• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Evlenip ayrıldım bir erkeğin bana cinsellik için yaklaştığını nasıl anlayabilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14

Sadece cinsellik için yaklaştığını nasıl anlarım?

Evlenip ayrıldım bir erkeğin bana cinsellik için yaklaştığını nasıl anlayabilirim?
Ayrılık Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Konu zamanla sexs gelirse büyük ihtimal cinsellik istiyordur. Seven insan bu tür konuları hemen açmaz, zaman geçtikçe olur. Sonuçta ihtiyaç ve konuşulması gerekiyor.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama aramızdaki çekimin farkındaydık hiç açmadı o konuları. En son buluştuğumuzda da ilk defa bu kadar yakınlaşma oldu. Açıldı işte

Yorumla
    • regolit
      regolit
      +1 yıl

Süre olarak çok olmuş artık cinsellik konuşulması gerekir. Nereye kadar beklenilebilir ki? Arkadaş gibi görüştük diyorsun önemli olan niyetini sezmen, bu tamamen senin tecrübe ve deneyimine bağlı. Şimdi seni yatağa atıp, 3-5 ay sonra ayrılabilir. Erkeğin açılması yanlış bir şey değildir, senin kabul edip etmemen tercihtir. Beraber olduktan sonra belki sen bırakacaksın? Adamdan tam niyet söylemesini iste.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

apla evlilikteki ayni haatayi devam etiriyorsun kadinlarin hepsinin 6, hissi kuvvelidir.. sadece korktuklari icin itiraf etmekten cekinirler... yani icini kemiren bi davranis oldugunda uzerine git..
    erkek tarafindan bakacak olursan... emek veren erkek seviyordur.. ondan onun kendisi icin yapmakta zorlandigi seyleerdeki tepkisine bak.. cunku tecrubeli bir abazayi asla anlayamazsin... alana kadar seviyor numarasini cok guzel yapar...

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o yüzden diyorum 2 yıldır arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık en son itiraf etti öpmek istedi ben öpmeyince sarıldı zorla öpmeyeceksin heralde dedim o da istemediğin biseyi yapmam dedi yol boyu da elimi tutarak araba kullandı

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      +1 yıl

himm arkadasliktan buraya baglanirsa olay fb ye giider gibi cinsel cekim ayri duygusal bag ayri.. sana neler anlattigi onemli.. kimlerden bahsettigi onemli.. erkegin sevgisi detayda gizlidir.. acikta olan cinsel arzusudurr...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla herseyi anlatıyo arabayla gecerken evini falan da gösterdi çalıştığı yeri de biliyorum ayni siniftaydik da zaten 2 yildir da görüşüyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyosa nelerden bahseder meselâ?

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      +1 yıl

Sevip sevmedigini anlayamazsin aplaaa hissetmen gerek.. anliyorum sal akkk yerine konulmak istemiyorsun. ya da arkadasligin tavan yapmis libido ugruna yikilmasini istemiyorsun.. vs vs.. erkek hep isteeerr... sevse de ister sevmese de ister. bizim fitratimiz bu.. sana tavsiyem bakis acini degistir... sen sen olsan seninle sevismek mi isterdin yoksa duygusal bir bagla tutkulu bir askin duygularini yasamak mi unutma ki her ikisinde de cinsellik olacak... burada anlamaya calistigin sey sendeki transit gecisin mi (anladin sen onu ) onda degerli oldugu yoksa sen olarak mi onda degerli oldugun... bi de o, sende ne olarak degerli. o da onemli.. sadece cinsellik istedigi icin silip atacak misin? seni arzulamasinda kotu olan ne?
      anlatmakttan kastim o degil. anlattiklari bi hikayenin konusu... ben ana fikri anlatiyor mu onu soruyorum.. mesela hayatindaki donum noktalarini dostlariyla aralarindaki muhabbeti annesiyle kavgasi kardesiyle anlasmazligi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben, beni sevdiğini hissettim hep ama yaptıkları ve söyledikleri hisettirdikleri farklı. Söyledikleri ve hissettirdiğine bakacak olursam tamam ama bazı yaptıklarına anlam veremiyorum. Meselâ sevgilisi varken bana duygularını açması gibi, neden yokken açmadı şimdi? Gibi. Bu kız yokken de biz arada da olsa görüşüyorduk. Bu sevgili olayı kafamı karıştırdığı için düşünmeye başladım bunları acaba benle takılıyor mu diye.. o olmasa aklımda bir soru işareti yok.

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      +1 yıl

su an bir sevgilisi mi var? o zaman sikinti yani etik acidan demiyorum duygusal acidan... sevgilisiyle cinsel hayati var mi? ne zamandir sevgililier ve siz kanka iken sevgilisinin neyinden sikayet ediyordu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilisiyle cinsel hayatı olup olmadığını bilmiyorum 9 ay olmuş. Biz kanka gibiyken kızın aşırı sıkıp bunalttigindan bahsediyodu. En son buluşmada da meselâ karşıdan bi kız geçiyo ya sen ona baktın yatağında hayal ettin falan diyomuş bende hastalık o dedim. İlk başlarda böyle değildi dedi ailesi depremzedeymiş psikolojik sıkıntıları var dedi ilişki terapistine bile gitmişler düzelmemiş ayrılmayı dusunuyomus kız kâh evine ya iş yerine geliyomuş, kaza yapıyomuş, kendimi öldürürüm diye tehdit ediyomuş bende çıkmazda kaldım dedi.

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      +1 yıl

ablacım ben sana tavsiye verecek eğitim düzyene sahip değilim ama şunu biliyorum ki bu ilişki türü sağlıklı ve olması gerekn ilişki türü değil.. ben senin yerinde olsam ilk önce adamla iletişimi hızlıca keserdim. Allah öteki kadına yardım etsin sevgilisi veya herhangi bi psikolog ona bişey yapamaz.. uzun emek verilmesi gerekn bir süreç var işin içinde bu da bir kişiyi sevmekle olacak şey değil o emeği Allah rızası için yapacak o kadını Allah için sevecek biri iyileştirir.. çocuk gibi ilgi göstermeli onunla yürüyüşe çıkmalı aktiviteler yapmalı ve maddi kaygısını sıfıra indirecek güven vermeli vs vs.. sana dönecek olursak dediğim gibi hızlı bi şekilde bu kaniştoşunla iletişimi kes. hani merhaba merhaba düzeyi de değil tamamen kes.. kendine bi detoks uygula zihinsel ve bedensel... (bekara karı boşaması kolay derler konuşmak kolay ) ama sen bunu yapabilecek güçte birisin.. ama kapıyı adama kilitleme sonuçta bir hukuk var aranızda.. sadece şunu de.. senin ve benim sağlıklı olduğumuzda bu ilişkiye başlayalım.. (hee olay cinsellikse o ayrı yaşa bildiğin tanıdığın bir teni içine almış olacaksın sonuçta bi ihtiyaç) kendi ortamından uzaklaş ve spora başla.. bu sırada adamdan hayatını düzene sokmasını iste.. tam 2 ocak 2024 e sözleşin güzel bir restaurantta bi akşam yemeğine gidin yiyin için ve ne hissettiğinizi tartın.. hala aynı samimiyet ve sıcaklığı duyuyorsan omur boyu mutluluklar.. yoksa sadece s2stıgınle kalırsın... lisanım biraz ağır ama bu durumu daha kibar anlatamam..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden 2 ocak onu anlamadım bi tek

Yorumla
  • Gastronomyy
    Gastronomyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Bunu anlaman oldukça zor. Bence rahat davran asla korkma iyi birisine benziyor 2 yıl sabreden bir erkekten zarar gelmez. Cinsellik Yaşamak istiyorum diyorsan da rahat rahat yaşa bence. Hamile kalmadığın sürece hiçbir sorun yok.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla sadece sarılıyoduk en son bunları itiraf edince öpmek istedi işte ben öpmedim yanağından öptüm sevgilin varken olmaz bu yaptığımız yanlış dedim o da ayrılmak için herşeyi söylediğini işte psikolojik sıkıntıları var ilişki terapistine bile gittik dedi mesajlarini gösterdi kavga ediyolarmis devamli. Ayrildim kac defa ya kaza yapıyo ya evime geliyo ya da öldürürüm kendimi diyomuş ailesi depremzedeymiş herşeylerini kaybetmişler ayrılamıyomuş ama ayrılmaya çalışıyor gibi duruyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun dışında herhangi biseye zorlamasi yok cinsellikte konuşmuyor. Öpmek istediğinde de öpmedim yine de beni eve bırakana kadar arabada elimi tuttu

Yorumla
    • Gastronomyy
      Gastronomyy
      +1 yıl

Sevgilisinden ayrılacağı filan bence yalan o zaman biraz libidosu full ve sana ilgi duymaya başlamış diye düşünüyorum. Böyle tipler ikinizi de bir arada yürütebilir. Kızdan Ayrılmadan asla birlikte olma. Ayrılıp ayrılmadığını da mutlaka kızdan kendisinden (mesaj veya araması ile) bizzat görerek veya çevresinden teyit et. Ondan sonra ne yaparsan yap. Birliktelik istiyorum diyorsan kendine bu güvenceyi al mutlaka.

Yorumla
    • Gastronomyy
      Gastronomyy
      +1 yıl

İlle de ben istiyorum nereye kadar giderse gitsin diyorsan bir şey diyemem kendi isteğin doğrultusunda içinden geçen herşeyi yaşa. Tecrübe olur, belki daha iyi gelir sana, tereddüt ettiğin konu varsa özelden yaz destek olurum. Sertifikalı ilişki terapistiyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gastronomyy
      Gastronomyy
      +1 yıl

Rica ediyorum iyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi geceler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

23

Cevap

• Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.

Cinsellik dışı ilgi yoksa hep muhabbet cinsellikte, saygı sevgi hissetmiyorsunuz hep evde buluşmak istiyorsa niyet bellidir..

3
    8 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Ve sizi tanımak gibi bir gayreti yoksa ilgilendiği bedeninizdir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıl boyunca hatta şu an bile hiç cinsellik konusu açmadı en son buluşma öncesi arada hep sohbet ederdik en sona yakında benle evlilik olursa aklına takılan şeyleri konuşmuştu benimle. Sevgi (hissim öyle ama bilemem) ve saygi var. Evde buluşmak da istemedi hiç, en fazla arabasında oturduk ama em sonuncuya kadar yanlış bi hareketi olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı sınıfta okuduk 3 yıl, konuşmuyoduk ama karakterlerimizi biliyoduk aklımda hep iyi kaldın kötü bişey hatırlamıyorum dedi. Okul bittikten sonrada konuşmaya başladık sonra ben evlendim falan ailemin evine döndüm bikaç ay sonra geri konusmaya başladık görüştük falan bu esnada tanıştık öyle oldu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle olduğunu bilseydim okuldayken olurduk dedi (en samimi arkadaşım onu seviyodu ve açılmıştı reddetmisti bu da) o olmasaydi olurduk dedi. Sanki seni 40 yıldır tanıyo gibiyim dedi sarılırken, sonra O zamandan beri beni benden alıyosun dedi. Öpmek istedi ama ben öpmedim sonra zorla mı öpceksin deyince istemediğin biseyi yapmam dedi elimi tutarak araba kullandi bi tepki göstermedi..

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Anlattıklarınıza bakılırsa değer veriyor gibi size.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafamı karıştıran nokta şu: benle evlilik olursa kafasina takılan şeyleri paylaştı benimle demiştim ya bende kafasından atsın diye olumlu konuşmaya çalışmıştım o telefon konuşmasından sonra ortalıktan kayboldu deprem oldu o ara depremzede biriyle tanıştırmış iş arkadaşları kız ilk zamanlar öyle değilmiş ama psikolojisi bozukmus hatta iliski terapistine bile gitmişler ama düzelmemiş ayrılmayı deniyomuş bu, kız kaza yapıyomuş ya da hastanelik oluyomuş ne bileyim iş yerine gidiyomuş, evine falan gidiyomuş benden ayrılırsan öldürürüm kendimi diyomuş böyle bi çıkmazda kaldım diyo bu benim kafamı karıştırıyor

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Sıkıntılı bir durum. İlişkinize yansirsa huzurlu bir ilişki olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yansımaz da o kızdan ayrılması gerek ben nasıl devam ediyim nolcak bilmiyorum.

