Son zamanlarda hep evde olmanın da etkisiyle libidom çok yükseldi artık gidip birinin altına girecem ama bunun yanlış olduğunu biliyorun ve yapmaktan çok korkuyorum. Lütfen dm atmayın sorum kaldırılmasın önerisi olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ah be kuzum. En büyük problemin bu olsun.
Sen en baştan hata yapıyorsun. En önce sana cinselliği çağrıştıran durumlardan kaçınmalısın. Kafanı başka konularla meşgul et ki aklına bacaklarının arası gelmesin. Burada bunu dillendirmek de konuyu hep güncel tutar. Gece uyurken bile yastığın her köşesi ile sevgili olursun. Sana burada yardımcı olacak çok insan var. Ama bunun sana faydasından çok zararı olur. Yorumları okudum. Aklı başında çok az yorum var. Kendi çözümlerini kendin bulabilirsin. Ama burada değil. Araştır derim ben.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik uğruna sadece cinsellik için bu cümleyi kurmaya değer mi Son zamanlarda hep evde olmanın da etkisiyle libidom çok yükseldi artık gidip birinin altına girecem ama bunun yanlış olduğunu biliyorun ve yapmaktan çok korkuyorum. Lütfen dm atmayın sorum kaldırılmasın önerisi olan var mı diyorsun önerim var ama önce genç bakire bir bayan olarak düşünceni değiştir illa birgün olacak o günü bekle başka şeylere yoğunlaş hayatta ondan daha şevkli güzel şeyler var bir ikincisi mastürbasyon yöntemi var bu seni az da olsa dizginler diye düşünüyorum cinsellik uğruna bu hatayı yaparsan ileride geç kalınmış bir pişmanlığın olur
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz da olsa duygusal olarak arzulanma isteği, sevgi açlığı da isteklendiriyor. Ben de öyleyim bazen sexting yapıyorum ama önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, cinsel istekler, dürtüler, yaşamın içerisindeki en etkili en engellenemez arzulardir. Bunun zorluğunu kadın olsun erkek olsun birçok insan yaşıyor. Her ne kadar hata yapmaya zorlasa da bunlar bizi, elimizden geldiği kadar dikkat etmemiz, direnmemiz gerek tabi her şey biryere kadar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
71Cevap
değerli kardeşim öyle bir şey soruyorsun ki sana ne diyelim biz? git biriyle yap mı diyelim gel benimle yap mı diyelim. iyi bişey desek ters yaparsın kötü desek küfredersiniz bizde yorulduk artık bu tavırlardan..
işini görecekse eğer sana tavsiyem abuk sabuk biriyle bişey yapma. askıntı olacak bir gençlede yapma. başına iş açmadan ve askıntı olmadan güvenli bir şekilde yapacağın olgun aklı başında birini bul eğer illa reele dökeceksen bu arzunu...
işin dini boyutunu bahsetmiyorum çünkü zaten biliyorsundur doğru olmayacağını...
13 Yorumla
Soran+1 yıl😓😓😓 bu konuyu konuşacak kimsem yoktu abi özür dilerim🥺
Soran+1 yılBen de çözemiyorum ne yapiyim o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGenetik olarak tüm Canlılarda cinsellik vardır, ama senin libido artırman kafanın sürekli bir döngüde olması kendine yapacak şeyler bulmalısın, dininiz de evet yasak, şu an kullanılmakta olan bir söz var Zina 500 TL evlilik 500.000 TL, birilerileriyle yaşamaktan çekinme bence yanlış olan sadece dininizde yasak.
18 Yorumla- +1 yıl
Dinde yasak olan şey din kendisi için yasak koymaz. Toplumun ruh sağlığı ve genel toplum yapısını ayakta tutmak için yasak koyar. Ki senin taklit etmeye çalıştığın batı toplumuna bi bak bakalım. Senin söyledin özlem duyduğun şeyi terkediyor. Aile kadın ahlak bunlar yok olunca insanlık yok oluyor. Yani uzun lafın kısası dinin koyduğu kurallar çiğneyince hem aile yıkılıyor hem toplum yıkılıyor hem de devlet yıkılıyor. Buda sırf bir anlık zevk uğruna yapılıyor.
- +1 yıl
@mehmet0234 Peki varsayalım benim taklit ettiğim batı, peki ya senin taklit ettiğin ne oluyor?, insanların bir beyni var değil mi?, bunu doğru kullanmak gerekiyor, unutma taklitler aslını yüceltir, siz bu şekilde devam edin taklit etmeye sonuçta hepiniz müslümansınız.
- +1 yıl
Ben taklit etmiyorum. Ben bana ve yaratılış gereği fıtrata uygun olarak aklımın, ruhumun bedenimin ihtiyacı olan şeyi yıkmadan dağıtmadan başkasına zarar vermeden değerlerime uygun olanı tercih ederek yaşıyorum. Oysaki batı toplumunda egolarına ihtiraslarına göre bir hayat yaşamaya çalıştıkları için bu hem doğayı hem toplumsal yaşamın tamamına zarar verdiği halde buna özgürlük kulpunu bulup insanları nefsine arzularına taptırıp emperyalistlere ve vahşi kapitalizme köle yapmış insanları.
- +1 yıl
@mehmet0234 Batı toplumundan bahsetmişsin, bak toplum demişsin islam toplumunda zorunlu din görevini yapıyor, kaç kişinin kellesi gitti farkında mısın? biz değil siz birbirinizi taklit ediyorsunuz?
- +1 yıl
Kaç kişinin gitti bari sayı verde ve hangi islam devleti bu bana da söyle bileyim neresiymiş o islam devleti ki varsa. Sende ancak vahşileşmiş toplumların nasıl insan öğütüğünü görmeyip kafanı kuma gömen kuş gibisin. Günde onlarca taciz tecavuz yapılan gayri islami şahıslar veya kurumlar hiçbir şey yok ama islami yapılarda çok nadiren görüldüğü zaman adeta zalimane saldırıyor ahlak yoksunu kişiler. Lütfen eleştirirken insaflı olun. İnansan da inanmasan da elbetteki hesaba çekileceksiniz. Umulur ki adaletli davaranışınız sebebiyle Allah affeder.
- +1 yıl
@mehmet0234 Biz islamcıyız kelle keseriz, biz islamcıyız kadın başını açtı diye taşlarız, biz islamcıyız şeytan duvarını taşlarız, biz islamcıyız kadını döveriz, biz islamcıyız emir versinler kellerini alırız. ? sen merak etme devamı var en büyük vahşeti hep islamcılar yaptı, Din üzerinden para kazanmalar öğretmen 14k maaş alırken imamlar 27k maaş alırsa bu ülkede eğitim seviyesi düşer din seviyesini yükseltelim derken din seviyesi eğitimden aşağı kalır onun için Dini kullanmayı bırak gerçekleri gör. her şeye din üzerinden gidiyorsunuz, en büyük ahlaksız sizler oluyorsunuz.
- +1 yıl
De git hadi adıdan da anlaşılıyor. Sen iblisin askerisin. Sana ne anlatsam boş. Allah senin arkadaşını ya da taptığını lanetlerken kendisine uyanları yani senin gibi varlıkları saptıracağını söylemişti. Sende saptırdıklarındansın. Bugün dünyada en büyük vahşetleri Ortadoğu’da senin kankaların yani beniİsrailoğulları Afrika’da Avrupa Amerika yapıyor. Onlara hiçbir laf yok. En büyük katliama öldürülmelere maruz kalan mazlum islam ümetine kin kusman ancak iblisin askeri olmandan başka bir şekilde izah edilemez. Git artık başka bir duvara hırla hoşt
- +1 yıl
@mehmet0234 Bak direkt hemen yargılama moduna geçiyorsunuz, adam akıllı cevaplar vermen gerekiyor bana ne anlatsan boşmuş ben sana adam akıllı sorular soruyorum ya adam akıllı cevaplar ver ya da sessiz kal ve zekasız olduğunu belirt. ayrıca kimseye kin kusmuyorum islamı adam akıllı yönlendirin insanlar dinine sadık kalsın, parayla sağdan soldan duymayla islamcılık oynamayın, şimdi git yalvar allahına sana para versin diye.
+1 yılBence sen evde boş kalmakla duygularin kabariyor ve sürekli aklına seks geliyor başka şeylere yogunlasirsan kafanı başka şeylere yorarsan muhtemelen daha bir düzene girceksin ama kendini tutamadığın zamanda kendi ihtiyacını kendin giderebilirsin en azından sonra pişman olcagin şeyler yapmamış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff bendede oluyo o özellikle geceleri aşırı bı arzu istek ama hata yapma tatlım mastürbasyona devam..🙈🙂
84 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl atıcam sldjdldkdk
Cevap sahibi+1 yılPeki
- +1 yıl
Ne tatlı kızlarsınız birinizi sağ koluma birinizi sol koluma alsam uyusak sonra bakire rahibelerim 😅
- +1 yıl
Ben seni tatmin ederim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde genc olduk arkadaş ne libidoymuş ya aşıdan sorna oldu herhalde 🤣
73 Yorumla
Soran+1 yılAblacım sen ne yaptın hep mastürbasyon mı
Cevap sahibi+1 yılYo aklımıza gelmezdi işsiz güçsüz değildik oralara odaklanmazdık🤓 Şimdiki gençler maşallah elleri şeylerinden ayrıldığı yok
- +1 yıl
Yeni nesil çok fena
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onu yaptıkça yspasin geliyor nasılda rahatlatir ya da sexting yaparak da rahatlamak mümkün bu iki kişi ile yaptığından daha doyurucu olabilir ya da her istediğinde yürüyüş yap plates yap p isteği spora yönlendir
00 Yorumla
+1 yılKendi kendini tatmin et ve zihnini başka şeylerle meşgul et. Evde pilates falan yap. Örgü ör kitap oku. Seks düşünürsen sürekli canın ister.
21 Yorumla- +1 yıl
Alelade biriyle yaparsan sonra da pişman olur onun sıkıntısını çekersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum bak sakın kimseyle birlikte olma, nude falan atma. Sonradan çok pişman olursun. İnsan hep yapmam dediklerini yapıyor büyük konuşmamak lazım. Sakın bak dikkat et kimsenin seni kullanmasına müsaade etme
20 Yorumla
+1 yılEğer ki gerçek manada kendine sahip olmak istiyorsan libidoyu düşünmek yerine bol bol kitap oku ve ibadet yap. Kendinle çok meşgul olma hep orayı düşünme.
00 Yorumlaspor yap yürüyüşe çık evde durma fazla. canın sıkıldıkça aklına geliyor eline hakim olamıyorsun anlaşılan. birisini altına girmek son düşüncen olsun çok berbat bir düşünce.
00 Yorumla
+1 yılKanka sevgili yap sanal yapma sanal kesmez reelde birini bul maddi durumu iyi efendi birini bul efendi derken hanım gibi değil kötü huyu olmayan onla evlenir misin bilmem onla yaparsın artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sürekli bişeyler ile meşgul ol kendini bi şekilde yor vücut dinlendiği için öyle baktın olmuyor mastürbasyon yap o şekilde rahatla
07 Yorumla
Soran+1 yılSaat gece 2 den 7ye kadar yaptık sanal skdkdldkd
Soran+1 yılTamam o boşaldı ama bana giren çıkan olmadı ki..
Soran+1 yılBen yapamıyorum galiba tam o noktaya geldiğimde devam edemiyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmenin yanlış olduğu algısından bir kurtulabilseniz hepiniz mutlu olacaksınız da, anlatamıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Erkekler bakır mi sanki
Sende bu arzulari bastırmaya çalışma. Bul birini doya doya yasa. Hatta sugardaddy ilişkisi kur hem zevk hem para 🥰00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltam anlamıyla boşalmıyorsun çünkü
mastürbasyon tekniklerini araştır01 Yorumla
Soran+1 yılTamammm
+1 yılmastürbasyon başka çare yok
91 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTutma zaten biraz rahat bırak kendini ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılYa sen harikasın lütfen sabret o kadar değerli ve özelsin ki ilklerini eşinle yaşa bence
01 Yorumla- +1 yıl
İlerde pişman olan çok oluyor sende öyle olma hayat senin tabi genede
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Benim bir önerim var. Ancak bir uzman ile görüşmeni öneririm.
00 YorumlaKendi kendini tatmin etmeyi dene bi once eger yetmezse o zmn konusalim
00 YorumlaYapma sende tut kendini yanlış olduğunu düşünüyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire lerde bu durum çok fazla oluyor yanlış şeyler yapmak ne olabilir ki sanki 😬
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten bakşre olmayanlar yapar istediğini
- +1 yıl
Bakire olanlarda ayrı bir heyecan oluşur ama bu heyecan da tarifsiz olur her erkek yenemez o kadını
Çok boş zamanin olmasın evde çok durma spora filan yazil aklina gelmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. caresi cozumu belli heyecan ve adrenalin. ister tek. ister cift..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnerim bekaretine dokunmadan sevişecek birini bulman
00 Yorumla
+1 yılBir anlık geçici bir heves sadece bence bu hevesi kapılıp kendini yakma bunu yaptıktan sonra pişman olacaksın emin ol. Bunu önlemek için dışarıya çık doğayla başbaşa kal yapılacak o kadar güzel aktivite varken bunuda artık düşünmezsin emin ol.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek tek çaresi bu eğer fb ilişkisi düşünmüyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini meşgul edecek başka şeyler bul mastla idare et hiç olmadı seksting yap ama gidip başkasıyla gerçeğini yapma birkaç dakikalık zevk için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. gizlisin o yüzden dm atamazlar.
evde olduğum için yükseldi diyorsun. evde değilken ne yapıyordun da düşük ya da normal seviyelerdeydi
04 Yorumla
Soran+1 yılOkul vardı
Soran+1 yılYok dışarda normalim çok şükür
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılMasturbasyonla bastır ama biriyle sevisme olayı başkadır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbizim de aynı dert hiç değilse kızsın çok rahat birini bulursun sen sevdiğin ile olması daha güzel olur orası ayrı hiç mi yok öyle
08 Yorumla
Soran+1 yılAsıl siz istedinizle yaparsınız kızlar daha zor
Cevap sahibi+1 yılne alakası var benim hiç sevgilim bile olmadı hayatta gerçi hiç açılmadım birine benim suçum ama hoşlandığım biriyle
yapmak isterdim ama hayal anca veya evlenince o da ohoo çok var iş yaş
Cevap sahibi+1 yılburada bile mesela kaç kişi yazar sana peki bir erkek ne yapmalı? hadi bu erkekte yakışıklı olsun 20 li yaşlarda sence
Cevap sahibi+1 yılcidden bu kızlar garip ne istediğini bilmiyorsun daha bence evlenene kadar bekle
Soran+1 yılTabiki sevdiğim insanla yapmak isterim ama şu an vücudum istiyor sanırım bilmiyorum son zmnlarda çok değiştim kendimi anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılevlenene kadar bekle sen en iyisi...
Ve erkekler daha zor kızlar her şey altın tepsi de geliyor ne güzel ya
Soran+1 yılHani kızlarla erkekler oluyor ya erkeğe zorsa kıza nasıl kolay oluyor
Cevap sahibi+1 yılbir sürü talibin var çünkü bir çok abaza da yazıyor ve emin ol hoşlandığın çocuk sa hayır demeyecek ilişki için mesela sevgili oldun diyelim çok çok çok zor hayır demesi ki demez
Bir erkek özellikle biraz da saf muhafazakar yetişsiyse ne bir kıza yazabiliyor ne de sevgili felan oluyor olsa da uzun süreli 1-2 tane onlarada asla söyleyemez böyle şeyler...
Bilmiyorum var da ben mi göremiyorum
+1 yılajshjahsja bakire misin
83 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
arada banada oluo yapcak bisi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSapiksin yani turkcesi
08 Yorumla
Soran+1 yılAq birine yangözle mi bakmışım birine taciz mi etmişim sadece içimdeki isteği susturamıyorum bu sapıklıksa tüm erkolar sapık oluyor kayıpgezgin
- +1 yıl
Erkeklerin hepsi sapık ya öyle görülüyor aramıza hoş geldin
Soran+1 yılErkeklerin hepsine sapık felan demedim ben bunu sen dedin ki bence diyemezsin. Sadece kendin hakkında konuş lütfen 🥰
- +1 yıl
Kanunlar erkeleri potansiyel tecavuzvu ve katil olarak görüyor günaydın desen birine sapıklık damgası yiyorsun anlamışsındır sanırım erkeleri bu durum da
Soran+1 yılSon dediğine göre bana sapık demende sana haklılık katan bir şey göremiyorum
Soran+1 yılAnonluk ta bir yere kadar herkese her istediğini söyleyemezsin öyle
- +1 yıl
Peki özür dilerim
- +1 yıl
Haklsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın yok mu bu kadar istekli oluşun tahrik edici gercekten
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımak isterdim
Cevap sahibi+1 yılHarika bir şeysin sen
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bunu yapacak Yürek ve cesaret yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten olsa buraya yazar mıyım. Ben burada yapacağım da yazmadım. Yapmak istiyorum ama yapmayacağım bunun yerine ne yapabilirim diye sordum
- +1 yıl
Tek çözüm mastürbasyon
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılne gibi yanlış şeyler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBirinin altına girmek gibi ;(
- +1 yıl
öyle deyince de acaip hissettim :D
+1 yılo kadar kötü durumdasın :)
010 Yorumla- +1 yıl
Sanal takılmaya devam :D
Soran+1 yılGerçekte biri olsa kendimden korkuyorum ne yapacağımı bildiğim için belki de o yüzden çıkarmıyordur allah karşıma😛
- +1 yıl
:D belki de öyledir. sürekli mi isteklisin, ara ara öyle mi?
Soran+1 yılBu aralar sürekli
- +1 yıl
ya isteği bastıracaksın, ya da başka şeyler :)
- +1 yıl
mastürbasyon doğru yaptığından emin misin?
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Tarif edebilirim :)
Soran+1 yılBilemedim ya🥺
- +1 yıl
Merak ettiklerin olursa yazarsın
+1 yılBelli yaştan sonra harbiden böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılOff :(
Öyle oluyor bazı zamanlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖneri?
+1 yılmastürbasyon yapacaksın zina no
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yetmiyo
- +1 yıl
2 kere yap? Zina yapma da.
+1 yılUçuk fantezilerden hoşlanrmsn
00 YorumlaÖneri spor, prnodan uzak durmak
00 Yorumla
+1 yılYanlış şey yapmaya tavsiye doğru seylerı yap
00 Yorumlasakin ol dediklerimi yap.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon ile doyman cok cok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapınca da canın isticek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. zaten dm atılmazki gizlisin.
00 Yorumla
+1 yılSoğuk duş iyi gelir
00 YorumlaKendinle güzel ilgilenmen gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. mastürbasyon yapıyor musun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yardımcı olurum yani 😉
00 Yorumla
+1 yılSadece oral yaptırmak sana yeter mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. çık dolaş yürü, koş. kafanı dağıt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSapli yiyecekler ye belki fayda gorursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başka şeylerle uğraş evde fazla vakit geçirme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAltına girene kadar elinden devam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDağa taşa sürt
08 Yorumla
Soran+1 yılElim yoruluyo artık
Cevap sahibi+1 yılyok mu manitan 😄
Soran+1 yılYok olsa da yapamazdım ama yine de belki daha rahat olurdum
Cevap sahibi+1 yılYani ilişki değil de karşılıklı oral olabilirdi
Soran+1 yılAynenn
Cevap sahibi+1 yılHani yapamazdın ln
Soran+1 yılSevgilim olsa olur belki bilmiyorum ya ama oral sevmem ben sanırım daha önce hiç olmadı bilmiyorumm
Cevap sahibi+1 yılYapılsa zevkten bayılırsın nasıl sevmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon yükseldiği zaman abdest al iyi gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma iradene sahip ol mastürbasyon sana yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılislak islak gezmeler.. aghh aghh..
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Libidomu tutamıyorum, yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyorum. Tavsiyeniz var mı :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler