Gizli Üye(25-29)+1 yılolumsuz etkiler diyenleri kafana takma. yahu seks oyuncakları bu işin tadı tuzudur. bir yerden sonra asıl onlar zevk verir. değişiklik her zaman iyidir. yaşayınca göreceksin ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Mantıklı bir hemcinsim. Ben ilişki açısındaki durumu soruyorum adam bana işte sen kölesin erkeğini savunuyorsun diyor. Seks oyuncağı daha önce hiç denememiştik, saklaması zor olur diye titreşimli bir şey düşünüyoruz. Ayrıca yorumun için çok çok teşekkürler öpüldün 😘🌸🫶🏼
Cevap sahibi+1 yıliyi eğlenceler şimdiden hayatım 💋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Gelmeyi öğrenmen lazım, yardımcı aletler faydalı olur. Tamamen konsantre olamıyorsun demek ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmek derken, bu öğrenilecek bir şey midir?
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevgilim dediğin adam beceremeiyor
şunu unutma
boşalamayan kadın yoktur
boşaltamayan beceriksiz cahil bencil öküz erkek vardır010 Yorumla
Soran+1 yılBoşaltamamak değil de
Soran+1 yılFilmleri değil. Ben o içimdeyken gelemiyorum yalnızca o da çözüm buluyor
- +1 yıl
cahillik böyle bir şey
işte dediğim bu zaten arkadaşım. filmler erkeklerin egolarını okşamak kadınları köle göstermek için ilişki sonuç odaklı senaryolardır.
kadın ilişki ile yani sadece gir çık ile mutlu olmaz. filmler gir çık işlemine yönlendiriyor
oyasa vajina içerisinden zevk alınmaz. bu nedenle ilişki anında sevişmek gerek. yani gir çık yaparken vücudunda zevk alacağın yerleri öpeek yalayacak okşaacak. ayrca klitorisi okşaacak.
zevk alma merkeziniz klitoris.
cahilliğin dibidir ilişkiden sadece gir çıktan mutluluk beklemek.
sevişmeden sade ilişki erkeğe köleliktir. - +1 yıl
Soran+1 yılBen bunu mu kastettim. Satırlarca yazmışsınız ilk başta ön sevişme oluyor mu demeden. Ben kimseye köle değilim olmam da. Erkeğimi mutlu etmek tabiki isterim onun mutlu olması benim mutlu olmamdır. Aynı durum onun için de geçerli. Yalnızca sexsten ibaret bir ilişkimiz yok aramızda öncelikle bir sevgi bağı var 7 yıldır beraberiz son bir yıldır seks yapıyoruz. Ben onun içimde gidip gelmesi sonucu boşalamıyorum o da bu zevki yaşatmak için bir çare olarak bunu sundu. Bu kadar.
Soran+1 yılYa ben şimdi sana o bu şu desem hiç bir şey farketmeyecek tas kafa tas beyin. İçini biraz doldur da ilk önce sor. Sen vücudunu tanıyor musun diyerek. Burada fikir almak için varım yalnızca ben de değil birçok soru soran kişi fikir almak için var. Senin gibiler gelsin de yok erkeğin kölesi cart curt desin diye değil. Yorumlarını mantık çerçevesinde yapmanı tavsiye ederim.
+1 yılSen tatmin olamıyorsan senin tatmin olman İçin destekleyici ve etkileyici bir çözüme yönelmesi doğru ve düşünceli bir hareket
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa
+1 yılTam tersi titreşim seste zevk verir seks esnasında titreşimli alet kullanmayı seviyorum tavsiyelerim olur bu konuda
08 Yorumla
Soran+1 yılMasaj aleti diye düşündük
- +1 yıl
Olur ben kullanıyorum ilk anda değilde 5.10 sonra ufak ufak kullanırsınız vaktin varsa mesaj atabili4sin bu konuda
- +1 yıl
Peki titreşime ne kadar dayanbilirsin sence
Soran+1 yılİlk andan itibaren kullanırsam eğer hemen gelirim zaten
- +1 yıl
Gelmeye yakın titreşimi bırakın ufak ufak içinde git gel yapsın o arada göğüs uçlarına tutabilirsin titresimi
- +1 yıl
Ortalama me kadar sürüyor seksiniz
Soran+1 yılBir saat civarı ön sevişmeyi uzun tutmaya çalışıyoruz bir saat olmasa bile 40 dakika net
- +1 yıl
Süre gayet yeterli sana fazlasıyla zevk verir
Yok artık 😳😳😳 eğer o halde bile gelemiyorsanız artık ne diyim belkide sorun erkekte
02 Yorumla
Soran+1 yılTitreşimli bir şeyle denemedik
Dah çok boşalırsın zirve yapar her seferinde klitorise uygulanmalı tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO git gel yaparken elinle klitorisi okşayarak orgazm olabilirsin.
012 Yorumla
Soran+1 yılDokunamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılGarip oluyor o an dokunamıyorjm
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim de asla vajinal orgazm olamıyor illa okşayacak bunu hiç çözemedik. Boşaldıktan sonra senin dediğin gibi dokunamıyor ama
Cevap sahibi+1 yılTitreşimli yüz temizleme cihazı
Veya Titreşimli realistik penis alabilirsin dene bakalım faydası olacakmı
Soran+1 yılEşinizle maalesef ki aynı durumu paylaşıyoruz. Nedeni ne hiç bilmiyorum ama beni mutsuz ediyor bu durum.
Cevap sahibi+1 yılOnunki gibi olursa asla değişmez buna alışmaya bak
Cevap sahibi+1 yılKafaya takacak bişey değil bence, istekli olup zevk aldıktan sonra elinle okşayarak orgazm oluver ne olacak ki
Cevap sahibi+1 yılUmarım bari onun gibi isteksiz odun değilsindir, tek derdin bu olsun
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz. Yani genelde penisini sürterek orgazm oluyorum. Şimdi seks anlayışımızı değiştireceğiz titreşim sayesinde daha sonra da titreşimi bırakıp elim ile o içimdeyken küçük dokunuşlar yapmayı planlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTitreşimli realistik penis
Titreşimli yüz temizleme cihazı ile dene
Cevap sahibi+1 yılKeşke istekli olsaydı da tek sorun nasıl orgazm olacağı kalsaydı ben her türlü çözerdim onu
Onu alacağına kendini geliştirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılGayet iyi seks konusunda fakat bende problem var yani gelemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılTakviye her zaman zevki artırır
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aldınız mı ürünü
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hissetmiyorsun o zaman içinde oldugunu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
yani bu esas sorun aslında... ön sevişme de zevk alırken galiba seks esnasında içine alınca his olmuyor sende
Soran+1 yılEvet çok doğru
- +1 yıl
Ya aceleci partnerin var ya da çok ıslanıyorsun girince his kaybı olur... girmeden önce peçete ile silsin rahat edersin bide sen üstte ol klitoristin de baskı oldukça daha çok zevk alırsın
Soran+1 yılEvet çok fazla ıslanıyorum araştırmıştım sebebinin bu olabilecdğinden de bahsediyordu
- +1 yıl
Kesinlikle bundan çok ıslanınca his kaybı olur kadında peçete ile kurulayip öyle soksun titreşime alisirsan seks yerine sadexe oyuncak istersin:)
+1 yılŞanslıymış lakinn umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden gelemiyorsun partnerin mi başarısız
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum başarısız değil onun dokunuşu bile hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBirşeyi eksik yapıyor gibi
+1 yıletkilemez daha güzel olur
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Neden gelemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki