Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim beni sevdiği için beğendiği için daha uzun seviştiğini söylemişti gerçi biz seks yapmadık elbiselerle sürtündük. Ama eski kız arkadaşıyla sohbet ettik biraz bana o seks yapmayı bilmiyor acele ediyor uzun sevişme yok seks odaklı dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
toy ve bencil olduklarından dolayı... profesyonel erkek önce kadınını gevşetir alıştırır boşaltır sonra kendisi boşalır
Bana öyle yaptı ama o kıza sonuç odaklı yaklaşmış
senden hoşlanıyor demekki öbürüne ayaküstü kaymış...
Olabilir
kadının kim olduğuna günün saatine ve erkeğin o anki azgınlık veya psiolojik durumuna göre değiişir. sürekli olmadığı sürece bundan başka anlamlar çıkartmayınız kafanız karışır
Eski sevgilim beni sevdiği için beğendiği için daha uzun seviştiğini söylemişti gerçi biz seks yapmadık elbiselerle sürtündük. Ama eski kız arkadaşıyla sohbet ettik biraz bana o seks yapmayı bilmiyor acele ediyor uzun sevişme yok seks odaklı dedi
sorunun kilit cevabı burada ( gerçi biz seks yapmadık elbiselerle sürtündük. ) siz seks yapıyor olsaydınız işler değişirdi.
Hiç sanmıyorum hemen ona yeltenmedi öpüşmeyi bile bitiren bendim sıkılıyordum çok uzun uzun öpüşüyorduk
Bunun kadınların kim olduğuyla değil erkeğin o an seksten ne beklediğine alakalı olduğunu düşünüyorum
Umarım ilerde pişman olmazsın gerçi bakerlik önemli değil sanırım senin için
Ne alaka bakireyim
Sevişmişsin?
Kıyafetli ve ilkti benim diğeri bakire değil ve nerdeyse tüm Yalova’yla birliktelik yaşamış biri
Yani bakirelik tanımı şu cinsel temas yaşamış kişi kızlık zarı ayrı konu Ayrıca neden yalova başka yer mi kalmadı ya 🫠
Yalova da yaşıyoruz ilk defa yaşadım ve çok aslında sadece kıyafetle sürtünüp öpüştük ilerisi olmadı yani beni çıplakta görmedi ellemedi de ama boynumu dudaklarımı öptü
Ne güzel şanslıymış darısı başıma belli ki pişmanlık yok iyi bari illa karşılaşmışızdır o halde ihanetin başkentinde 😅😂
Sen bakir misin peki bu durumda ben pişmanım hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz onunla evlenince yaşamak istediğimi söyledim saygı duydu. Ayrıca seninle karşılaştığımı hiç sanmam
Karşılaşma derken yolda hani sahilde vs küçük yer ya evet henüz bir şey olmadı
Aslında böyle konuştuğuma bakma ondan nefret ediyorum beter olsun pislik keşke direk hayatıma Efe girseydi hiç o girmeseydi her şey onun zoruyla oldu hakkımda helal değil ona da söyledim
Oldu bitti boş ver. Merkezde misiniz
Ben yaşamıyorum o yaşıyor telefon değiştirdi yaşıyoruz diye
Özelden yazsana bi
Niye😂 sevgilim var diyorum ve Yalova da yaşamıyorum
İşte sevgilin kim merak ettim belki tanıyom
Ayrıca eski sevgilim yazmışsın
Eski sevgilimi mi merak ediyorsun yenisini mi? 😂 ikisini de tanıyor olma şansın yüzde sıfır ikisi de Yalova da değil
Sen yanlış anlamışsın onun kaşar eski sevgilisi orada yaşıyordu ama artık yaşamıyor kızın soyadını da bilmiyorum benim iki manit eski yeni yani onlar başka şehirde yaşıyorlar benim gibi
Aaaaaa pardon yaaaa 😅🫠🫠🫠
Kızın resmide mi yok yaw
Ya bi sg
Bende standarttır her zaman uzun güzel ön sevişmeli emmeli gömmeli olur. Seks işi aceleye gelmez
Beğenmediğin ya da sevmediğin kişi peki
Dedimya seks yaparsam kesinlikle hakkini vererek yaparim yoksa hic bulasmam bile
O seks uzunnn sevişmeli ve saaatler surmeli yoksa benim gozumde seks olmazki
Ahahahaha sana burdan ekmek çıkmaz ben ne diyorum sen anlatıyon Allah aşkına
İyide bende senden bana ekmek ciksin diye yazmadimki
kıza karşı hissettikleriyle ya da kıza bakış açısına göre değişkenlik gösteriyor
duygusal bir bağ olunca uzun sevişiliyor , ortam uygunsa da
o bakire değildir herhalde. bence 3lü takılın. öğretirsiniz
Bakire değil evet boş yapmayı kesersen sevinirim
:) yalatsaydın kendini. e tabi senle uzun uzun sevişecek. başka yapacak bişey mi var. bakire olmasan senide hemen zükerdi. sevmiyormuş seni. bak ayrısınız.
Ayaklarıma kapandı ben istemedim 😂
:) ama emcükledi seni. tam zükemediği için istemiştir o. Bak şimdi sızlanıp duruyorsun.
Çok kıskançsınız var ya ama size ekmek çıkmaz burdan naş
:) eski sevgililer biraraya gelip beni şöyle oblattı beni böyle yaladı diye kritikmi yapıyorsunuz :) çok güldüm ama ya
Sızlanmıyorum kızla dün konuşunca bir sonuca vardım o yüzden burdaki yalancı tek derdi kız tavlamak olan Abaza erkeklerinde fikrini alayım dedim😂😂 ben onu terkettim üstelik sevgilim var çok boşsun sana burdan ekmek çıkmaz o yüzden kıskanç kıskanç cevaplarınla yerin dibine gir
:) hıh. hiçte bile. başka sevişen var mı onunla , onlarında yorumunu al
Çok canım djdkdk
Neyse üzülme. ikinizle sevişmiştir o :)
Ya ne boş insansın benim hayatımda başka biri var ne caz yaptın ne kıskanç çıktın ya. Beni beğeniyordu onu beğenmiyordu zaten bana da demişti
Sadece smkmek istemelerinden kızı begenmezler bosalmak tek amacti4
İlginç gerçekten
İlginç olan ne tam olarak
Siz
Hay senin kafana 🤣🤣 bu KS deki orta yaş erkekler niye aptal
🤣😁🤣bilmem sende öyle misin
Ben orta yaşlı da değilim erkekte değilim
🤣🤣🤣🤣
Ben genelde hep uzun tutarım ön sevişme en önemli detay bence
Beğenmediğin ya da sevmediğin kişi
Yapmam ki öyle biri varsa beğenirsem yaparım sanal da reel de yaptığımın ikinciyi de yapalım ya da ne olır reel görüşelim dediklerini biliyorum
İyi aferin sana
Ortam müsait değildir
İkimizle de arabada olmuş
Tamam olabilir ama bi yerde sakin müsait bi yerdir diğer yer sıkıntılı bi yer dir
Kızla 6 7 kere olmuş benimle 4 5 oldu tek sevişmeyle değerlendirmiyorum
Hanginiz daha güzel görünüyor fizik olarak
Beni daha çok beğendiğini söylemişti
O zaman sende heyecan yapıyor ve biran önce yapmak istiyor yani güzelliğine çekiciliğine dayanamıyor
O tamamen imkanlarla vakitle alakalı
Yahu alakası yok daha detaylı anlatıcam da sana anonimsin yollamamıyorun
Ya bi çıktır git sanki niyetinizi bilmiyorum kıskaç erkolar
Ten uyumu yer zaman hepsi önemli kriter
Sevişemiyor olablr karşıntaraf
İki kişiye farklı yaklaşmış. Eski sevgilim beni sevdiği için beğendiği için daha uzun seviştiğini söylemişti gerçi biz seks yapmadık elbiselerle sürtündük. Ama eski kız arkadaşıyla sohbet ettik biraz bana o seks yapmayı bilmiyor acele ediyor uzun sevişme yok seks odaklı dedi
ten uyumu, haz meselesi
O anki cazibe diyebiliriz buna
Senin tam olarak istediğin ne peki
Ne alaka şimdi
kukusu götü güzeldir hemen giresi geliyordur
Ne alaka 🤣🤣
Bazen myle oluyor aklımız çıkıyor öyle düşün
Çok canım
Çok canım?
Sa la k sın yazmıştım
Nesi canım
Sa lak ca
Kızın verdiği hisse bağlı
Belki elbiselerden dolayı boşalması uzun sürmüştğr
Hayır öpüşme beni öpmesi vs diyorum hemen sürtünmeye geçmedi baya uzun öpüştük
Diğer kızı pek sevmemiş
Beğenmediğini ve sevmediğini söylüyordu
Doğrudur
Sevişmeyen insan ölüdür
Seni elinden kaçırmak istemiyor olabilir. Bazıları beceriksiz gözükmek isteme
Z
Ya ne alaka şu hemcinslerinizi bu kadar kıskanmayın🤣🤣
Kıskanmak mı?
Kızın güzelliği seksi olmasına bağlı
Seks odaklıysa sıkıntı ya direk gir çık yapmayı seviyor demekki
Kafan kıt heralde
Seks yapmayı bilmiyor
Ya senin kafana 🤣🤣 ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun
Anladım bee seni sevdiği için sevişmiş🙂🙂
Jeton köşeli ama olsun😂😂
Sadece seninle sevişmeyi biliyor😂😂
Aşık olmuş olabilir
Kime
Uzun uzun seviştiği kişiye ondan ne kadar geç ayrılırsa o kadar iyidir diye
Okey bu erkolar gibi sancılı karmaşık cevaplar vermediğin için sana bravo 👏🏻