Yorumla
  • Dokungaç
    Dokungaç Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.

Erkekler yaklaşıyorsa başka türlü düşünelemez zaten

Hangi erkek durup dururken şu kadına da ağabey olayım der?

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru haklısın, sevgilisi olduğu için beni düşündürüyor işte, ayrılmaya çalışıyormuş doğru mu bilmiyorum

Yorumla
    • Dokungaç
      Dokungaç
      +1 yıl

O zaman şöyle düşün
      Sevgilisi olan bir erkeğin, başka kadına yaklaşması doğru mu sence?

Sevgilisi sen olsan örneğin o erkeğin başka kadınlarla her ne amaçla olursa olsun konuşmasını ister misin

Kimse kimse abi kardeş olmaya olmaya bayılmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değil zaten bu yüzden istesem de öpüşmedim onunla. Bu yaptığımız yanlış sevgilin var diye de söyledim

Yorumla
  • FrkDmrcn
    FrkDmrcn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Şimdi şöyle insanlar okadar yapmacık ki bu artık zorlaştı sevmiş gibi yapıp konuyu sonrada oraya getire bilir

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet nasıl anliycam bilmiyorum ama yaklasmazken de bulusmak istiyodu, dün biz senle hiç arkadas gibi olmadik ki dedi açıldı yani sonra elimi tuttu öpmek istedi falan

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

İlk günden arkadaş olmak istediğin birini nasıl öpmek istersin ve ilk günden evlenip boşandığını biliyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı sınıftaydık eskiden, ve evet ilk günden beri biliyo ama hiç cinsellik konusu falan açmadı

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Tamam da ilk günden öpmeye kalkmak nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni benden alıyosun okuldan beri dedi ama okuldayken olmamamizın sebepleri vardı..

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Deseydin yaa geç o işleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gercekten vardi sebebi en yakin arkadaşım omu seviyodu ve açılmıştı ona o yüzden olamadik onla hiç

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Şimdi neden yakınlaştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk günden öpmeye kalkmadı 2 yıldır görüşüyoruz ama aramızdaki çekimin farkındayız okuldayken en samimi arkadaşım onu seviyodu bende başkasını reddederim diye açılamadı bence.

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

İyi düşünmelisin üzülme tekrar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle. Bağlanmaktan korkuyorum. Sevgilisi var ve kızdan ayrılmaya çalışıyo şu sıra

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Ona yaptığını sanada yapar üzülceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kızdan ayrılırsa belki biz çok mutlu olucaz bilemiyorum. O kızı sevmiyor gibi. O kız yokken de ben vardım ayrıca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama farkindayiz ikimizde öyle olmadığının. O kız hayatindayken bile kaç kere görüşmek istedi aradı

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Ama şimdi durumlar farklı üzülmeni istemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En sonunda itiraf etti

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Nededi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durum farkli degil aslinda ilk zamandan beri biliyo boşanmiş olduğumu. Hiç cinsellik konuşmaz yaklaşmazdı ki en son dedi işte sende farkındasın biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi okuldan beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Sen ne yaptın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öpmedim yanağından öptüm sadece sarıldık sonra ama öpüşmememize rağmen yol boyu elimi tutarak araba kullandı

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

İnşallah üzülmezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsallah yaa. Sen ne düşündün anlattıklarımdan

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Benim içim rahat değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızdan ayrılmasını bekliycem

Yorumla
    • FrkDmrcn
      FrkDmrcn
      +1 yıl

Sen bilirsin

Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Konuyu oralara getiriyorsa temasta bulunmaya çalışıyorsa

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç o konuları konuşmadı benimle. 2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama aramızdaki çekimin farkındaydık ikimizde en sonunda itiraf etti biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi ilk günden beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi 🤔

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

İşte bu da bir temas öpmek istemesi

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Genel olarak herkes cinsellik amaçlı yaklaşıyor, yaklaşır...

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabiiki, insan sevdiği insanı arzular zaten. Anlatmak istediğim bana duygusal bişeyler de hissedip hissetmedigiyle ilgileniyorum..

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Bunun net bir yolu yoktur insanlar oscarlık oyuncu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın. Normalde hiç düşünmem hislerim kötü yönde değil ama sevgilisinin olması kafamı karıştırıyo ayrılması lazım

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Sevgilisi mı var bir de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ayrılmaya çalışıyo kız depremzede herşeylerini kaybetmişler psikolojik sorunları varmış ayrılcam deyince evini basıyomuş kaza yapıyomuş, işyerine gidiyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş bir sürü şeyler..

Yorumla
  • AnkaraKrali06
    AnkaraKrali06 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Konu sırnaşmqyq falan gelip temas çoksa cinselliktir sadefe

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç cinsellik konusu geçmedi ama en son sevdiğini itiraf etti ve elimi tutup öpmek istedi

Yorumla
    • AnkaraKrali06
      AnkaraKrali06
      +1 yıl

Ne kadar süredir konuşuyorsınuz ve yaşlarınız kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yil oldu ayni zamanda ayni okuldaydik ama en yakin arkadasim onu seviyodu acildi falan ona o da reddetti olamadik hiç okuldayken, o da bundan şikayet etti o olmasa senin böyle olduğunu bilsem biz olurduk dedi. Ben 25 o 26.

Yorumla
    • AnkaraKrali06
      AnkaraKrali06
      +1 yıl

Ne ara evlenip ayrıldın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 yasinda evlendim 19 ay evli kaldım zaten. Öpmek istediginde öpmeyince öyle tepki göstermedi hatta araba kullanırken bile elimi tuttu 🤔

Yorumla
    • AnkaraKrali06
      AnkaraKrali06
      +1 yıl

Hm o zaman seviyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet seviyo olabilir de sevgilisinden ayrılması gerek. Sonunda itiraf etti. O kızı da sevmiyor ayrılmaya calisiyomus ama kız ya kaza yapıyomuş ya da hastanelik oluyomuş ayrılmak istediğinde evine gidiyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş kız depremzedeymiş zaten herşeyini kaybetmiş ayrılmaya calisiyomus kızdan bende böyle bi çıkmazdayım işte dedi ne düşüncem bilmiyorum

Yorumla
  • redork
    redork Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Hemen o temas kurmaya çalışır bu konuları açar bir şeyler yaşamak ister falan. Zor gerçekten işin

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanışalı 2 yıl oldu hemen yakınlaşmadı hatta en son buluşmada itiraf etti sevdiğini ve öpmek istedi yani yakınlasmazkende buluşmak istiyodu nasıl anliycam ki

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

2 yıldır ilişki mi var yani öyleyse bugüne kadar açmadıysa bu konuları sorun yok gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama hiç arkadaş gibi olmadık farkindaydim aramizdaki çekimin ikimizde heyecanlanıyoduk en son buluşmada da biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki falan dedi okul zamanından beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi ama ben geri çekildim sadece sarıldım el ele tutuştuk

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Öyle devam et bakalım seni zorlamazsa sorun yok gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zorlamazsa falan seviyo mudur diyosun

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

En azından cinsellik amacı değildir denilebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • ahmet_goktas
    ahmet_goktas Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

her şey zaten oraya çıkar ki dokunması ya da fiziğini övmesi gibi

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fiziğimi övmedi ama tanistigimizdan beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi

Yorumla
    • ahmet_goktas
      ahmet_goktas
      +1 yıl

tamam işte önce öper sonra okşar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eli belimin altındaydı bi ara kalçamda elini yukarı kaldırdım sarıldık sadece, öpme isteğine de öpmedim zorla öpmeyeceksin heralde dedim istemediğin hiçbiseyi yapmam dedi yinede yol boyu elimi tutarak kullandı arabayı

Yorumla
    • ahmet_goktas
      ahmet_goktas
      +1 yıl

bence sende istiyorsun ama zamanı var diyorsun o an ıslandı mı vajinan

Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Davranışlarından yaklaşımından hayır deyince sonraki tutumundan

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zorla öpmeyeceksin dimi dedim istemediğin biseyi yapmam dedi

Yorumla
    • Aserehehadejetejebe
      Aserehehadejetejebe
      +1 yıl

Lafta derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir dedigindeki tavrından anlarsin deyince söyledim onu, bi tepki vermedi yol boyu da araba kullanırken bile elimi tuttu

Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.

cinsellik konuşunca keyfli o konuşulmayınca somurtna ya da aramayan yazmayann olursa anlaki cinsellik için senle

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır hiç cinsellik konusu açmadı arkadaş gibi görüştük ama aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık en son o da itiraf etti biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi ilk günden beri benden alıyosun deyip öpmek istedi

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

:) anca dayanmış demekki:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet de iş gerçekten duygusal mı yoksa sadece cinsellik mi onu merak ediyorum

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

onu anlamak için çok zaman harcaman lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama sonuc olarak bir erkek duygusal bisey hissettiği insanı arzular ki zaten, bu yüzden ayırt etmek zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide ben evlenip ayrıldım doğal olarak

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

Aynen o yuzden kalben hissediceksin eger hissemezssen zsten iş işten gećmis oluyo bunun ayri veya bosanmis olmakla alakasinyok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hissim hiç kötü yönde değil

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

yaşa gör bakalım

Yorumla
  • NangaParbat
    NangaParbat Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

sürekli cinsellikten bahsediyosa ve sen uzak durduğunda kızıp trip atıyosa

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıl boyunca arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık bu sürede hiç cinsellikten bahsetmedi ama en son buluşmada sevdiğini itiraf edip öpmek istedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil anlayim şimdi ben

Yorumla
    • NangaParbat
      NangaParbat
      +1 yıl

ileriye dönük bişey düşünüyo musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu buluşmadan öncesinde evlilikten beklentilerini vs. Benle olursa eğer kafasına takılan şeyleri paylaştı benimle hep olumlu konuştum kafasindakileri atsin diye sonra benle bunlari konusup ortadan kayboldu sevgili yapmış akutta çalışıyor ya depremzede bi calisanla iş arkadaşları tanıştırmış şimdi bana ondan ayrılmaya çalıştığını falan anlattı sonra bunlar oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İleriye dönük şeyler hep anlatırdı yani

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

% 90 erkeklerin temel amacı cinselliktir. Bunda müfettiş olmaya gerek yok. % 20 kısmında cinsellik en son planda gelir.

0
    0 Yorumla
  • Kadirk34
    Kadirk34 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Sen boşanmış biri olduğunu bilmesi bu olasılığı yükseltecektir

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama ilk günden beri biliyo bunu 2 yıldır cinsellikten bahsetmedi ve en son buluşmamıza kadar yanlış bi hareketi olmadı öpüşmedim yanağından öptüm sarıldım yinede yol boyu elimi tutarak araba kullandı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Normalde hiç düşünmem hislerim o yönde değil ama sevgilisi var ve ayrılmaya çalışıyormuş ayrılamaması kafamı karıştırıyo kız kaza yapıyomuş hastanelik oluyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş evine gidiyomuş ne zaman ayrılmaya kalksa bu beni düşündürüyo, ayrılmalarını bekliycem

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

Ayrıldığı zaman ilişki düzene girer.. istemeyen birine de bu ısrar anlamsiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ayrılsa düzene girer.. bilmiyorum kız anlattığına göre psikolojisi normal olmayan biriymiş ailesi depremzedeymis herşeylerini kaybetmişler falan filan. Ilişki terapistine bile gittik düzelmedi dedi başlarda böyle değildi falan dedi

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

Zamana ihtiyacın var gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zamanla ilgisi yokta kızdan ayrılması gerek gibi...

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

İşte bunu da zaman gösterecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen, teşekkür ederim

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

Rica ederim ne demek konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin hissin ne sence ayrılacak mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlattiklarimdan yola çıkarak..

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

O kızdan kurtulması zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zor olabilir ama öyle biriyle de ilerlemez heralde düşünmüyo mu şimdiden böyleyse sonra nolur diye.

Yorumla
    • Kadirk34
      Kadirk34
      +1 yıl

Bu konuda haklısın tabii ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bunu karşındakine hemen söylemezsen sorun yaşamazsın.

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.

belli eder zaten.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayamiyorum 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

belki de sadece duygusaldır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet tabii ki. Ama diğer ihtimal de aklıma gelmiyor değil

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

yani o da vardır tabi ki.
      ama ekstra delile ihtiyacın var :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o da kafamı karıştırıyor

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

sen yine de karıştırtmamaya çalış :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece duygusal olduğunu hissetsem de sevgilisi var ayrılmaya çalıştığından falan bahsetti işte sevgilisi varken bunları yapması kafamı karıştırıyor

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

Sevgilisi varken bunları yapması kadar senin kafanın karışması da çok saçma. Asıl sen net olmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

Yani...
      Hayatında biri olanın hayatında yeri yok bence.

Yorumla
  • beautylife035
    beautylife035 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu daha bilmiyorsan of sana

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görüşelim 2 yıl oldu artık yakınlaşmaya başladı daha yeni sevgili olduk 🤔 nerden bileyim ki ama

Yorumla
    • beautylife035
      beautylife035
      +1 yıl

Tkp etsene beni bi

Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Sen tahrik edersen anlarsın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boynunu falan öptüm dokundum aslında baya da ona. Tahrik oldu mu bilmiyorum ama ben öpmeyince zorla öpmezsin heralde dedim istemediğin biseyi yapmam dedi

Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Anlarsın anlarsın

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

Öpmek istediyse niyet o zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye duygusal olsa öpmek istemez miydi?

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

Arkadaşça öpmek erkeklerde yok be guzelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz zaten onun da dediği gibi hiç arkadaş olamadık ki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama sevgilisi var..

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

Erkekler sevgilisi olsun evli olsun yatabilecegi kadını buldumu firsati kacirmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladim ama niyeti o mu dersin 2 yıl sonra açıldı ya bana.. o arada da direk öpmeye çalışabilirdi 🤔 anlayamıyorum

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

Doğru Zamanı kollar ya da el altında vardır birileri boşta kalmıştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım 😔

Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Beynini kullanarak :D :D

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

Ben söyleyeyim, cinsellik :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya değilse? Nerden anladın

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

2 yıl beklemiş, ve öpmek istemiş :D :D Sence? :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hemen öpmek isteseydi direk yargilardim zaten onu ya. Niyeti cinsellikse niye 2 yıl beklesin ki 🤔

Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

huyundan tavrından zaten soyler o sana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Anlayamıyormusun🤣🤣🤣

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayamıyorum bana da anlatt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aklı olmayana fikir dağıtmak olmaz 😎
      Bide evlilik yaşamış birisin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben severek evlenmedim canım herkes siz kadar şanslı değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şans ile ne alakası var, bi erkeğin sana ne türlü yaklaştığını anlamicak kadarda saf olmamalısın. Hayat seni yer haberin olsun..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yedi zaten belki görmek istediğim gibi görmek istiyorumdur belkide öyledir hatta. Bilemeyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ee ozaman herşeyi akışına bırakacaksın

Yorumla
  • Anonim046
    Anonim046 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Dul olmandan anlayabilirsin

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama 2 yıl boyunca cinsellik konusu açmadı ki, ne bileyim yanlış bi hareketini görmedim. En son buluştuğumuzda oldu bunlar işte. Ayrıca evine çağırmıyo ya

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Evlilik mi düşünüyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimle evlilik olursa aramizdaki maddi farklılıklardan bahsetti bunu sorun olarak görüyor bende bunun sorun olmayacağını söyledim ama ondan sonra bi müddet ortadan kayboldu sevgili yapmış depremzede biriyle iş arkadaşları tanıştırmış kızdan ayrılıyomuş kız kaza yapıyomuş evine geliyomuş kendimi öldürürüm falan diyomuş en son bire bunlari anlattı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylenebilecek herseyi söyledim dedi mesajlarini gösterdi gerçekten öyle.

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Seni bu düşünceye iten şey ne ki o zaman aklındaki bu soru işareti neyden dolayı oluştu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilisi varken beni sevdigini söylemesi kafami karistiyo, tamam kiz yokken de bana evlilikten bahsetmisti ama ne bileyim bu hareketleri o kız yokken yapsaydı itiraf etseydi aşkını

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Şu anda halihazırda sevgilisi varsa eğer dul bir kadın bir erkek için daima cinsel objedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kızdan ilk fırsatta ayrılacak. Ve halâ cinsellik konuşmuyor benimle. Öpüşmedim. Yanağından öptüm sarıldım sadece. Yine de yol boyu elimi tutarak araba kullandı

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Anlatacağın şeyler uzunsa daha yazabilirsin

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Güzel de bi harekette bulunmuş aslında ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hislerim hiç kötü yönde değil, dediğim gibi sadece sevgilisinin olmasi kafami karıştırıyo ayrılması lazım

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Seviyorsun yani doğru mu anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevmesem bu soruyu sorup neden dil dökeyim?

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Seviyorsa o da neden sevgili yapmış ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyosun, ama tam da benle evlenirse aramizda sorun olavak şeyleri benle konuştuktan sonra o kızla tanışmış aynı memleketli olmaları etkilemiş falan başta kız böyle değilmiş şimdide ayrılmaya çalışıyormuş kavga ettikleri mesajlari falan gösterdi daha şimdiden saygısızlaşmışlar nolcak bende bilmiyorum o da bana böyle bi çıkmazdayım dedi senin ne güzel ailen arkanda diyo senin değil mi dedim bi duraksadı acaba beni mi istemiyolar? Bilemiyorum ki işte..

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Aslında son yazdığın mesajda yapman gereken şeyi gizlemiş gibi bir cevap verdin kız değiştikten sonra sana tekrar dönmesi falan inandırıcı bir sevgi mi sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne bileyim en başından beri benim ona hissettiklerimin aynısını ben söylemeden o söyleyince birde öyle olmasını istediğimden mi bilmiyorum inanmak istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Lisedeyken neden olamayışımız sonradan hissettiklerimiz, şu an olanlar ne bileyim işte

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Bence kendini ikinci defa ateşe atma derim ben düşünürsen ve olaya bakarsan böyle görünüyor 🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Anonim046
      Anonim046
      +1 yıl

Rica ederim alacağınız kararlar iyi olsun umarım

Yorumla
  • SekstingPadişahı
    SekstingPadişahı Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Anlayamazsın.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayamiyorum zaten 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi

Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

Hurraaa diye öpmek istediyse sıkıntı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hurra diye değil sohbet ettik baya sonra biz seninle hic arkadaş gibi olmadık dedi okuldayken senle olurduk ama ben senin böyle olduğunu bilmiyodum ve o arkadasın yüzünden dedi (arkadasim onu seviyodu ve acilmisti) sonra okuldan beri beni benden aliyosun dedi öpmek istedi

Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

Bence bir süre daha mesafeni koru ne olur ne olmaz zamanla sana olan ilgisinin değişip değişmediğine bakarak karar verebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Behçet45
    Behçet45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Hepsi o is icin yaklascak o yuzden ugrasma

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen o niyetle yaklaşacak olsan napardin meselâ?

Yorumla
    • Behçet45
      Behçet45
      +1 yıl

O detayli konu burdan anlatilmaz

Yorumla
  • Hunter_Wolf
    Hunter_Wolf Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Anlamazsın

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar diyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen o niyetle yaklaşacak olsan napardin meselâ?

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

Ben ustayım

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

burada sırrımı ifşa etmem 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pisliksiniz yaa jdnsns nasıl anlıycam of

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Naptigini söyleme ama nasil anlayabileceğimi söyle

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bence sende değerlendir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıl boyunca arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık bu sürede hiç cinsellikten bahsetmedi ama en son buluşmada sevdiğini itiraf edip öpmek istedi nasıl anlıycam ki şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özele gel ordan konuşmaları at

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşmalarda bisey yok cinsellik falan konuşmuyor hiç. Bu kaçıncı buluşma ilk defa öpmek istedi zaten öyle davranışları yoktu ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

niçin soruyorsun

1
    0 Yorumla
  • Dante0208
    Dante0208 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sende anlamazsan

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayamiyorum 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi nasıl anlayım ki

Yorumla
  • Pilates22Cm
    Pilates22Cm Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Hayatini yasa

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bildiğin belirtileri yazar mısın? Meselâ sen öyle yaklaşıyo olsan ne yapardın?

Yorumla
    • Pilates22Cm
      Pilates22Cm
      +1 yıl

Yakinlasirim surekli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık daha en son buluşmada yakinlasmak istedi

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenip ayrıldım bir erkeğin bana cinsellik için yaklaştığını nasıl anlayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