Cinsel ilişki istiyorum ama bir erkekle yakınlaştıktan sonra çekiniyorum ve elim ayağıma dolaşıyor yapamıyorum hiçbir şey hem utanıyorum hem korkuyorum ne yapmalıyım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Buradan bu saatte fake soru sorup da abazanları tırmandırma bir bardak soğuk süt iç yat uyu senin şeytanların gece seni boşaltır merak etme
Hahaha sen kudurmuşsun soruda fakelik bir durum yok olanı sordum kudurmana gerek yoktu
Güzelim ben kudurmam Benim gerçek yaşım orada yazıyor Hatta senin yaşındaki birine asla böyle bir şey düşünemem davul bile Dengi Dengine demişler sorun fake değilse bu yaşta kendini mahvetme derim Hani utanıyorum yapamıyorum diyorsun ya bir gün o utangaçlığın arasından Bir boşluk bulup da Sözde kalmaz eyleme geçersen yanlış bir eylem ruh halini daha da kötüye götürür
Kimine göre mahvetmedir kimine göre eğlencedir bilmiyorum kafam karışık
Kafanı ne kadar karışık olduğunu tahmin edebiliyorum Biz de o yaşlardan geçtik Hatta daha o yaştan önceki yaşlarda bile şeytan Bütün günahları süsler senin önüne sürer Sen de ilişkiyi bırak flör sevgili bile yalandır şöyle düşünelim gittin bayiye bir telefon alacaksın yeterli paran da var sıfır bir telefon almak istiyorsun ne yaparsın kutusunda jelatin açılmamış bir telefon istersin Değil mi bayide teşhir ürünü olarak rafta açıkta Duran herkesin denildiği oynadığı kontrol ettiği bir telefonu sana satmaya kalksalar kabul etmez illaki kutusunda jelatin üstünde olacak dersin değil mi Üstelik Bu bir telefon dünya malı Sakın böyle bir saçmalık yapayım deme Ben 14 yaşında çocuklarımı bile şimdiden uyarıyorum ne diyorum biliyor musun Bir kız arkadaşlık yapıp da ondan faydalanmaya çalışırsanız Ben de bunu hissedersem ya da duyarsam boğarım sizi diyorum
Anladım haklısın her erkek bir değil tabi, kimisi de o rafta herkesin ellediğini ister kolay kızı ister kimisi de el değmemiş ister
Bak ben bu durumu senin Psikolojinin bozulmaması kendini ileriki dönemlerde eksik hissetmemen için seni uyarıyorum bizi benim için nasıldır veya doğru olan nasıldır şöyledir evlilik yapmamış olabilirim karşımdaki insan da yapmamış olabilir veyahut yapmış olabilir önemli olan benimle bir yola girdikten sonra eski yatağı öbür edip yoluna devam etmesi Ben de onu kınamadan yüzüne vurmadan devam edersem bu işin sevabı da büyük ama tavsiye etmiyorum Doğruyu buralarda arama kendine yerdeki dönemlerde eksik değersiz hissettirecek bir şey yapma dayanamıyor sürekli istiyorsan En azından büyük zinadan kaç manuel şekilde diyeyim sen anla zaten bu istek her geldiğinde büyüğünden kaçıp küçük günaha düşersen daha iyi kendini de her zaman daha güvende hissedersin
Heyecan yapman, korkuların çok normal. Hepsi aşılabilir, yeter ki güvenebileceğin birine denk gel.
Olgun bir erkek seni ufak ufak kıvama getirir direkt üstüne atlayıp hadi seviselim derse erkek olmaz
Tam olarak yaşınız kaç. Bu yaşlarda normal çünkü.
18 yaşındayım
Çok normal o zaman. Biraz zaman tanıyın kendinize..
Erken yani?
Evet erken👍🏻 masta devam edin siz..
boş ver masta devam korku çekingenlik utanma varsa zorlama gendini evliliğe ne kalmış şurada 3-5 yıl daha sabır 🙂
Bence sexting yaparak keyif yasa resim video ile uç
Hiç lafı uzatmadan konuya giriyorum eğer istersen tanışmak birşeyler yaşamak isterim seninle prenses ne dersin 🔥♥️❤️🔥😍
Arayışta değilim sorun yapamıyorum
Tamam değilsin ama ben seni tanımak birşeyler yaşamak isterim seninle
İlla vajinal seks yapmamız gerekmiyor istemiyorsan sadece yüzeysel ve oral yaparız
Anladım zaten flörtüm olduğu için öyle dedim sadece öpüşüyorum onda bile utanıyorum
Hmm peki öyleyse
o erkeğin canım, rahatlatmadan sevişmeden ilişki olmaz ki
Bunu bir yerde aşman gerekiyor, rahat iletişim kurabileceğin bir partnerin olsun
Kız çekindiği için yapamıyor, biz kızsızlıktan. S*keyim bu işi
İlişkiye girdikçe utanma Duygun da gider merak etme zaten çok istekliysen o anın zevkini çıkartırsın
Bu tarz soruları buraya sormasanız iyi olur abaza dolu ortalık zaten. Neden utanıyordum acaba sebeplerini dişün
Bende bakirim ama güvenilie bir kız yok buna değicek
Tecrübeli biri ile cinselliği denemeni tavsiye ederim
Boyum 192 kilom 78 ;)
öyle biri var mı?
korkularınla yüzleşmen gerekiyor.
Buradan bulursun gcgcycuc
Kaç yaşındasın? Giyimin kuşamın nasıl?
18 normal giyim
Ben de 2 ay oldu yapmayalı kafayı yicem
Neyi
Yuvaya girmeyeli
Ahaha güzel anlatım
Valla çok sor hele ki tadını bilmek uzak kalmak çok zor vampir gibiyim
En son kiminle yaptın ki
Napıcan ne fark edecek 😁 bi manita
Skmicem korkma ya
Zahmet olacak
Şşşş sakin sakin
Bozmak istiyor musun? Emin misin?
Yapmaa günah. Sonra pişman olursun evliliği bekle
Rahat ol kendini bırak yeter karişma 😊👍
Hallederiz gel sen 😜
Oral yapmamı istermısın
Var mı sevgilin filan
Normal bence utanman alisirsn zamana bırak
Girme
Neden
Az bekle sonra gir
Kimle denedin sevgilinmiydi
Flört
Basbasa nasıl bir ortamda kaldınız
Evine gittim
Adım adım ilerle bence o zaman
O değilde flörtün olmak vardı😅
Niye ki
Çok tatlı birisine benziyorsun ve eğlenceli
Anladım, teşekkür ederim
Ee nasıl ilgini çekebiliriz
big tool big tool
Haha bunu beklemiyordum
Öncesinde alkol al gevşe
Yok o zaman saçmalarım
Hımm
Bulman zor degil
Zamanla alışırsın
Denedigin kimdi
Tecrübeli verelim
Yapma
Sen yapma bence böyle devam et hanımefendi 😉
Yaş kac tam olarak boy kilo bide
Kaç yaşınday
Girr
Off bende Şu an fenayim keske girsemm
Bulll benii
Ondanda sıkılcanki
Sen sıkılıyor musun
Evet heyecan arıyorum artk farklı şeyler
Ne gibi şeyler
Beraber aşalım mı?
Komik seni
Öyleyimdir 😈😇🙃
Nasıl aşacaksak artık
Buluşcaz sohbet edicez o sırada masaj yapıcam +18 değil normal omuz kol sırt başta sakinleşmen lazım cinsellik bir yere kadar korku verir
Cinsellik yaşayacağın kişinin seni hem fiziksel hem piskolojik olarak hazırlaması gerekir
Öyle ama bilmiyorum yapamam gibi vajinismus diyorlardı galiba onun gibi bir şey bendeki
Hm o zaman konunun uzmanlarına danışmalısın kızlar yardımcı olabilir ya da üroloji doktoru
Vajinismustan şüpheleniyorsaniz kadın doğum ve cinsel terapiste gidin
N3den
Görüşelim mi😍
İlk mi olacak
Sanal dene
Yaş kaç
18 demiştim
Saçmalaman yaşından birinin seni eğitmesi yol göstermesi lazım
Ne demek istiyorsun
Yontulman yönlendirilmen lazım diyorum
Ben seni bir yontarım
Sen benimkini kaldıramazsın bile
Ay nolur kalksın bana sikin nolur, yalvarırım
Tamam kes
Sege knk
Uygulamalı anlatırım sana
hiçbir sıkım yapamazsın
Sıkılmışsın zaten mastürbasyon dan ilişkiye girmek için kuduruyorsun istediğini veririm işte
Başkası veremez zaten bi sen verirsin
Şu an halimi görsen bu sözü içinden söylerdin
Gizliden çıkacak mısın
çıkamam
Neden
Ben çıkayım mı