Konu zamanla sexs gelirse büyük ihtimal cinsellik istiyordur. Seven insan bu tür konuları hemen açmaz, zaman geçtikçe olur. Sonuçta ihtiyaç ve konuşulması gerekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama aramızdaki çekimin farkındaydık hiç açmadı o konuları. En son buluştuğumuzda da ilk defa bu kadar yakınlaşma oldu. Açıldı işte
- +1 yıl
Süre olarak çok olmuş artık cinsellik konuşulması gerekir. Nereye kadar beklenilebilir ki? Arkadaş gibi görüştük diyorsun önemli olan niyetini sezmen, bu tamamen senin tecrübe ve deneyimine bağlı. Şimdi seni yatağa atıp, 3-5 ay sonra ayrılabilir. Erkeğin açılması yanlış bir şey değildir, senin kabul edip etmemen tercihtir. Beraber olduktan sonra belki sen bırakacaksın? Adamdan tam niyet söylemesini iste.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. apla evlilikteki ayni haatayi devam etiriyorsun kadinlarin hepsinin 6, hissi kuvvelidir.. sadece korktuklari icin itiraf etmekten cekinirler... yani icini kemiren bi davranis oldugunda uzerine git..
erkek tarafindan bakacak olursan... emek veren erkek seviyordur.. ondan onun kendisi icin yapmakta zorlandigi seyleerdeki tepkisine bak.. cunku tecrubeli bir abazayi asla anlayamazsin... alana kadar seviyor numarasini cok guzel yapar...110 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden diyorum 2 yıldır arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık en son itiraf etti öpmek istedi ben öpmeyince sarıldı zorla öpmeyeceksin heralde dedim o da istemediğin biseyi yapmam dedi yol boyu da elimi tutarak araba kullandı
Soran+1 yılValla herseyi anlatıyo arabayla gecerken evini falan da gösterdi çalıştığı yeri de biliyorum ayni siniftaydik da zaten 2 yildir da görüşüyoruz
Soran+1 yılSeviyosa nelerden bahseder meselâ?
- +1 yıl
Sevip sevmedigini anlayamazsin aplaaa hissetmen gerek.. anliyorum sal akkk yerine konulmak istemiyorsun. ya da arkadasligin tavan yapmis libido ugruna yikilmasini istemiyorsun.. vs vs.. erkek hep isteeerr... sevse de ister sevmese de ister. bizim fitratimiz bu.. sana tavsiyem bakis acini degistir... sen sen olsan seninle sevismek mi isterdin yoksa duygusal bir bagla tutkulu bir askin duygularini yasamak mi unutma ki her ikisinde de cinsellik olacak... burada anlamaya calistigin sey sendeki transit gecisin mi (anladin sen onu ) onda degerli oldugu yoksa sen olarak mi onda degerli oldugun... bi de o, sende ne olarak degerli. o da onemli.. sadece cinsellik istedigi icin silip atacak misin? seni arzulamasinda kotu olan ne?
anlatmakttan kastim o degil. anlattiklari bi hikayenin konusu... ben ana fikri anlatiyor mu onu soruyorum.. mesela hayatindaki donum noktalarini dostlariyla aralarindaki muhabbeti annesiyle kavgasi kardesiyle anlasmazligi...
Soran+1 yılBen, beni sevdiğini hissettim hep ama yaptıkları ve söyledikleri hisettirdikleri farklı. Söyledikleri ve hissettirdiğine bakacak olursam tamam ama bazı yaptıklarına anlam veremiyorum. Meselâ sevgilisi varken bana duygularını açması gibi, neden yokken açmadı şimdi? Gibi. Bu kız yokken de biz arada da olsa görüşüyorduk. Bu sevgili olayı kafamı karıştırdığı için düşünmeye başladım bunları acaba benle takılıyor mu diye.. o olmasa aklımda bir soru işareti yok.
Soran+1 yılSevgilisiyle cinsel hayatı olup olmadığını bilmiyorum 9 ay olmuş. Biz kanka gibiyken kızın aşırı sıkıp bunalttigindan bahsediyodu. En son buluşmada da meselâ karşıdan bi kız geçiyo ya sen ona baktın yatağında hayal ettin falan diyomuş bende hastalık o dedim. İlk başlarda böyle değildi dedi ailesi depremzedeymiş psikolojik sıkıntıları var dedi ilişki terapistine bile gitmişler düzelmemiş ayrılmayı dusunuyomus kız kâh evine ya iş yerine geliyomuş, kaza yapıyomuş, kendimi öldürürüm diye tehdit ediyomuş bende çıkmazda kaldım dedi.
- +1 yıl
ablacım ben sana tavsiye verecek eğitim düzyene sahip değilim ama şunu biliyorum ki bu ilişki türü sağlıklı ve olması gerekn ilişki türü değil.. ben senin yerinde olsam ilk önce adamla iletişimi hızlıca keserdim. Allah öteki kadına yardım etsin sevgilisi veya herhangi bi psikolog ona bişey yapamaz.. uzun emek verilmesi gerekn bir süreç var işin içinde bu da bir kişiyi sevmekle olacak şey değil o emeği Allah rızası için yapacak o kadını Allah için sevecek biri iyileştirir.. çocuk gibi ilgi göstermeli onunla yürüyüşe çıkmalı aktiviteler yapmalı ve maddi kaygısını sıfıra indirecek güven vermeli vs vs.. sana dönecek olursak dediğim gibi hızlı bi şekilde bu kaniştoşunla iletişimi kes. hani merhaba merhaba düzeyi de değil tamamen kes.. kendine bi detoks uygula zihinsel ve bedensel... (bekara karı boşaması kolay derler konuşmak kolay ) ama sen bunu yapabilecek güçte birisin.. ama kapıyı adama kilitleme sonuçta bir hukuk var aranızda.. sadece şunu de.. senin ve benim sağlıklı olduğumuzda bu ilişkiye başlayalım.. (hee olay cinsellikse o ayrı yaşa bildiğin tanıdığın bir teni içine almış olacaksın sonuçta bi ihtiyaç) kendi ortamından uzaklaş ve spora başla.. bu sırada adamdan hayatını düzene sokmasını iste.. tam 2 ocak 2024 e sözleşin güzel bir restaurantta bi akşam yemeğine gidin yiyin için ve ne hissettiğinizi tartın.. hala aynı samimiyet ve sıcaklığı duyuyorsan omur boyu mutluluklar.. yoksa sadece s2stıgınle kalırsın... lisanım biraz ağır ama bu durumu daha kibar anlatamam..
Soran+1 yılNeden 2 ocak onu anlamadım bi tek
+1 yılBunu anlaman oldukça zor. Bence rahat davran asla korkma iyi birisine benziyor 2 yıl sabreden bir erkekten zarar gelmez. Cinsellik Yaşamak istiyorum diyorsan da rahat rahat yaşa bence. Hamile kalmadığın sürece hiçbir sorun yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılValla sadece sarılıyoduk en son bunları itiraf edince öpmek istedi işte ben öpmedim yanağından öptüm sevgilin varken olmaz bu yaptığımız yanlış dedim o da ayrılmak için herşeyi söylediğini işte psikolojik sıkıntıları var ilişki terapistine bile gittik dedi mesajlarini gösterdi kavga ediyolarmis devamli. Ayrildim kac defa ya kaza yapıyo ya evime geliyo ya da öldürürüm kendimi diyomuş ailesi depremzedeymiş herşeylerini kaybetmişler ayrılamıyomuş ama ayrılmaya çalışıyor gibi duruyo
Soran+1 yılOnun dışında herhangi biseye zorlamasi yok cinsellikte konuşmuyor. Öpmek istediğinde de öpmedim yine de beni eve bırakana kadar arabada elimi tuttu
- +1 yıl
Sevgilisinden ayrılacağı filan bence yalan o zaman biraz libidosu full ve sana ilgi duymaya başlamış diye düşünüyorum. Böyle tipler ikinizi de bir arada yürütebilir. Kızdan Ayrılmadan asla birlikte olma. Ayrılıp ayrılmadığını da mutlaka kızdan kendisinden (mesaj veya araması ile) bizzat görerek veya çevresinden teyit et. Ondan sonra ne yaparsan yap. Birliktelik istiyorum diyorsan kendine bu güvenceyi al mutlaka.
- +1 yıl
İlle de ben istiyorum nereye kadar giderse gitsin diyorsan bir şey diyemem kendi isteğin doğrultusunda içinden geçen herşeyi yaşa. Tecrübe olur, belki daha iyi gelir sana, tereddüt ettiğin konu varsa özelden yaz destek olurum. Sertifikalı ilişki terapistiyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ediyorum iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Cinsellik dışı ilgi yoksa hep muhabbet cinsellikte, saygı sevgi hissetmiyorsunuz hep evde buluşmak istiyorsa niyet bellidir..
38 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca hatta şu an bile hiç cinsellik konusu açmadı en son buluşma öncesi arada hep sohbet ederdik en sona yakında benle evlilik olursa aklına takılan şeyleri konuşmuştu benimle. Sevgi (hissim öyle ama bilemem) ve saygi var. Evde buluşmak da istemedi hiç, en fazla arabasında oturduk ama em sonuncuya kadar yanlış bi hareketi olmadı
Soran+1 yılAynı sınıfta okuduk 3 yıl, konuşmuyoduk ama karakterlerimizi biliyoduk aklımda hep iyi kaldın kötü bişey hatırlamıyorum dedi. Okul bittikten sonrada konuşmaya başladık sonra ben evlendim falan ailemin evine döndüm bikaç ay sonra geri konusmaya başladık görüştük falan bu esnada tanıştık öyle oldu..
Soran+1 yılBöyle olduğunu bilseydim okuldayken olurduk dedi (en samimi arkadaşım onu seviyodu ve açılmıştı reddetmisti bu da) o olmasaydi olurduk dedi. Sanki seni 40 yıldır tanıyo gibiyim dedi sarılırken, sonra O zamandan beri beni benden alıyosun dedi. Öpmek istedi ama ben öpmedim sonra zorla mı öpceksin deyince istemediğin biseyi yapmam dedi elimi tutarak araba kullandi bi tepki göstermedi..
Soran+1 yılKafamı karıştıran nokta şu: benle evlilik olursa kafasina takılan şeyleri paylaştı benimle demiştim ya bende kafasından atsın diye olumlu konuşmaya çalışmıştım o telefon konuşmasından sonra ortalıktan kayboldu deprem oldu o ara depremzede biriyle tanıştırmış iş arkadaşları kız ilk zamanlar öyle değilmiş ama psikolojisi bozukmus hatta iliski terapistine bile gitmişler ama düzelmemiş ayrılmayı deniyomuş bu, kız kaza yapıyomuş ya da hastanelik oluyomuş ne bileyim iş yerine gidiyomuş, evine falan gidiyomuş benden ayrılırsan öldürürüm kendimi diyomuş böyle bi çıkmazda kaldım diyo bu benim kafamı karıştırıyor
Soran+1 yılYansımaz da o kızdan ayrılması gerek ben nasıl devam ediyim nolcak bilmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Erkekler yaklaşıyorsa başka türlü düşünelemez zaten
Hangi erkek durup dururken şu kadına da ağabey olayım der?13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın, sevgilisi olduğu için beni düşündürüyor işte, ayrılmaya çalışıyormuş doğru mu bilmiyorum
Soran+1 yılDeğil zaten bu yüzden istesem de öpüşmedim onunla. Bu yaptığımız yanlış sevgilin var diye de söyledim
Şimdi şöyle insanlar okadar yapmacık ki bu artık zorlaştı sevmiş gibi yapıp konuyu sonrada oraya getire bilir
125 Yorumla
Soran+1 yılEvet nasıl anliycam bilmiyorum ama yaklasmazken de bulusmak istiyodu, dün biz senle hiç arkadas gibi olmadik ki dedi açıldı yani sonra elimi tuttu öpmek istedi falan
Soran+1 yılAynı sınıftaydık eskiden, ve evet ilk günden beri biliyo ama hiç cinsellik konusu falan açmadı
Soran+1 yılBeni benden alıyosun okuldan beri dedi ama okuldayken olmamamizın sebepleri vardı..
Soran+1 yılGercekten vardi sebebi en yakin arkadaşım omu seviyodu ve açılmıştı ona o yüzden olamadik onla hiç
Soran+1 yılİlk günden öpmeye kalkmadı 2 yıldır görüşüyoruz ama aramızdaki çekimin farkındayız okuldayken en samimi arkadaşım onu seviyodu bende başkasını reddederim diye açılamadı bence.
Soran+1 yılEvet öyle. Bağlanmaktan korkuyorum. Sevgilisi var ve kızdan ayrılmaya çalışıyo şu sıra
Soran+1 yılO kızdan ayrılırsa belki biz çok mutlu olucaz bilemiyorum. O kızı sevmiyor gibi. O kız yokken de ben vardım ayrıca
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama farkindayiz ikimizde öyle olmadığının. O kız hayatindayken bile kaç kere görüşmek istedi aradı
Soran+1 yılEn sonunda itiraf etti
Soran+1 yılDurum farkli degil aslinda ilk zamandan beri biliyo boşanmiş olduğumu. Hiç cinsellik konuşmaz yaklaşmazdı ki en son dedi işte sende farkındasın biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi okuldan beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi
Soran+1 yılÖpmedim yanağından öptüm sadece sarıldık sonra ama öpüşmememize rağmen yol boyu elimi tutarak araba kullandı
Soran+1 yılİnsallah yaa. Sen ne düşündün anlattıklarımdan
Soran+1 yılKızdan ayrılmasını bekliycem
Konuyu oralara getiriyorsa temasta bulunmaya çalışıyorsa
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç o konuları konuşmadı benimle. 2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama aramızdaki çekimin farkındaydık ikimizde en sonunda itiraf etti biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi ilk günden beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Genel olarak herkes cinsellik amaçlı yaklaşıyor, yaklaşır...15 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki, insan sevdiği insanı arzular zaten. Anlatmak istediğim bana duygusal bişeyler de hissedip hissetmedigiyle ilgileniyorum..
- +1 yıl
Bunun net bir yolu yoktur insanlar oscarlık oyuncu
Soran+1 yılHaklısın. Normalde hiç düşünmem hislerim kötü yönde değil ama sevgilisinin olması kafamı karıştırıyo ayrılması lazım
- +1 yıl
Sevgilisi mı var bir de
Soran+1 yılEvet ayrılmaya çalışıyo kız depremzede herşeylerini kaybetmişler psikolojik sorunları varmış ayrılcam deyince evini basıyomuş kaza yapıyomuş, işyerine gidiyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş bir sürü şeyler..
+1 yılKonu sırnaşmqyq falan gelip temas çoksa cinselliktir sadefe
17 Yorumla
Soran+1 yılHiç cinsellik konusu geçmedi ama en son sevdiğini itiraf etti ve elimi tutup öpmek istedi
- +1 yıl
Ne kadar süredir konuşuyorsınuz ve yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl2 yil oldu ayni zamanda ayni okuldaydik ama en yakin arkadasim onu seviyodu acildi falan ona o da reddetti olamadik hiç okuldayken, o da bundan şikayet etti o olmasa senin böyle olduğunu bilsem biz olurduk dedi. Ben 25 o 26.
- +1 yıl
Ne ara evlenip ayrıldın
Soran+1 yıl20 yasinda evlendim 19 ay evli kaldım zaten. Öpmek istediginde öpmeyince öyle tepki göstermedi hatta araba kullanırken bile elimi tuttu 🤔
- +1 yıl
Hm o zaman seviyor olabilir
Soran+1 yılEvet seviyo olabilir de sevgilisinden ayrılması gerek. Sonunda itiraf etti. O kızı da sevmiyor ayrılmaya calisiyomus ama kız ya kaza yapıyomuş ya da hastanelik oluyomuş ayrılmak istediğinde evine gidiyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş kız depremzedeymiş zaten herşeyini kaybetmiş ayrılmaya calisiyomus kızdan bende böyle bi çıkmazdayım işte dedi ne düşüncem bilmiyorum
Hemen o temas kurmaya çalışır bu konuları açar bir şeyler yaşamak ister falan. Zor gerçekten işin
17 Yorumla
Soran+1 yılTanışalı 2 yıl oldu hemen yakınlaşmadı hatta en son buluşmada itiraf etti sevdiğini ve öpmek istedi yani yakınlasmazkende buluşmak istiyodu nasıl anliycam ki
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaş gibi görüştük ama hiç arkadaş gibi olmadık farkindaydim aramizdaki çekimin ikimizde heyecanlanıyoduk en son buluşmada da biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki falan dedi okul zamanından beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi ama ben geri çekildim sadece sarıldım el ele tutuştuk
Soran+1 yılZorlamazsa falan seviyo mudur diyosun
+1 yılher şey zaten oraya çıkar ki dokunması ya da fiziğini övmesi gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılFiziğimi övmedi ama tanistigimizdan beri beni benden alıyosun dedi öpmek istedi
- +1 yıl
tamam işte önce öper sonra okşar
Soran+1 yılEli belimin altındaydı bi ara kalçamda elini yukarı kaldırdım sarıldık sadece, öpme isteğine de öpmedim zorla öpmeyeceksin heralde dedim istemediğin hiçbiseyi yapmam dedi yinede yol boyu elimi tutarak kullandı arabayı
- +1 yıl
bence sende istiyorsun ama zamanı var diyorsun o an ıslandı mı vajinan
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarından yaklaşımından hayır deyince sonraki tutumundan
13 Yorumla
Soran+1 yılZorla öpmeyeceksin dimi dedim istemediğin biseyi yapmam dedi
- +1 yıl
Lafta derler
Soran+1 yılHayir dedigindeki tavrından anlarsin deyince söyledim onu, bi tepki vermedi yol boyu da araba kullanırken bile elimi tuttu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik konuşunca keyfli o konuşulmayınca somurtna ya da aramayan yazmayann olursa anlaki cinsellik için senle
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır hiç cinsellik konusu açmadı arkadaş gibi görüştük ama aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık en son o da itiraf etti biz seninle hiç arkadaş gibi olmadık ki dedi ilk günden beri benden alıyosun deyip öpmek istedi
- +1 yıl
:) anca dayanmış demekki:)
Soran+1 yılEvet de iş gerçekten duygusal mı yoksa sadece cinsellik mi onu merak ediyorum
- +1 yıl
onu anlamak için çok zaman harcaman lazım
Soran+1 yılAma sonuc olarak bir erkek duygusal bisey hissettiği insanı arzular ki zaten, bu yüzden ayırt etmek zor
Soran+1 yılBide ben evlenip ayrıldım doğal olarak
- +1 yıl
Aynen o yuzden kalben hissediceksin eger hissemezssen zsten iş işten gećmis oluyo bunun ayri veya bosanmis olmakla alakasinyok
Soran+1 yılHissim hiç kötü yönde değil
- +1 yıl
yaşa gör bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli cinsellikten bahsediyosa ve sen uzak durduğunda kızıp trip atıyosa
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık bu sürede hiç cinsellikten bahsetmedi ama en son buluşmada sevdiğini itiraf edip öpmek istedi
Soran+1 yılNasil anlayim şimdi ben
- +1 yıl
ileriye dönük bişey düşünüyo musunuz?
Soran+1 yılBu buluşmadan öncesinde evlilikten beklentilerini vs. Benle olursa eğer kafasına takılan şeyleri paylaştı benimle hep olumlu konuştum kafasindakileri atsin diye sonra benle bunlari konusup ortadan kayboldu sevgili yapmış akutta çalışıyor ya depremzede bi calisanla iş arkadaşları tanıştırmış şimdi bana ondan ayrılmaya çalıştığını falan anlattı sonra bunlar oldu
Soran+1 yılİleriye dönük şeyler hep anlatırdı yani
Gizli Üye(36-45)+1 yıl% 90 erkeklerin temel amacı cinselliktir. Bunda müfettiş olmaya gerek yok. % 20 kısmında cinsellik en son planda gelir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen boşanmış biri olduğunu bilmesi bu olasılığı yükseltecektir
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ilk günden beri biliyo bunu 2 yıldır cinsellikten bahsetmedi ve en son buluşmamıza kadar yanlış bi hareketi olmadı öpüşmedim yanağından öptüm sarıldım yinede yol boyu elimi tutarak araba kullandı
Soran+1 yılNormalde hiç düşünmem hislerim o yönde değil ama sevgilisi var ve ayrılmaya çalışıyormuş ayrılamaması kafamı karıştırıyo kız kaza yapıyomuş hastanelik oluyomuş ya da kendimi öldürürüm diyomuş evine gidiyomuş ne zaman ayrılmaya kalksa bu beni düşündürüyo, ayrılmalarını bekliycem
Soran+1 yılEvet ayrılsa düzene girer.. bilmiyorum kız anlattığına göre psikolojisi normal olmayan biriymiş ailesi depremzedeymis herşeylerini kaybetmişler falan filan. Ilişki terapistine bile gittik düzelmedi dedi başlarda böyle değildi falan dedi
Soran+1 yılZamanla ilgisi yokta kızdan ayrılması gerek gibi...
Soran+1 yılAynen, teşekkür ederim
Soran+1 yılSenin hissin ne sence ayrılacak mı?
Soran+1 yılAnlattiklarimdan yola çıkarak..
Soran+1 yılZor olabilir ama öyle biriyle de ilerlemez heralde düşünmüyo mu şimdiden böyleyse sonra nolur diye.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu karşındakine hemen söylemezsen sorun yaşamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbelli eder zaten.
110 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamiyorum 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi
- +1 yıl
belki de sadece duygusaldır
Soran+1 yılEvet tabii ki. Ama diğer ihtimal de aklıma gelmiyor değil
- +1 yıl
yani o da vardır tabi ki.
ama ekstra delile ihtiyacın var :)
Soran+1 yılEvet o da kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
sen yine de karıştırtmamaya çalış :)
Soran+1 yılSadece duygusal olduğunu hissetsem de sevgilisi var ayrılmaya çalıştığından falan bahsetti işte sevgilisi varken bunları yapması kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
Sevgilisi varken bunları yapması kadar senin kafanın karışması da çok saçma. Asıl sen net olmalısın
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Yani...
Hayatında biri olanın hayatında yeri yok bence.
+1 yılBunu daha bilmiyorsan of sana
22 Yorumla
Soran+1 yılGörüşelim 2 yıl oldu artık yakınlaşmaya başladı daha yeni sevgili olduk 🤔 nerden bileyim ki ama
- +1 yıl
Tkp etsene beni bi
+1 yılSen tahrik edersen anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBoynunu falan öptüm dokundum aslında baya da ona. Tahrik oldu mu bilmiyorum ama ben öpmeyince zorla öpmezsin heralde dedim istemediğin biseyi yapmam dedi
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlarsın anlarsın
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye duygusal olsa öpmek istemez miydi?
Soran+1 yılBiz zaten onun da dediği gibi hiç arkadaş olamadık ki..
Soran+1 yılAma sevgilisi var..
Soran+1 yılAnladim ama niyeti o mu dersin 2 yıl sonra açıldı ya bana.. o arada da direk öpmeye çalışabilirdi 🤔 anlayamıyorum
Soran+1 yılAnladım 😔
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beynini kullanarak :D :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYa değilse? Nerden anladın
Soran+1 yılHemen öpmek isteseydi direk yargilardim zaten onu ya. Niyeti cinsellikse niye 2 yıl beklesin ki 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhuyundan tavrından zaten soyler o sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayamıyormusun🤣🤣🤣
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamıyorum bana da anlatt
Cevap sahibi+1 yılAklı olmayana fikir dağıtmak olmaz 😎
Bide evlilik yaşamış birisin..
Soran+1 yılBen severek evlenmedim canım herkes siz kadar şanslı değil
Cevap sahibi+1 yılŞans ile ne alakası var, bi erkeğin sana ne türlü yaklaştığını anlamicak kadarda saf olmamalısın. Hayat seni yer haberin olsun..
Soran+1 yılYedi zaten belki görmek istediğim gibi görmek istiyorumdur belkide öyledir hatta. Bilemeyiz.
Cevap sahibi+1 yılEe ozaman herşeyi akışına bırakacaksın
Dul olmandan anlayabilirsin
021 Yorumla
Soran+1 yılAma 2 yıl boyunca cinsellik konusu açmadı ki, ne bileyim yanlış bi hareketini görmedim. En son buluştuğumuzda oldu bunlar işte. Ayrıca evine çağırmıyo ya
Soran+1 yılBenimle evlilik olursa aramizdaki maddi farklılıklardan bahsetti bunu sorun olarak görüyor bende bunun sorun olmayacağını söyledim ama ondan sonra bi müddet ortadan kayboldu sevgili yapmış depremzede biriyle iş arkadaşları tanıştırmış kızdan ayrılıyomuş kız kaza yapıyomuş evine geliyomuş kendimi öldürürüm falan diyomuş en son bire bunlari anlattı
Soran+1 yılSöylenebilecek herseyi söyledim dedi mesajlarini gösterdi gerçekten öyle.
Soran+1 yılSevgilisi varken beni sevdigini söylemesi kafami karistiyo, tamam kiz yokken de bana evlilikten bahsetmisti ama ne bileyim bu hareketleri o kız yokken yapsaydı itiraf etseydi aşkını
Soran+1 yılAma kızdan ilk fırsatta ayrılacak. Ve halâ cinsellik konuşmuyor benimle. Öpüşmedim. Yanağından öptüm sarıldım sadece. Yine de yol boyu elimi tutarak araba kullandı
Soran+1 yılHislerim hiç kötü yönde değil, dediğim gibi sadece sevgilisinin olmasi kafami karıştırıyo ayrılması lazım
Soran+1 yılSevmesem bu soruyu sorup neden dil dökeyim?
Soran+1 yılDoğru söylüyosun, ama tam da benle evlenirse aramizda sorun olavak şeyleri benle konuştuktan sonra o kızla tanışmış aynı memleketli olmaları etkilemiş falan başta kız böyle değilmiş şimdide ayrılmaya çalışıyormuş kavga ettikleri mesajlari falan gösterdi daha şimdiden saygısızlaşmışlar nolcak bende bilmiyorum o da bana böyle bi çıkmazdayım dedi senin ne güzel ailen arkanda diyo senin değil mi dedim bi duraksadı acaba beni mi istemiyolar? Bilemiyorum ki işte..
Soran+1 yılNe bileyim en başından beri benim ona hissettiklerimin aynısını ben söylemeden o söyleyince birde öyle olmasını istediğimden mi bilmiyorum inanmak istedim
Soran+1 yılLisedeyken neden olamayışımız sonradan hissettiklerimiz, şu an olanlar ne bileyim işte
+1 yılAnlayamazsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamiyorum zaten 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi
- +1 yıl
Hurraaa diye öpmek istediyse sıkıntı :D
Soran+1 yılHurra diye değil sohbet ettik baya sonra biz seninle hic arkadaş gibi olmadık dedi okuldayken senle olurduk ama ben senin böyle olduğunu bilmiyodum ve o arkadasın yüzünden dedi (arkadasim onu seviyodu ve acilmisti) sonra okuldan beri beni benden aliyosun dedi öpmek istedi
- +1 yıl
Bence bir süre daha mesafeni koru ne olur ne olmaz zamanla sana olan ilgisinin değişip değişmediğine bakarak karar verebilirsin
Hepsi o is icin yaklascak o yuzden ugrasma
02 Yorumla
Soran+1 yılSen o niyetle yaklaşacak olsan napardin meselâ?
+1 yılAnlamazsın
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyosun
Soran+1 yılSen o niyetle yaklaşacak olsan napardin meselâ?
- +1 yıl
Ben ustayım
- +1 yıl
burada sırrımı ifşa etmem 😂
Soran+1 yılPisliksiniz yaa jdnsns nasıl anlıycam of
Soran+1 yılNaptigini söyleme ama nasil anlayabileceğimi söyle
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sende değerlendir
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık bu sürede hiç cinsellikten bahsetmedi ama en son buluşmada sevdiğini itiraf edip öpmek istedi nasıl anlıycam ki şimdi
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel ordan konuşmaları at
Soran+1 yılKonuşmalarda bisey yok cinsellik falan konuşmuyor hiç. Bu kaçıncı buluşma ilk defa öpmek istedi zaten öyle davranışları yoktu ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılniçin soruyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sende anlamazsan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamiyorum 2 yıl sonra sevdiğini itiraf edip öpmek istedi nasıl anlayım ki
+1 yılHayatini yasa
03 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin belirtileri yazar mısın? Meselâ sen öyle yaklaşıyo olsan ne yapardın?
- +1 yıl
Yakinlasirim surekli
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaş gibi görüştük aramizdaki çekimin ikimizde farkındaydık daha en son buluşmada yakinlasmak istedi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar