Kadın sekse çok uzaksa yani ayda bir bile çok diyorsa yaparken de buzdolabı gibi hareketsiz duruyorsa erkek ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYa çok neden geliyor aklıma. Daha önce tecavüz taciz gibi ağır bir travma geçirmiş olabilir bu yüzden sekse soğumuş olabilir. Seni aldatıyor olabilir. Bir kadın vardı bir kaç hafta benimle sexting yaptıktan sonra evli olduğunu ve kocasından zevk almadığını itiraf etmişti. Lezbiyen olabilir belki bunu aşamadığı için seninle evlenmiş olabilir. Bilmiyorum daha fazla üretirim ama senin çözmen lazım bunu belki de onunla konuşmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşündüm çok araştırdım aldatma namına bişey yakalamadim öyle odun duygusuz adam da değilim. İlk zamanlar böyle soğuk değildi lezbiyen olamaz yani
- +1 yıl
Lezbiyen olduğunu 40 yaşında kabul edenler var seninle cinselliği oldu diye emin olamazsın buna. Bence yatakta farklı şeyler denemeyi dene en başta.
En İyi Cevaplar
+1 yılDirekt cinsellik diye yapılaşma. Duygusal olarak onu doyur. Evlilik sadece cinsellik değil. Güzel bı yemeğe çıkacağınizi söyle hazırlansın. Akşamına da suoruz bı gece geçirelim bu gün bizim miladimiz olsun de. Bı çiçek ve bir yüzük al parmağına. Eve gelin loş bir ortamda sadece sarılın.
Akşam çay vs içerken iyice sokul yanına. Sana olan cinselliğe olan duvarlarını yikman lazım. Ama bunları yaparken cinsellik için yaptınlgini hissettirme.
Onu çok özlediğini, sanki uzak bı yoldan gelmiş gibi özlediğini teninin sana huzur verildiğini söyle.
İki üç gün sevgi pitircigi gibi davran. Sürekli şakalaşmaya çalış. Pofidik pofidik mincikla. Durup dururken op sarıl.
Duş alırken yanına gir, yavaş yavaş yaklaş ama önce bussuru ilgi ver saçını kurut. Vücuduna kremini sür. Boynuna sarılıp kokla. Omuzların sertleşmiş de yatır güzelce masaj yap.
Yaniii onu çok sevdiğini hissetsin. Zaten canı kaynar o da seni ister.
Kadınlara ilgi verin. Gerçekten dünyanız ondan ibaretmis gibi davranın. O zaman o kadın çiçek gibi, sizin dünyanızı güzelleştirir.13 Yorumla
Soran+1 yılÖnerilerin için teşekkür ederim ama ben odun bir adam değilim zaten dediklerinin çoğunu yaptım. İltifatlar ettim işinde yardım ettim otururken yanına uzandım saçını oksadim hediye aldım vs ama değişmiyor.
- +1 yıl
Bı defa değil demek istediğim şey süreç şeklinde.
Tabiki herkesin mizacı da farklıdır.
Ayrıca yaptım demek için yapma. O evde iş yapmak seninde görevin
Soran+1 yılGörev olarak bakmıyorum insanı olarak yapıyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevmiyor olabilir. Seni cinselbolarak tatmin etmesini istiyosan sen onu once duygusal olarak tatmin etmelisin. En son ne zaman çiçek aldın veya en son ne zaman seni seviyorum dedin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOdun bir adam değilim ev işlerine de yardım ederim ara ara hediye alır güzel sözler de söylerim
Cevap sahibi+1 yılBen onu sormadım en son ne zaman yaptın
Soran+1 yılYakın zamanda yaptım tarih mi lazım sana
+1 yılBoşanmalı yoksa aldatmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmez mi
- +1 yıl
Düzelebilir ama eşin istemiyorsa olmaz
+1 yılBenim ayni yaşadigim sorun. Seks partneri ariyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak için elimden geleni yaptım ama başka çare yokmh
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Allah yardımcısı olsun erkeğin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin ama ne yapmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkasina bakmadan kacmali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzmana basvur isteksizdir onunla konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraber gidelim dedim kabul etmedi. Onunls konuştuğumda yorgunlugu bahane ediyor. Hayatini kolaylaştıracak yardımlar yapıyorum ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver Kanka Ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm arıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBu seni çok yıpratır ve kendini sorgulatir. Kendinde birseyler aramaya başlarsın
Soran+1 yılAynen o durumdayım düşünmek yordu
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kadın sana teslim. yap her şeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılkonuşman lazım belliki bi sıkıntısı var
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk sebebi yorgunluk olarak söylüyor
- +1 yıl
zannetmiyorum
Soran+1 yılBence de bahane gibi. Çünkü devamlı yardım ediyorum işlerde
Sebebi var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılYorgunluk olduğunu söylüyor ama hayatını kolaylaştıracak yardımlar yapıyorum
Soran+1 yılEttiğimi düşünüyorum
Soran+1 yılNe olduğunu bilemiyorum işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım