Selamss
Bazı kadınlar zevk alamadığını söyler ve cinsellikten soğur. Peki bir erkek cinsel ilişkide çok iyiyse kadınlar daha iyi zevk alır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamss
Bazı kadınlar zevk alamadığını söyler ve cinsellikten soğur. Peki bir erkek cinsel ilişkide çok iyiyse kadınlar daha iyi zevk alır mı?

Kadının cinsel ilişkiden zevk alması, birçok faktöre bağlıdır ve sadece partnerine değil, kendi cinsel sağlığına, duygusal durumuna ve ilişkinin genel dinamiğine de bağlıdır. İşte bazı önemli etkenler:
1. Kendi Beden Farkındalığı: Kadınlar, kendi bedenlerini ve cinsel tepkilerini tanıma ve kabul etme sürecinde önemli bir rol oynarlar. Beden farkındalığı, cinsel ilişkiden zevk almayı etkileyebilir.
2. İletişim: Partnerler arasında açık, dürüst ve sağlıklı iletişim, cinsel zevki artırabilir. İhtiyaçlar, tercihler ve sınırlar hakkında konuşmak önemlidir.
3. Duygusal Bağ: Duygusal yakınlık, cinsel tatmin için önemli bir faktördür. Partnerler arasında güçlü bir duygusal bağ, cinsel ilişkiden daha fazla zevk alınmasına yardımcı olabilir.
4. Cinsel Teknikler: Cinsel beceriler ve teknikler, zevk almayı artırabilir. Partnerlerin birbirlerinin tercihlerini ve isteklerini anlamaları önemlidir.
5. Rahatlama ve Stres Yönetimi: Stres ve gerginlik, cinsel zevki azaltabilir. Rahatlama teknikleri ve stres yönetimi, cinsel ilişkiden daha fazla keyif almayı destekleyebilir.
6. Sağlık ve Refah: Genel sağlık durumu, hormonal dengeler ve ilaçlar gibi faktörler, cinsel zevki etkileyebilir.
Unutmayın ki her birey farklıdır ve cinsel zevk kişiseldir. Herkesin ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır. Cinsel tatmin için partnerler arasında anlayış, saygı ve işbirliği önemlidir. Cinsel ilişkiden zevk almak, birçok faktörün bir araya gelmesiyle elde edilen bir deneyimdir ve yalnızca bir partnerin sorumluluğunda değildir.
Kadın ilişkide bağımsız değişkendir. Erkek ise bağımlı değişkendir. İlişkideki erkeğin seks performansı ve boşalma süresi kadının libidosu ile doğru orantılı olmak zorundadır.
Gelişmekte olan ülkelerde ataerkil kültürün sonucu olarak erkeklerin testesteron seviyesi yüksektir. Kadınlar üzerinde ise feodal toplum artığı sosyo- kültürel ve cinsiyetçi baskılar hala devam ettiği için ülkemizdeki kadınların östrojen seviyeleri Avrupa ve Amerika kadınlarına nazaran düşüktür.
Hal böyleyken ülkemizde sağlıklı yaşayan vasat bir erkeğin bile herhangi bir Anadolu kadınını tatmin etmesi zor değil. Ama tâbi ki bu durum bütün kadınlar için geçerli değil.
Mikro ölçekte ele aldığımızda kadına toplumsal yaşam ve iş hayatında daha çok özgürlük alanı ve fırsat tanıyan metropollerde, semtlerde ya da cemiyetlerde bulunan kadınlar, yukarıda kastettiğim kategorinin dışındadır. Azınlık bile olsalar istisna sayılamayacak kadar önemli bir oran teşkil ederler.
Bu ahval ve şerait içinde yetişmiş kadınların libidosu da ortalama Türk kadınının üzerinde olacağı için bu durum erkeğin seks donanımının/yazılımının yüksek olmasını gerektirir. Sağlıklı yaşamasını, toksik beslenme tarzından uzak olmasını, spor ve egzersizleri aksatmamasını, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını zorunlu kılar.
Başta söylediğimi sonda da söyleyip bitireyim. Sekste kadın bağımsız, erkek bağımlı değişkendir. İlişkideki erkeğin seks performansı ve boşalma süresi kadının libidosu ile doğru orantılı olmak zorundadır.
Yorumlarımın altına zaman zaman hit, zaman zaman underrated parçalar bırakmak benim KS geleneğim oldu artık.
https://www.youtube.com/embed/vKROtqoWm5EUzun birliktelikler alışkanlık vazife gibi bir hal alabilir bunun önüne geçmek ve kadını keşfetmek gerekir. Bir kadın ummadığı bir fanteziden çok büyük haz alabilir. Kadına bu rahatlığı erkek vermeli sekste fantezide sınırsız tabusuz istediği aklının ucundan bile geçen herşeyi konuşup isteyebileceği rahatlık verilmeli kadına. Ve çok uçuk ta olsa merak efilen fanteziler bir kez de olsa yaşanmalı. Belkide kadın o fantezide tarzını bulur kendini bulur ben buyum diyebilir. Tabusuz çılgınlık heyecan seviyorum sekste kafa dengi bir partner ile yok yok
Kat görevlisine bağlı değil ya, elbette partnerine bağlı.
Erkeğin konu üzerinde hassas olma durumuyla ilgili. Zevk alamayan kadınların partnerleri bencil olsa gerek.
Cevap
40Cevap
Tabiki de çok bağlı. Ruhsuz tutkusuz bir seks, mastürbasyondan öte bir zevk vermez. Seks demek dokunmak, hissetmek ve uçmak demek
İlmek ilmek cm cm bağlı
Bence oldukça bağlı.. çünkü erkek işi bilmiyorsa kadın zevk alamaz ne yazık ki. ama kadına da bağlı tabi ki de aslında her iki taraf da ne yapması gerektiğini bilmesi lazım yani bir taraf çok iyi olup diğer taraf put gibi heykel gibi durmamalı tabi ki de.. cinselliği bir sinema filmi gibi düşünebiliriz. yeri geldiğinde hızlı yeri geldiğine yavaş.. öneli olan partnerini iyi okuyabilmek ve ona göre ilerlemek bence..
Kadının cinsel ilişki istememesi ya da zevk almaması komple erkeğe bağlı.
Kadın yatakta ne yaşayacağını biliyorsa duruma göre karşılık verir ya da yataktan kaçar.
Kadını keşfetmiş, haz noktalarını ezberlemiş, hangi notalara basacağını bilen erkekeği hangi kadın reddeder ki?
Yatakta ceset gibi yatan kadınlar da var elbet ama kadın yatakta öncelik görüyorsa ve mutlu oluyorsa o ceset dirilir şehvete gelir buda bir gerçek.
Bu sebeple kadının cinsel ilişkiden zevk alması %100000 erkeğe bağlı.
Bir bayan olarak konuyu kısaca açıklayayım 😃
Bir kadın ilişkiden zevk almıyorsa bunun sebebi erkeğin kötü veya iyi performansı ile ilgili değildir.
Kadının erkeğe karşı duygusal manada kendini yakın hissetmiyor olması ve o erkeği arzulamıyor olmasından kaynaklanıyordur.
Çünkü erkeğini seven kadın hem zevk alır hem zevk verir.
Bu noktada erkeğin biraz bedene değil kadının duygularına oynaması gerekir.
Yoksa maç 0-0 biter 😃
👏
Katılmıyorum tecrübeyle sabit bir gerçeklik var.
@Sineklertanrisii tutturmuşlar duygu yahu en haz aldığım sıfır duygu hissettiğim kadınla yaptığımdı
Para ödeyip girdiğiniz ilişkileri merak etmiyoruz beyler onlar herkese aşkım diyor sjdksak
ben lafa bakmam sosyetik hanım, parmaklarının kasılması, kasıklarının titremesi, gözlerinin kayması tutkunun en belirleyici özellikleridir ;)
Arkadaşım sen duyguya takıntılı olabilirsin ama dünyada her kadın sen değil. Kadınlar benden ibaret sanıyorsun
@siyahcorap her kadın aynı değil, hatta çoğu kadın performans odaklı, duygu her şey değil.
Arkadaşlar sürekli duygusuz seks yapmaktan sizin beyinler kaynamış :D bu arada tutku da bir duygudur sjsj
şu an yorumunu okudum ve hafifçe tebessüm ettim, dudaklarımda bir şarkı "binlerce dansöz var" bilmem anlatabildim mi :)
Tutku olmadan hiçbir şey olmaz ona katılırım. Fakat yorumda erkeğin performansı önemsiz denmişti bende ona mualifim.
Neyse :D şöyle bir şey var eğer kadın paralı asker değilse arkadaşlar önce duygularına ulaşmak gerek, kadınlar duyduklarına erkekler gördüklerine demişler. Yorum sahibi arkadaşımız da bundan bahsetmiş. Kadının arzulamadığı bir erkeğin performansından o kadına ne? Tabii ki önemli ve erkeğe bağlı kadının aldığı zevk. Bunu anlayalım
Bence önce duygudan ne anlıyoruz onu açıklamak gerekiyor :) kızlar genelde aşık olduğu kişiye karşı duyguları olduğunu düşünürler ama biz erkekler seksi, çekici özetle tahrikkar kadınlara karşı da duygu hissederiz. Yani paralı asker dediğin kişi tipi ile duruşu ile beni baltanın sapı kıvamına getiriyorsa ona karşı duygularım vardır evet :D
Ah ne büyük bir marifet Abaza gibi herkese yükselmek djska :D
aslında bu durumdan müzdarip olan taraf biziz, sitemini bizi baştan çıkarmak için seksi olma ve estetik kaygısı taşıyan hemcinslerine yapmalısın ;)
Hiçbir yorumumda sitem yok 😃 hahah
abaza gibi herkese yükselmek tabirini olumlu olarak anlıyorum o halde :D
Şaşırmadım o halde
ben şaşırdım ama abaza gibi herkese yükseliyorsun derken bunu sitem ya da olumsuz bir durum olarak algılamamam gerektiğini izah ettiğin için
Oldu o zamaaan.. iyi günler 😅
dur nereye çay koydum, sigaram elimde :D
Afiyet olsun :D iyi forumlar
bu kadar kolay pes etmezsin diye düşünmüştüm :D Yine bir münazaradan galibiyetle ayrılamanın hazzı ile yakıyorum bu sigaramı, ben teşekkür ederim sosyetetikliğiz daim olsun :)
Sabaha kadar bu saçma konuyu tartışacak değilim. Herkesin bu konuya bakış açısı farklı besbelli. Ricalar
kadınların ve erkeklerin duygudan neler anladıklarını yazdığımdan sonra tartışma bitti zaten :D
Yok daha devam ederdi de bazı insan tipleriyle konu uzatmayı sevmiyorum :)
Haklısın bende kendimi karşı tarafın yerine koyamadığım konularda ve işin erbabı olan kişilerle tartıştığımda benzer hisleri hissediyorum :D
Cahille muhabbeti kestik hala konuşuyor sjdks
bunu yazana kadar harbiden dediğin gibi düşünüyordum :D :D :D ama kesememişsin askdhad
Evet hala yazıyordu
cevap vermeden duramıyorsun, benimki meslek hastalığı ya sendeki ne :D
Takıntı 😅
Kendini tanımanda güzel, bu arada hadi gözün aydın çıkmam gerek :D
@siyahcorap bb :D
Takiptesin ona göre aslşkdjlasd
hep benim gibi güzel takıntıların olsun iyi günler :)
@siyahcorap 23bin kişiden birisin djsk
şu an en yeni ve aklında olan benim ahahahaha ;)
Ah aklımda yer ettiğine mi inanıyorsun 😃 sjdkshaj
şu an aklındayım ki 23 k yerine bana yazıyorsun :)) zor kızsın ama imkansız değil askdjadas :D
Ben herkesle yorumlaşıyorum, çokta şaapma
merak etme takipçilerini engelle demeyeceğim, kıskanç birisi değilimdir :D
Ayh inanmıyorum bunu en son söyleyen kişi şu an hayatımda değil ayrıca sen söylesen nolur, söylemesen ne
biliyor musun beni hiç şaşırtmıyorsun :) çözdüm seni alskdsad sen beni çözdüğünü düşünüyor musun :D
@siyahcorap seni çözmeye çalıştığımı nerenden uydurdun?
Benim hakkımda ahkam kesmeye çalışan tavırların sayesinde, benim hakkımda fikrin yok mu yani?
Ya x üye sen gitmiyor muydun buralardan?
yazmazsan gidicem kısmetse :D
Ok bye
Byy müsait olunca yazıcam ;)
Elbette kadının zevk alması partnerinin iyi olmasına bağlıdır ama öncelikle 2 ön şartın yerine gelmesi şartıyla. Bu iki şart yerine gelmezse partner bu işin feriştahı olsa da kadın zevk alamaz.
1- Kadının libidosu yüksek olacak ve zevk almaya zaten konsantre olacak.
2- Erkeğe karşı duyguları olacak.
Bu iki şart yerine varsa ve bir de üstüne partner iyiyse zevkten zevke uçar gider.
Aynen giflerdeki gibi nabza göre şerbet vereceksin zaten olaya hakimsen eşinin ne istediğine ya da daha fazla nasıl zevk alacağına odaklanırsın
Sadece kendi zevkine odaklanırsan beş dakika bile sürmez bitersin odun gibi yuvarlanıp yatarsın
Ama tek tutkun eşinin zevki ise ve eşinin aldığı zevkten zevk duyuyorsan onun içinden geçersin tüm hücrelerini boşaltırsın
En büyük zevk ilişki anında eşini zevkten uçurmaktır
Önce bi erkeğin kendi seksi olması lazım nasıl karşımızdaki kadını seksi bulup ilişkiye giriliyorsa aynı şekilde erkekte seksi olup karşı tarafı istekli hale getirecek sonrası zaten erkeğin marifetine kalmış zevk üstüne zevk katması lazım o zaman unutamayacağı bi zevk yaşatmak lazım ki süreki o erkeği hayal etsin
O yüzden kadının uygun noktalarına küçük dokunuşlar yaparak nirvana yaşatmak gerekir kskd
Birincisi kadın istemediği biriyle ilişkiye girerse zevk almaz mesela zorla evlendirilmistir veya sırf zengin diye hayatını kurtarmak için evlenmiştir o zaman kadın zevk almaz sadece kadının görevi olur
Ama kadın sevdiği adamla evlenirse adamda kendine bakıyorsa mutlaka kadını da tatmin eder hatta yorgunluktan uyuyana kadar zevkten bulutların üstünde uçabilirler birlikte...
Seks mekanik bir eylem değil, daha karmaşık. Erkeğin yatakta çok iyi olması, her kadını mutlu edebileceği anlamına gelmez. Bu düşünce, kadının iradesinin, erkeğe karşı cinsel arzusu olup olmadığının, hatta kadının anlık duygu durumunun, cinsellik yaşama isteğinin olup olmadığının gözardı edilmesi anlamına gelir.
Yüzdeye vurursak kadının zevk alması için erkeğin performansının iyi olmasının oranına %90 verebiliriz. Bunun dışında %10'luk bir kısım da kadına kalıyor.
Erkeğe bağlı ama kadının bunu görev bilinci ile mi yaptığı ya da o erkeği ne kadar arzulayip istediği de önemli yoksa taharet musluğuyla da kendini tatmin edebilir hlgkfj
Yiaa senin gizli kere tüm sülaleni :D tek tek her gün birini bir gün hepsini sinemaya götüreyim
Oha lan ben hepsiyle o kadar vakit geçirme meraklısı değilim vmfkdk nesin sen örnek gelin mi vkfk
Bu yazma tarzına kendini ele verişine :D vay pe
Beni bu kadar mı ezberledin , bilmiyordum 🙈
Lan şımarma :D ayar etmeyin beni
He topluluk halinde ezberlediklerin var vmfm maşallah maşallah
Yaa yok lan :D o hafıza bende yok zaten
Aww tek sensin diyorsun yani 😏
Onu da demiyorum la havle 😒
Zaten senin ne zaman böyle direkt arkasında durarak bir şey söylediğin görülmüş ki vmmv
Kıskaaan :D
Annem beni bu kadar tanımıyor be, maşallah maşallah haahhaha
😂 ha ha ha palyaço vardı kahvaltıda sanırım
Sen yoksun diye gönderdigin resimlerden birini açıp koymuştum 🥱
Belli anında modun yükselmiş :D beni görünce şımarıyorsun demek ki sjjsaj
Eh tabi beni güldüren insanların yanında mosum daima yükselir iyi ki varsınız cmcm
Modum"
Hıhı seni tanıyorum iyi ki 😅 bazı şeyleri yazmak daha kolay dimi
İstediğimi yazabilirim, biliyorsun ki kolay ya da zor olmasi benim için önemli değil, Özüm sözüm bir nede olsa 😌
İstediğini yazmak zaten kastettiğim ama işin özü bu değildir djdk
Ah işin özü hakkında senden öğreneceğim çok şey var desene cmcm
Evet 😂😂
Derslere ne zaman başlıyoruz 😋
Başladık bile
Bol meydan okumalı dinsizin hakkından imansız gelir temalı etkinliğimize halkımızda davetli mi? Vkfk
Değil :D
Face to face diyorsun oluurr nede olsa kaçacaksın sonunda mvmv
Ahaha ya bıraaak.
Bırakayim mi? :)
Evet bırak 😒
Kendimi sana mı?
Beni benimle 😃
Seni boş bırakınca kime ya da nasıl birine kaçacagin belli olmuyor gkfk
Oha be aşk olsun
Aşk bizlik değil ben hiç olmadım seninde kalbin yok gkfkd
Yok tam benlik.
Aşk olsun hayatında o zaman, öyle kırmaktan korkacağın , duygularına emanetinmis gibi bakacağın, ruhuna içine dokunan , kaybetmekten korkacağın, her şeyi olmak için elinden geleni yapacağın biriyle bu şekilde bir aşk yaşarsın =]
Nasıl şekilde aşk :D
Gözlüklerini yine yanlış yere takmışsin :( yazıyor zaten de işine geldiği gibisin her zamanki gibi x))
sjsjs 😅 sus be
Erkeğin isteği, fiziği ve performansı illaki etkileyici olur ama bir insanın aklına daha ötesi girdiğinde elindeki dünyanın en iyiside olsa kesmez. Akşama kadar Bugatti Divo videolarını izleyen adamı Ferrari mutsuz eder.
Bir erkek cinsellikte iyiyse kadın yılan gibi kıvrılır
Tabi ki her şeyi erkeğe bırakmayacaksın , kadında erkeği daha iyisine itmeli yatakta
Partner kadınını işlemesini iyi biliyorsa tecrübesini konustuyorsa kadın cinsellikten zevk alır. Mesela orgazm için kendini kadına göre ayarlaması lazım. Kafa yağlarını aynı ana getirmeli, hassas yerlere dokunuş nerelere daha sert dokunuş yapmasını hatta kamasutra taktiklerini bilmeli
Cinsellik sadece yatakla sınırlıysa bir yerden sonra kimse zevk almaz. Uzak kaldığınızda birbirinizle hiçbir zaman ilgilenmiyorsanız özel anlarınızda çürümeye ve isteksizliğe kadar gider.
Nisbeten katılabilirim
%100 bağlı desem abartmam sanırım. ben bir şey yapmazsam partnerim kendine ne kadar ne yapabilir? bana ihtiyacı kalmaz değil mi? Sana ne kadar bağlı?
%70-80 partnerine bağlı geri kalan kısım da kendisi sekse odaklanmasıyla alakalı. Kafasında "yemeğin altını kapattım mı acaba" diye düşünce varken olmaz 😂
Tamamiyle bağlı diyebilirim. Kadinların yatakta ne istediğini beklentilerinin karşılanabilinmesi ve bunun sonucunda kadının erkeğe kat kat daha fazla haz yaşatacak şeylere zemin hazırladığını bilmeleri gerekir.
Bir erkek ne kadar iyi olursa olsun kadının alacağı zevk partnerini ne kadar arzuladığına bağlıdır bence
Şimdi erkek ne kadar kadını tatmin edeyim diye çabalasa da kadının aklı başka yerdeyde yani konsantre olamıyorsa ister istemez keyif alamayacaktır
Ben cinsel fantazilerim çoğu kadına ağır gelir o kadar sınırsız uçsuz biriyim. Benim kadın dünyanın en mutlu kadını olur. Çünkü asla kısıtlamam
Eğer 2 taraf birbirini seviyor ise erkekte bedensel haz kadında duygusal haz onceliklidir, duygusal hazza eristikten sonra zaten kadın iyi bir partner ile nirvanaya ulaşır.
%85 erkek işini biliyor, ve sanatını konuşturuyorsa, kadınının zevk haritasını çözmüşse o ilişkide zevk kendi katlarına çarpılır. 😋😍
Tamamen partnerine bağlı bir durum. Her ikisi de zevk almaya değil zevk vermeye çalışırsa ikisi de zevk alacaktır zaten.
Çok bağlı ama bazı kadınlar her türlü rahat orgazm oluyor, öyle kadınsa zaten en öküzü bile olsa boşalır.
Erkek erkek gibi olursa kadında o kadar bağlı olur 😬
Tamamen erkeğe bağlı. İyi bir çilingir her kilidi açmasını bilir.
%100 erkeğe bağlı Erkek kadının önce ruhunu sonra bedenini okşayacak
Bence çok bağlı. Karşı tarafın kadına iyi hissettirmesi lazım.
bana göre kadın için duygular ön plandadır. Erkek iyide olsa kadın ona karşı bişey hissetmiyorsa bir anlam ifade ermez
Tensel uyumla ilgili bence. Kadın zevk alamıyorsa sebebi net erkektir
Tamamen erkekte bitiyor. Eğer bir erkek iyiyse ölüyü bile diriltebilir bu konuda.
Bir kaç kez rahatlatmadan girmemek lazım zaten
Eğer kendim zevk alıyorsam kendi karşımda ki insanı da düşünmem gerekir
İyi olmasına bağlı ama önemli olan karşısındaki kişinin yani partnerinin istediklerini yaptirabilmesi onemli
Bilmiyorum ki, erkek her şey yaptıysa hâlâ kadında tık yoksa kadın psikoloğa gitsin bide
Evet haklısın
Yüzde 99 nokta buçuk hatta bağlı.. anlatılmaz yaşanır
@BayyBilen yaşadım
eywah o erkeği kaybetmenin korkusunu düşünemiyorum
Katılırım buna.
Ruhunun bedenin her zerresine ruhsal ve bedensel dokunuşlarla olur zevk … gerçek manada
Zevkten havalara uçar tabiki iş erkekte bitiyor
erkek iyiyse zevk alır
Büyük oranda erkege bağlı
Bence tamamen patnere bağlı
sağlam bi oral ve soft bir seks kadını uçurur
Yüzde 95 yalan. Her Türk amatör videoda kızlar inliyo gözleri kayıyor
Tamamen erkeğe bağlı
100 de 100 yani
Partnerine bağlı.
Partnerin de rolü büyük
Tamamen bağlı
Çok bağlı.