u +1 yılSevgiliyseniz hemen güvenip de bu tür olaylara girmeyin. Bazı şeyler özel olunca kıymeti artar erkeklerin nazarında. Çok sevip aşık olan dokunmaya kıyamaz, her duyguyu yerinde zamanında yaşar. Bence bazı şeyleri en özel anlara saklamalısınız. Kesin olunmayan bir ilişkiye her şeyini adamayı zekice bir davranış olarak görmüyorum. Çünkü karşınıza kötü niyetli insanlar çıkabilir temkinli yaklaşmalısınız. Ve gerçekten sevildiğini hisseden bir kadın bunu sorgulamaz. Sorguluyırsanız ters giden şeyler vardır o ilişkide.
12 Yorumla
Soran+1 yıl👌
- +1 yıl
🌺
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence şükret ben bir gün kocamdan bunları duymadım çok atesli bir kadin olmama rağmen pısırığın tekiyle evlenmişim tadını çıkar sen sonra pişman olma evlenip en güzeli bekarken takılmak o sana ediyorsa sende teşekkür et valla şımar şımarabildiğin kadar
45 Yorumla- +1 yıl
Pısırık olmakla ne alakası var?
Cevap sahibi+1 yılAşkım yoksa sen misin 😂😂😂
Soran+1 yılÇok iyiydi😅
- +1 yıl
nasıl pısırık yaa
+1 yılO anki zevkle alınan haz ile her şey söylenir, kahkaha da atarsın hatta daha çok kışkırtıcı olursun bu da onun hoşuna gider tabiki o anın etkisi başka olur. Ancak sende de bu etki varsa ikinizde birbirinizin aklında kalırsınız.
30 Yorumla
Elin oğlu ihtiyaç gidermek için ikinizde birbirinizi idare ediyor bundan ötesi olmaz insan menffat için yapmayacağı şey yok hele bu devirde gel gelelim işin özüne yaşınızi bilmem ama insan sevmediği biri ile cinsellik yaşaması kadar duygusuz bir şey yoktur o bedeninde de o teninde bir değeri kiyemti vardır tabi bunları yıllar sonra anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak inancınız var ise islami konuları hiç demiyorum
27 Yorumla- +1 yıl
Sevmedigi kanısına nasıl vardın?
- +1 yıl
F*ck baddy yazısını da gönlümü kaptırmak istemiyorum dediğini de görmedim
Neyse...
Soran+1 yılSeviyorum. ama bitirdim. tanimadan yargılamayı bırakın insanları.
- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlla ki duygu hissediyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır değildir. aşk sevişmeyle ilgili değildir
10 Yorumla
+1 yılAşık olup olmadığına değilde yaşadığınız cinsel birliktelikten zevk alıp almadığınız sonucuna burdan varmaya çalışman daha doğru olur sanırım aşk cinsel birleşimi de içinde barındırır cinsellikle tamamlanır ama cinsellikten ibaret değildir bence cinsel birliktelikte bu duyguların yaşanması gerekli öteki türlü hayvanların cinsel birleşiminden farkı kalmaz diye düşünüyorum. 🙋🏼♂️🙏🏻
20 YorumlaHep derim aşk 3 hormonun karışımından oluşan bir kavram.
Amma velakin güzel bir sevişme olduğu için, adam ağzı kulaklarında gitmiş :))
Aşk diyemeyiz ama, uzunca bir süre sevişeceksiniz gibi görünüyor :)12 Yorumla
Soran+1 yılBitti bitirdim. Sonrasinda mesajıma cevap yazmadiği için. Bu arkadaşın bence başka maceralarıda var..
beles seks bulmus, gaz veriyor, bir dahakine yol. aciyor. kadinlar sunu anlamali, evlilik disi sekste ask olmasi imkansiz, tamamen hormonal, o tur sexe giden erkek kadina saygisi yok demektir geneli boyle
62 Yorumla- +1 yıl
Senelerce evlenmeden birlikte yaşayan çiftler var. Bir arkadaşım 60 yaşında iki çocuklu iken evlenmişti birlikte yaşadığı sevgilisiyle
- +1 yıl
anadolu cografyasinda suyundanmidir nedir, ozellikle bizim erkek milleti evlisi bekari farketmiyor artik, herkes don juan modunda. evlilik olmadan yasayan ciftler var dunyanin cesitli yerlerinde, ama onlar bizimkiler gibi onune geleni yataga atip, kendi esi yapinca namus moduna donen güzel kardeşim gibi degil, bu mallar sadece bu bolgeye has.
Söyleme şekli çok değişiyor biliyomusun bazen o sözler sadece o anki zevkle olur bazende gerçekten sevdiği için söyler o sözleri..
37 Yorumla- +1 yıl
Ben sevişirken çok güzel yemek yapiosun diye iltifat etmistim 😬🙂
Soran+1 yıl@MertAltunkynk tuhaf olmuş 😅. sadece yemeği iyi yapıyorsun gibi anlarım. ben😝
- +1 yıl
@MertAltunkynk tokadı yemissindir
- +1 yıl
Çok güzel patlıcan oturtma yapar. Tam ben onu kucaga oturturken patlıcan oturtma aklıma geldi ondan dedim😃
- +1 yıl
namık kemaldan seçmeler
- +1 yıl
@MertAltunkynk yani diyosun ki maafat patlıcan gibi
Hiç aklıma gelmezdi buraya bağlamak - +1 yıl
@Kimbilirkimimm kesermisin canım
o an ki gazla söylenir. Bir erkeğin gerçek duygularını duymak istiyorsan en az 35lik rakı içireceksin baktın bişi yok 20lik daha vericeksin sonra sorma sadece dinle.
14 Yorumla- +1 yıl
Rakı icmiyorsa?
- +1 yıl
@Freddy1616 narkoz iyi gider.
- +1 yıl
Bu iyiydi
Soran+1 yılDuygun var mı bana dedim hüzünlü bı ifade belirdi cevap vermedi bilinmezlik bende sarhoşken görmek isterdim 🙄siz erkekleri cozmek de zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla şanslısın işte! Sana aşık olsa da olmasa da en azından cinsellik ve diğer güzel duyguları yaşayabiliyorsun; bu yüzden şükret ve akışına bırak. Belki de aşıktır. Sırf kızların istediği gibi yakışıkı, boylu poslu ve büyük penisli olmadığı için hiçbir zaman, hiçbir kız tarafından sevilmeyecek ve istenmeyecek insanlar var yani ne aşk ne de seks yapabilecekler. Bu yüzden şükret ve kasma o kadar.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek olmasam neden bunu yazayım ki? Erkek olduğum için hemcinsime laf atmayacağım diye bir şey yok. Tam tersine bazı erkekler vardır; onların a*ına k*yayım!
Aşktan veya yalandan bir şekilde iltifat etmiş olması bile o anın en güzel yönünü yaşatmaya çalışır. Siz sevişirken iltifat ediyor musunuz 🤷🏼♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlanmak lazım demek için. Yalandan. demem
+1 yılBunu en iyi sen anlarsın onu tanıyan seven koynuna giren sensin sence sevdiği için mi girdi yoksa daha önce söylemeyip o anki gazla mi söyledi
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce benzer iltifatlar vardi
- +1 yıl
O zaman normal be şahsen ben olsam hem cinsellik dışında hemde cinsellik esnasında ikisinde de söylerim ki oda daha öncesinde böyle şeyler söylediyse cinsellik esnasında söylemesi çok normal
- +1 yıl
Tamam teşekkür etmiş ölmesinin anlamı da bu Çok hoşuna gitmiş ki teşekkür öpücüğü vermiş diye düşünüyorum
- +1 yıl
Öpmesinin*
+1 yılSevişirken iltifat eden değil sonrasında sarılan yan gelip yatmayan seviyordur
914 Yorumla- +1 yıl
İşte bu
- +1 yıl
Teşekkürler 🤣
- +1 yıl
Nasıl yani? Niye afalladın ki?
- +1 yıl
Bazı kızlarda böyle işte duygusallık sevmiyor 🤣
- +1 yıl
Kız da kendini kullandırmasaydı o zaman ne diyeyim 🤣
Soran+1 yılİki gündür. yazmadı. haklisin. Asıl cinsellik yokken seven seviyor..
- +1 yıl
Seven insan sevgilisine asla o konumda bakmaz, kıyamaz. İki gündür yazmama sebebi başkasıyla takılıyor. Belki sevişiyor. Arada canı istediğinde de seni arayacak. Tavrını koy.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla lütfen bana cevap ver henüz lisedeyim. Bakirim. Penisim 13.5 cm ilerde sevgilimle sorun yaşar mıyım sence? Sen bu boyda penisli biriyle ilişki yaşadın mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seven kadın sorun etmez. Guzrl seven adam gerek önce takılma. Prnis boyuyla adam olunmuyor inan
Cevap sahibi+1 yılAbla haklısın tabi adamlık önemli ama ben ilerde aldatılırım diye korkuyorum. Kızlar hep uzun seviyor çünkü. Gerçekten bu boydan zevk alınıyor mu?
Sevişirken iltifat etmeyen erkek var mıdır? Bazı olaylar ve sözler yaptığınız işin doğasına aykırıdır. Ve bazı işler ve kullanılan sözcükler yapılan işin doğasıyla örtüşür...
Başkaca sözüm yoktur
10 Yorumla
+1 yılSonrasında totosunu dönüp yatmıyorsa olma ihtimali vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılGiderken öpücük yokmu bana dedi. Daha uzun zaman geçirmek. istedi hatta
- +1 yıl
Olabilir ama çok kapılma gerçekten seviyor olsa dokunmak istemeyedebilir gerçi bu erkekten erkeğe değişiyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki dünyanın en güzel hazzını almak için yapılır ilişki esnasında iki tarafta daha istekli olması için iltifat yapar cunki o kişiler tüm özetlerini birbirine açmışlar oda her tür iltifatı hakeder
10 YorumlaGazla söylenir. Sonrasında peki öpüşme falan bittikten sonra dediği bişey var mı
111 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarken opmeyecekmisin beni dedi mutluydu sonrasinda
Soran+1 yılFace body ama ben hislerinin olduğunu düşünüyorum, hissediyorum.
Soran+1 yılTemmuzdan bu yana iletişim var küs, barış.3. idi bu deneyim
Soran+1 yılCinsellik var
Soran+1 yılHoşuma gidiyor ama kapilmakta istemiyorum mantiğim. devrede yinede
Baskı altında söylenen ve yapilan her şey geçicidir. Bunu sadece o anda yapıyorsa sığ bir insandır.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde de olmuştu. benzer iltifat
Ne aşığı yaavv o karşı tarafı daha da tahrik etmek için
13 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimalle
İkisi de olabilir, gözlerine bakıp samimiyetinden emin olabilirdin 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılGöz teması vadi ve uzun ön sevişme
O erkeği tanımıyoruz bilemeyiz ama genel olarak erkekler o an ayıya dayı bile derler.
53 Yorumla- +1 yıl
ah şu genellemeler yok mu tüm benliğimi öldürüyor deliriyorum
- +1 yıl
Cidden çözemiyorum. Allah cinselligi sadece erkekler kadınları kullansın diye mi yarattı?
- +1 yıl
Dayı dayı😆 dayıcıım
+1 yılAsıl soru şu, sevişme sonrası bir günde sana olan ilgisi nasıl? Aynı ilgi ve sevgiyi gösteriyorsa samimidir değilse seninle sadece cinsel doyum için beraber olma niyetindedir. Olay bitince ilgisi de sevgisi de biter böyle tiplerin
14 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizdi iki gün bende rest çekip bittiğini soledim hemen aradı açmadım telefonunu
- +1 yıl
Tipik narsist model. Bi miktar duygusal konuşup ikna etmeye çalıştı muhtemelen ama emin ol tekrar cinsellik olsun yine aynısını yapacak
Soran+1 yılAçmadim telefonu. Ya kizacakti. ya da kandırmaya çalışacaktı.
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Çok aşıksındır belki bilemem saygı duyarım ama sadece temel ihtiyacını karşılamak için sana yaklaşıyorsa seni yıpratır bu durum üzülürsün
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aşkın ölçüsü sözler değil davanışlardır
sözün ustası nefret ettiği insanı kenine aşık eder. bunu unutmayın.
ama davranışlar asla gizlenemez mutlaka açık verir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Gazdır o 😄 O an her şeyi söyler, giderken de öper. Gerçek olup olmadığını normal zamanlarda da söyleyip söylemediğine ve nasıl davrandığına bakarak basitçe anlayabilirsin.
10 YorumlaYok o anın büyüsüyle söylemiştir. Aşık olan seven kişi daha özel anlar seçer ki yanlış anlaşılmasın
20 YorumlaO an dikkatimi çeken bir şey olursa söylerim 😃
Meme uçların erik gibi kütür kütür gibi gibi 😋🫵
20 Yorumla
+1 yılyatakta söylenen güzel sözler kaliteli seks için rüşvettir 😈
32 Yorumla- +1 yıl
eyvallah 👌
Libidoların artması sekse haz katmak içindir
Herkes yapar sevişirken
Normalde bile aşk olmayan sekste söylenir
Arttırıyor çünkü ateşi10 Yorumla
+1 yılNe bililim kızım biz kalbini yarıpta bakamayız yaa hem sevişen sensin sen anlamıyor san biz nasıl anlıcaz
10 Yorumla
+1 yılkan beyinde değil başka yerlere pompalandığı andan bahsediyorsun ne duygusu ne gerçek sevgi sözcüklerinden bahsediyorsun sen? 😀
10 Yorumla
+1 yılSevişirlen iltifatmı olurmuş kadınların öyle sevmediğini birinin ona anlatması gerekiyo prenses gibi sevip düşman gibi s. k. mesi gerekiyo
12 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek sevmenin istes hali değil miydi?
Neden sevgilime düşman gibi davranayim - +1 yıl
@Freddy1616 şefkati cinsellik dışında beklerler sor sevgiline anlarsın
+1 yılErkeklere bakarsan ohoho adamlar sanal seks yapmak için bile ne güzel iltifatlar söylüyor cogusu zevki için söylüyor içinden gelerek demiyor...
10 Yorumla
+1 yılben çok begendigim için ediyorum gerçekten o anki zevkle ama sevmedigim biri olduysa etmiyorum iltifat falan :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sırf buna dayanarak aşıktır diyemeyiz bana birisi cinsellik konuşurken aşklı sözcükler kullandı yani düşün kalkıpta seksi sözcüklerde olmamasına rağmen o sözleri cinsel dürtülerle söyledim diye itiraf etti sonra gelde inan böyle sözlere
11 Yorumla- +1 yıl
Demekki sendeki vucut ölüyü diriltir😄 oda bişey değilmi bağlanmak için?
+1 yılo anın oluşturduğu anbians ile söylenen ve yer yer bakışma bile önemlidir ve gereklidir diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO anki gazla soylemistir. Siz hanimlar iki guzel soze birde tav olursunuz ya? Bu laf ile seni tekrar arzulayacak sende kosa kosa gideceksin
10 Yorumla
+1 yılŞimdi o erkek sevgilin mi eşin mi flörtün mü 3 üde ayrı ayrı xD eşin ise aşık olduğuna inanabilirsin öbürleri şüpheli ztn xD
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapacağım kıza iltifat ederim, yıkarım severim, uyuruz. Seks yapıyoruz diye duygu yaşamayalım mı 😂 çok daha ileri gidersek bağlayabilirim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Konuyla bağımsız kullanıcı adınızı "Zina adası" olarak okudum bı an sjdhdh🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu şekilde okuyan tek değilsin 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazıları sadece olayın hazzı ile konuşur bazıları ise bilinç altı ile ben bu durumu hep bilinç altımda yatan şeyleri söyleyerek yaşadım 😊🙈🙈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılO anki gazlada olur lakin gazlada olsa begendigi anlamina gelir begenmeyen erkek gir cik bundan baska biseye odaklanmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bisey sorucaam sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞurda bile sanal sekse ikna etmek için neler yapıyor neler söylüyorlar. Elde edemediklerinde de ne güzelliğin kalıyor ne sen.
41 Yorumla- +1 yıl
😊👍çok güzel söyledin valla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO an herkese her şeyi söyleyebilirsin, çok da aşkla alakası yok bunun. :D
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir şahsen uzun zamandır yanlız olduğum için aklım basimdan gider
20 Yorumla
+1 yılO an söylenen şeylerin bir gerçeklik payı yok adamın aklı başından gidiyor şehvetle söylenen şeyler
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa öyle adamı pamuklara sarmak lazım. Güncellemelerine göre iş var 🥰🥰
20 Yorumla
+1 yılSevişmek gerçekliği ortaya çıkartır hormon olsa dahi her şey belki gerçek asklarsiniz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılkadının üzerinde sıcaklığında gelip giderken kulağına güzel sözler söylemek te güzel küfür etmekte güzel :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın doğruysa eğer bunu bilmen gerekir. Ondan öncesinde ve sonrasında yapılan iltifatların neden yapıldığı belli
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal de iltifat ediyorsa o anda etmesi normal. Ama günlük hayatta söylemeyip seks esnasında söylüyorsa o anın verdiği gazdır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmak kalple olur bu insanı bir duygunun çok yükseklere çıkmasıdır. Seks hayvanı bir eylemdir. Tabiki olmaz
30 YorumlaSevişirken iltifat yerine başka şeyler söylenir genele
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk mıdır bilemem ama kesin olan bir şey var.
Onu çok istediği arzuladığıdır.10 Yorumla Âşık olduğundan emin değilsen neden yatağındasın...
10 YorumlaBazen suküt altındır sesleri dinleyip odaklanmak daha iyi hissettiriyor sanki
10 Yorumla
+1 yılSeks sırasında her erkek iltifat eder, o an farklı bir şey söylemek zaten düşünülemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tehlikeli bir soru ne desek de kafanı karıştırmasak:) valla gazla söylerler genelde. Benim fckbdy ayağımı öperdi gözlerimi öperdi öyle bir bakardı ki bana sanırsın aşık.
10 Yorumla
+1 yılAşkla alakası yok, dediğin gibi iltifat ediyor. Aşkı sevişmediği zaman da belli olur.
10 Yorumla
+1 yılHissediyosan seviyodur, hissetmiyosan sevmiyodur. Benim motto bu
10 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiştir belkide tekrar istiyor yag çekiyor da olabilir 😂🤣😂🤣
10 Yorumla
+1 yılO an ki orgazm ile de söylüyor olabilir bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO gazla söylemiştir büyük ihtimal sonraki söylediklerine de birkaç kere daha yaşamak için söylemiştir aşkla alakası yok erkekler cinsellik için her şeyi yapar.
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar