- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimki de öyle ama benim istikrarm kuvvetli yani kendi kendim kontrol edebiliyorum hayatımı etkilemesine izin vermiyorum ama sen galiba istikrar konusunda biraz geriden geliyorsun ama sorun yok halledilebilir başka işlerle uğraş yani gün içinde ne kadar çok meşgul olursan aklına o kadar çok az geldiğini göreceksin kitap filan oku ya da yemek yap ya da eğer bir çalışıyorsan işine konsantre olabilirsin gece uyuduğun zaman aklına gelecektir o zaman da hemen uyumaya çalış.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
yaşına oranla normal.
vurdur diyecem ama bakiresin .
sen en iyisi sakin ol bir bardak soğuk su al koseye geç otur usulca netflix aç film izle , kırpıntı geçmiyorsa duş almanı soğuk iyi olur ama havalar sogudu hasta olma kıyamam ılık dus al az bıraz üşü duşta.
kariyer yap evde kukunla uğraşacağına iş bul , çalış.02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum bebis 3. sınıfım daha ne kariyeri hahshsslls
- +1 yıl
kariyer okul okumak degıl tek okulun bıter iş cevresıne gırer yenı ınsanlar yenı yerler gorursun bellı olgunluga ulasırsın , zaten gerısı gelır erkek mı ıstıyon evlencen mı sekıllenmeye baslar , acelkeye gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Senin gibi benim gibi aşırı istekli harika birini hakediyor 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılİsteksiz olursa karsımızdaki eyvah dkxkdls
Soran+1 yılSkmxldlsls polis basar
+1 yılBişey yapma kimse bundan sikayet etmez karsı cins olarak düşünüyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılKarsı cins isteksiz olursa yandım
- +1 yıl
Evet tek sıkıntı o ama bide senim gibi olursa o zaman muthiş
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Kesinlikle ama dusuk ihtimal her erkek fazlasıyla isteklidir ya😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam yerindesin burası tam senlik iyileştirici libido azmanı dolu gelirler şimdi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini tatmin edebilirsin mesela. Hani ilk akla gelen o olur.
Farklı yöntemler kullanabilirsin.0154 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yöntemler
Cevap sahibi+1 yılKendini okşayabilirsin.
Video izleyebilirsin.
Bir yastığa ya da sert bir şeye sürünebilirsin.
Hikaye ada erotica okuyabilirsin.
çok uzun olmayan bir şeyi sokabilirsin
Soran+1 yılHep mastürbasyon yapıyorum zaten yastığı da denedim bir şey sokamam çünkü bakireyim
Cevap sahibi+1 yılBen eski kız arkadaşımın içine girdim 3-4 cm. Kızlık zarı hemen girişte değil, denemeler yapabilirsin
Soran+1 yılTehlikeye atmam bebis
Cevap sahibi+1 yılKontrolün yok galiba seninde o zaman :D
Soran+1 yılnasıll
Cevap sahibi+1 yılaz bir şey sokup başta sonra dayanamayıp hepsini sokmak gibi
Son kız arkadaşım yalvarmıştı kendini bastırıyordu, ben zor tumustum
Soran+1 yılHayır kendime hakim olurum ama karşımdakine güvenmem😊
Cevap sahibi+1 yılHer kadın öyle diyor inanır mısın :D En azından 2 kız arkadaşım öyle demişti ama iş o raddeye gelince erkeğe kalıor daha çok çünkü istiyorsunuz girmesini :))
Soran+1 yılAy bilmiyorum o anki ruh halime de bağlı olabilir ama korkarım bozulurken falan iğneden bile aşırı korkan birisiyim onu düsünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç daha önceden bir tecrüben oldu mu?
Aslında korkmuyor işte kadın eğer tecrübeli bir erkekleyse
Soran+1 yılYok olmadı 1 yıllık ilişkim oldu ama cinsellik yaşamadık öpüsüyorduk beraber falan uyuyorduk cok masum hahskslxlsl
Cevap sahibi+1 yılKAç yaşındaydınız ya :D
Nasıl uyuyabildiniz ki :D Çocuk korkmuş bence biraz çekinmiş
Soran+1 yılGeçen sene 20 yaşındaydım msmdldlslsld yok çekingen biri değildi ya bize geliyordu odamda takılıyorduk 27 yaşındaydı cinsel birliktelik çok istedi ama hazır olmadığım için saygı duydu ama arada yüzüme vuruyordu nssmşsşs seni kimse beklemezdi benim gibi diye ayrıldım gitti
Cevap sahibi+1 yılAahaha canım konuşmuş baya. Söylenecek şey var söylenmeyecek şey var
Sen hazır olunca peki sert mi düşünüyorsun yoksa yaavaş mı olsun
Soran+1 yılİlk gecem narin olsun istiyorum çünkü dediğim gibi korkak birisiyim acı eşiğim çok düşük kızlık bozulurken falan çok stres olurum net kan da tutuyor biraz ama sonrası sert tabiki
Cevap sahibi+1 yılİlk gece zaten istisna olur. O gece seni iyice kıvama getirmesi lazım erkeğin. Cümleyi sonunda sert tabiki diye bitirmene de koptum 🤣 İşi bilen kadınsın
Soran+1 yılHahahslddkls libidom yüksek diye bosa demiyorum
Cevap sahibi+1 yılLibidosu yüksek olup misyonerden ileri gidemeyenleri de görmedik değil şimdi :D :D
Soran+1 yılAy ben eve kelepçe falan alırım smxmxmfldlwpsşldöxşxşxşx surpriseeee derim
Cevap sahibi+1 yılOooooo 😂😂😂 Kırbaçla da sürprize karşılık bulma 🤣
Soran+1 yılHahsjslxöxödlsl değişik fantezi türleri
Cevap sahibi+1 yılKElepçe takıyorsan artık spankte yersin napsın 🤣🤣 Severiz böyle şeyleri
Aşağısı bizi kesmez haha
Soran+1 yılNsnshshsh hadi ya böyle seylerden hoslanmayan birisiyle evlenirim diye çok korkuyorum bsnxnsslsl
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce konusursunuz zaten bunları ya :D
Sen kelepçe derken o bondage demiyorsa anlarsın zaten aynı yerde ilginiz yok 🤣
Soran+1 yılO ne ya nsndsjshsh sende az fena değilsin
Cevap sahibi+1 yılTek sert seven sen misin 🤣 O bel az ezilmeyecek evlenince 😄😄🤣
Soran+1 yılHansnsdldlldlsşs yatakta sert sevmek >>>> ama gündelik hayatta bana narin davrananan birisi nasip etlxmxlsldls
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 Zaten gündelik hayatta da sert davranıp can yakıyorsa o erkek değil hayvandır. Arada fark var :D
Bu arada istersen takipleşelim? Sevdim muhabbetini
Soran+1 yılAy burası iyi ya mxldldl
Cevap sahibi+1 yılÖYle diyorsan öyle olsun :D :D Bir teklifti sadece 🤣🤣
Sabah prenses gibi gece o.. gibi davranmalı kadınına ya :D Benim mottom bu :D
Soran+1 yılHahahslslsl aynı ve sınır istemem ilişkide nxndldld sert seven birisi olarak öpüşmeyi de çok severim bu arada ahsnsmxlxl
Cevap sahibi+1 yılSınır 3. kişilere konur. 2 kişi arasında olmaz sınır 😄😄 fanteziler kinkler havada uçuşabilir :D
Sert olurkende öpüşülebilir :D Doggyde saçlardan çekerken boyun ve dudak öpülebilir 🤣🤣
Soran+1 yılYine bilmediğim kelimeler mxkdslldşs öğrenmem lazım galiba
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣hangileri ögreteyim :D Terbiyeni bozacak gibiyim 😂😂
Soran+1 yılGercekten dmxmksşsls nerden denk geldik seninle
Cevap sahibi+1 yılHiç bir fikrim yok ama iyi denk geldi diyeyim 🤣🤣
Terbiyende bozulmaya müsait ve istekli ama o güzel 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl😂😂 çok ilgimi çeker böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli uslu olanı bizi çekmez zaten 😄😄😂😂😂 İlla bondage olacak, eller arkadan baglanacak 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSoruna like ı verdim :D
Soran+1 yılHahahslajshs kac yasındaydın sen
Cevap sahibi+1 yıl29a gidiyorum 😂😂
Soran+1 yılOhoooo sen yasamassındır böyle seyler😂
Cevap sahibi+1 yılEh üç 5 oldu bir şeyler ama işte bakire kızla sevgili olursan anca bir kısma kadar oluyor 🤣🤣
Ama tabi bu yine 3 -5 sert şeyleri engellemedi haha :D
Sende de vardır 3 -5 bişilşer :D
Soran+1 yılAhahsnsnsls bende ne olabilir ki öpüs kokus sadece
Cevap sahibi+1 yılYahu kalçaya 2 şaplakta mı atmadılar 😂😂
Soran+1 yılHashjsmddsldl eski sevgilim göğüslerimle oynuyordu kalçamı sıkıyordu onunla ilişki yaşamamamız bi mucize
Cevap sahibi+1 yılEee iyimiş bari oda hiç yoktan iyidir 🤣🤣
Neden kız? Bu arada iyi mi fizik bari 😄😂😂😂
Soran+1 yılFizikte yüz de iyi kendimi övmek gibi olmasın ahsnnddldlf İzmir'de olduğum için aslında böyle şeyler çok normal bende rahat yetiştirilmiş bir kız çocuğuyum ve dışarıdan asla bana şey demezler bu kız öyle şeyler yaşamamıştır diye zmahahsnsn ama gerçekten istemedim yani o anın özel olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılASkerliğimi İzmir'de yaptım. O şehrin ben 😂😂 O sıcakta seks yap desen yapılmaz zaten 🤣🤣🤣
Gümüldür'de yedik 5 ay :D
Anlıyorum ve zaten kişisel seçim meselesi. İlk ilişki özellikle çoğu kadının cinsel hayatını yönlendirdiğini düşünürsek, çok yanlıs düşünmüorsun ve kendini de övevbilrsin canım. Ben sert sekste kendimi övüyorum ya 🤣🤣 fabteziler vs vs :D Sende kendini istediğin gibi övebilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılMinyonsan bak hard daha çok sarar 🤣🤣
Soran+1 yıl170 60 kiloyum minyon sayılmam snsmsmslsşlsls
Soran+1 yılEvet klimasız yaşanmıyor yazları zödlslsş
Cevap sahibi+1 yılAlakan yok minyonla 🤣🤣 Seni kesin baglamak gerekecek artık ahahah :D Bacakları ayırıp falan 😎😂😂😅 Uzun oldugun için bacakların ilgi çeker :D :D
Askerde şansıma motelde durdum 3 ay klimam vardı odamda :D
Soran+1 yılAhshnsdkdldl şişko değilim ya abartma sende balık etli diyoruz😂 bağlanmak mı en sevdiğim smsmslsl🤤
Cevap sahibi+1 yılBen boy için demiştim 😂 Kısa oluna istediğin gibi evirip çeviriyorsun yatakta 😂
Ama uzun olunca kadın bağlamak daha zevkli oluyor 😅😅😂😂 Ellerinden yatağa baglarsın, bacaklarını ayrı farklı şekillderde baglasın
Baglarsın da baglarsın sonra canın ne isterse onu yaparsın. Bütün bedeni senin nasılsa 😂😂
Soran+1 yılHansnslslddls sen kısasın galiba msmdd uzun boylu olmak minyon olmaktan cok daha güzel dısarda yürürken bile tüm dikkatleri cekiyorsun snsmslsş öyle bir sey
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Kısa değilim ama çok uzunda değillim :D :D 175 cm :D Ortalama ama senden az uzun kalıyorum maalesef hahaha 😂😂😂
Eee yani illa çekersin, fizikte güzel olunca insan bakası geliyor 😂
Soran+1 yılNanshsjsksls ay konu nerelere geldi
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetin eğlenceli 😂😂 Güzel geçiyor mubabbet ve kafasına göre gidiyor o yüzden konu herhangi bir yere gidebiliyor 😂
Soran+1 yılHabsnsndldldhajsjs sana tavsiye film söyliyim hadi xmxmdk grinin elli tonu izlemissindir net 365 gün cmcmcldldldş izlemelisin
Cevap sahibi+1 yılSen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılShsnnsndjshahshshdhshshs pardon unutmusum bir an
Cevap sahibi+1 yılHızlı bir hatırlatma oldu ama 😂😂 sevdiğin tarzda :D Hızlı ve bir anda 😂
güzel sahneleri vardı filmin
Soran+1 yılNansndnshah evet gercekten
Cevap sahibi+1 yılGenel seks sahnesinden ziyade kadını bir yere bağlayıp karşısında başka kadınla sevişmişti :D
Orada diğeri kadına yaptırdığı blowjob da çok iyiydi :D Deepthroat daha dogru gerçi de :D
Cevap sahibi+1 yılI'm gonna f*ck you so hard that they are gonna hear it in warsaw 😂😂😂
güzel cümleymiş ilk dinlediğimde dikkatimden kaçmış 🤣🤣🤷♀️
Soran+1 yılDediğin kelimeleri hiç anlamıyorum dmxmsldld kendimi çok masum hissettim thanx
Cevap sahibi+1 yılAçık açık burada nasıl yazayım 🤣🤣🤣 İnat etmede mesaj at bari 🤣🤣🤣
Deep derin demek, throat bogaz demek sen anla artık :D
Soran+1 yılNsndndhdhslsl böyle seyler hayal edip yasayacağım iliski monoton olursa aglarım dkxkdlsşdşs
Cevap sahibi+1 yılÖyle biriyle zaten evlenmezsin ya 🤣 evlenmeden önce illa bir şeyler yaşarsın ve gidip seni tanırsa adam deepthroat illa yaptırır 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSelaaaaam naber :D
Soran+1 yılselam ahahshs iyi
Cevap sahibi+1 yılOooo kimler gelmiş 😂😂 naber keyifler nasıl :D
Soran+1 yılHahshshdbdhs süper senin
Cevap sahibi+1 yılHayırdır neden süper 🤣🤣
Biraz keyifsiz ya. Sıkıcı bir gündür valla seninde moralini aşağı çekmek gibi olmasın da :D
Soran+1 yılHahsnshshs aa nolduu neden keyifsizsin sen
Cevap sahibi+1 yılGece uyuyamadım ya. SAbah 30-40 dk bir uyandım :D
Birde sürekli iş yeinen mesaj attılar iyice dellendim sabah sabah. Delirtiyorlar adamı 😂
Soran+1 yılHanashsshsh ay ben evdeydim 2 dersti mxmdlld nerde çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖğrenci misin sen :D
Bir İngilizce kursunda koordinatörlük yapıyorum ama bıraktım o işi. İşte yeriem birini bulana kadar idare ediyordum ama o... lşarı hala bulmadılar yerime birini. Bende sallamaya başladım falan sıkılıyorum :D :D
Soran+1 yılEvet hanshshssh 3. sınıfım iş sıkıntı ya bende staj yapmıstım gecen sene gitmek istemiyordum hic dmkdldslsl her gün iş mi olur ya
Cevap sahibi+1 yılValla canım seve seve oluyor hemde hahaha :D Sen ne okuyorsun?
Soran+1 yılÇok kötü msmdmdldls iç mimarlık
Cevap sahibi+1 yılAbooo :D Sizin alanda bir kere eğer iş bulursan tamamdır sırtıne yere gelmez :D ama bulana kadar saglam s... sizleri :D
Cevap sahibi+1 yılAma güzel bölüm okuyorsun. Severim öyle farklı bölümleri 🤣🤣
Soran+1 yılGel bana sor smdmslslsş dünyanın en zor bölümü olabilir smsldl hayattan soğuyorum
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 NEden :D Birz cahilim bak o konuda? Sizin derslreiniz ne üzerine daha çok? Matematik , fizik mi yoksa mimari mi?
Mimari ise sabaha kadar dinleyebilirm 😂😂
Soran+1 yılMimari daha ağırlıklı ama matematikte var tabiki ölçüler falan çok önemli autocad kullanıyoruz belki biliyorsundur snsllsşs mimari bir program revit, sketchup, archicad gibi programlar
Cevap sahibi+1 yılRevit hariç dediklerini biliyorum ismen ama 😂😂😂 Karşındaki meraklı bir isnasn oldugu için haahahd :D
Mimari eglenceli ya. Özellikle katedraller çok ilgimi çekiyor
Şuna bak ya
Soran+1 yılEvet bir yandan eğlenceli ve 3. sınıfım ve çok farklı bakıyorum diğer insanlardan mutfak dolap ölçülerine kadar ezberliyorsun kaç milim kaç cm biz daha çok içiyle ilgileniyoruz tabi ama bütündür mimarlık iç dış ama farklı şeyler de yapıyor olabilirdim şu an bazen pişmanlık hissi geliyor smsmslslsş
Cevap sahibi+1 yılSen işime yarasın ya 😂😂😂 Ev alırsam bir gün senden faydalanırım ahahaha :D :D
N yapardın mesela
Soran+1 yılKsmdmdldldl ne istersen hangi tarz istersen gotik mi bohem mi hepsi bende mdldldldl
Cevap sahibi+1 yılDış mimaride barok ve gothic severim ama iç mimaride etkilerini bilmiyorum 😂😂 Sen beni yönlendir :D
Soran+1 yılHansndldld proje ödevim bohem ve rustik yapmıştım rustik daha çok seviyorum bambu ahşap sevmemden dolayı evdeki tüm bardak altlarım masalarım ahşap kxkxldld ilerde kendi evimi düzenleyecek olursam kesinlikle rustik stil olurdu
Cevap sahibi+1 yılAma onun için müstakil bir ev olacak ya
baktım da güzel görünüyor ama şöyle ormana bakacak bir manzaran da olacak offf tam :D
Soran+1 yılJansnshshshsh dimi harika
Cevap sahibi+1 yılTabi canım severim öyle şeyleri 😄😄
Paran olacak şöyle bir ev yapacaksın :D Ama 2 katlı
Soran+1 yılHansnsnslsl sen tek mi yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılşu an hayır :D seneye atanınca teke düşerim ama :D
Soran+1 yılBsndnsjshsh umarım atanırsın zor işler
Cevap sahibi+1 yılİngilizce ögretmenliğinde kolayda ben doguya gitmek istemiyorum :D
Batıda memuriyet istiom haha :D
Soran+1 yılAhhabsnsh ay yok canım doğuya gitme zaten zor olur
Cevap sahibi+1 yılYa ne işim olur benim o orada. Asarlar beni asarlar 😂😂😂
Sen tek mi yaşıyorsun_
Soran+1 yılMamshahahshsh yok babamla kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılİkimiz ailenin bir üyesini mi yanına aldı şimdi yani 🤣🤣
Soran+1 yılHansnshdhshs yaa annem evlendiği için onunla kalamıyorum maalesef kdkflf
Cevap sahibi+1 yılBende babamla 4 yıldır görüşmediğim için annem benle kalıyor 🤣🤣🤣
Ama atanınca bakalım nasıl olacak :D Kardeşim İstanbul'a calısıyor ben allah bilir nereye :D
Soran+1 yılYaaa annene üzüldüm yalnız kalmasın🥺
Cevap sahibi+1 yılAslında onun için iyi olacak. bende başka bir ile taşınırsam sıkılınca benim yanıma gelir
Sıkılınca kardeşimle kalır :))
Soran+1 yılYani olabilir doğru☺️
Cevap sahibi+1 yılAma bir süre evi tek boş tutmak daha iiyi 🤣🤣🤣🤣🤣 anlarsın ahahaha :D
Soran+1 yılAhhansndhdhdhdhdhdhxxhdhhshd
Soran+1 yılÇok iyi
Cevap sahibi+1 yılFesatsn güzel güzel 🤣🤣 Kafa çalısınca hemen aynı yöne calısıyor hahaha :D
Ses çıkarcaz tek olması daha iyi haha :D
Soran+1 yılHansmdmdhshshd ses mı çıkarcaksın
Soran+1 yılBen evde tek olduğum için genelde rahatım xmkdldlsldlxl
Cevap sahibi+1 yılSes çıkarmasına sebep oluyoruz şimdi 🤣🤣🤣🤣 İnlemiyorsa ninni söylüyoruz demektir hahaha :D
Oohhh senin durum iyimiş 🤣🤣
Soran+1 yılAy ben çok masum düsündüm pardon dnsjshshshdhdhs evet tek yasıyormusum gibi mis
Cevap sahibi+1 yılSenin terbiyeni nöyle böyle bozucam ben 🤣🤣🤣🤣
Farkında da değil hee 🤣🤣 mastürbasyon yaparken bile mi inlemion deli :D
Soran+1 yılSbnssmnsnskssl normalde terbiyeli masum bir kızım halbuki smsmsls yani dışarıdan duyulacak kadar değil
Cevap sahibi+1 yılİşte güzel yanı o ya 🤣🤣 Dışarıdan gören tatlı bir şey sanar ama bir bakmışsın ohoo neler yatıyor içerde :D :D Bir yanardağ 🤣🤣
Bende bir el atarım işte artık dışarıdan da duyarlar. Tek başına o kadarsa :D :D :D
Soran+1 yılShhahdndnahahaha çok iyi ya
Soran+1 yılAhhslslsldldldldldl masum degiliz hic birimizzzzz
Cevap sahibi+1 yılEllleeeer günahkar
Dillleeeer günahkar 🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSes severiz 🤣🤣🤣 Ona sebep olmayı daha çok severim 😂😂
Soran+1 yılSnsnshahahhahahaah kaç kişiyle beraber oldun bu zamana kadar
Cevap sahibi+1 yıl4 sevgilm oldu ve hepsiyle birşeyler yaşandı ama tam seks 1iyle oldu 🤣
Şunları burada yazdırıon ya ne diyim sana :D Modlar görüyor bilion :D
Cevap sahibi+1 yılSenin kaç sevgili noldu bakalım :D
Soran+1 yılHahnsshhshs benim baya oldu ya ama masum dediğim gibi sösldl kötü seyler yasanmadı sadece en son sevgilimle biraz ellemeli bi şeyler oldu smsmslsllslld bize geliyordu takılıyorduk hep olmaması mümkün değil zaten
Cevap sahibi+1 yılValla iyi ki ben değilmişim bak o 😂😂 Yoksasını duymak istemezdim 🤣🤣 Ayrıca bunlar kötü şeyler mi şimdi olmadı bka :D
Soran+1 yılHabsnsdndhhssh kötü değil pardon
Soran+1 yılBir kere olunca bi şeyler hep istiyordu hahshsskslslsl azmış çocuk
Cevap sahibi+1 yılEee ister tabi 🤣🤣 Sen birde fizik falan iyi diyorsun 😄😂😂😂 Göğüsler iyiyse geri dönüş yok zaetn artık oradam🤣🤣 Morarmalar olmadan brakılmaz haha :D
Soran+1 yılHahshsndhdhsh en sevdiği şey göğüslerimdi zaten ama bende böyle şeyler yaşadıktan sonra pişmanlık gibi bi his oluyordu geçiyordu sonra ama
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda oluyor o ya. Birazda yaşla alakalı ve tecrübesizlikten. Sanki yapmaman gereken bir şeyi yapmışsın hissinden kaynaklı. Yaşın büyüdükçe o tamamen geçiyor ya da tecrüben arttıktça
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılSen tecrübelisin baya unutmusum shshsnshahsh bir an
Cevap sahibi+1 yılBiraz yaş farkı aramızda haliyle bende yaşadım bu muhabbetleri :D Ama üzerinden zaman geçince artık duymuyorsun. Bunu duymayalı b aya olmustu mesela :D
Soran+1 yılSmsmhahsahh yine hatırlattım bazı seyleri aksam aksam..
