benim canım zamanlarımda bakireyim diye normal yapmadık iki yıla yakın anal sırf o istiyor diye sonrasında 30 küsür adamla yattım birine izin vermedim bana gram zevk vermedi yav
ovvv 2 yıla yakın çok uzun ya benim ilkti kabızlk yaptı yani ara sıra çıkabiliyorum ama genel olarak şişkin hissediyorum kendimi normal o zaman dediğine göre
Yok yok olmaz olsaydı eğer o kız 50 kez hamile kalırdı:) hatta ben başka bir şey yaptırıyordum ona şimdi onu yazmayayım. Ama korkma sperm açıkta kalınca hemen ölüyor
ve hamile kalmak asla bu kadar kolay olamaz bence ya yok vajene temasla kalınır bilmem ne bana çok saçma geldi hamilelik için öyle bir iki damla değil hepsini içine boşalması lazım ki o bile ilk denemede tutmuyor
hayır saçmalama ben onun o anlamda görüştüğü birisi değilim birbirimizi yıllar geçse de unutamayan eski sevgilileriz hepsi bu günlük hayatta da konuşuyoruz sadece onun için değil
Anladım. Yanı onun içinde konuşabilirsin bu arada abes bir şey değil ki. Sen sonuçta ona değerli bir şey veriyorsun. O da sana karşılığını vermeli diye düşünüyorum. Bu para olur hediye olur fark etmez ama bence verilmeli
Işte kilit nokta bu Aslinda eskortluk ile alakası yok çünkü sen herkes ile değil sadece onunla yapıyorsun bunu o da bunu karşılıksız bırakmamalı diye düşünüyorum. Ben bir zamanlar böyle yapmıştım çünkü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kadınlar için çok zararlı. Zamanla zararı çıkar. Tıkla şunu oku.
haklısın tabi ki çok zararlı zatwn ilkti bende karşıyım sürekli yapılmasına ama ayda yılda bir renk katmak için yapılabilir bence zorlamadan ya
normal böyle şeyler olmuştu ben de ve bence yapma Bi daha
aa sende de mi oldu
evet
ilkti zaten ya bende sürekli yapılmasını sağlıklı bulmuyorum ama böyle ayda yılda bir nadiren yapılıyor illa 😃
benim canım zamanlarımda bakireyim diye normal yapmadık iki yıla yakın anal sırf o istiyor diye sonrasında 30 küsür adamla yattım birine izin vermedim bana gram zevk vermedi yav
ovvv 2 yıla yakın çok uzun ya benim ilkti kabızlk yaptı yani ara sıra çıkabiliyorum ama genel olarak şişkin hissediyorum kendimi normal o zaman dediğine göre
evet geçiyor kayısı çayı iç rahatlatır
tamammm teşekkür ederim senin gibi düzgün cevaplayan yok herkes işi günaha sevaba vuruyor ya
Yalanın biri bir kuruş
kendi içmez, içeni kınamaya bayılır
yüzünden aldatmaca, sahtekarlık yayılır
şarap içmiyor diye kasılıp gezer ama
yedikleri yanında şarap meze sayılır
onların ki bu hesap boş ver
30 kusur adam ovv hepsı mı anal istedı
O kabizlik anal iliskiden dolayi degildir. yediklerinden kaynaklidir ya da bağırsak floran bozulmustur
Aa canin yandigi icin kasmissindir. 3-4 yapmayinca taslasmis olabilir (fekalit) bence fleet enema yapabilirsin
Bol sıvı tuket ve katı gıdalardan çok çorba yoğurt tarzı şeyler tüket. Kimseye kulak asma keyfine bak 😘
anal ilişki ile kabızlığın hiç-bir alakası yoktur yediğine içtiğine dikkat et
Anal ile alakası yok psikolojiktir o. Benim daha önce bunu yaptığım kız böyle bir şey yaşamadı.
ilkti ya sanırım psikolojik beynimi şartladım sanki giremiyorum tuvslete diye
Evet tamamen psikolojik düzelir o takma kafana. Arkana boşaldı mi?
çok az ya
neden sordun ki
Belki o seni etkilemiştir diye. Arkana boşalabilirler sorun olmaz :)
Ben 1 yıl bir kızla düzenli yaptım. Sorun yaşamadık hiç. Sen tekrar yaşayacak mısın?
internette diyor ki işte anüsten akan sperm vajene değerse hamilelik olur bilmem ne ama bu kadar kolay olamaz bence ya millet neler deniyor dimi
Yok yok olmaz olsaydı eğer o kız 50 kez hamile kalırdı:) hatta ben başka bir şey yaptırıyordum ona şimdi onu yazmayayım. Ama korkma sperm açıkta kalınca hemen ölüyor
Arkana boşalınca sen hemen kalkma o da peçete ile siler dışarı çıkanları sonra sen kalkar ıkınırsın
oh içimi rahatlattın ya çok teşekkür ederim vallahi herkes günaha sevaba vuruyor işi sağol sonunda doğru düzgün cevap veren birisi
Içın rahat olsun sorun yaşamazsın. Tadını çıkar:)
Günah sevap diyenlerin tek günahı bu olsa keşke:)
ve hamile kalmak asla bu kadar kolay olamaz bence ya yok vajene temasla kalınır bilmem ne bana çok saçma geldi hamilelik için öyle bir iki damla değil hepsini içine boşalması lazım ki o bile ilk denemede tutmuyor
Evet hem hepsini hem de ta dibine boşalması yani spermin yumurtaligi bulması lazım. Hamile kalmak kolay bir şey değil:)
Tekrar deneyecek misin?
Burada mısın?
Para veriyor mu ya da hediye alıyor mu sana bunu yaptığın için?
hayır saçmalama ben onun o anlamda görüştüğü birisi değilim birbirimizi yıllar geçse de unutamayan eski sevgilileriz hepsi bu günlük hayatta da konuşuyoruz sadece onun için değil
Anladım. Yanı onun içinde konuşabilirsin bu arada abes bir şey değil ki. Sen sonuçta ona değerli bir şey veriyorsun. O da sana karşılığını vermeli diye düşünüyorum. Bu para olur hediye olur fark etmez ama bence verilmeli
ya bir karşılık verirse kendimi escrt gibi hissederim açıkçası kabul etmem yani
Işte kilit nokta bu Aslinda eskortluk ile alakası yok çünkü sen herkes ile değil sadece onunla yapıyorsun bunu o da bunu karşılıksız bırakmamalı diye düşünüyorum. Ben bir zamanlar böyle yapmıştım çünkü.
Yanlış anlamazsan birkaç şey sormak istiyorum. Gizliden çıksam mesaj atar mısın buraya yazmayayım
Burada? Mısın
Heyyy
Öldün herhalde
kabızlıksa tek sorun bol bol sıvı tüket
evet tek sorun o ya başka acı ağrı yaşamadım hiç hatta korkuyordum üstüne oturamaxsam bilmem ne diye ama hiç yapmamış gibi yani 🤣
üstüne oturamayan çok görmedim :)
Bağırsak kaslarına temas bazen buna yol açabilir
Denk gelmiştir bence bir iki güne duzelir
Not yanlış olan anal seksin kendisi
yiyip içtiğiindendir analdan değil :)
Alakası yok kabızşık bağaırsak sorunu
İki Su bardağı ılık süt iç
soru gercekmı trolmu?
Süreyii uzun tutmuş heralde gitgellerde
Geçmiş olsun yavru
midesiz
Neden normali varken bok yolu