Cinsel Yaşam Evlilikte ilişki yetersizse ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evlilikte ilişki yetersizse ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Eşinle bu durumu konuşup çözüm bulmaya çalışın en sağlıklısı bu olur diye düşünüyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Çok özel değilse tam olarak nasıl bir problem yaşıyorsunuz da yetersiz geliyor? Yorumla Soran +1 yıl Çok sık ilişkiye girmiyoruz Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Vaktiniz var mı? Yorumla Soran +1 yıl Vaktimiz var Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Öyle değil yarım saat falan birkaç tavsiye vermek için vaktiniz var mı? Yorumla Soran +1 yıl Vaktim yok Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Eşinizle yapıcı bir şekilde konuşun eşinizi kırmadan vs. İyi günler dilerim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler iyi günler Yorumla
Msrkrsd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Sanal seks ya da baskasıyla tek gecelık bırlıktelık 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatırım aldstiyorumda 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz Yorumla LordVoldemord +1 yıl 3.. Yorumla LordVoldemord +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Daha yeni evlisinuz Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ee olabilir. Iliski sevmiyor yenisi eskisi mi var. Haftada 2 kere zor oluyor. Ben 5 6 kere istiyprum Yorumla Soran +1 yıl Aşık olarak mı evlendin Yorumla LordVoldemord +1 yıl Yes. Seviyorum karimi ama seks olayi cok farkli. Nden ben acı cekeyim elimle ugrasayim ki Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorumsun. Yorumla LordVoldemord +1 yıl Seviyorum dedim ya Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ama yapacak bir sey yok. Seks sevgi ile alakalı değil ihtiyaç Yorumla Soran +1 yıl Peki sevgi mi ilişki mi Yorumla LordVoldemord +1 yıl Sizin sorun ne? Yorumla Soran +1 yıl Benim soruma cevap veriyormusunuz? Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ilişki bence. Sevgiden daha ağır basıyor. Çünku bence seks hayatın %80i. O zevk o tat her şeyden başka Yorumla LordVoldemord +1 yıl Verdim Yorumla LordVoldemord +1 yıl Libidon yüksek ve partnerinin tam tersi ise ve kknusarak cözum yoksa mecbursun. Sanal reel aldatmaya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çözüm yolu bulmaya çalışırım bulamazsam ayrılırım cinsellik benim için önemli çok istekli biriyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boşanma olmuyorsa aldatma olur ben bekarım ama öyle kadınlar tanıdım evli ilişkimde oldu 0 0 Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl İlişkiyi güzelleştirecek şeyler illaki bulurum. 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Evli değilim sen ne yapmak istiyorsun? 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Aldatır genelde insanlar senin yetersiz mi 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Güçlendirmeye çalışırım kaeşı tarafı 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hangi ilişki cinsel ilişki mi? 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Boşarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşinle bu durumu konuşup çözüm bulmaya çalışın en sağlıklısı bu olur diye düşünüyorum
Kesinlikle
Çok özel değilse tam olarak nasıl bir problem yaşıyorsunuz da yetersiz geliyor?
Çok sık ilişkiye girmiyoruz
Vaktiniz var mı?
Vaktimiz var
Öyle değil yarım saat falan birkaç tavsiye vermek için vaktiniz var mı?
Vaktim yok
Eşinizle yapıcı bir şekilde konuşun eşinizi kırmadan vs. İyi günler dilerim
Teşekkürler iyi günler
Sanal seks ya da baskasıyla tek gecelık bırlıktelık
Aldatırım aldstiyorumda
Kaç yıllık evlisiniz
3..
Sen?
Daha yeni evlisinuz
Ee olabilir. Iliski sevmiyor yenisi eskisi mi var. Haftada 2 kere zor oluyor. Ben 5 6 kere istiyprum
Aşık olarak mı evlendin
Yes. Seviyorum karimi ama seks olayi cok farkli. Nden ben acı cekeyim elimle ugrasayim ki
Sevmiyorumsun.
Seviyorum dedim ya
Ama yapacak bir sey yok. Seks sevgi ile alakalı değil ihtiyaç
Peki sevgi mi ilişki mi
Sizin sorun ne?
Benim soruma cevap veriyormusunuz?
Ilişki bence. Sevgiden daha ağır basıyor. Çünku bence seks hayatın %80i. O zevk o tat her şeyden başka
Verdim
Libidon yüksek ve partnerinin tam tersi ise ve kknusarak cözum yoksa mecbursun. Sanal reel aldatmaya
Çözüm yolu bulmaya çalışırım bulamazsam ayrılırım cinsellik benim için önemli çok istekli biriyim
Boşanma olmuyorsa aldatma olur ben bekarım ama öyle kadınlar tanıdım evli ilişkimde oldu
İlişkiyi güzelleştirecek şeyler illaki bulurum.
Evli değilim sen ne yapmak istiyorsun?
Aldatır genelde insanlar senin yetersiz mi
Güçlendirmeye çalışırım kaeşı tarafı
Hangi ilişki cinsel ilişki mi?
yeterli yapacak seyi bulurum
arttırmanın yolunu ararım.
Cuck01d dusunulebilir diye soylim
Bir sürü yontem var biliyosun değil mi
Boşarım
Ne gibi