Cinsel Yaşam Erkeğe oral yaparken kontrol kimde olmalıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 erkekdemi kadındamı Erkeğe oral yaparken kontrol kimde olmalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
xBOĞA Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erkekte tabiki partnerin saçından kavrayıp bastırmalı ağzında git gel yapmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle nefessiz falan bırakmalı çok büyük değilse Yorumla xBOĞA +1 yıl Kesinlikle kökleyip orada bir süre kalmalı boğmalı biraz da bütün sertliğini göstermeli Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkektedir. Saçından tuttuğum gibi... öyle işte :D 1 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erkektedir zaten o sırada kontrol. Kadın kontrol yarışına girerse o ilişki biter orada 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben bazen kendme alıyorum bazen de kendmi bırakıyorum 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Iyi yapmasini bilen cok zevkli bosaltiyor 😂 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kadında olmalı keşfetmeyi bilmeli, son damlaya kadar.. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce kadında sonra erkekte ama bu kural değil benim işleyişim 0 0 Yorumla
sohbet_severmisin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl kadında gibi görünse de erkek istediğini yapmasını ister kadının 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erken boşalmasını istemiyorsan erkeğin dur demesiyle durmalı ama kadın istediğini yapmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızda olmalı nasıl seviyor zevkle yapıyorsa rahatça zevk alarak yapmalı kii zevkle yapan zevk veriyor 0 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bence tadını kadın çıkarmalı iniş çıkışlar kavramalar ve çok yavaş olunması gerekir. Erkek her türlü zevki alır 0 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Tabi kadında olmalı kendini kaybediyorum ben şahsen o an 0 0 Yorumla
HotPriest Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seks boyunca her şeyin kontrolü erkekte olmalı 1 0 Yorumla
CandyGirlCandy Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Her iki kisidede. Yeterki isteyerek olsun 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önemli olan senin nasıl istediğin 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. her şey karşıda olmalıdır kadında 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaptığın pozisyona göre 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkekte olmalı ;) 1 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Yapanda olmalı 1 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. erkekte tabıı kı 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadın hükmetmeli 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kadında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden o zaman saçımızı tutuyorsunuz :D Yorumla _Thanos_ +1 yıl o fantezi gibi bir sey ama iyi oluyor :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Erkekte tabiki partnerin saçından kavrayıp bastırmalı ağzında git gel yapmalı
kesinlikle nefessiz falan bırakmalı çok büyük değilse
Kesinlikle kökleyip orada bir süre kalmalı boğmalı biraz da bütün sertliğini göstermeli
Erkektedir. Saçından tuttuğum gibi... öyle işte :D
Erkektedir zaten o sırada kontrol. Kadın kontrol yarışına girerse o ilişki biter orada
ben bazen kendme alıyorum bazen de kendmi bırakıyorum
Iyi yapmasini bilen cok zevkli bosaltiyor 😂
Kadında olmalı keşfetmeyi bilmeli, son damlaya kadar..
Önce kadında sonra erkekte ama bu kural değil benim işleyişim
kadında gibi görünse de erkek istediğini yapmasını ister kadının
Erken boşalmasını istemiyorsan erkeğin dur demesiyle durmalı ama kadın istediğini yapmalı
Kızda olmalı nasıl seviyor zevkle yapıyorsa rahatça zevk alarak yapmalı kii zevkle yapan zevk veriyor
Kasımda olmalı bir yandan sıvazlayıp bir yandan ağzına almalı
Kesinlikle kadında. Tabi amaç kadını kusturmak değilse.
Bence tadını kadın çıkarmalı iniş çıkışlar kavramalar ve çok yavaş olunması gerekir. Erkek her türlü zevki alır
Tabi kadında olmalı kendini kaybediyorum ben şahsen o an
Erkekde sacından tutup zevke geldikce kökleyecen sokup cıkarcan
Seks boyunca her şeyin kontrolü erkekte olmalı
Her iki kisidede. Yeterki isteyerek olsun
Önemli olan senin nasıl istediğin
tabi ki sende olmalı.
her şey karşıda olmalıdır kadında
Erkekte kafadan tutup iyice bastırıcaksın böyle
Tabiki de kadında
Sevgiline oral yapcan galiba
Yaptığın pozisyona göre
erkekte olmalı ;)