Ekim ayında evlenecem ve ilk geceden çok korkuyorum. Şimdiye kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım sevişmedim bile. Duyuyoruz etrafımızdan işte kızlık zarı esnek olabilir ilk gece kanamayabilir hatta hiç kanamayabilir diye. Öyle bir şey yaşarsam yerin dibine girerim. Bu korkuları azaltacak bir şey var mı? Panik oluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz hiç merak etmeyin, eşiniz birazcık tecrübeli ise zaten anlar daha önce böyle bir ilişkinizin olmadığını. Evet kanama olmayabilir veya olabilir - esnek olabilir. Bir kızla bekaret zarı için evlenilmez zaten. Evlilik bekaret zarı demek değildir ki. Karşılıklı çok büyük güvendir. Aşk da değil. Aşk - tutku bunların hepsi ömrü maksimum 10 yıldır.. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun tamamen psikolojik. Ama iyi haber kendin yenebilirsin
Bilinçaltında önyatgıların var maalesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenmekle olur. Bunın yolu ise mastürbasyon ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek orgazm olabiliyormusun. Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vucutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması ve geçici bilinç kaybı olması lazım. 00 Yorumla
+1 yılMerhaba , kızlık zarı yani hymen, her kadında aynı şekilde olmayabilir, birkaç farklı görünümü vardır, ama genel anlamda yapısı vulvanin 0.5-1 cm ic tarafında ve ince bir goruntudedir, ilk birlesmede yırtılır, kendini bu şekilde strese sokmana hiç gerek yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO gece geceliğini giy kendini eşine bırak gadası s
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak bir durum yok ilk heyecan yapacaksın ama tatlı heyecan içine girince rahatlayacaksın ve zevk almaya başlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma o milyonda bir olan bişe bende böyle korkuyordum sonra kovadan bisalir gibi kan geldi dejwjbssjns
20 Yorumlaİşte bu yüzden evlenmeden önce cinsel ilişki kurman gerekti ya ten uyumu olmazsa ne olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma korkma hersey guzel ve harika gecer biraz aci cekersin utanirsin cekinirsin ama guzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkmana gerek yok. Kan gelmezsede durumu anlatırsın. Şu kızlık kanına takılmayın bu kadar. Bakire olmayıp kandıran eşini çok var boşverin şu bekaret mevzusunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi olduğu gibi bırak kafana takma stres yaparsan ilk geceden zaten olmaz
00 Yorumla Öyle bir şey olursa seni niye yerin dibine giriyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKorkma relax ol çoğunluklq a kanar kanamazsa eşine anlat konuyu
00 YorumlaCok dert etme o konuya da cok anlam yukleme ne kadar dert edersen o kadar senin icin zor olur
00 Yorumla
+1 yılAsmis olman gerekiyor artik bunlari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılalışırsın 1 kere gordukten sonra
00 Yorumla Panik yapman hiçbir şeyi değiştirmez
00 Yorumla
+1 yılfilm izle nişanlın ile sanal seks konuşması yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşmak istersen yaz bende yeni evlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ihtimalin sana vuracağını nerden biliyorsun?
00 YorumlaKanar o
00 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem