Söylemeye çekiniyorum çoğu zaman.
Hep yanımda olsun sarılalım, koklayalim ama ileriki safha masumiyeti bozuyorum gibi geliyor ve utanıyorum da napicam
Söylemeye çekiniyorum çoğu zaman.
Hep yanımda olsun sarılalım, koklayalim ama ileriki safha masumiyeti bozuyorum gibi geliyor ve utanıyorum da napicam
Zihnen büyümemiş olmaktan, çocukluktan kadınlığa geçememiş olmaktan, kadın-erkek ilişkisinde erkekten, normalde aileden yeteri kadar alınmış olması gereken masum sevgi ve şefkat beklenmesinden olur. İlişki yaşadığınız erkek ebeveyniniz, ağabeyiniz veya erkek kardeşiniz değildir, hayatınızdaki erkektir ve cinsellik evli veya bekar tüm yetişkin bireylerin ilişkilerinde tamamlayıcı, birleştirici olarak bulunması gereken bir unsurdur. Yetişkin bir erkeğin/kadının ilişkide cinsellik beklemesi de, yaşaması da gayet normaldir. Büyüyün. Büyüyünce cinselliğe bakışınız değişir. Cinselliğin ilişkinin saflığını bozduğu düşüncesi çocuklukta veya ergenlikte kalmış olmalıdır.
Yıllardır hayatında eksikliğini hissetmediğin bir şeyin zevkine yeni yeni varıyor olmak daha önceden doğrusunu yapıyordun ama şimdi kötü bir şey yapıyormuşsun gibi hissetmene sebep oluyor ama bu hayatımızın bir parçası ve karşındaki insan sevgilin eşin partnerin artık her ne ise birbirinize iyi gelmek için varsınız
Cevap
17Cevap
çünkü seksin aşk ile ilgisi yok
Sevdigine söyleyemeyeceksinde baskasinami soyleyecen. Utanma söyle hatta söylemeden direk yataga at gitsin
saçma bir düşünce
gerçekten seversen, sevişme de mükemmel oluyor
Sevdiği ile yapmayıp kiminle yapıcak ki bende bunu anlamıyorum ya
En uyuz kız tipi. Madem yapıyorsun bu sporu, sal kendini ya
Yavaş yavaş dene soyun bence sevişirken
bu çok garip bende bilmiyorum aklıma bile gelmiyo
boş ver erotizm de iyidir
Rahat ol alacağın zevki dusun
Birini sevince benimde büründüğüm kişilik
Niye oluyor ki
Gerçek saf sevgi hayalinde bile cinsellik düşünemiyorsun demi ona karşı sadece saf masum şeyler
Bozulmasının sebebi bu değil
İnsan sevdiğini düt bunu unutma küçükhanim
Çünkü seninki gerçek sevgi gerçek aşk
İyiyki utanıyorsun yoksa ohooo
Bilinçaltı
seksi gibip başkasıyla mı yapsın o zaman?
Gerçek sevince öyle oluyor
Kim diyor onu