Cinsel hazzı partnerin olmadan tek başına başlatlatıp kendi kendine yaşayacağın doyumun tadı olur mu?

Cinsel hazzı partnerin olmadan tek başına başlatlatıp kendi kendine yaşayacağın doyumun tadı olur mu?
Aslında olmadığını sen de ben de çok iyi biliyoruz. Ama bazen öyle bir an gelir ki, mesajlaşırken konuşurken hatta düşünürken bile insan o hazzı yaşamak için her şeyi o an oracıkta yapar ve yaşar. Tek başına olsa bile… Keyifli geceler. 🌸🤗😎🔥
Olmaz tabi ki de mastürbasyon zevk verse sadece geçici bir rahatlama benim için. ama partner mutlaka daha zevklidir. bu yüzden de eşimle yapardım sadece.
Ne bekledigine bagli bence
Saol
Sende hjk
Parmaklarının hangi noktaya nasıl dokunacağını biliyorsan ve hayal gücün şahaneyse enfes..
Bebeim tüm hepsi için teşekkürler yoksa sonu gelmeyecek 🤣🤣🥂🖤
Ben ikna ldum bebeğimm rica ederim 🤣🤣🤣
Cevap
15Cevap
Belli bir tadı olur ancak partnerle yapılanın tadı dahada güzel olur bir kere ten tene deyince alınan zevk 10 katındadır yüksek olur
Karşılıklı orgazm olmadıktan sonra bı ise yaramıyor tek başına yemek yiyormuş gibi bişey
İki doyum türüde kaliteli olduğu sürece lezzetlidir
Bazen öyle bir oluyor ki. Cidden partnere ihtiyaç duymuyorum.
olmaz mı? olur elbette ben buna elizabeth diyorum ilk aşk diyenlerde vardır elbette
Gerçek manada olmaz ya
partnerli ilişkinin tadı hiçbirşeyde yok
Partnersiz ilişki bir kavanoz baldan bir parmak alıp kapağı kapatmak gibidir
İnsan önce kendi kendinden haz almalı
Olmaz zaten normalde haz diye bir şey olmaz
Oluyor ama partnerle olduğu kadar zevk ve haz vermiyor bana. Ama tabiki tek başımıza da arzuladığımızda hazza olabiliriz.
Olmaz bireysel haz ne kadar alınabilir ki
Eksik olur.
Olmaz tabikiii
olur. yanlız foto enteresanmış.
Olur
Olmaz
Nispeten
Hayır tabiki