Gercektenn anlatamam böyle olmak coook zor sevdigim kimseye söyleyemiyorum.. lezbiyen olmak çok tüketici bir şey erkeklerden hoşlansam keşke acı çekmekten yoruldum ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende lezbiyenim ve kisiye göre değişe bilir ama bana göre en güzel duygu bunu yok etmen biraz zor olabilir çünkü bu senin içinden geliyor hiç bir erkekten hoşlanmıyorsun ya da sevgili olmak sana itiçi geliyorsa yanı lezbiyenliği bırakamazsın kendimi zorlaman lazım erkekle sevgili olmaya hoşlanmaya zorlaman lazım ama zorlasan bile sevmedikten sonra karsı tarafı değişemezsin belki bi psikolog yardımı alabilirsin yönelim için ama pek fayda etmez kabullenmek gerekir bu durumu benim görüşüm tabiki bu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim kendini kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok sevdiğin insanlarda ben lezim de direk yanından uzaklaşırlarsa zaten hiç sevmemişlerdir ne olursa olsun arkanda duracak birileri mutlkaa olacak bu kurtulmani gerektirecek bir durum değil doğanın bir parçası nasıl ki hayvanlarda bile cinsel yönelim farklı aynı durum insnalar içinde geçerli biz gökyüzünün en renkli kuşaklarıyız gurur duy kendinle unutma biz özel ve güzeliz aşkla kal iyi geceler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulamazsın. Bunu kabullenmediğin sürece de mutsuz olursun. Hastalık değil, anormal de değilsin, hastalık da değil.
00 Yorumla erkekle denemedin mi hiç? hoşuna giden bir adam olmadı mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin hoşuna giden bir adam oldu mu? Sana soralım asıl nasıl soru bu lezim diyorum erkeklere ilgim yok nasıl olabilir işte
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Ya bu dogtansa çok zor. Hiç erkek sevgilin falan olmadimi
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr gerçekten hiç erkeklerden hoslanmadim yani sen nasıl kızlara ilgi duyuyorsan öyleyim işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba ben de gayim, gerçekten kurtulmak istiyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmanın bir yolu yokki böyle olup acı çekmeye mahkumuz
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle düşünüyorsun yardımcı olmamın hiç bir faydası olmaz.
Soran+1 yılYardımcı olmanın bir yolu var mi
Cevap sahibi+1 yılBildiğim bir terapist var, kendisi eşcinsellik alanında uzman, ben de kendisine bir kez gittim ama ondan sonra kişisel sorunlarım çıktı gidemedim, üniversiteler açıldıktan sonra gitmeyi planlıyorum ben de.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkekle birlikte olma düşüncesi sana nasıl geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSana nasıl geliyorsa öyle iğrenç diyebilirim ilgim yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman zor
+1 yılhastahaneye gidip tedavi olarak, başka soru var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılSen tedavi ol böyle düşünüyorsan çünkü doğuştan gelen bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen ben çaresi olduğunu düşünmüyorum. İstemiyorsan eğer iradene sahip çıkmalısın gerisi boş.
10 Yorumla
+1 yılKeşke lezbiyen olsam
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığın için sevinmelisin
- +1 yıl
Erkeklerden hoşlanmak berbat
Östrojen takviyesi alarak
00 Yorumlaİyi bir erkek bu derdi sona erdirebilir.
00 YorumlaHoslan ozmn
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay mı sanki ilgimi çekmiyor ki sen erkeklerden hoslanabilir misin sanki😑
+1 yılLezbiyen olma
02 Yorumla
Soran+1 yılSlksn
- +1 yıl
Sağol asko
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu senin isteğin değil mi zaten?
010 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmak istemiyorum ama biktim
Cevap sahibi+1 yılO zaman erkeğe ilgi duy
Soran+1 yılAyn sende gidip bi erkeğe ilgi duysana kolay mı sanki ya
Cevap sahibi+1 yılKafa kırık mı senin? Tercihin ne? Soruyu doğru sorduğuna eminmisin?
Cevap sahibi+1 yılErkeğe ilgim yok diyorsun, lezbiyen olmak istemiyorsun? Derdin ne bu saatte?
Soran+1 yılYoruldum sadece
Cevap sahibi+1 yılKafan güzel mi senin?
Cevap sahibi+1 yılHem lezim diyorsun hem erkeği istemiyorsun,, eee kimle yapcan onu söyle bana bakim
- +1 yıl
Kızla Kibar bir şekilde konuş lütfen gelmiş burada bize derdini anlatıyor yoksa yorumun sus
Cevap sahibi+1 yılSenin yorumunu göremedim bayan çok bilmiş @boşişlermüdürü12 o zaten ne istediğini bilmiyorki
+1 yılErkek arkadaş bul sevişme basla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere yakın olman yeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem