elbette neyi nasıl yapacağını bilmez ise olacağı bu yahu cinselliğin ilki sonu aynı bak bütün millet zevk aldığından ortalık kavruluyor biri acı çekiyorsa demek ki erkekte bencillik cahillik öküzlük var demektir herkes zevk alırken sen acı çekiyorsan burada bir aksama var demektir.
ilk ilişkide kanama olacak diye şart yok. olmayabilir de zar dedikleri ince deri uzantısı.. esneyip yırtılmaya da bilir. ya da yırtılsa bile damar yok denecek kadar az olduğundan yırtık damara denk gelmezse kanamaz
aşırı kanama hikayeleri zardan değil. biraz toplum abartması. gerçek oanlar da kadının kendini kasması ve erkeğin de öküz gibi girmeye çalışması sonucu vajina içerisinde tahribat oluşuyor aşırı kanama olanlar o durumdakiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
%90 olur çok nadirdir ince olup fazla sıkıntı yapmadan patlayan ve daha ilk seksinde pek acı duymadan hemen zevk alan...
Nasıl bi acı oluyor peki o
kız olmadığım için sana tarif edemem :D ama yaptığım kızların tepkileri ve sözlerini aktarabilirim sadece.
Ne diyorlar? Zaten bir iki tane kız yazsa konuşucaktım da hep erkekler yanıtlamış
burdan o kadar açık şeyleri yazmak istemiyorum
normalde ağrı acı falan olmaz. sadece zevk olur.
o nedenle cahil öküzlerle olmayın
Cahil öküzler mi acıya sebebiyet veriyor
elbette
neyi nasıl yapacağını bilmez ise olacağı bu
yahu cinselliğin ilki sonu aynı
bak bütün millet zevk aldığından ortalık kavruluyor
biri acı çekiyorsa demek ki erkekte bencillik cahillik öküzlük var demektir
herkes zevk alırken sen acı çekiyorsan burada bir aksama var demektir.
Doğru dedin
Peki kanama hakkında ne düşünüyosun
ilk ilişkide kanama olacak diye şart yok. olmayabilir de
zar dedikleri ince deri uzantısı.. esneyip yırtılmaya da bilir. ya da yırtılsa bile damar yok denecek kadar az olduğundan yırtık damara denk gelmezse kanamaz
aşırı kanama hikayeleri zardan değil. biraz toplum abartması. gerçek oanlar da kadının kendini kasması ve erkeğin de öküz gibi girmeye çalışması sonucu vajina içerisinde tahribat oluşuyor aşırı kanama olanlar o durumdakiler
Size katılıyorum
Vajinanın yapısına göre değişir o ama yeterince ıslanırsan bu acı çok az oluşur
Sonuçta ilk birliktelik bu illaki olur ama acıdan çok zevk hissedersin yaptıkça yapasin gelir sürekli, yakında düğün mü var yoksa?
Olur. Dar biyerin genislemesi nedeniyle
10 gun acimisti bizimkinin
Oha ciddi mi yeterince ıslanmadı mı aceleci mi davrandınız ki ön sevişme az mıydı
Yoo cok iyi yaladim her seferinde
O da yaladi
Ama buyuk geldi sanirim
Anlıyorum
195 im o 155
Sorunun sebebi belli oldu
Cok zorlandik ama pisman bile oldum
yazzz sana acısızz tarifii vereyim
Olmaz net
Bi sürü olur diyen var
Onlar kasıyor
Nasıl yani