Cevap sahibi+1 yılhahahaha bunlar hatırlatmaktan üzüldüğümüz şeyler değil merak etme :D Varsın bunları hatırlayalım :D :D
Soran+1 yılHahahslslsls ay dimi😂 sen ise gitmiyor muydun niye oturuyosun snsnshshsh
Cevap sahibi+1 yılSabah dersim yok 😂😂 Birde bilerek sallıyorum işi :D :D Pi.. ler yerime artık birini alsınlar 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBirde muhabbet sarıyor :D
Soran+1 yılUahsnsnahahsshh senin muhabbetinde sardı ya normalde hiç konusmam biriyle bu kadarmkdkckdldldl
Soran+1 yılBurdan biriyle
Cevap sahibi+1 yılHahaha eyvallah 🤣🤣 Genelde buraya kaaf dagıtmaya geliyorum :D Bir iki yorum yapıp, kafa dengi biri denk gelirse muhabbet ederim ama bu akdar kafa dengi gelmemişti 😂😂
Soran+1 yılShshdndnbshshs çok canım burdakiler ya bir kaç istisna biz gibi😂
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla değişik miktarda insan var ya.
Troll, aptal ahlak bekçileri, bunların birde sapık versiyonları, muhabbette iki kelmeyi yan yana getiremeyenler, bazen muhabbbetin uyuşmadığı tipler vs vs :D
Senin fesat ve kafa olman tam denk getiriyor 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam naber 🤣🤣 Ben geldim yine :D
Cevap sahibi+1 yılSen gelmemişsin bu gece 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen yoksun kaç zamandır ya :D noldu :D
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetin güzeldi, bitmesine üzüldüm :/
Muhabbet için teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı yükseldiysen düşürmek için sana bi iğne yapabilirim sjxjcsxjc
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
- +1 yıl
İstiyorsun
Soran+1 yılNeyii
- +1 yıl
:)
+1 yılŞap kullan, libidon seni terkeder, hiç yokmuş gibi
00 Yorumla
+1 yılEn sevdigim kızdır doyumsuz olmak güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni alan yandı
- +1 yıl
Yaşadı
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapabileceklerin belli
00 Yorumlaseks yap dememizi bekliyosun galiba
010 Yorumla
Soran+1 yılYapamam bebis bakireyim
Soran+1 yılHahasşdlslslsl
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılÖyle bir şey duymuştum ya doğru mu cidden
Soran+1 yılAma yapmadan duramam
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks...
04 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasındayım 🥺
- +1 yıl
Yani?
Soran+1 yılBirliktelik yasamadım
- +1 yıl
Nir erkek dili ilr şu an seniy çok. Mutlu edebilir bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendıni tatmın edebılırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatammkı
Cevap sahibi+1 yılOnerı ıater mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol seviş geçer
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Bakire misin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
oral yaptırabilrsin.
Soran+1 yılSevgilime bana oral yap mı dicem söxldldlsşsşs
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslndgn var mı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting mi?