama günahlar insanlar için
bin kere tövbeni bozsan da yine gel diyor değil mi
ben burda tövbenin önemi için yazdım bunu
bu konuyu araştır muhakkak
Her boku ye sonra tövbe et. Dini ılımlı yapa yapa ortada din bırakmadınız be.
Ben kuranı kerim Mealini okumuş
epeyce bir kitap okmuş ve 14 ciltlik tefsirin 7 cildini okumuş biri olarak söylüyorum bunu
senin bilgilerin daha üstünse buyur sen açıkla
bir gıybet etmenin zinqnın kaç katı kadar günah olduğunu biliyor muydun
hele ki senin gibi iftira etmenin zinaya göre kaç kat günah ve kul hakkı olduğundan haberin var mıydı ki
Iftira ne be. Odun musun sen?
Gibat mi zinadanndaha fazla gunahmis? Hadinordan o zaman simdiler kiyametin kopmasi lazimdi
Allaha yemin ederim ki gıybet zinasan en az 70 kat daha günahtır
aman be cehaletinle konuşmaya devam et
ama iftira atmayı bırak insanlara
hadi ordan git be. Cehaletmis. Zina ile giybet bir olamaz. Sen kul hakkina falanninip bu yorumu yapiyorsundur da ondan giybet icin daha gunah diyorsundur.
ya kizi
olur tabi delik açılmış diye sadık olmayacak değil ya
Cevap
9Cevap
Ben sana hiç bulaşöa derim bir kız olarak çünkü o bazı şeylerin bilincinde ve seni parmağında oynatır yol ver gitsin
Bunu anket halinde yapman çok saçma sadakat ve bekaretin birbiriyle alakası bile yok ne bakire kızlar var gram sadık olmayan.
Bakire olmadığından insanlar fazla ilgi göstermez sen gösterirsen çok daha ilgili bakar di mi
Çok net olur. Bakire değilim ve sevgilimi de aldatmam asla.
Sevgilin seni nawil kabullendi peki?
O da bakir değil.
Bende bakir degilim ama bakire olmayan bir kiza itibar etmem.
Bir kere nefsini tutamayan ikinci defa da tutamaz.
Muhahaha kendin nesin ki ne bekliyorsun. Kuran'da bile yazıyor senin dengin. Boş konuşma abi ya 😄
sen bakir olmasan o sorun etse hosuna gider mi mesela oyle dusun onemsiz oldugunu anlarsın zaten
Sacma aapan konusma. bende bakire degilim ama erkegimi bekliorm kimseyle yatmiorm.
Bakire degilsin ve erkegine mi bekliyorsun?
O nasil oluyor?
yani geçmişimde birini sevdim ve severek bişeyler yaşadım ama bu önüme gelen erkekle nasılsa bakire değilim diyip yatmamı gerektirmiyor değilmi? sen böyle düşünüosan zaten karakterszsn iğrençsn
Bir kere yapan bir kere daha yapar.
Kapi acik nasil olsa. Allahin patlagi kalkmis bana igrenc. Saka misin sen?
Annenle karistrma herkesi. onun bnun spermini birlestrip dopgurmus seni o. pu. sende o pumccugusun
Namussuz oldugunnburdan belli, eger ki, sende biraz namus olsaydi namuslu kadinlara dil uzatmazdim.
Sende ssref olsa namusluya laf atarmsn kopek
Sıkkın be. Hari baska kapida havla, patlak karı.
Senin hotun gbimi gotvern.
Sktrgt yazma. acsin bilior, kopek. ama benden sana ekmek cikmz
Iste patlak kizlatin agzi da bu kadar igrenc oluyor genelde.
Ac falan da degilim sagolsun senin gibi patlak kizlar ihtiyacimizi gideriyorlar ;)
köpekler bile sadıkken sen bakire değilsn onun bunun altından kalkmışşn kirli bir paspatan farkın yok namussuz karatktersz. üstelik sevmeden onla bunla yapmışsn. defol ç. hakın olan kçşarlarla ol ilerde karında onlardan olucak namussuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Türkçe yazmasini bile bilmiyorsun örneğim.
Yahu patlakmissin iste ne diye bu kadar sinir yaptin?
Bakire olmayan kızlara da gram guvenmem.
Sen bakire olmayan halinle bana sadakattan bahsetme istersen. Sen bekaretini vererek babani aldatmis oluyorsun. Cunku sen evlenenenkadar senin namusun babanda oluyor. Babana ihanet etmis birisin sen en basta.
köpek havlayamıo bile yazık.
Patlak teker asdfgh
psikolojik üstünluk kurmaya mi calisiyorsun sen bakim?
Keriz erkek cok var degil mi, seni kabul edecrk? Ondan bu g. t kalmisligi
Sadakatin bakireligi olmaz kiiiiiii
ağzına sağlık.
Tesekkurler @adamin-biri yalniz bende turkce karakter yokkkkkkkkk
sorun değil, anlıyorum. bir şey değili
😳 nasil anladinn evrene mesaj atmistmmm ordan miiii 🙏🏻😇😇
he oradan :)
@adamın-biri populizm yapma. Tribunlere oynama. Eger bekaret senin icin onemli degilse taze kizin varsa yollayabilirsin bana. Ben yapmam ama zinakar arkadasim var, onlara yollarim.
Bakire olupta her halti yiyende var kimle ne yaptigi belli olmayan ruhu o...
Sevdigi inandigi icin tek esli samimi iliski yasayanda...
Illa delik degil die namuslu oluo m saniosn ya da iliski yasamis die onune gelenle mi oluo saniosn
Yaniliyorsun
Bekaret yine de bir olcudur ama
anneni ve bacını yollasana onlara? biraz tecrübe kazanırlar en azından... ensest ilişki ürünü seni...
@adamın-biri
lan güzel kardeşim bas git ya. Agzimi bozma.
Sanmıyorum kızın kendisi diyordu her eve rahat giderim saldırsalar ne olcak bakire değilim cok cok yaparız diye güvenme derim yani
Başkasinin altinda inlemiş birini nasil kabul edeceksin?
İlişkiye girdiğini o söylediyse olabilir.
Olabilir herkes aynı değil ki
kesinlikle bulasma. net ayril engelle
hayır kesinlikkle sadık olmaz
Olabilir farkindadir artik bazi seyin
Niye olmasın ya bunla karar veremezsin ki
Seviyorsa olur sevmiyorsa olmaz
Neden olmasin. Olur
olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar