Benim tanıdığım biri vardı. Geçmişte üniversite zamanı dört yıllık bir ilişkisi olmuştu. Kadınla cinsel ilişkiye girmiş. Ailesiyle tanıştırmış ve kadının ailesiyle tanışmış. O ilişkisi için ciddi olduğunu diyordu. Kadını hep aldattı. Hatta fake hesaplar açıp aldattı. Reelde de aldatmıştır. Çok ayrılıp barıştılar. Üniversite bitince de tamamen ayrıldılar. Ayrıldıktan sonra da "Ben, onu hiç sevmedim. Sevseydim aldatmazdım." diyordu. "Ben, onunla maksimum üç ay ayrı kaldım. Onda da azıtınca hep geri döndüm. "diyordu. Ona hiç laf ettirmez. İnsan, sevmediği biriyle nasıl ciddi olur? Bu ilk sorum.
Şimdi yeni bir ilişkisi var. Vaktinde çok takipçisi ve takip ettiği kişi vardı. Şu an bayağı takipçisi düştü. Demesine göre ilk kez âşık olmuş birine, imkanı olsa nişan yaparmış. Gelgör ki ilişkisinin başında ilişkisini saklayıp farklı birinden nude video istemiş. Bu kızla da gelgitli bir iişkisi olmuş. Kız hiçbir zaman atmamış. Yine demesine göre ilişkisinin başında sevgilisi olduğu kadına birisi yazmış ve "O pek güvenilir biri değil." demiş. O videoyu istediği kişiyi de sonradan bedduasını alınca her yerden engellemiş kıza yeni bir ilişki yapmış olduğunu ve ilişkisinin çok yeni olduğunu demiş. Bedduasını alınca "Sen ne kadar kötü kalpli birisin." demiş. Oysaki o kız beddua ederken onu üzdüğü ve içine attığı ne varsa ileride en sevdiği ve güvendiği kişinin yani karısının ona aynını yapmasını dilemiş sadece. Kendini o videoyu isteyince çok kötü hissetmiş. Kız, sadece hak yerini bulsun istemiş. Beyimiz de sevgilim olan birinden de değil, karımdan bulayım istiyorsun bu ilahi adalet değil diye düşünüp üzülmüş. O gün kızı hem sosyal medyadan hem telefondan engellemiş. Kız, sadece ertesi günü evden alkollü kafayla aramış ve aramasını istemiş. Gece uzunca konuşmuş. O gün kızın aramadan engelini açmış ama ilk kez engelleyip açmadığı (Her tartıştığı an engellediği için) kızın dengesi de şaşmış. Çaldırıp kapatmış. Şansına da yeni sevgilisine denk gelmiş ve beyimiz aramadan da engellemiş. Kız evden arayınca da hep telefonuna bakmış. Çünkü kıza arama dese de onu sevdiği için hep aramış. Uzunca zamandır alıştığı için sesini duymak istemiş. Karşı tarafa alışmış. En son o kız da aramayı da kesmiş. Şimdiki sevgili olduğu kadın için de diyordu zamanla onunla da ilişkiye gireceğini. Üniversite zamanı o kadının da bir sevgilsi olmuş ve onunla ilişkiye girmiş. Benim geçmişim kabarıkken onu yargılayamam diyordu.
Sizce böyle biri düzelir mi?
Not : Sorunun benimle ilgisi yok. Tamamen meraktan soruyorum. Dışarıdan gözlem yaptım. Bence düzelmez. Ayrılınca onun için de "Ben, onu hiç sevmedim ki." der diğer kadın gibi ama görüşleri merak ettim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer