Arkadaşlar bu ne yani her yerde hayır düşünmez diyen kişiler görüyorum neden yani erkekler sevince birden melek mi oluyor tüm cinsel istekleri kayıp mı oluyor açıkçası ben biraz garipsedim bu durumu biraz açar mısınız
Cevabın nedir?
Erkekler sevdiğine dokunamaz diye bisey yok sevdiğine dokunmayip başka insanlara dokunan ayri şeyler ariyordur sevdiğin insanla ilişkiye girmek istemezsin çünkü bakireligini bozarsan ileride ayrilirsan bu hayattaki en büyük günah ve çok kotu bir durum bunun her konuda cezalari çok kötüdür ama bir erkeğin kiz arkadaşı bakire değilse ne kadar severse sevsin ilişkiye girmek ister öyle olunca da o kiz biraz kasarmis hissi veriyor çünkü baskasiylada yatmis düşüncesi oluşuyor ben sevdiğin insanla herşeyi yasamayi çok severim ilişkiye girme konusuna kadar ama ilişkiye gitmem zaten iyi bir sevişme sevdiğin insana dokunmak ilişkiden daha mutlu eder daha çok tat verir insana
18 Yorumla- +1 yıl
ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
hayır fazla dokunuyor diyeyim istemiyorum ben o kadar ve ayrılırsak yeni sevgilime ne derim nasıl açıklarım ki ben. çok düşüncesiz ve kullanıyor gibi geliyor
- +1 yıl
Güzelce konuş onunla herseyonseven insan beklemesini bilir sadece opusmeylede tatmin olur hic ölmeden sadece sarilarakda sevmek budur zaten şimdiki insanlar gencler sevgililigi sevişmek zevk almak onlara ask sevgi geliyor asl ask uzaktan seçmektir ona sahip olmayi sabirla beklemek
- +1 yıl
keşke dediğin gibi davransa
- +1 yıl
Bak bir erkek bir kizma sahip olursa ondan doğuya bilir çünkü hayat artik çok bozuk bir kizma birlikteliği kimse yurutemiyor başka tatlar ariyor insan ve şimdiki kizlarinda yarisi artik kendini asmis artik namus diye bize yok cagdaslasmisiz diyorlar ilişkiye girenngirene bir laf vardır insan ulasamadiginin delisi olur o kizlik zarin patlayip içine girdiği sana sahip olmuş olacak i senden vaz geçer ama sen daha ondan vazgecemezsin ondan sonra sadece zevk için kullanır seni ama herkesi de ayni kefeye koyamam bazilarida var başka kişiye gitmemek için herşeyi sevgilisi le yasiyor ama buda yanlis tabiki karar senin bir kiz olmak kolay değil unutma ailenin namusunu askindan zevkinden daha onemli
- +1 yıl
evet aynı senin gibi düşünüyorum çok teşekkürler
Efenim şimdi şöyle oluyor aslında insan doğası gereği karşı cinse karşı cinsel bir meyyaliyet kesbeder ki bu yadsınamaz bir hakikattir. Aslında kızlara cinsel arzular beslenir ama sevgili bir bheves değildir o nedenle sabredilip belli edilmez patlama noktasına kadar...
12 Yorumla- +1 yıl
şimdi bu yorumlardan yola çıkıp da terk etmek istemiyorum çocuğu :D
düşünebilir tabiki iki tarafta istiyorsa neden olmasın. ama seven erkek sevdiği insanı zor durumda bırakamaz mesela, ortada bırakıp gidemez mesela böyle bişey olduysa filan
12 Yorumla- +1 yıl
yok ya öyle bir şey asla olmadı sadece sitede gezinirken falan gördüm işte erkeklerin hormonları sevince sanki birden kesiliyor gibi sözler sarfetmişler şaşırdım açıkçası :D
Bence çok normaş bir durum sonuçta bunu engelleyemezler bence düşünmeleri normal ama kızlara açmasınlar bu konuları.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
+1 yılaşık olunca aşağısı bir süreliğine iptal olur ayrıca mide de fonksiyonunu yitirebilir. yemek yemek su içmez bir hal alabiliyor. beyin sadece aşık olduğu insan üzerine aşırı derece yoğunlaşır ve sadece onun için çalışmaya başlar. ancak daha sonra aşık olduğu insanlar yakınlaştığı her saniye cinsellik konusu romantik bir şekliyle bünyeyi sarmaya başlar ve iki tarafta aşkla sevişmeye başlar ve cinsel aktivite aşkla birlikte daha canlı birşekilde geri döner.
10 Yorumla+Naim... beni seviyor musun?
- eee her gece s... kiyoruz ya!
Insan sevdiğiyle sevişmeli ve seks yapmalı. doğrusu bu. insan sevdiğini böylesi bir güzellikten neden mahrum etsin ki...12 Yorumla- +1 yıl
ama evli değiliz yani evlenmeden önce böyle bir düşüncesizlik etmesi kullanıyor hissini veriyor
+1 yılinsan sevdiği ile sevişmesin de kim ile sevişsin diye cevaplarım bu soruyu sorduğun şekilde cevaplayan erkek ya gay ılıktır ya ergenliktedir kafası karışıktır ya da ortamda şekil şukul konuşayım diye böyle bir şey söylemiştir
04 Yorumla- +1 yıl
ama bu soruyu cevaplayan diğer erkeklerin cevaplarına baksana bir de
- +1 yıl
ya bir ay önce biri bana sorsa belki bende aynını söylerdim aşk meşk falan filan fakat işte bunlar kafa karışıklığı bence aşık oldum onunla düşünemiyorum falan dersin iki haftaya düşünürsün ha 1. plana sevişmeyi koymak bence de yanlış fakat yani erkek düşünür :D bende düşünmem dedim zamanında belli ki yalan söylemişim.
- +1 yıl
bir tek sen böyle düşünüyosun :D
- +1 yıl
Kabul edecek g*t var çünkü eğer herkes benim düşündüğümün tersini düşünüyor olsa insan evlendiği kadını niye aldatır lan? 2. planda olsa yapmaz bunu :D adam karısıyla bile yapmıyor düşün artık seks kaçıncı planda kadına olan aşkı kaçıncı planda..
Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. erkek adam sevdiği kişiye kıyamaz kolay kolay çünkü seviyodur iyiliğini istiyodur herkez için gecerli değil tabi
12 Yorumla- +1 yıl
en iyisi yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düşünürler güzel kardeşim. Bu şey gibi biraz hani derler ya iç güzellik kardeş bunlar hep palavra. İnsan sevdiğine karşı bunu düşünür ama biraz daha özenli düşünür diyebilirim :)
10 Yorumla
+1 yılsen olayı yanlış anlamışın
evet seven erkekte arzular , cinsel istek besler
ama seven erkek bakire sevgilisini evlenmeden zikmez , mevzu bu21 Yorumla- +1 yıl
doğru mudur bu karşim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yazıkki bu durum erkekten erkege degisir
Ben ciktigim kızda aklımda hiç cinsel bir çağrışım olmadı ama başka insanlarda olabilir bu?
Benim ihtiyacim sevgiydi fakat baska erkeklde cinsellik sevginin önüne geçebilir.00 YorumlaCinsellik olmadan aşk olmaz olandan da bir pok olmaz
20 Yorumla
+1 yılsevdiğini düşünceyle bile kirleteceğini düşünür bı yüzden seks düşünmez
00 Yorumlaevlenmeden düşünmez diyebilirler ama bence o da yalan.. her turlu giderim
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler vardır dokunmaya kıyamaz bazı erkekler vardır dokunmadan sevenmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilimsel açıklamalara göre sevgilisi olan erkek Cinsel konu da isteği azalirmis tabi seviyorsa kız da tam tersi daha çok artarmis. Yani knka evlenmeden düşünmek saçma or&spunun me*melerini düşünür mastürbasyonuma onu alet ederim...
14 Yorumla- +1 yıl
aynen hele kızlar için düşününce baya kötü oluyor düşünsene yani kullanılmış atılmış gibi olur insan
Cevap sahibi+1 yılAsla knka düşünülmemeli evklideğilsin cinsel düşüncelerini sevdiğini alet etmemeli insan düşünenlerin karakterinden şüphe ederim...
- +1 yıl
aynen ya napiyo bu çocuk hormonları falan mı fazla bunun
Cevap sahibi+1 yılAşk sevgi eşittir cinsellik değildir. Aşk sevgi ruhun tamamlanmasıdır hala bilemiyorlar. Bizde de var hormon onların ki nasılsa artık hiç bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle düşünüyor. ama belli etmesin önemli olan bu bence ve kesinlikle ileriye gitmeyi düşünmesin fakat düşünmez sözü çok zıt olur erkeklere
10 YorumlaAsil onu isdemek en sevdigi kisiyle yapmak isdeyendir
10 Yorumla
+1 yılsevdiğine aykırı fanteziler kuramıyorsun.
o gözünde sevilesi ve korunası varlık.10 Yorumla
+1 yılDüşünülebilir ancak ön planda olmaz pek sevgi ve ciddiyet varsa.
10 Yorumla
+1 yılErkek asıl sevdiği kızla düşünür bence.. Ama sadece düşünür :) ötesine gitmez
10 YorumlaOlur sevmediğini yapar seks olur sevdiği ile yapar sevişme olur
10 Yorumlailk sevgi gelir aşk gelir sonradan cinsellik gelir akla ama daha duygusal daha nazik bir yaklaşımla
10 YorumlaBaşkasıyla sınırsız düşünürde sevdigiyle daha normal düşünür ama kesin düşünür
10 YorumlaGerçek bir aşık bunu istemez ciddi şekilde sevdiğine karşı bu tip duygular besleyemez arzulamaz yani onu
00 Yorumla
+1 yılCevap hayir olsa evliler seks yapmaz ya da hic bir evli esini sevmezdi
00 Yorumla
+1 yılya öyle değilde cinsellik ikinci planda kalıyo önce aşk benim görüşüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet çünkü gözüne melek gibi geliyor o tarz duygulardan arınmış
10 Yorumlavalla bilmiyom o sözü söyleyenleri tanımıyorum :D
03 Yorumla- +1 yıl
bu çok iyiydi ya
- +1 yıl
:D:D
+1 yılDüşünemese evliler sevişmezdi kanka, düz mantık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. düşünür ama evlenmeden önce düşünemez
010 Yorumlane alaka ya çok garip
- +1 yıl
ama o kızla gerçekten gelecek görüyosa ve sabredemiyosa
- +1 yıl
masal gibi geliyo anlattıklarınız ya çok uzağım ben onlardan keşke anlattıklarının yakınında olsam
- +1 yıl
sevgilim düşüncesiz davranıyo ya mesela şu an sizin anlattıklarınıza göre o beni kullanıyo fakat davranışları hiç öyle değil ve ben kullanan bir erkeğin kıza nasıl davrandığını bilmiyorum mesela peşinden koşar mı kız ayrılsa da
- +1 yıl
anlamak mümkün mü ki o bana sevgi dolu sözler ederken o sırada cinsel düşündüğünü
- Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka ya of, düşünür.
10 Yorumla Düşünür de uygular mı orası tartışılr ^^
10 Yorumlacinsellik düşünmüyorsa aşık değildir
10 YorumlaDüşünürler
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026