Sizce bu aldatma mı? Sevgilime demeli miyim? Çok uzun ama okur musunuz lütfen?

3 gün önce tramwayda bir kız bindi yanıma, sohbet falan açtı bi iki konuştuk. sonra instagramdan yazdı akşam (ekranıma bakıyormuş adımı görmüş) bende kim olduğunu bilmeden bi iki cevap verdim arkadaşımdır diye, resim yok hiç

Resimler attı 3 4 tane. dedim iyi güzel ama sevgilim var belirttim bunu

ama konuştuk biraz. bunu sonra kız arkadaşıma anlattım, haklı olarak rahatsız oldu ve bende engelledim. Engelldiğimi söyledim bu sefer de laf etti. kalabilirdi, niye engelledin, ben rahatsız olmadım ve sana demedim vs. Dedim ki bu kötü bir şey değil beni sahiplen, rahatsız oldun inkar etme (ama kabul etmez). kız buluşmak istedi, resimler atarım dedi ondan engelledim dedim. rahatsız olsa da ona itici gelir kıskanmak, kıskanmamak ona göre çok cool (ergence)

neyse

sonra sinirlendim gittim kıza yazdım dedim böyle böyle o da güldü :D neyse kızla ara sıra ufak tefek sohbet ediyorduk ama arkdaşça, çizgimi aşmam ki manitam olduğunu derim.

dün yine konusu açıldı kızın ve dedi keşke kalsaydı falan, ben rahatım kıskanmam falan dedi. sinirlendim

Gece kız yazdı konuştuk biraz konu cinselliğe gitti. Eski cinsel hayatındaki sorunları anlattı, sonra ben cinsel hayatımı anlattım ama sorunlarımızı, dedim yardımcı olursun belki kızsın anlarsın. Sonra bitti ama vicdanım hiç rahat değil.

Buluşalım falan yine hatta ama dedim asla. Engelledim zaten sonra yine ama bu sefer manitama demeyeceğim. zaten bu sefer yanlış anlar, çünkü yaptığım hiç hoş değil. manitam deli de etse beni çok seviyorum onu.

ama kıza işte dedim ki sevgilim olmasaydı seninle yapmak isterdim kendini çok övdün falan dedim de sonra bin pişman oldum anlık gazla dedim ama sonra açıklamamı yaptım. güzel miyim, seksi miyim, yanımda ol falan dedi dedim ki bende manitam var yazma rahatsız oluyorum. çünkü insan ister istemez azabiliyor (manitama olan sinirimden engel atmak içimden gelmiyordu)

Bence doğrudan değil de dolaylı yoldan aldatmaya girer ama çok pişmanım zaten. kızla buluşmadım, nude istemedim, sexting yapmadıma ama cinsel hayatlarımızı anlatmamız hiç hoş değil, gidip de kıza öyle yazmam hele çok itici. Kız arkadaşımın beni sahiplenmeyişi de sinir etti. kız bana yazıyor resimler atıyor engelledim diyorum. laf ediyor canım. kıskanmazmış kıskanmasına rağmen

Normalde arkadaşlarımla beraber olsam ve masaya kızlar gelse kalkar giderim, kızlarla içmeye gitseler gelmem, kızlarla takılcaz deseler manitam var der kaçarım ama bi anlık sinir ve gafletle konuştum, yaptığımı asla savunmuyorum çok kötü. manitam yapsa çıldırırırım (hoş ona engelle derim, gidip de kendi istediği ile engellediğinde git engeli kaldır, gerek yoktu kalsın, ben kıskanmam falan demem)

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel xxx
Sizce bu aldatma mı? Sevgilime demeli miyim? Çok uzun ama okur musunuz lütfen?