Birisiyle konuşmaya başladınız diyelim. Cinsel bir çekim olucak bunun farkındayız çünkü neticede yetişkiniz ve insan bir şeyler yaşamak istiyor (bu illa sevişmek değil, öpüşmek, sarılıp yatmak gibi de düşünebilirsiniz). Ama karşı tarafın bunu belli etmesi için bir süre olmalı mı? Yani birisi ile flörtleşiyordum ve adam bir hafta geçmeden bu konuyu açmaya başladı ve bu rahatsız etti beni. Bu erkekler için normal mi yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tarz şeylerin evlenmeden yapılmaması gerekiyor bence erkekler için pek sorun olmuyor çünkü akıllarında hep bu konular var hemen belli ederler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılrahat konuşamıyorsan ve bu tip hesaplara giriyorsan hiç belli etme bence. o rahatlığı ilk dakikada anlarsın. en azından ne konuşursan konuş yanlış anlamayacağını falan
02 Yorumla
Soran+1 yılBen belli ediyor değilim de, o bu konulara girince rahatsız oluyorum
- +1 yıl
ikili ilişkilerdeki bu tarz şeyler tavsiye ile çözülecek şeyler değil. yorum yapan insanlar ne seni tanıyor ne de onu ne de aranızdaki dinamiği biliyor. açık iletişim her şeyden önemli. ilişkinin bu boyutunda cinsellik konularına girmen beni rahatsız ediyor de açık açık vereceği tepkiye göre devam edersin. belki dikkat edecek, belki bu tavır onu rahatsız edecek bilinmez ama açıkça söylemeden bir şey çözemezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen kişiye göre değişir mesela ben libidoyla ciddiyet konusunda bir bağ kuramıyorum neysen öyle olmalısın ciddi görünmeme ilişkinin basit görünmesi korkusuyla libidoyu baskılamak doğru değil. Benim libido dengelerimi bozmayan adamla ne ciddi düşünmesi bi kahve bile içmem libidomu dalgalandırmışsa da bunu gizleyemem ilk fırsatta belli edirerim
Ancak dün bir bugün iki bir erkek dönüp dolaşıp cinsiyete konuyu bağlıyorsa o sıkıntılı bir tip demektir uzak dur! Kadın, adamı ölçecek biçecek sonra karar verip kendini açık edecek cinsellikte kadından açık sinyal almadan konuyu oralara taşıyan erkeğin sapık çıkma oranı çok yüksektir bence zaten anlarsın ya..
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBence de normal değil bu kadar erken açması. Zaten yaş ilerledikce daha cabuk hemen cinsellik düşünceleri ortaya cıkıyor uyar bence. Uyardıgında anlayışla karşılarsa devam et kem küm ederse yok ver. Anlayışla karşılayıp ısrarla tekrar konuyu açıyorsa yine yol ver.
30 Yorumla
+1 yılo kisiye gore degisir, cinsellige bakis acisina gore yani. ama cinsel cekim hissediyorsan belli etmemek asiri zor. konu bir sekilde oraya geliyor surekli cinsellik konusmak istiyorsun zaten. ama bu seni rahatsız ettiyse soyle, once birbirimizi taniyalim de. senden yalnizca cinsel acidan degil duygusal acidan da etkilenmisse zaten dedigni yapar. cinsel konularda sınırı kadin belirler, sen de belirleyebilirsn.
34 Yorumla
Soran+1 yılBen belirledim, acele etmemesi gerektiğini de söyledim. İlk tamam diyor, bir süre hiç bahsetmiyor sonra tekrardan ona doğru geliyor. Ben yine engelliyorum tekrar geri çekiyor. Ama döngü oldu resmen artık
- +1 yıl
o zaman sıkıntılı bir tip. asiri hoslanmadiysan bitir. iliskiyi
- +1 yıl
@PATRON79 tesekkur ediyorum canim
Normal değil adam ne kadar ciddi düşünür düşünsün o konuya. Girince soğur ilişki teklif edip nasılsa evlenecez falan deyip ilişki bitince terkeden çok erkek gördüm sonra g. öt gibi ortada kalıp ağlıyorsunuz. Bir şeyler yaşamak istiyorsan evlen yaşa aksi halde çok üzülürsun.
10 Yorumlabu işler karşılıklı olarak ilerler. bir tepki verirsin karşı tarafı beklersin oda gelirse böyle böyle süreç devam eder. eğer bir taraf tepki verirken diğeri suskun kalır ve diğer taraf ısrarını süürdürürse itici olur. Bunun bir zamanıda yoktur bazen 1 gün bazen 1 ay bu tamamen iki kişinin arasındaki iletişimle belli olur.
10 YorumlaLibidıl libidıl yavaş yavaş belli edilebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Bir anda belli edilince insanın kaçası geliyor
Bi haftaysa ciddi olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bi erkek olsa seni en azından bi süre elinden kaçıracak davranışlardan uzak dururdu. Eğlenme konusunda ciddi olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence yazisarak değil yanyana iken çekim varsa o an da belli edilebilir iki tarafta bu çekimi hissediyorsa bunun süresi yok.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu durum için en azından 1 ay gerekli konuşup tavrını davranışını öğrenmeli direk cinsellige giriyosa amacı belli zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de katılıyorum bu konuda
+1 yılBen isteklerimi sevgili olmadan çnce söylüyorum beklentilerimi ve onun beklentiletini herşeyi sevgili olmadan önce konuşuyorum. Kimsenin nazını çekemem kimseyide üzmek istemem. Ya istediğim gibi ilişki olur ya da ilişki başlamadan biter
00 YorumlaBir aydan önce başlayanlar bana duygusuz ve sadece ilkel beyinde kalmış gibi geliyor. En az 1 ayın geçnesi gerekir. Ne hissettin de ne yaşadın derler insana. Gerçek duygu hemen 2 gün de oluşmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
İlişki için yalandan sevende var uzun bir süre?
- +1 yıl
İstediği alıp gittiği zaman o yalan söyleyen gerçek duygu ile seven kişi nasıl hayal kırıklığına uğrar dünyası yıkılır. Karşındaki kişiyi çok iyi tanımak lazım
- +1 yıl
Zaman geçirerek.. doğru yaklaşım ve doğru soruları sorarak
- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin ilerleyiş biçimine göre değişir bence bu net bir cevabı yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla kendi kendine belli eder ufak yakınlaşmalar el ele tutuşma sarılma koklama öpme vs zamanla ilerler işte o zaman anlarsın zaten
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok normal. Dokunmak, hissetmek, temas güzeldir. Korkma sakın, rahat ol, oluruna bırak. Sakın kasma. 🤪🌸🤗
00 Yorumla
+1 yılZamanla kendi kendine belli eder ufak yakınlaşmalar el ele tutuşma sarılma koklama öpme vs zamanla ilerler işte
00 Yorumla
+1 yılBu doğaçlama gelişen bir durum şu vakti ve zamanı olmaz bu iki kişinin aslında uyumuna kalmış ten çekimi varsa o an olur
00 YorumlaAkisina birakin bu isleri dogal olarak zaten o cekim olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olur bence de. Ama bunu ilk haftadan belli edince insanın kaçası geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bunu cinsiyet olarak algılama ya yani kadın erkek fark etmez bu biraz karakter meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk hafta belli etmek iki taraf için de sıkıntı gibi biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence 3 ay dan sonra olmalı herkese kendimizi elletecek değiliz.
41 Yorumla- +1 yıl
İlişki için yalandan sevende var uzun bir süre?
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Libidon seni dürtüp durduğu için ilişki yaşiyorsun zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman içinde aranızdaki sevgi bağına göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir süre olmamalı
ne zaman hissediliyorsa söylenmeli yaşanmalı00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza birine denk gelsen hemen yatağa atmaya çalışır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişkiye başlarken plan yapılmaz en azından duygu planı yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılbazen ilk gunden bazen birkac ay sonra, iliskideki dinamige uyum ve elektrige baglidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bir hafta nasıl dayanmış ilk buluşmada söyleriz biz
00 YorumlaBence en az 1 ay beklemeli yani evlenmeden önce eşimle öyle yapmıştık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Amacını bir haftada belli etmiş. bence tnaımaj belirli süre geçirmek lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar erken de olmaz ama bence rakamlara sığdırmayın bazı şeyleri. İki taraf da Hazır hissettiğinde zaten spontane gelişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırdan almak lazım Bir anda açınca her şeyi tadı da kalmaz ve sıradanlaşır hemen başka boyuta geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gün yer içer saplar geçerim uğraşmam günlerce haftalarca
00 Yorumla
+1 yılArzu ne zaman olusuyorsa
30 Yorumla
+1 yılBence ilk zamanlar da olabilir.
20 YorumlaHahaha çok mu namuslusun da rahatsız oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bir yorum. Sen ne biliyorsun da bu yorumu yapıyorsun acaba
Niyet önemli bence.
10 Yorumla
+1 yılUmarım bir gün
00 Yorumla
+1 yılSaklayamıyorum ki :/
İlişkim de yok zaten00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ciddi bir iliskiye başlamadan 1_2 saat önce 😀
00 Yorumla
+1 yılAdamin beyni seyinde olunca
00 YorumlaBence ne zaman arzuluyorsa o zaman belli etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence sonucta iki yetiskin insansiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen olmamalı en azından
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karsi cinsin dqvranislarina gore
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gün
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Onurrr007 tabı cınsel uyum onemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılNışanlıyken felan maks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasanilan hissedilen duyguya gore drgisir
00 Yorumla
+1 yıl2 ay sonra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılEğer haz alıyorsan libido yükselecektir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen
00 Yorumla
+1 yılİlk gün seks önemli
00 Yorumla
+1 yılBaştan belli etmesi en iyisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 3-4 günde
00 Yorumla
+1 yılİlişkiler cinsellikle baslar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen anında
03 Yorumla- +1 yıl
@fesfs
Evlenin ce
00 YorumlaHelal olsun iyi dayanmış
00 YorumlaAcik axik belli ediorum ben
00 YorumlaSen istiyor gibisin o napsın
00 Yorumla
+1 yılDirek yatağa atacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılLibido hep var
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ciddi bir ilişkiye başlarken libido ne zaman belli edilmeye başlanmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat