Yakında evleneceğim ve korkum yenemiyorum malum gece den dolayı psikolok dahir gittim ne yapa bilirim?Lütfen düzgün bir şey söyleyin saçma sapan şeyler yazmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, öncelikle bu konuda yalnız olmadığını bilmelisin, bu utanilacak bir durum değil. Birçok kadın ilk gece korkusunu yaşar. Bunu tek başına atlatmak daha zordur, eşinle birlikte üstesinden gelmek daha kolay. Öncelikle fizyolojik olarak cinsel organların birbirine uyumlu olduğunu unutma. Yani yapısal olarak penisi içine alabilecek şekilde tasarlanmıştır vajina. Stres ve korku vajinal kasların çok daha fazla kasılmasına neden olacağı için daha da zorlaştırabilir durumu. Sakin olmalısın, doğru pozisyonda, doğru şekilde ve doğru zamanda penatrasyona başlamanız gerekir. Senin mentalmve fiziksel olarak tam hazır olduğun zaman
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zaman, anlayışlı bir partner olduğunda her şey kolay ve daha güzel olur. Bu konuyu Bencem de şöyle açıkladım
Merak Edilen Tüm Sorular Yanıtlanıyor: Gerdek Gecesinde Dikkat Etmemiz Gereken Durumlar!00 Yorumla
Herkes aynı yoldan geçiyordur sanırım illa ilk gece bir şey olması şart değil esinde biraz anlayışıyla çözülür on sevişmeyin uzun tutmaya gayret gösterin sanırım faydası olur
00 Yorumla
Korkulacak bir şey yok kendini serbest bırak geceyi zehir etmene kocana pişman olması eğer çok kötü olursanız evliliğiz büyük zarar görecektir ilerisi için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle rahat ol on sevismeli olsun once islanman onemli ozellikle oral da bu noktada onemli o gun senin zevk alman onemli onun degil sen yeterince islak oldugunda o zaten girmek isteyecek sende izin vereceksin kendini o an kasma acirmi diye dusunme zevk alip mutlu ol ve karsi tarafa zevk aldigini girecegi zaman ona hisset onu op o girdiginde zaten hersey olacak ve bitecek yeterince islanirsan aci bile hissetmezsin
10 Yorumla Psikolog seni korkmaman gerektiğine ikna edememişse bizden ne dememizi bekliyorsun?
Ama yine de evleneceğin kisiyle bu durumu konuş ve sen hazır olduğun zamana kadar beklemesini rica et.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Rahat ol neden kasıyorsun her kadın bunu 1 kez en az yaşar kimse. MERYEM ana değildir ki. Sen panik yapma eşine güven o gereğini yapacaktır dostum .
10 YorumlaNiye korkunu yenemiyorsun peki seni bu kadar tedirgin eden ıliskiye gireceğim korkusu mu yoksa agri vs olacak diye mi korkuyorsun.
10 Yorumla
+1 yılNişanlın ile bu konuyu konuşman lazım
Konuştun mu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evleneceğim ama tam tersi bende o korku yok hatta bu yaşa kadar sabrettim artık doya doya yaşamak istiyorum sadece biraz utanıyorum o geçince içimden bir afrodit çıkacak üff bide çok aşığım hep onu hayal ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kişiye açıl bu konuda ki korkularından bahset sana ancak o yardımcı olur..
00 Yorumla
+1 yılSakin rahat ve doğal ol, her şey yolunda gidecektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa korkacak bir şey yok tamam ilk kez olduğu için acı olacak illaki ama eşinin sana karşı nazik kibar ve anlayışlı olması gerekir 😅 sonrası zaten çok afedersin girip çıktığını bile his etmezsin ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ilk zikişecek kişi sen değilsin abartma o kadar da bişi yok yani
00 Yorumla
+1 yılSonuç olarak herkes evleniyor ve herkes korkuyor dimi peki evlenen herkes yaşamıyor mu yaşıyor hatta çok bile seviyor
00 YorumlaNe gibi korkularin var. Neyden rahatsız oluyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışmak çok zor inanki
07 Yorumla
Soran+1 yılMalasef alişanlar kendini beli ediyor zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen canım peki ne zaman düğün
Soran+1 yılBayram dan sonra ki hafta
Cevap sahibi+1 yılBiraz knslm olur mu canım özden
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılNasıl ama
Cevap sahibi+1 yılÇıktım tp wd
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyden korkuyor bu kızlar anlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSen alışkınsin beli ki
Cevap sahibi+1 yılBu biraz ağır bir tabir oldu.. ayıp ayıp yok öyle bir şey,'de bukadar güzel bir şey nasıl oluyor da endişelendirebiliyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen bu konuda kız kıza konuşabiliriz, belki biraz olsun kaygıların hafiflerr 🌸
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. la eşinle konuş halleder o sen utanma yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunu aşmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılmalum geceden önce veya sonra yap knka sende :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes bigün sikilir korkcak bi şey yok
34 Yorumla
Soran+1 yıl11 erkek yorum yapmış bir de kadın olacak ahlaksız karı 11 erkek yorum bunlar dan daha iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatayim istersen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım