Onun belli bir zamanı olmaz ki, bazen hiç olmaz bazen ummadığın kadar hızlı. Gidişata bağlı, karşılıklı alınan elektriğe, duygusal/cinsel yakınlaşma isteğine bağlı.
illaha yakınlaşma olacak diye bir şey olmamalı. haa ancak süreden ziyade iki tarafta bunu istemeli ki bir anlamı olsun ve isonuçta taraflar mutluluğu tatsın
Bilmiyorum içinden geldi, ilk önce o yazmadı sonra birden soğuma geldi, zaten öylesine konuşuyodum, artık hiç konuşmuyorum sadece yazarsa ama yazacağı da yok zaten
Bilmiyorum ama tüm her şey şanstın kulağına gidiyo da gerçekten başka niye hiçkimsenin kulağına gitmiyo mesela benimle ilgiliyse benim de haberim olmaz mı
Hadi hepsini geçtim benim birkaç samimi olduğum Arkadaşım sametlerin sınıfına geçti onlar da mı hiçbir şey bilmiyor Samet'le takıldığı halde de Bana söylemeyecek hiç uyarmayacaklar falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
sevgilim ne zaman isterse karşımda ki kişiye göre
Bence 6 7 ay tanımak önemli tabi illa olacak diye bir şey yok ama o vakitten sonra olabilir
@Sude_35 görüşlerini önemsiyorum
Onun belli bir zamanı olmaz ki, bazen hiç olmaz bazen ummadığın kadar hızlı. Gidişata bağlı, karşılıklı alınan elektriğe, duygusal/cinsel yakınlaşma isteğine bağlı.
illaha yakınlaşma olacak diye bir şey olmamalı. haa ancak süreden ziyade iki tarafta bunu istemeli ki bir anlamı olsun ve isonuçta taraflar mutluluğu tatsın
En fazla elinden tutulur o da nikah masasına giderken vazgeçmesin diye. Nikahtan sonra ver coşkuyu yakınlaşma neymiş bir olunur😈😹
senin elinde hemen mi istersin yoksa ağırdan almak mı
Gerçek samimiyet ve dürüstlük belirlemeli çıkarcılık değil.
Bunun belli bir süresi yok iki tarafta istiyor ve zamanı geldiğine inanıyorsa olur.
18 yaşında biri için aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bence erken
Zamanimi olur ya istek arzu aradaki cekime bakar bu iş
Hayatında böyle biri varsa ve kalpler ile bedenler istiyorsa beklemeye ne hacet?
Aynı günde olabilir 1 hafta sonrada olabilir bu tamamen ortama baglı bir şey
Cinsellik şart mı eskieden dokunmaya kiyamazdik bakmaya doyamazdik her şey eskiden güzeldi galiba
Nikahı bastıktan sonra
Erayla mı ciddimisin
Erayla konuşmayı bırak göz göze bile gelmedik ki
Neden
Eski sevgilim yazmıştı onunla konuşmaya başlamıştık o yüzden Eray ısı yatmıştı ama exle de konuşmayı bıraktım Eray'a dönmeyi düşünmüyorum sanırım
Samet le barıştınızmı
Hayır yazmıyo
Eski sevgilim dedin kim o
Mezun olduğum liseden biri
şu an berabermisiniz
Hayır konuşmayı bıraktım
Neden bıraktınki
Bilmiyorum içinden geldi, ilk önce o yazmadı sonra birden soğuma geldi, zaten öylesine konuşuyodum, artık hiç konuşmuyorum sadece yazarsa ama yazacağı da yok zaten
Anladım erayla neden lonuşmadınıx
İste Arda'yla konuşmaya başlayınca o kaldı ondan sonra onunla da konuşmak istemedim Arda'yla bitirince
Peki Esra bu sorduğun soru kim üzerineydi
Birinin üzerine değildi, biraz Samet için olabilir ama daha çok herkese sorduğum normal bi soruydu
Samet le konusuyormusunuz
Hayır
Dershanede hiç karşılaşmıyırnusunuz
Karşılaşıyoruz ama bazen göz göze geliyoruz o kadar
Sana bakıyorum
Bakıyo mu mu demek istedin
Bakıyor mu
Evet göz ucuyla
Bu yaşta benle aynı hızdasın tebrik ediyorum
Nasıl aynı hızda
Sen bakıyormusunuz peki ona
Evet arada bakıyorum
Konuşmayı denesene
Neden ilk adımı ben atıyorum onun söylediklerinden ve yaptıklarından sonra
Onda o cesaret yok
Bende de yok
Okulda sana hala bakan oluyormu
Ben görmüyorum sanırım korum bi tek samet görüyo heralde
Sen iyice taktın adama
Takmayınm mı hiç
Bende vazgeçtiğini düşünmüştüm
Geçmek istedim de işte 😂
Siz konuşuyo musunuz birde beni tskiotrn ve takip edilenlerden çıkarmış
Arka yazıyo konusuyor uz
Anladım
Seni takipten çıkardığını nerden biliyorsun ayrıca bakmıyorum demiştin
Şans eseri öyle bakınca gördüm
Arada oda bakıyordu senin hesabına ama şu sıralar bakmıyormu bilmiyorum
Benden uzak
Derken
Artık beni istemediğini söylemiş
Demek kız kıza muhabbet böyle bişey
Kime
Buradan başka bir arkadaşıma Onunla da konuşmuşlar
Pek inandırıcı gelmio
Bilmiyorum artık değerli cinsellik olduğu için Söylentilere inanıyormuş ama bana inanmıyormuş onu gördüm
Tuhaf
Sen söylemedin mi böyle bir şey Eray ile bizim yakınlaştığımızı düşünüyormuş Çünkü arkadaşları öyle söylemiş
Evet öyle Bi söylenti vardı
Kafasından uyduruyo
Sametm i uyduruyo
Evet çocukla göz göze bile gelmedik
Neden böyle Bi yalan sölesinki
Bilmiyorum ama yalan
Samet le Eray birbirini tanıyomu
Bilmiyorum ama tüm her şey şanstın kulağına gidiyo da gerçekten başka niye hiçkimsenin kulağına gitmiyo mesela benimle ilgiliyse benim de haberim olmaz mı
Cocuk bizimi kekeledi yani
Söylediği hiçbir şey inanmıyorum mantıklı düşününce her şey yalan olduğu ortaya çıkıyo zaten
Jdkdkdlsls
Hadi hepsini geçtim benim birkaç samimi olduğum Arkadaşım sametlerin sınıfına geçti onlar da mı hiçbir şey bilmiyor Samet'le takıldığı halde de Bana söylemeyecek hiç uyarmayacaklar falan
Belkide bildiği için senle ilgili bişeyler sölemiyordır
Hiç sanmıyorum o yalancının teki
Hadi tamam okulda gerçekten söylentiler var gidip Bana inanmak yerine Onlara mı inanıyor
canım işte
canım iste
Allah rızası için özelden konuşun bildirim manyağı yaptınız
@whatkindof 😁
@whatkindof sen karışma cipsimizi çekirdeğimizi aldık başka ne oldu diye merakla bekiyoruz :D şurada :D
@Catutigernos FJFFJFRIDRIEJFRJREKRDKDEKDDKFKF
biz yokmuşuz gibi anlatmaya devam edin siz :P
Sevgili olmak şart mı? jgkfdl
f*ck mi istiyon cjcfjdkdxjc
Yes pls ajsjs
Sevgilim olmadı hiç abla
Ne zaman kendiside rahat olduğunu hissederse
Aradaki çekime bağlı
Tanıyıp emin olunca
canı ne zaman isterse
Aradaki uyum guvrn isteğe bağlı bnce
ilk buluşmadan önce :)