Arkadaş, çevre aklınıza ne geliyorsa.. Kişinin cinsel yönelimleri onlara olan yaklaşımınızı değiştirir mi? Keyifli geceler.. ✨

Arkadaş, çevre aklınıza ne geliyorsa.. Kişinin cinsel yönelimleri onlara olan yaklaşımınızı değiştirir mi? Keyifli geceler.. ✨

Arkadaş çevremin cinsel yönelimi benim için temelde önemli değil, yaklaşımımı da negatif anlamda etkilemez. Herkesin; kendi vücudu, kendi tercihi, kendi hayatı...
Pozitif anlamda etkiler çünkü bende öyle bir yönelim veya farklı bir tercih yok. Haliyle zihinlerinin nasıl çalıştığını merak ederim ve iletişimde kalmak isterim. Fakat... 🙃
Sosyal platformlarda bununla ilgili bir sınırlamam yok. Lezbiyen ve biseksüel kadınlarla da ilgili bir sınırlamam yok ister sosyal ister günlük hayatta olsun. Fakat gay erkekler ile sadece sosyal platformdan iletişim kurabilirim, günlük yaşamda çevremde bulunmasını istemem, bundan rahatsız olurum.
Bu karşıyım gibi anlaşılmasın. Hormonlarla ilgili bir durumdur ve istediğini yaşayabilir ama fiziksel olarak benden uzakta...
Normalde bireysel sorulara cevap vermiyorum ama Ayın Cinsel Yaşam Fenomeni olmanı kutalamak istediğim için cevaplayayım dedim 😀 Tebrik ederim 👏
Bunu da ChatBot cevaplar kullanmadan ve farklı soru ve Bence'lerle yaptığın için ayrıca tebrik ederim 😂👏👏
Çok teşekkür ederim :D
Kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez. Bir akrabamızın kızı lezbiyenmiş. Babası kızla görüşmüyor bu yüzden ama bu konu onun özel dinyasıdır. Babası yanlış davranıyor bence.
Askerdeyken de eşcinsel arkadaşımız vardı. Ona da ne karışır ne de sorgulardım.
Cevap
39Cevap
Sürekli öpüşen gay ya da lezbiyen görmek istemem. Herkes özelini yatak odasında yaşıyorsa beni ilgilendirmez. Çevremdekiler lezbiyen diye de lezbiyen olmam 😄
Hayır. Ben kendimden mesulüm. Gay arkadaşım da oldu, sonrasında travesti olanını da gördüm. Kadınlardan hoşlanan kadınları da tanıdım. Hatta karısını kocasını aldatanları da gördüm. Bana, benim hayatıma zarar vermeyen her şeye saygı duyarım. Zira yaşadıkları kendi tercihleri.
Kişiden kişiye değişir, bana sulanıyorsa uzak dururum, kendi çapındaysa beni ilgilendirmez, ki öyle arkadaşlarımda var. Lezbiyenleri sevmem pek ama Topları severim.. Top diyorum türkçe karşılığı ne bilmediğimden. aklıma tek bu kelime geldi. Onlar daha iyi ve Kibarlar, Lezbiyenler çirkef oluyorlar.
Yani benim hakkımda çok şey bilmedikleri sürece sorun yok😀
Benim için bi önemi yok yani ben bu konuları arkadaşlığın dışında tutmayı tercih ederim.
Beni ilgilendirmez ama bu tarz birilerine rastgeldigimizde iğrenç espriler yapıp yoklamaya çalışmaları beni rahatsız ediyor bu yüzden uzak dururum.
O nasıl saygı bekliyorsa bende saygı bekliyorum ama konuyu illaki belaltina getirip eğilim var mı yok mu yoklama çekiyorlar.
Sağımda solumda tanıyayım ya da tanımayayım öpüşen, sevişen hemcinslerin yanında heterolar da beni rahatsız eder. Özel anlarını yatak odalarında ya da başbaşa iken yaşıyorlarsa beni ilgilendirmez.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim demisler ama kimse kusura bakmasin ben oyle dusunmuyorum. Kankam icki iciyor acik giyiniyor diye ben de mi oyle olucam? Ben de tam tersiyim. Agzima icki surmedim ve kapaliyim. Iyi de anlasiriz kankisimle ❤️
Önemli değil ama net olmasını tercih ediyorum bu konuda gizli saklı yaptığında hoş karşılamıyorum gizli saklı olduğunda arkanızdan konuşuluyor haberiniz olmuyor
Kimsenin cinsel yönelimini eleştiremem ama, üzüm üzüme baka baka kararır, atasözünü boşuna söylememişler. Öyle bi arkadaş çevren varsa, zamanla merak edip bazı deneyimleri tadabilir insan. Gay bir arkadaşım olsaydı, bir süre sonra benden isterdi diye düşünüyorum 😅
Biseksüel bi kız arkadaşım vardı. İsteseydim ilişkiyede girerdim ama bişeyler beni itti doğrusu 😅
Arkadaşlarım konusunda daha esneğim… yani dini ya da cinsel yönelimi.. gibi gibi şeylerden ziyade özetle güzel insan olsun yeter.. insanlığı önemli arkadaşlıklarımda…
Bi süre sonra arkadaşınla, din mevzusu açılmıyor mu? Şahsen dini konularda bana zıt biriyle arkadaşlık yapmazdım. Yapsam bile din konuşmasına izin vermezdim.
Hayır, insanlarla arkadaş olurken onların karakterlerine ve bana olan davranışlarına bakarak yakınlık kurmayı tercih ederim, özel hayatları beni ilgilendirmez.
Ya lez ise sana asılırsa 😄
Açık olucam bu konuda. Gay ya da lezbiyen arkadaşım olmadı. Tanıdığım oldu onlarla da samimi olmadım. Sadece saygı duyarım o kadar. Bana ters olan bir durumda samimiyetsiz samimiyet kuramam. Kimseye de bu konuda yaranmam.
Benim için bir önemi yok demek isterdim ama bir tane gay vardı eski iş yerimde konuşmak dahi istemiyordum 😅
Hahahaaa, neden konuşmak istemiyordun 😅 Sana sarkıntılık yapma ihtimali yok en azından 😄 belli de olmaz tabi. Belki güzelliğini görüp senden hoşlanabilirdi. Değişmesine sebeb olurdun en azından
Farklı cinsel yönelime sahip arkadaşlarım oldu zamanında ama şu an pek yok. Ancak 1 kişi falan.
Cinsel yönelimden ziyade hayatını nasıl yönetiyor olması umrumda olmaz. Bana bir zararı olmadığı sürece düşünce tarzı, fikirleri, cinsel yönelimi, dini, ideolojisi beni ilgilendirmez.
Hayır değil. Gay olsun çocuk ayarlarım, lezbiyen olsun manitasıyla arasını düzelteyim... Yeter ki düzgün insan olsun. Kiminle yattığı beni ilgilendirmiyor. Çevremde olmasından rahatsız da olmam.
Arkadaş çevresi bütün kötülüklerin de iyiliklerin de anası. Diyelim ki eşcinsel olduğunu farkettirmeden. Tövbe haşa. Körle yatan şaşı kalkar. En yakın durakta inecek var!
Benimle ilgilenmediği sürece önemli değil istediğini yapsın sonuçta kendi tercihi... arkadaş ortamında saygılı ve seviyeli oldukları müddetçe arkadaş arkadaş kalabilirim...
Hiç problem değil. Sanki oturup yönelimini konuşacağız 😂 konuşsak da sorun etmem. Bi önemi de yok ayrıca yaa
Lezbiyen ve seni gözüne kestirmişse 😄
Evet önemli ben hemcinsinden hoşlanan kişilere karşıyım
Hayır tabiki herkesin kendi seçimi ve yönelimi beni ilgilendirmez. Onlara olan yaklaşımım da değişmez.
Ben kendimi bildikten sonra farketmez ben yargılayamam Sadece Allah yargılar. Lezbiyen bir arkadaşım var
Eşcinsel olduğunu yüzde yüz bildiğim bir hemcinsim , benim kesinlikle arkadaşım olamaz. Bu yüzden cinsel yönelimi benim için çok önemli.
Arkadaş çevresi kişiliği yansıtır yanlışta olsa bürünmek istemediğin kişiliklerin yanında olmamalısın bu yüzden
önemli elbette biseksüel veya diğer tiplerden uzak duruyorum zira! ya kadınsındır ya da erkek bunun bir başka boyutu yoktur
Eşcinsel kadınsa hayır önemli değil, eşcinsel erkek ise evet önemli. Arkadaş olmayı tercih etmem. Tabii kendini heteroseksüel gösteren gizli eşcinseller de vardır ama bile bile lades olmaya gerek yok diye düşünüyorum :)
Herkesin cinsel tercihi kendisine aittir. Bana özel yönelimini anlatmadıktan ve bu durumunu ortalıkta belli etmedikten sonra benim için sorun değildir
Tabii ki önemli bana uymayan insanlarla görüşmeyi keserim iki taraf da üzülmesin
Hayır önemli değildir, yani o kişiyle anlasabiliyorsam onemimde değil.
Bana göre her insan kendi yaşam tarzına uygun olan dostluklar edinir. Bunu ister.
Önemli. Erkeklerle ilişki kuran ile isim olmaz.
Ben düzgün bir insan olmasına bakarım. Gerisi beni hiç ilgilendirmez.
Önemli. İb inelerle ve kendi çin diye salya akıtan kızlarla selamın sabahım olamaz
Eşcinsellerle aynı ortamda bile bulunmak istemem, saygı duyana da saygı duymuyorum.
Arkadaşlarımın cinsel yöneliminden bana ne ki beni ilgilendirmez bile
Önemli tabii ki, dönme olan birisiyle arkadaş olmam😂
Sosyal medya olmasa aramızda bu kadar i.. ne olduğunu şahsen bilemezdim 🙄
İsteyen istediği gibi davaranmakta ve yaşamakta özgür bana göre✌🏻
Gey harici problem bana falan sarkar Allah korusun 😅
Bana göre önemli değil sonuçta herkes özgür ve kendi cinsel yönelimini belirlemede hak sahibi
Cinsel yönelim önemlidir ya benzemeye çalışırsın ya benzetirsin
hayır etkilemez beni rahatsız etmedikçe
Umrumda değil kim kimle napıyosa yapsın.
Hayır cinsel kimlikleri önemli değil
Sogguyuo ysklaşilabiliyo
Zan altında kalmadığım sürece sorun yok.
Kafalar biraz hakim olmalı o konuda
Arkadaşlarımı özenle seçerim
hayır özel hayatı beni ilgilendirmez
Bence onemlidir
Çok sapık olması ln yeter
Önemli değil
Arkadaşım yokki yaa
gayler uzak dursun lezler olabilir :)
Sevmem gey lez isleri uzak dursun
hayır
hiç önemi yok
hayır önemli değil