Erkek pürüssüz olmuyor mu pardon da buna nasıl karar verdin? Çok genel bir cevap olmuş şahsen hiç mütevazi olmuyorum benim yaptığım cilt+vücut bakımını ömrüm boyunca yapmamışsındır emin ol
@messi0220 kadın teni erkeğe göre daha yumuşak ve pürüzsüz olur ve evet genel bir cevap yazdım, öyle de. aynen senin yaptığın bakımı yapmamışımdır kesin, sen de bayağı mütevazıymışsın. her şeye atlamayın ne kırılgan buradaki erkekler :Dd
Atlamakla alakası yok sadece genel bir cevap olunca ister istemez savunma hakkı doğdu bana😇 şahsen ben kırılgan değilim sadece açıklama yaptım. Tabiki kadın vücudu daha yumuşak ve hassastır ama kendilerine bulunmayan dersen hiç olmayan olur 😀
@messi0220 erkeklerin ve kadınların genel fiziksel özelliklerini ele alarak söyledim o cümleyi. cinsel organ olmayan kadın memesinden etkilenmeniz gibi. çoğu erkek kadınlardan uzundur, kas kütleleri daha fazladır, daha kıllıdır gibi. kendinize benzeyen birini değil zıttını istersiniz işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Zaten olması gereken pürüssüz ve hijyenik olması bence bu konuda iki tarafta bir birini düşünmeli ve daha çok zevk veriri🙄
Fazlasıyla rüyalarıma giriyor. Çeşitli fanteziler kuruyorum
Evet kız arkadaşım da tarifin gibi bebek gibi teni var muhteşem bir his veriyor
Pürüzsüz ama sert kalça ve sert göğüsleri severim
Pürüzsüz yumuşak ten olduğu zaman, somurmadigim yeri kalmaz.
azdırmıyor diyenin erkekliğinden şüphe etmek gerek :)
erkekler kendilerinde bulunmayan her özelliğe azıyor bence :D
Aşkolsun pamuk gibi bir kalbim taş gibi bir s. k. m var 😝
Erkek pürüssüz olmuyor mu pardon da buna nasıl karar verdin? Çok genel bir cevap olmuş şahsen hiç mütevazi olmuyorum benim yaptığım cilt+vücut bakımını ömrüm boyunca yapmamışsındır emin ol
@messi0220 kadın teni erkeğe göre daha yumuşak ve pürüzsüz olur ve evet genel bir cevap yazdım, öyle de. aynen senin yaptığın bakımı yapmamışımdır kesin, sen de bayağı mütevazıymışsın. her şeye atlamayın ne kırılgan buradaki erkekler :Dd
Atlamakla alakası yok sadece genel bir cevap olunca ister istemez savunma hakkı doğdu bana😇 şahsen ben kırılgan değilim sadece açıklama yaptım. Tabiki kadın vücudu daha yumuşak ve hassastır ama kendilerine bulunmayan dersen hiç olmayan olur 😀
@messi0220 erkeklerin ve kadınların genel fiziksel özelliklerini ele alarak söyledim o cümleyi. cinsel organ olmayan kadın memesinden etkilenmeniz gibi. çoğu erkek kadınlardan uzundur, kas kütleleri daha fazladır, daha kıllıdır gibi. kendinize benzeyen birini değil zıttını istersiniz işte
Tm bu son mesajından ikna oldum bu konuda katılıyorum 😂😇 seviyeli bir tartışma 🫶🏻
Bir de misss gibi kokuyorsa, direkt çelik gibi kalkıyor…
Evet ısırasım geliyor
Görmek lazım şekli nasıl boy kilo ten rengi
Azdırıyor yükseltiyor hatta sertlestiriyor
Nereesinin pürüzsüz olduguna bağlı
O aşamaya gelinceye kadar cokdan azmisimdir
Kendi teninden bahsediyosun sanırım
erkegız halıyle azdırır
Evet tahrik edici oluyor
İviiit
Tabiki azdırır
Fazlasıyla
beyazsa evet.