Her tenin tadı farklıdır. Sevgi seliyle sevişmenin tadı ise bir efsanedir. Sevişmek herkesle asla aynı değildir, herkesle aynı şeyleri yapamazsın. Hadi yaptın diyelim yine de herkesten aynı tadı alamazsın. Tadı tenine imza olanın her zerresi birer cennet bahçesidir.. Sevişmek her tende aynı tadı verir mi?
Ten uyumu önemli sevgi ve saygı çok önemli aşk olmayabilir her zaman ama karşıdakinin arzularını kişiliğini öğrendikten sonra tatmin edebilmek mümkün insan istemediği bişeye zorlanmamalı karşılıklı ilgilerini bilmeli örneğin kimi fantezilerle yaşamak ister kıyafet vs giydirerek kimi daha basit görür bu olayı kimi yavaş sever kimi hızlı sever kimi sert sever kimi duygusal ister sevgi ve saygı çok önemli gerçekten karşıdaki kişiyi dinlememiz gerekir
Vermez. İnanmıcaksın ama bir buçuk aydır devamlı birlikte olduğum bir adam var.. Ve ben her gün her dakika onu istiyorum. Ve o da aynı duyguları hissediyormuş.. Ten uyumu, aşk, birlikte herhangi bir şey yapmaktan keyif almak, seks anında zevk almak ve belki ne alaka diyebilirsin ama duyduğun saygı bile o kadar etkili ki.. Bu bir gün biticek ama ben dolu dolu yaşamış olucam o adamı..
Aslında bu soruya tam cevap verilmez. Bir çok şartlar yüzünden herkesin cevabı farklıdır. Tek sevenler var, farklı partnerler isteyenler var. Seven insan ya da aşık olan partnerine tutku hissederse o da sevgilisin ister. Bu duygular kaybolunca tabi ki başkasını arar.
En sevdiğin yemeği düşün. Düşündün mü? Şimdi bu yemeği 5 ayrı kişinin yaptığını düşün? Hepsinden aynı tadı mı alırsın? seks sevişmek de nefsin açlığını doyurmuyormu?
Her teni tanımaktansa tek tende güzel keşifler yapın. Ama tabi bunu anlayabilmek için başka insanların da dokunuşunu bilmek de gerek. Elbette aynı olamaz. Her bedenin enerjisi farklı, sıcaklığı farklı, kokusu , dokunuşu farklı.
Etten çok çeşitli yemek yapılır hepsi ayrı lezzettedir.. Kadında öyle her biri ayrı lezzete kokuya sahiptir... Hele ki bacakların arasında ki koku her kadında farklıdır, ter kokusu da öyle..
Vermez, veremez. İçinde aşk, duygu ve ten uyumu olmayan seks masttan farksızdır. Bunun aksini iddia eden ya duygusuzdur ya da seksi sadece içeri girip çıkmaktan ibaret sanan bencil biridir.
Her ten ayri koku salgilar. O kokuyu hissetmek gerek o tenin tadina varabilmek icin. Iste o zaman offff be dersin. Ama aksi halde girersen olaya boşalır cikarsin, işemekten farksiz olur
Sevişmek her tende farklı başlar ama sonuç hep aynıdır. Doyuma ulaşan kişi için tenin önemi ikinci bir istek dönemine kadar bitmiştir. Aynı teni istermi, işte en büyük muamma bu.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır vermez farklı bir şeydir vok hoş bulduğun birinden kimi zaman zevk alamazken daha normal sıradan gördüğün birinden baya zevk alabilirsin hiç belli olmaz yani
Bu konuda engin tecrübemle yorum yapmak istiyorum Lise yıllarımdan beri sayısız seviştim çoğu kez seks olmadı bu dönemde ama şimdilerdede değişmeyen bişey var esmer kızlarla sevişmek daha zevkli oluyor nedense sarışınlarıda çok beğeniyorum ama esmerleri inletmek özellikle kısa boylu beni benden alıyor o
Hayır her tende aynı tadı vermez. Düşünün, bir yemeği yerken yemeğin nasıl olduğu, kokusu dokuları, tadı yemeğe olan sevgimizi ve deneyimimizi belirler.
herkesle aynı sevişilmez zaten biz erkekler için her kız farklıdır uçuşturduğumuz noktaları farklıdır seviştiğin kızları tanıyorsan her kıza farklı davranırsın sevişirken
Sevişmek her tende aynı hazzı vermez 20 yaşındaki bir kız hop hop hop latır 30 yaşındaki bir kadın sana Lokum gibi bakar 40 dan sonrası işkence gibi gelir
Her tende aynı tadı vermez. Ama olayın tenle alakası yok. İki insan arasındaki uyum ve kişilerin karşı tarafı tatmin etme becerileri bunu belirler. Bu konuda başarılı kişiler tercih edilen grupta olurlar.
her zaman demişimdir, 'ten uyumu çok önemli o ten uyumu sağlandığı takdirde istek ve arzu yüzde yüz artış gösterir doyumsuz ve iştahını arttırır, tadi tenime imza olanın her bedeninde tohumum mutlaka vardır😂😊
ASLA o zaman herkes hep aynı kişi ile sevişir. herkes de aynı zevki alırsın. O güzel tadı seninle kafa yapısı cinsel istekleri fantazileri arzuları ve tutkuları örtüşen kişide alabilirsin.
Tabii ki veremez ki bunu soruda çok güzel açıklamışsın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çok kadınla oldum tat alıyorsun hepsinden ama ben bunu yaptığıma çok pişmanım yapmasın böyle kimse.. sevdiğin kişi olsun yanında bir erkeğe yetiyor onun teni olsun yanında sadece