Cinsel Yaşam Anal sonrası ishal normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Analın hemen sonrasında ishal normal mi? Anal sonrası ishal normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anal sonrası her anormallik normal. bağırsak kanserine kadar yolunuz var. devam et aferin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ilkti ya sürekli olmasına bende karşıyım ama çok nadiren böyle değişiklikler zevk katıyor bence olaya Yorumla builder +1 yıl acı ve sağlık sorunu zevk olamazakıllı olun Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İçe boşalma olduysa evet 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın üyeler kim biri beni engellemiş te merak ettim rica etsem söyler misiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba eşinizle mi yaptınız? Bir doktor olarak sormak ve zararlı zararsız konusunda sizi doğru bilgilendirmek amacıyla yazdım 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. lavman mı yaptı? 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence bağlantısı yok denk gelmiş 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Olacağı varmış ama kayganlaşıtırcılar yapar 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal değil de anal yapma bence. 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alakası olabilir mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arkanı nasıl islatti bir de içine mi boşaldı? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkar mısın Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Normal normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaparken acı duymadın mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yok hiç acımadı baya ıslattı hatta sonrasında da hiç yapmamışım gibi sıfır acı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi o zaman Yorumla Soran +1 yıl ilk olacağını biliyordu o yüzden zorlamadı yani kibar davrandı o yüzden sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam edecekmişsiniz yoksa bir kere tamam mı? Yorumla Soran +1 yıl devamlılık zararlı ya analda yani nadiren böyle yapılabilir renk katmak amaçlı ama sürekli doğru bulmuyorum Yorumla
Succubus_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Nasil soktuysa artık 3 5 Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı +1 yıl lavman yapmış :D Yorumla Succubus_ +1 yıl @Aklıma1ŞeyTakıldı kız cırcır olmuş nasıl gecirdiyse yazık Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı +1 yıl bayağı geçirmiş :D Yorumla Soran +1 yıl hahahaahhaah yok yaaaaa utandım niye öyle dediniz Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı +1 yıl ishal olacak kadar soktuysa ne demeli :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha o sura. O ura yürüyecen caddede Yorumla
Justice02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kaçıncı denemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ilk Yorumla Justice02 +1 yıl Normal o zaman yaş kaç Yorumla
Aliatabak111 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yooo ne alakası var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl E zorlanıyor ya Yorumla Aliatabak111 +1 yıl 😅 uzun süre mi yaptınız Yorumla Aliatabak111 +1 yıl Yaş kaç ki bide onun etkiside çok Yorumla Soran +1 yıl 22yix ikimizde Yorumla Aliatabak111 +1 yıl Gizliden bi çıksana Yorumla Aliatabak111 +1 yıl Özel sorular sorcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
anal sonrası her anormallik normal. bağırsak kanserine kadar yolunuz var. devam et aferin
ilkti ya sürekli olmasına bende karşıyım ama çok nadiren böyle değişiklikler zevk katıyor bence olaya
acı ve sağlık sorunu zevk olamaz
akıllı olun
İçe boşalma olduysa evet
Kadın üyeler kim biri beni engellemiş te merak ettim rica etsem söyler misiniz
Merhaba eşinizle mi yaptınız? Bir doktor olarak sormak ve zararlı zararsız konusunda sizi doğru bilgilendirmek amacıyla yazdım
lavman mı yaptı?
Bence bağlantısı yok denk gelmiş
Olacağı varmış ama kayganlaşıtırcılar yapar
Evet biraz gevşeme oluyor bazen
Normal değil de anal yapma bence.
Alakası olabilir mi?
Arkanı nasıl islatti bir de içine mi boşaldı?
Gizliden çıkar mısın
içine mi boşaldı
Genişliyor tabi
Normal normal
Yaparken acı duymadın mı?
yok hiç acımadı baya ıslattı hatta sonrasında da hiç yapmamışım gibi sıfır acı
Çok iyi o zaman
ilk olacağını biliyordu o yüzden zorlamadı yani kibar davrandı o yüzden sanırım
Devam edecekmişsiniz yoksa bir kere tamam mı?
devamlılık zararlı ya analda yani nadiren böyle yapılabilir renk katmak amaçlı ama sürekli doğru bulmuyorum
Nasil soktuysa artık
lavman yapmış :D
@Aklıma1ŞeyTakıldı kız cırcır olmuş nasıl gecirdiyse yazık
bayağı geçirmiş :D
hahahaahhaah yok yaaaaa utandım niye öyle dediniz
ishal olacak kadar soktuysa ne demeli :D
Normal
Daha o sura. O ura yürüyecen caddede
Kaçıncı denemen
ilk
Normal o zaman yaş kaç
Yooo ne alakası var