Erkekler neden arkadan girmek istiyor? yapmanın zararı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. yani doktor değilim ama vardır elbet neticeder orası bir penis girsin bişey girsin diye değil. dogasına aykırı. 2. dinen yasak. allah ınsancı olan biri allah yasakladıysa bi bildiği vardır diye dusunur hiiç düşünmese bile. 3. orası temiz bir yer değil. hani dıskı atım yeri. koku yapar. 4. kayganlastırıcı yok dogal. vajınada bir şey girince vajına ıslanır. tabi krem vs kullanıp bunu asarsın da hani dogal kayganlastırıcı bulmak lazım anüse zarar vermicek vs zor iş. 5. kas yapısı müsait değil vajına icine girsin ve icinden cıksın yapısı ile kaslanmıs ama anüs dısarı atım üzerinedir bence kaslar ve o bolge dar yani zorlama oluyor içine girince 6. tüm bunlara ragmen yapan yapıyor bi sekilde hayat devam ediyor. yani abartmaya da gerek yok diyebiliriz. hani arada sırada değişiklik olsun partnerimin zevkini yasatayım ona ozel gün ödül olsun. fantezi olsun. merakım var diyip arada bi yapılabilir belki temizleyerek. ama alıskanlık haline getirmek dogru değil bence. erkekler neden ister kısmı da 1. bekaret olayı kızların. 2. bence bu en önemlisi merak ve yasak olusu. tüm kızlar arkadan girme meraklısı olsa ön yasak olsa erkekler önden gireyim diye bu sefer ister. 3. 4 devamını yazmıyım en onemlisi 2. madde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hijyen kurallarına dikkat edersen bilinen bir zararı yok... Sen hastalık, tuvaletini tutamazsın vb yalanlara inanma... Öyle olsa dünyada bu kadar eşcinsel erkek ve travesti sosyal hayat yaşayamazdı...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinadan daha dar olduğu İçin kadının kalçası güzel olduğu İçin yapılır
sağlık açısından zararı çok fazla olursa her gün günde 2-3 sefer oradaki kaslar deforme olur gaz dışkı tutmama ihtimali yüksek olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldaha dar olduğu için istiyor erkekler daha fazla uyarıyor penisi. bir kadın açısından pek fazla yapılmaması lazım bence eşiniz ya da sevgiliniz istiyorsa gerekli hazırlıkları yaparak yaşayabilirsiniz ama çok fazla yaşamayın o bölgeyi genişletiyor çünkü.
10 Yorumla
+1 yılGenellikle zararlı. Giriş yerini yumuşatıp içini iyi temizlersen belki eğlenceli hale gelebilir karşında ki partnerin de anlayışlı ve öküz olmaması gerekiyor. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir :D
615 Yorumla- +1 yıl
@BurBoTR Teşekkür ederim :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
küçük yatırımcıları ürkütmemek adına güzel bir açıklama olmuş :))
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence arada bir yapmanın bir zararı olmaz... erkekler için bu bir ulaşabilme isteğidir... yani kadının herşeyini verdi demenin göstergesi...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeterince kaygansa ve kendini serbest bırakabilirsen hiç bi zararı yok. Eğer partnerin bi parça tecrübeliyse çok daha rahat olur.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum lisede üniversitede kızlar bakire oldukları için arkadan verirdi bende alıştım sevdim zamanla
00 Yorumla
+1 yılHemoroid riski ve kirli bir bölge olduğu için oradan çıkıp vajinal girişe girilmesi sonucu çok kötü enfeksiyon kapma ihtimali yüksek
00 Yorumla
+1 yılSağlığa zararlı ordaki kaslar zarar görüyor ilerde tuvaletini tutamazsın
00 YorumlaHiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bence iğrenç sapkınlıktan başka bişey değil😒
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGördüklerinden etkilendikleri için daha dar olduğu için daha az girildiği için bazen de öylesine
00 Yorumla
+1 yılBu tür ilişkiler çok zararlı Yani arka deliğini bir süre sonra sıkamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Surekli yaparsan var ama o kadar kisi yaptigina gore zarar gormeden yapmaninda yolu var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadına zararı var. Erkek ise sadece daha dar diye ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak sana net cevap vereyim, deneyimle.. ilk anal seksim, 2-3 gün üst üste yaptık.. sonra bi hastalandım, böbrek enfeksiyonu.. 5 günde 10 iğne yedim.. sonra tabi bi daha yapar mıyım.. evet yaptım, çünkü çok güzel :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz kadınlar analıyla ilgilenildiğinde neden aşırı ıslanıyor hatta akıyor damlıyor zevk suyunuz anmış deilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu temiz değil, kadini da tahrip ediyor. Zaten haram. Sanirim bunu cokca isteyen ve diretenler gay eğilimli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. hastalık bulasabilir. dikkatli olundugu sürece hijyenik özellikle sorun pek yaşanmaz ama korunarak yapması tavsiye edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin pipisi mikrop ve hastalık kapar kızın ise makatı yırtılabilir
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mete3538 türk erkekleri ya penis ya da pipi kanka üzgünüm penis olan çok az
Cevap sahibi+1 yıl*pi pi
Cevap sahibi+1 yılUfak diyorum yani
- +1 yıl
bilinçli yapılırsa sıkıntı olmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyapmayı düşünüyorsan bilinçli yapılmalı, dilersen takip at izah ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOsuruğunu tutamazsın, ilerki aşamada altına s*çarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zararı olcak, dikkatli olunursa ve fazla zorlama olmazsa sorun olmaz, kaydırıcı şart ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDar olduğu için istenilir. Kayganlaştırıcı olduktan sonra da daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız pırt yapmalı zort sesi tahrik eder ilişkide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDarlığının verdiği zevk daha fazla. Ondan istiyoruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbagırsak sonucta 5 kişiye bir şey olmaz 1 kilşiye olur.
00 Yorumla Tamamen hükmetmiş gibi hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış mastürbasyon yüzünden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTers ilişki de zevk verir
00 Yorumla
+1 yılZararını görmedim gayım
00 Yorumla
+1 yılÇok zararlı asla yapmayın
00 Yorumlaanal fissür olursun belki başkada yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılharam ama niye yaparlar bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah tehlikeli ve sağlıksız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacın yapmak mı? Ona göre konuşayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyutu buyukse cok sorun yasarsin
00 Yorumla
+1 yılİlerde donuna kaçırirsin
00 YorumlaSen veriyor musun
00 YorumlaÇok fazla zararı var
00 Yorumla
+1 yılZevkli diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEvetttttt
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zararı var
00 Yorumla
+1 yılZevkli
00 Yorumla
+1 yılZarari yoktur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri