- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevişirken iltifat eden bir erkeğin aşık olup olmadığını kesin olarak söylemek mümkün değildir. Ancak, iltifat etmenin aşkın bir işareti olabileceğini söylemek mümkündür. İltifat etmek, bir kişiye karşı sevgi, saygı ve hayranlık duymanın bir yoludur. Sevişirken iltifat etmek, erkeğin partnerine duyduğu fiziksel çekiciliği ifade etmenin bir yolu olabilir. Ancak, erkeğin partnerinin ruhsal ve duygusal özelliklerini de takdir ettiğini ifade etmenin bir yolu da olabilir. Sevişirken iltifat eden bir erkek, partnerinin kendini iyi hissetmesini ve özgüveninin artmasını istiyor olabilir. Bu da, erkeğin partnerine değer verdiğini ve onu önemsediğini gösteriyor olabilir. Sonuç olarak, sevişirken iltifat eden bir erkeğin aşık olup olmadığı, iltifatın içeriğine ve erkeğin genel davranışına bağlı olarak değişebilir. Ancak, iltifat etmenin aşkın bir işareti olabileceğini söylemek mümkündür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAlakası yok. Ben yatakta sevişirken en aptal, en aşağılık kadına bile iltifat etmişimdir.
Gerçek aşka tutulmuş erkeğin 2 tipik özelliği;
1. Evlenmediği sürece asla o kadınla cinsellik yaşayamaz. Yaşamışsa aşık değildir. Neden yaşayamaz biliyor musunuz? Çünkü ona aşk gözüyle bakar, seks gözüyle bakamadığı için erekte olamaz. Hatta böyle erkekler, o kadınla evlenseler bile kuvvetle muhtemeldir ki, ilk birkaç gece sertleşme ve boşalma sorunu yaşayacaktır. Çünkü o kadına madde değil mana gözüyle bakmaya alıştığı için.
2. Gerçek aşka tutulmuş bir erkek, eğer aşkın velayetine varmışsa, bütün kadınlar o erkeğe hayranlık ve şehvet gitse bile o erkek tıpkı Yusuf iffetiyle, hepsinden gözünü de, gönlünü de çevirir. Bunu inkâr eden kızlar varsa kör kütük aşık bir erkek üzerinde bunu psikolojik harp metodlarıyla deneyebilirler.
Sitedeki tüm yorumlarımın altına hit parçalar ya da underrated parçalar bırakmak benim için bir KS geleneği haline geldi. Buraya da bir link bırakayım.
https://www.youtube.com/embed/LApuOkbJ8W410 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen bu konuda bize ders bile verebilecek birikime sahipsindir diye düşünüyor ve yorumumu yapıyorum. Her aşık olan iltifat eder, ama her iltifat eden aşıktır diyemeyiz. Seks esnasında insanların söylediklerini yazsak, çok ilginç sonuçlar çıkardı. Argolar, küfürler, grup seks, cuckold, bdsm, orgie ne ararsan vardır. Ama bunları söyleyen insanların bazıları günlük hayatta hakaret kelimeleri bile ağzından çıkmayan, normal bir hayatı olan insanlar. Yani seks esnasında insan farklı bir kişiliğe bürünür.
00 Yorumla
+1 yılSevişirken iltifat eden bir erkeğin aşık olup olmadığını söylemek kesin bir kurala dayandırmak zor. İltifatlar, ilişkilerde duygusal bağın bir göstergesi olabilir, ancak tek başına bir kişinin aşık olduğunu göstermez. Aşk, daha derin duygusal bağlar, saygı, bağlılık ve anlayış gerektirir. Her ilişki farklıdır ve bir kişinin davranışları, duyguları ve niyetleri karmaşık olabilir. Bu nedenle bir erkeğin aşık olup olmadığını anlamak için daha fazla işaret ve iletişim gerekebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır o yükseklik ile ağızdan birçok şey çıkbailiyor mkfkfk
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. seviştikten sonrasında da aynı konuşmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan sadece sevişirken etmemesi :D
10 Yorumla
+1 yılSevişirken iltifat eden erkek öncekilerle kıyaslama yapıyor o sıra.. sistematik zekası yatakta da kendini gösteriyor ve beğenisini o anın gazıyla izleyiciye sunuyor.. sonrası mı.. game over 😊
70 Yorumlabence değildir çünkü sevişirken zaten hormonlar yükseliyor zevkten ötürü hiç sevmediğin bir kadına bile çok özel hissettirecek laflar edebilirsin :D Bence asıl sevişme sona erdikten sonra ne yapıyor ne söylüyor bunu dikkate almalısınız :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha çok zevk alıp vermek icin iltifat ederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYooo, ben genelde kadını gaza getirmek için kullanıyorum, harikasın bebeğim. Fiziğin süper. Çok ateşlisin hep içinde kalsın istiyorum falan filan.
1 kadın sadece beni bulutlara çıkardı, diğerleri hep odun desem ayıp olacak. Ama içindeki fantezileri partnerine uygulayamıyordu diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılSevişirken söylenen hiç birşeyi ciddiye almamak lazım. Malum beyin bacak arasına endeksliyken tanrıça muamelesi yapabiliyorlar kadınlara 😂😂😂😂😂
30 YorumlaAşık mıdır bilmem ama küfür yerine iltifat daha çekici olur bana göre
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılSadece o esnada iltifat ediyorsa çok kötü bir durum o aslında kadına iltifat etmiyor yaşadığı olayı iltifat ediyor demektir ama her zaman ediyorsa o anda da ediyorsa o zaman başka şeylerden konuşulabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta söylenen yatağa özel kalmalı bence ya ben birine aşık olsam bile yatakta pek sevmem böyle tabiri de ( düşmanı becerir gibi yapmak isteyebilirim ) benim için yatakta duygu aşk sevgi olmamalı sadece arzu ve istek olmalı
00 Yorumla
+1 yılHormanlar yükseliyorsa bırak iltifatı yer bitirir seni, iltifatı bilmemde seven insan güzel bakar, o bakışları anlamalı insan ilk önce.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviştikten sonrasi da aynı cümleleri kuruyorsa tamamdir
30 Yorumla
+1 yılSevişirken her şey söylenebilir ciddiye almak saçma olur
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana girerken seni seviyorum diyor ve hoşuma gidiyor, neyse hareketlenmeyelim
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaz sıcağında gelen esinti gibi düşün
- +1 yıl
Woow🥰
+1 yılSadece sevişirken iltifat ediyorsa değildir.
Seks sırasında hiç iltifat etmeyi sevmem açıkçası. Partnerime küfürlü argo konuşup sert sert becermek benim stilim
00 YorumlaKendimden biliyorum değildir. Anın heyecanıyla ve mutluluğuyla coşmuştur. Sevişme bittikten sonraki suskunluğun sebeplerinden biri de budur. Kadının onları unutması beklenir :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır değildir, o an libido esiridir. Bunları ona söyleyen şey beyni değildir. 😄
30 Yorumla
+1 yılDeğildir o anın zevkiyle ya da partnerine daha heyecan zevk katmak için söylüyordur
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Aşıktır diyebileceğimiz gibi seksi seviyor, yaptiği işi layıkıyla yapıyor da diyebilir
Çok güzel sevişip hiç sevmiyor da olabilir12 Yorumla- +1 yıl
Aradığım cevap
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Sonrasında 180 derece dönüş yoksa tavırlarda evet diyebiliriz. Yoksa gaza gelmiştir, ya da getirmeyi amaçlıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar 0srpulara da iltifat eder o an, hiç alakası yok pence
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılcok sanmiyorum onunla yattigin icin minnettar oldugu icin iltifatta edebilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek ve aşk bambaşka şeyler şu ikisini bir araya koymayı bırakın
10 Yorumla Aşık demek çok Çok iddialı olur o anın verdiği tutku ve zevk ile bunları söylemiş olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıliltifat için aşık olmaya gerek yok sevildiğine iltifat etmek iyidir
00 Yorumla Abazadir. Boşaldıktan sonra aynı kelimeleri duymalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence aşıktır o an insan bütün ipleri koparıyor ve içinden geleni dile vuruyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor ki bu durum. İlişkinin seviyesine bağlı bence.
00 Yorumla
+1 yılBence çok kanmayınız. Malum kan beyinden çok penise pompalanıyor o an. :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken iltifat bence libido düşürür karşı tarafta.. argo konuşulmalı
00 Yorumla Sevişirken çıkan kelimeler beynin düşündüğü değil başka bi organın söylediği kelimelerdir bence 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki ateşinin verdiği cesaretle hersey denir onu dikkate almamak gerekir
00 YorumlaBiz aşkı yanlış yerlerde arar olduk Oysa aşk saftı fakat biz aşkı yalan ettik
00 Yorumla
+1 yılAşkın bununla alakası olduğunu düşünmüyorum 🤔
00 Yorumla
+1 yılyooo o an geçiriyorum diye mutluluktan ne dediğini bilmiyordur :D garibim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Belli olmaz belki aşıktır belki o anki hazla olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkeğin sevişmesi aşık olmasına sebep olmuştur belki ondan iltifat ediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirken hiç sevmediğimiz kadına bile iltifat ederiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem bedenen hem ruhen olmalı herşey…. Ruha dokunmak ta aynanda önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasında söylenen çoğu şey genelde klişe sözlerden öteye geçmez bana göre
00 Yorumla Bence değil köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBence aşıktır güzel olur.
30 Yorumla Sadece sevişirken ediyorsa kendine aşıktır o 😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaktan hoşlanmıyorum ben. Mümkünse sussun.
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar neden böyle?
+1 yılKesinlikle
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğillll kendini besliyo sadece
40 Yorumla
1 yılEvet öyle diyebiliriz
00 Yorumlaİlle aşık diye bir kayıt yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Sevişmediği zamanlarda nasıl önemli olan o
00 Yorumla
+1 yılHayır sanmıyorum anlıktır
00 Yorumla
+1 yılBence dışarısı içeriye taşınmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O ana inanmamak gerek :D
00 Yorumla
+1 yılDereyi geçene kadar ayıya dayı deme mevzuu
00 YorumlaFotodaki kadın pek umrunda değil gibi
00 YorumlaYok değildir 🤦♂️🙄 sence abla 😄🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılArgo ve tokatlamak dururken ne iltifati be.
00 Yorumla
+1 yılBence evet ama hakarette etmek lazım güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişirken kör kütük aşık oluyorlar
31 Yorumla
+1 yılHayır, fantezisi vardır..
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası