Evet derse ne düşünürsünüz, hayır derse ne düşünürsünüz tam olarak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır diyorsa ya yalancıdır ya da kendi vücudunu tanıyamayacak kadar libidosuz. İkisi de kötü şeyler. Soruyu sevgili soruyorsa dürüst olunmalı, başka biriyse umursamamalı
58 Yorumla
Soran+1 yılFlört gibi bir şeydi
- +1 yıl
Cevap verme. yemliyo
Soran+1 yılYa verdim işte.. Yemliyo derken
- +1 yıl
Ordan seni cinsel muhabbete çekecek
Soran+1 yıl@ArrayList ya sordu işte ne düşündü acaba hakkımda
Soran+1 yıl@ArrayList görüşmüyorum şu an ama cevap vererek hata mı ettim diye kendimi suçladım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğal cvp verebilirsin, herkes gibi ben de arada sırada yapıyorum diyebilirsin, bu tamam. men aranızdaki samimiyete bağlı bir sohbet. Resmiyse bu çok özel bir soru değil mi diyebilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür hakkımda
- +1 yıl
Kahin değilim elbette, sadece sıradan bir tepki vermiş işte.. bir şey yok ki buna takacak
Soran+1 yılHakkımda kötü düşünmüş müdür diye aklıma takıldı
- +1 yıl
Bence mantıksız olurdu öyle düşünmesi, ayrıca mastürbasyon. kötü bir şey değil ki, onun bunu sorması kötü değil mi sence?
Soran+1 yılİşte cevap vermek yerine terslemem mi gerekirdi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılİşte bundan dolayı kendimi suçluyorum cevap verdiğim için kötü mü düşünmüştür diye
- +1 yıl
Kötü şeyi aklından çıkart, o başlatmış saçmalığı, sen doğal bir cvp verince gülmüş canım, olmuş bitmiş, hayatta daha güzel şeyleri düşün, bunlar çok boş bence
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Tabii ki mastürbasyon yaptım
Her sağlıklı Birey mastürbasyon yapar diyeceksin
Öğrenmeye hakkı olmayan her cevabı da karşimizdaki sormamasını bilecek04 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedim kahkaha attı hakkımda kötü düşünmüş müdür diye aklıma takıldı
Soran+1 yılAma aynı şey değil dedim yani erkekler bu konuda daha çok böyle şeyler yapıyorlar demek istedim, o da yoo aynı şey dedi, kadın da erkek de aynı ben bilmiyorum sen baya biliyorsun galiba dedi bana
saçma sa l ak sorulardan bir tanesi daha. yenimi ergen oldunki mastürbasyon yapmayı bilmiyor olasın :D yapmadım desen inanacak mı :D
118 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ne demeliydim, kahkaha attı evet diyince ne düşündü sence
Soran+1 yılÜniversite sondayız
Soran+1 yılTürbanlı değilim ama inançlıyım
Soran+1 yılYeniydi flört gibi bi şeydi dahs
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum ama o an terslemek yerine normal şekilde cevap verdim onun içn hata mı ettim diye pişmanlık duyuyorum
- +1 yıl
eğer şapşal gibi herfin ağzının içine düşer bir halde olmasaydın o laf duyduğunda sen ne biçim konuşuyosun man yakmısın demeliydin. bu tarz konuşmalar iş ilerleyip artık sevgili gibi olduğunuzda ya da gerçekten çok iyi şekilde kalitesini bildiğin biri karşında olur isterse sevglin olmasa bile. benim böyle hatta daha ileri konuştuğum sevgilim olmayı bırak flört dediğiniz halttan bile olmayan kız arkadaşlarım var ama onlar bilir benim kalitemi ve saçmalamayacağımı bende onları...
Soran+1 yılİşte bundan dolayı pişmanlık duyuyorum daha önce hiç biriyle böyle konuşmamıştık kız arkadaşlarımla bile konuşmam kolay kolay
- +1 yıl
o zaman sana tavsiyem bu aptalla tekrar konuşma ve eğer ortak arkdaşlarınıza falan bu meseleden bahseder senin için kezban gödermeleri yaparsa sende sapık spaık konuşuyordu şaşırdım uzaklaştım hemen diye karşılık ver. çünkü böyle mallar terkedilince sağda solda dedikodu yapar kulis yapar çünkü kişiliği oturmamış çiğ acemi abazalardır. bu yüzden kızların olgun karakteri oturmuş işi gücü kültürü yerleşmiş adamlarla ilişki yaşaması her açıdan daha iyidir.
Soran+1 yılYa görüşmüyoruz zaten şu an ama moralim çok bozuldu hata mı yaptım diye kötü düşünmüş müdür diye kafama taktım durdum
Soran+1 yılİşte onu terslemeyip bunu konuşmasına izin verdiğim için
Soran+1 yıl:( nasıl kurtulabilirim bu düşüncelerden
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesi bir soru bence çok saçma ne yani ormanda mı yaşıyoruz illaki insanın istekleri oluyor yapar tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedim kahkaha attı ne düşünmüştür hakkımda
- +1 yıl
Cahilse fantezi kurmuştur akıllı biriyse bunun doğal bir ihtiyaç olduğunu düşünür
+1 yılBen oyle bir soru sormam abi yapmıştır kesin neden sorayım soranı da anlamam o konulara girmek için soruyordur evet de geç
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden kesin olarak düşünüyorsunuz
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür hakkımda kötü düşünmüş müdür
- +1 yıl
Hic bir fikrim yok ama muhabbetiniz pek te sağlıklı değilmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılEvet derse sağlıklı olduğunu düşünürüm ayrıca dürüst. Hayır derse sakladıkları var diye düşünürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür diye aklıma takıldı
- +1 yıl
Hoşuna gitmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadım de kanka safa yat her zaman bunu da ben mi öğreteyim nasıl kızsın sen 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyeyim peki
- +1 yıl
Bu kişi kim senin için önemli mi? Eklesene beni sen
+1 yılYapabilir gayet insanı doğal ihtiyaç bunu bu kadar tabulastirma yin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür diye aklıma takıldı
- +1 yıl
Erkek mi kadın mi bu kişi
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
Çapsız kapasitesiz boş belesin teki yol ver
Soran+1 yılYa şu an konuşmuyorum ama hakkımda ne düşünmüştür kötü mü düşündü diye aklımda kaldı
- +1 yıl
Takılma o kadar
+1 yılYapmadım derse yalan söyler diye dusunur saçma soru
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmamış olamaz mı
- +1 yıl
Zor ihtimal olsada olabilir. En mantıklı olanı bu soruyu sana Soran kişiyi terslemek en mantıklısı
Soran+1 yılCevap vermiş bulundum kötü düşünmüş müdür hakkımda
- +1 yıl
Düşünecek bir durum yok, o haddini aşarak bu soruyu soruyor. Sen düşünüyorsun böyle.
Soran+1 yılBiliyorum sonrasında rahatsız ettim mi seni ettiysek özür dileriz dedi ama ben cevap vererek hata mı yaptım bu soruya
- +1 yıl
biraz oyle olmus. Olmus bitmis kafsya takacak bir durum yok kiz salla
Soran+1 yılYa neden hata? Çok taktım kafama
- +1 yıl
Takna
Yok canım daha 30 yaşındayım @mımı keşfetmek için daha çok erken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuları konuşmak istemiyorum de. Bir erkek sana bu soruyu soruyorsa senle cinsellik istiyordur. İstiyorsa da seni kullanıyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgili konusunu soruyordu aslında ben geçmişle ilgili konuşmak istemedim çok sordu bana eski ilişkilerini anlatmıyorsun diye, ben de daha önce hiç ilişki yaşamadığımı söyledim oradan konu buraya geldi
Cevap sahibi+1 yılİşte bu asıl amacının saptığını gösterir. Seninle cinsellik konuşmak istemiş
Soran+1 yılCevap vermiş bulundum hakkımda ne düşünmüştür sence
Cevap sahibi+1 yılBiraz basit gelmiş olabilirsin anlayışlı da olabilir ama sana bu şekilde yaklaşmaya devam edecektir
Soran+1 yılBasit derken :(
Cevap sahibi+1 yılYani karşısındakiyle evlilik öncesi cinsellik düşünebilen bir kız. Dediğim gibi anlayışlıysa bunu düşünmez zaten. Çoğu kişi yapıyordur
Soran+1 yılYa ben sevdiğim kişi dışında biriyle böyle bir şey yaşamam demiştim zaten daha önce yaşamadığımı da söyledim bu basitlik mi
Cevap sahibi+1 yılBak işte bu kelimede hatan var. Sevdiğim kişi dışında değil. Kocam dışında diyeceksin. Evlendiğim adam dışında dersen ya sana ciddi yaklaşır ya da niyeti kötüyse uğraşmaz. Çünkü senin sevgini kazanabilir. Örneğin uğraşsam 3 haftada sevgini kazanabilirim. Bu kolay bir şey emin ol. Çünkü sevmeye meillisin zaten. Kalbin birini aryor. Seni o yola getirdikten sonra da senden faydalanır
Soran+1 yılŞu an görüşmüyorum onunla ama hakkımda kötü düşünmüş müdür diye aklıma takıldı
Cevap sahibi+1 yılÇok takılma boş ver.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsel muhabbete çekmeye çalışıyor işte.
Cevap vermek zorunda degilsn
03 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermiş bulundum hata mı ettim
eveet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür hakkımda
Soran+1 yılevet*
Gizli Üye(25-29)+1 yılvereceği iki cevap sonundada en yakın çiçekçiden kırmızı bir gül alıp kendisine takdim ederim
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılcevap hakkını istediği gibi kullandığı için :)
Cevap sahibi+1 yılOnu buradan diyemem ekle syliyim
Soran+1 yılSöyle lütfen burdan
Soran+1 yılGizlisin zaten ekleyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Hayır derse zaten inanman. evet derse de şaşırmam
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı neden kahkaha attı
Soran+1 yılÇok saçma ya
Bana en son ne zaman sevgilim olduğunu soruyordu ben de konuşmak istemediğimi söyledim bu konuyu çok ısrar etti anlatmıyorum diye sinirlendi ben de daha önce ilişkim olmadı sadece flört gibi oldu dedim oradan konu buraya geldi
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum onunla ama hakkımda ne düşünmüştür diye aklıma takıldı
Soran+1 yılEvet ve onun bu sorusuna cevap vermiş olmamdan dolayı
Soran+1 yılBöyle biri olduğunu bilmiyordum ya gerçekten hayal kırıklığına uğradım ama bu konuyu bu bu kadarrahat konuşmuş olmaktan dolayı suçluluk hissediyorum
Soran+1 yılİşte yanlış kişi yanlış zaman gibi geliyor şu an neden böyle bir şey yaptım haya mı ettim diyip duruyorum
Soran+1 yılHakkımda ne düşünüyor diye aklıma gelip duruyor, nedense erkek bu konuyu konuşurken sıkıntı yok kız konuşunca böyle hissediyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet yapıyorum demesi hoşuma gider çünkü orgazm yaşamayı biliyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl biri olduğuna bağlı erkek arkadaşını tanımadan bişey diyemem
Soran+1 yılDaha yeni tanışıyorduk birkaç aydır
+1 yılHayır derse inandırıcı gelmez
04 Yorumla
- +1 yıl
Neden kahkaha attı nal mı kendisi yapmamış mı hiç? Onun ne düşündüğü umrunda olmasın
Soran+1 yılAklıma takıldı ya kötü düşünmüş müdür diye
- +1 yıl
Sen ne dersen de o aynı şeyi düşünür
Kötü düşünmemiştir için rahat olsun
Düşünse de umrunda olmasın
+1 yılCvp verme zarf atıyor hem ona ne
012 Yorumla
Soran+1 yılZarf atıyor derken
- +1 yıl
Seni cinsellik için konuşmaya itiyor kıvama getirince de yatağa
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum onunla ama bu sorusuna cevap vermiş bulundum kötü düşünmüş müdür hakkımda
- +1 yıl
Birazcık
Soran+1 yılNe düşünmüştür :(
- +1 yıl
Herşeyden haberi var masum değil der
Soran+1 yılÜniversite sondayız bilmemem garip olmaz mı
- +1 yıl
E öyle desene madem bilmemen tuhaf olur tabikide
Soran+1 yılNeden kahkaha attı peki
- +1 yıl
Erkek milleti herşeye atar ne bileyim
Belki seni o halde hayal etti ondan güldü
ya da ben varken mastürbasyon a ne gerek var deyip güldü bilemeyiz
Soran+1 yılDaha önce ilişki yaşamadığımı söylemiştim
- +1 yıl
O zaman senin ilkin olmak istiyor ilişki yaşamamışsın bulunmaz Hint kumaşı gibisin hoşuna gitmiştir
+1 yılTerbiyesiz diye cevap ver
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedim ne düşünmüştür sence hakkımda hata mı ettim
- +1 yıl
İyi etmişsin hakkında ne düşündüğü umrunda olmasın
Soran+1 yılKahkaha attı evet diyince çok aklıma takıldı
- +1 yıl
Ben benim dediğim gibi terbiyesiz dedin sandım 🤦🏻♂️ yürüyecektir aana buradan
Soran+1 yıl
Şu an görüşmüyorum ama aklıma takıldı kötü düşünmüş müdür diye- +1 yıl
Hayır herkesin yaptığı bi şey yapmayan hakkında tuhaf düşünürüm 🤷🏻♂️ bir sorun var derim
Yaptıysan yaptım de utanacak bişey yok
02 Yorumla
+1 yılYapmadım dersen zaten inanmaz :)
06 Yorumla
- +1 yıl
Libidonun yüksek olduğunu sen çok belli etme kullanmaya çalışmasın
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum onula Hakkımda kötü düşünmüş müdür
- +1 yıl
Neden düşünsün ki mastürbasyon bir ihtiyaç yani bana da söyledin ysptığını mesela ben kötü mü düşündüm hayır
Soran+1 yılAma sen tanımıyorsun beni, neden kahkaha attı peki
- +1 yıl
Hoşuna gitmiştir. Tanışalım veya tanışmayalkm her insan mastürbasyon yapar istekleri var bunu doğal karşılamayan zaten seni kullanmaya çalışacaktır
+1 yılEvwt demeli bu insani bu durum
02 Yorumla
- +1 yıl
Bilemiyorum da biras beyinsizmiş sanırım
+1 yılYaptığınızı her erkek biliyor. Ne dersen de.
07 Yorumla
Soran+1 yılBilse niye sorsun
- +1 yıl
Konuyu oraya getirip kıvılcımı çakmak.
Soran+1 yılEvet derse ne düşünür kahkaha attı evet diyince
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Ne düşünecek güzelim? Bir kaç buluşma sonra yavaştan yoklar seni.
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum onunla ama hakkımda ne düşünmüştür kötü düşünmüş müdür diye aklıma takıldı
- +1 yıl
Film falan izle canım sen.
Bu soru canlı sorulmaz... kim sordu sana...
011 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuğum kişi sordu
Soran+1 yılHayır sadece konuşuyorduk, bana en son ne zaman sevgilim olduğunu soruyordu ben de konuşmak istemediğimi söyledim bu konuyu çok ısrar etti anlatmıyorsun diye, ben de daha önce ilişki olmadı flört gibi oldu sadece dedim oradan konu buraya geldi
Soran+1 yılCanlı sorulmaz derken ne demek istedin
Soran+1 yılYa konuşmuyorum zaten şu an ama cevap vermiş bulundum bu soruya, hakkımda, evet dedim kahkaha attı ne düşünmüştür hakkımda?
Soran+1 yılYa ben dediğim kişi dışında biriyle böyle bir şey yaşamam demiştim bu vericilik mi
Soran+1 yılSevdiğim kişi dışında *
+1 yılSeni hiç alakasar etmez dese yeterli sjsns
00 Yorumla
+1 yılEvet diyebilir normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Kötü mü düşünsekki bilemedim şimdi
010 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünür bir erkek
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı, hata mı ettim cevap vererek
- +1 yıl
Cevap vermeyip terslesen kahkaha atamaz ama yapmış derdi. Buna gülünecek bir durum da yok sadece kişiliğini belli etmiş aslında biraz yani erkeği kadını yapmayanı az hele bu devirde kusura bakmasın yani bunları merak eden biri ile değil seni merak eden biri ile görüşmeni tavsiye ederim.
Soran+1 yılŞu an konuşmuyorum ama hakkımda ne düşünüyor diye aklıma gelip duruyor
Soran+1 yılYaşamadığımı söylemiştim sadece seversem sevdiğim kişiyle olur demiştim
Soran+1 yılKötü mü düşünür hakkımda
Sana ne diye cevap verebilir
50 Yorumla
+1 yılGayet normal bu, yapmadiysan sikinti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılabicim nie evet veya hayır sanane desene
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet demiş bulundum ve kahkaha attı kötü düşünmüş müdür diye çok kafama taktım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgerçeği söylemelisin
02 Yorumla
- +1 yıl
istekli bir kız olduğunu
ve normal biri olduğunu aynı zamanda da
Hayır derse inanmam
05 Yorumla
Soran+1 yılHakkımda kötü düşünmüş müdür
Soran+1 yılYa bana en son ne zaman sevgilim olduğunu soruyordu ben de konuşmak istemediğimi söyledim bu konuyu çok ısrar etti anlatmıyorsun diye, ben de hiç ilişkim olmadı sadece flört gibi oldu dedim sonra konuşma buraya geldi
+1 yılHeee
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet dese ne düşünür hayır dese ne düşünür
- +1 yıl
Herkes illki dokunmuştur bişey dusunmez
Soran+1 yılEve diyince kahkaha attı kötü mü düşünmüştür hakkımda
- +1 yıl
Sanmam yaa kendide yapıyorsun işine gelmstir
+1 yılEvet de
08 Yorumla
Soran+1 yılEvette ne düşünür, hayırda ne düşünür
- +1 yıl
Bsey disinmez
Soran+1 yılKahkaha attı evet diyince
- +1 yıl
Komiuk çünkü
Soran+1 yılNesi komik
- +1 yıl
Komik çünkü
Soran+1 yılTam olarak neye güldü bi anlatır mısın
- +1 yıl
Yazsans
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşmeye devam ediyor musun onunla?
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılEtmemelisin de ondan
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü seni küçük görmüş dalga geçmiş
Soran+1 yılNeden böyle düşündün
Cevap sahibi+1 yılBi yazsana bana özelden
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet derse ne düşünür hayır derse ne düşünür erkek
Cevap sahibi+1 yılYapmaması anormal
Soran+1 yılEvet diyince kahkaha attı ne düşünmüştür
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSence?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum aq
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sana ne desin
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermiş bulundum hata mı ettim
Kötü düşünmüş müdür hakkımda
+1 yılEvet havada karada
12 Yorumla
- +1 yıl
Ne bilim sevmek isteyen herturli sever
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç mastürbasyon yaptın mı sorusuna bir kız nasıl cevap vermelidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler