Cinsel Yaşam Başak erkeği cinsellikte ne ister ve nasıldır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasıldır derken romantik mi odun mu, Soft harf vs Başak erkeği cinsellikte ne ister ve nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben Başak burcuyum her an karşı tarafı mutlu etmeyi. Kendinden çok ilk önce onu rahatlatmak isterim. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya ne romantik bazen o da öyle olur gibi geliyor ama flört falan diye şov mu diyor insan 😅 Yorumla by_kowboy +1 yıl Yoo gerçekten de böyleyim ama tek şartımız temizlik gerisini bize bırak başak halleder 😉 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla by_kowboy +1 yıl Sana şunu söyleyim gerisini sen düşün neler yapacağımızı 🤭😊 yüzüme oturup kontrolün sevdiğimde olması ve bi pozisyon daha var ama neyse Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla by_kowboy +1 yıl Millet gaza gelecek sonra dm patlar sonra. Kime cevap verecem ben ☺️😄 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Romantigim ben ama cok azginim hayir cevabo sevmemKadini bosaltmak icin ugrasirim ama kadinda istemeli hep 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Romantik derken neler yaparsın yapılsın istersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaslar kac bu arada Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım hiç bir şey hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acemisin yani yasin kac Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bi başak olarak hafif sertlik iyidir zevk dersen oral vazgecilmezimiz 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yapmak mı yaptırmak mı Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Ikiside bunun içinde 69 harika çözüm Yorumla Soran +1 yıl Herkes yapar mı bilmem Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Zevkli oluyor ama yalamayi daha çok seviyorum kadına zevk vermek daha heyecanlı Yorumla Soran +1 yıl Başak titiz temiz ya istemez bence gibi geliyor Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Tam tersi titiz ve temiz yalar 😇 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Vaktin varsa mesaj atabilir bakalım zevklerimiz ne kadar benziyor 😇 Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Peki senin tercihin hangisi Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sert ve unutulmaz derecede zevkli. Oral da dahil herşeyi yaşamak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten canınız inanılmaz sıkılıyor değil mi jsjdg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hijyen 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Misal biraz da maço sanki tüylerimi aldırsam (malum yerler) başkasına sorun çıkar mı. Şu an evlenecek gibi sormak ters geliyor Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Kadına yaptırırsanız neden sorun olsun? Yorumla Soran +1 yıl Öyle de normalde o da günah ya Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Görmeden yapılıyor işlem zaten neden günah ayrıca hijyen sağlık amaçlı? Yorumla Soran +1 yıl Yok iğneli epilasyon toplam 4 kere falan yapıyor Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Kadın yaparsa değdiğim gibi bişey olmaz. Yorumla Soran +1 yıl İyi umarım Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Başaklar genelde soft sade takılmayı severler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Ağır başlı yani her şeyi karşıdan beklerler Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Full Hareketlilik ve temizlik 0 0 Yorumla
sanalreal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl softtur canım sana nasıl lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım bilmiyorum ama sert istemem herhalde insanız. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl soft severben 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aa iyimiş sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl detay vereyim mi Yorumla Soran +1 yıl Burdan verirsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerek uok Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks mi yapıcan Yorumla Soran +1 yıl Şimdi değil ilerlerse ilişki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdi pekimastürbasyon mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben Başak burcuyum her an karşı tarafı mutlu etmeyi. Kendinden çok ilk önce onu rahatlatmak isterim.
Hadi ya ne romantik bazen o da öyle olur gibi geliyor ama flört falan diye şov mu diyor insan 😅
Yoo gerçekten de böyleyim ama tek şartımız temizlik gerisini bize bırak başak halleder 😉
Hımm
Sana şunu söyleyim gerisini sen düşün neler yapacağımızı 🤭😊 yüzüme oturup kontrolün sevdiğimde olması ve bi pozisyon daha var ama neyse
O ne
Millet gaza gelecek sonra dm patlar sonra. Kime cevap verecem ben ☺️😄
😅😅
Romantigim ben ama cok azginim hayir cevabo sevmem
Kadini bosaltmak icin ugrasirim ama kadinda istemeli hep
Romantik derken neler yaparsın yapılsın istersin
Yaslar kac bu arada
Yapmadım hiç bir şey hiç
Acemisin yani yasin kac
Bi başak olarak hafif sertlik iyidir zevk dersen oral vazgecilmezimiz
Yapmak mı yaptırmak mı
Ikiside bunun içinde 69 harika çözüm
Herkes yapar mı bilmem
Zevkli oluyor ama yalamayi daha çok seviyorum kadına zevk vermek daha heyecanlı
Başak titiz temiz ya istemez bence gibi geliyor
Tam tersi titiz ve temiz yalar 😇
Hımm
Vaktin varsa mesaj atabilir bakalım zevklerimiz ne kadar benziyor 😇
Peki senin tercihin hangisi
Sert ve unutulmaz derecede zevkli. Oral da dahil herşeyi yaşamak
Gerçekten canınız inanılmaz sıkılıyor değil mi jsjdg
Ne
Kişiden kişiye değişir
Hijyen
Misal biraz da maço sanki tüylerimi aldırsam (malum yerler) başkasına sorun çıkar mı. Şu an evlenecek gibi sormak ters geliyor
Kadına yaptırırsanız neden sorun olsun?
Öyle de normalde o da günah ya
Görmeden yapılıyor işlem zaten neden günah ayrıca hijyen sağlık amaçlı?
Yok iğneli epilasyon toplam 4 kere falan yapıyor
Kadın yaparsa değdiğim gibi bişey olmaz.
İyi umarım
Başaklar genelde soft sade takılmayı severler
O nasıl
Ağır başlı yani her şeyi karşıdan beklerler
Full Hareketlilik ve temizlik
Burçla alakası yok insandan insan değişir
softtur canım sana nasıl lazım
Yapmadım bilmiyorum ama sert istemem herhalde insanız.
Cinselliğe uzaktır. Yapınca da değişik fanteziler.
soft sever
ben
Aa iyimiş sağol
detay vereyim mi
Burdan verirsen
gerek uok
Ok
seks mi yapıcan
Şimdi değil ilerlerse ilişki
şimdi peki
mastürbasyon mı?