arkadaşlar yapamıyorum valla yapamıyorum ya, adamın penisi boğazıma değince ya da git gel yapınca öğüresim geliyor. hiçbir şekilde midem bulanmıyor ama refleks, öğüresim geliyor. tamamını nasıl ağzıma alıcam, ya da bu erkek kişisinin oralle boşalma taktiklerini verir misiniz? lütfen yazıyla anlatmaya çalışır mısınız? ve nolursunuz sapık sapık yorumlar yapmayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. En önemli kısım penis başı, hatta özellikle alt başın alt tarafında yer alan gövdeye bağlandığı yerdir. Özellikle orayı öpüp, yalamak, emmek gibi şeyler yapabilirsin. Birde o şekilde boşalmayı her erkek yaşayamaz. Örneğin benim Hayatımda 3-4 kere olmuştur en fazla.
Bu yüzden kasma kendini, keyif almaya çalış abicim01 Yorumla
Soran+1 yılyaa neden her erkek yaşayamıyor ki
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence her zaman ilk önce hani şu daha tamamen ereksiyon olmamış hali var ya küçük olduğu zaman işte o zaman öperek yani böyle herhangi ağzının içine alma gibi bir şey olmasın öperek ilk önce birazcık ereksiyon yaptır daha sonra şimdi açıklamayı okudum sen galiba hepsini tamamen almak istiyorsun bir kere daha yeni yeni başladıysa öyle bir şey yapmak imkansız bunun için egzersiz lazım diş fırçası sapı ile mesela egzersiz yapabilirsin belli bir yerden sonra vücut artık refleks göstermeye bırakacaktır ve kusma refleksi gelişmeyecektir daha sonrasında oral seks yaparken her zaman erkek ayakta kadın böyle otururken yapmak en iyisi olacaktır boynunu oldukça dik tut penis iyice diplere kadar gidebilirsin böylece soluk borusu daha düz bir hale gelecektir ve küçük diline penis demeyecek
Daha sonrasında yumurtalıklar yani testis kısımları asla unutmak yok arada mesela onları ağzının içinde birazcık oynayabilirsin
Erkeklerin G noktası genelde popoda paul olur orayı uyarırsan mükemmel zevk alacaktır oral seks aslında sadece penisten ibaret değildir bacak içi anal bölge testisler kasıklar bile oral seks yapılmaya hak eder.
Daha sonra mesela diyelim ki hadi planlar düşündüğün gibi gitmedi kusacak gibi mi oldun baş parmağını diğer avuç içinde parmaklarının arasına al sık sık ve bırak tekrardan bunu birkaç kez yap böylece kan dolaşımı hızlanacak refleks kendini geri çekecektir.
Bu dediklerimin hepsini denersen var ya adamı uçurursun adam senden başka kimseyi gözü görmez bir de heleki bunu isteyerek yapıyorsun var ya mükemmel bir sonuç çıkartacaksın Emre Bu dediklerimin hepsini denersen var ya adamı uçurursun adam senden başka kimseyi gözü görmez bir de heleki bunu isteyerek yapıyorsun var ya mükemmel bir sonuç çıkartacaksın emin olabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGırtlağına kadar sokmana gerek yokki. Zaten en fazla uyarılan yer baş kısmı. Sadece orayı emip yalayıp elinle de gövdesini okşarsan boşalması 2 dk sürer 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılharbi mi ya, bu kadar kolay mı boşalmanız
Cevap sahibi+1 yılSağlam uyarabilirsen tabiki de bu mümkün.
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim hatunda yapsa ama nerdeeee...
Soran+1 yılbiraz daha taktik verir misin yaa
Cevap sahibi+1 yılBaş kısmını dudaklarının arasından ağzına sokup çıkar. Mümkün olduğu kadar ıslak ve kaygan olsun. Ağzının içinde de dilinle damağın arasında kaydır. Dişlerini kesinlikle değdirme. Gövdesini de elinle yukarı aşağı sıvazla ara ara da aşağı yumurtalıklara dokun. Daha ne diyeyim 😂
Soran+1 yılla bunların hepsini yapıcam, bakalım nolucak? teşekkürlerr
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım bol şans 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim enn zevk aldığım stil öyle kızın ağzına sokup çıkartmak değil de kız penisin sdece baş kısmını lolipop şekeri emer gibi emecek aralıksız, zevkten kıvranıyorum resmen, git gel yapacaksam ağzına neden sokayım kızın, a*ına sokarım çok daha zevkli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yavaştan al ya. Kendini alıştıra alıştıra yap. Öyle bi anda olmaz zaten daha yeni yeni yapıyosan jfjsjd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alabildiğin kadarini yap işte :) hepsini zaten alamazsin normal bişey p*rno gibi olma yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılama dişlerimi tutamıyorum o da varr : (
Gizli Üye(36-45)+1 yılBogazina kadar almak zorunda degilsin alabildigin kadar al. istersen sadece kafasini em. Bunun disinda yala. Istekle istahla yPman onemli tatlim.
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam, bu da aklımda bulunsun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBende aldim agzima bilirim o dediklerini
- +1 yıl
ii sn
- +1 yıl
yaşın kaç senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazmaktan başka nasıl anlatabiliriz ki dhdhdhdhd ama seni başka bir türle özgürleştirmek gerekiyor baskı altında yapıyorsun doğrusu bu değil
14 Yorumla
Soran+1 yılözele çağırıyorlar, uygulamalı gösteriyorlar :/
nasıl yani başka bir türle? anlamadım rndmdmf
Cevap sahibi+1 yıluygulamalı salklık ama bazen her şey buradan yazılamaz belki özl gerekir de seni eğitmenin özel yolu seni azdırarak doruğa çıkararak özgürleştirmek gerekiyor ve aldığın zevkle neler yapabilirsin onu görmek şart
Soran+1 yılhaa şimdi anladım, teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılhaa jdjdjjdj tecrübeli yalamayı seven bir erkeğin yüzüne ters otur senin yönün penise doğru olsun seni yalayan erkek seni çok azdırırsa sende ona elinden gelenin fazlasını yaparsın ve hepsini ağzına vermeye çalışmasın zaten onun zevki başında alabildiğini ağzına al em testislerde önemli hepsi açık yazılamıyor ama
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. İnternette egitim videolari var ciddili bak gor izle. Ayrica salatalikta deneme yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece başını al
Eşimde yapamıyor. Ben müdahale etmiyorum
Okey Zero 0,02m olduğu için yokmuş gibi. Bazende onu takıyorum. Alıştı sonra04 Yorumla
Soran+1 yılpeki başını aldım, nasıl hareketler yapmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılDilini kullan ve senn gir çık
Soran+1 yıldenicem, teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoğazına kadar alman iyi değil zaten. Vakumlaman daha iyi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. boşalması için hepsini almana gerek yok başının altını yala ve o sırada da sıvazla tamamdır ama o hepsini alma hissi acayip zevk veriyor ya
00 YorumlaAgzina aldığında vakum yapar gibi yapacaksın öyle gırtlağına kadar niye sokuyorsun ki ucunu güzelce yalayip dilinin ustunde emer gibi çekersen oda rahatca bosalir yutar misin peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende hepsini almayi ver
03 Yorumla
Soran+1 yıle devamı nasıl olacak
- +1 yıl
😆
- +1 yıl
Kendin nasil zevk aliyorsan oyle davran
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefeslen derin nefes al
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar mı
Cevap sahibi+1 yılheralde daha ne isterdin
birde anal oral dene..
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk kez yapıyorsan yardımcı olabilirim istersen
00 Yorumlaağzına alacan :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaaaa
Soran+1 yılunutmuşum
+1 yılŞimdi sen normalde nasıl yaptığını anlatır mısın?
013 Yorumla
Soran+1 yılağzıma alıyorum, 2-3 kere yalıyorum ama boğazıma değince öğürüyorum, çıkarıyorum. sonra sil baştann
- +1 yıl
Evinde muz var mı?
Soran+1 yılyok, muz pahalandı aga
- +1 yıl
Penis de pahalanmıştır :D muzla pratik yapcan öğürme refleksini kontrol edersin öyle muhtemelen
Soran+1 yılbana pens pahalı değil ama dediğin şeyi yapmaya çalışacağım
- +1 yıl
Önemli olan baş kısmı bu arada. Penis başının altta birleştiği bölge sinirlerin en yoğun toplandığı bölge
- +1 yıl
Orayı sürekli dille arada tamamını al elinle 31 çektir taş gibi olur
Soran+1 yılbak senin dediklerini de not aldım, deneyeceğim uln hepsini
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun sen?
Soran+1 yılonly God knows canım
- +1 yıl
School?
Soran+1 yılcollege
Soran+1 yılhmm, iyi bir siyasetçi olmak. KS yorumları kaldırdı la ingilizce olduğu için
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına boşalsa kusarsın o zaman.
07 Yorumla
Soran+1 yılyok bir kere oldu ama kusmadım.
Cevap sahibi+1 yılYuttun mu?
Soran+1 yıleett
Cevap sahibi+1 yılE güzel işte. Kökleme ağzına, yalarken avuçla, okşa. Sadece kafasını al ağzına
Soran+1 yılyani iş boğaza kadar almakta değil diyorsunuz
Soran+1 yılyok yeterince bilgi aldım, sağ ol
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım, yalarken yalatmayı da unutma :)
+1 yılKim bu sevgilin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılne fark ediyor ki
Soran+1 yılyo atmam
- +1 yıl
Peki teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri