Cinsel Yaşam Sevişmek her tende aynı tadı verir mi? Eseffsu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevişmek her tende aynı tadı verir mi? 😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋 #sex Sevişmek her tende aynı tadı verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Aynı zevki vermese de mutlaka zevk verir 1 0 Yorumla
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır vermez. Her arabanın konforu, kalitesi farklı olduğu gibi her tenin de tecrübesi, zevki ve zevk anlayışı farklıdır. :) 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ten değil tecrübe deneyim ve arzudur seksi seks yapan unsurlar 1 0 Yorumla
TipsizAdam35 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Vermez. Misal biri benle sevişse bozuk turşu tadı alabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl öpüşmenin sevişmenin tadı mı olur yaha öpüşürken ağız kokusu veya ter kokusu diyorsan evet onun tadı olur :D 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. vermez sadece istek giderir. tat veren unutulmaz olur zaten. 1 0 Yorumla
Şehzade-Sinan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bi cok kez seks deneyimi yaşadım öncelikle tahrik eden sey fiziktir sonrasında sevişmedeki ateşleme ve istektir bunlar varsa hepsi aynı tadı verir 1 0 Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Vermez, teninin tadı farklı olur herkesin 1 0 Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Mümkün değil , herkesin tadı farklı 👍🏿 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne kadar aç olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Kesinlikle vermez diyorum 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. farklı ten farklı tat 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her tende vermez Uyum önemli 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır aynı olmaz 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. vermez bence 1 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki eve t 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Asla vermez 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok knk 1 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı. Kesinlikle hayır 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Nerden bileyim ya 0 2 Yorumla Eseffsu +1 yıl Bilmiyorsan yorum yapma o zaman Yorumla Desuyonee +1 yıl Site soruyu önüme çıkarıyor cinsellik kategorisini engellememe rağmen gözüme sokuyor ben de mk sitesinin bu haince hareketine inat boş yorum yapıyorum Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır vermez 1 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aynı zevki vermese de mutlaka zevk verir
Hayır vermez. Her arabanın konforu, kalitesi farklı olduğu gibi her tenin de tecrübesi, zevki ve zevk anlayışı farklıdır. :)
Ten değil tecrübe deneyim ve arzudur seksi seks yapan unsurlar
Vermez. Misal biri benle sevişse bozuk turşu tadı alabilir.
öpüşmenin sevişmenin tadı mı olur ya
ha öpüşürken ağız kokusu veya ter kokusu diyorsan evet onun tadı olur :D
vermez sadece istek giderir. tat veren unutulmaz olur zaten.
bi cok kez seks deneyimi yaşadım öncelikle tahrik eden sey fiziktir sonrasında sevişmedeki ateşleme ve istektir bunlar varsa hepsi aynı tadı verir
Vermez, teninin tadı farklı olur herkesin
Mümkün değil , herkesin tadı farklı 👍🏿
Ne kadar aç olduğuna bağlı
Kesinlikle vermez diyorum
farklı ten farklı tat
Aynı tadı vermez bence
Her tende vermez Uyum önemli
Hayır sevmem gerekir sevilmem için
Vermez
hayır ten uyumu gerekli
Hayır aynı olmaz
aynı tadı vermiyor
vermez bence
Tabiki eve t
Hayır
çilekli iyidir
Tabiki hayırrr
Asla vermez
yok knk
Tenine göre değişir
Kesinlikle hayır
Nerden bileyim ya
Bilmiyorsan yorum yapma o zaman
Site soruyu önüme çıkarıyor cinsellik kategorisini engellememe rağmen gözüme sokuyor ben de mk sitesinin bu haince hareketine inat boş yorum yapıyorum
Hayır vermez
Hayır
Biliyorum
Asla vermez