sevgilimle öpüsüyorduk ilk göğüslerimi ellemeye basladi sonra asagi dogru indi tayt üstünden oksadi bende inlemeye basladim ondan sonra da göğüslerimin üstünü öptü sizce inleyince uçmuş mudur?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
hahahahah :D ulan ne işler ya :D töbe est. uçmuştur uçmuştur. sen bir dahakine daha fazla ses yap azdırıcı sözler et o zaman daha çok uçar..
evet. hatta o kadar havalanmıştır ki 3-5 gün yere inmeyebilir. ulaşamazsan merak etme.
oha nasill inlemeye bu kadar azilir mi
sen ne diyorsun ya. inleme diyorsun. içine girse bu kadar olmazdı.
cidden inleme sizi bu kadar azdiriyor mu gayet icten inledim bide nefesim hizliydi
bu tip durumlar yaş da vermeniz gerekiyor sanırım. 16 yaşında bir oğlansa nefes alıp vermene de azabilir. bir mantıklıca düşün harbiden. altı üstü bir inleme birini ne kadar azdırabilir. en fazla devamı da gelecek diye heyecanlanmıştır. trolleyeyim diyorum ama o kadar naif geliyorsunuz ki üzülüyorum da anasını satayım
anladım slk yerine niye koyuyorsun yani
sen bizi canım yerine koyuyorsun sandım ilk başta ama cidden bir masumluk var ortada kıyamadım.
elbette inlemene de, sana dokunabiliyor olmaya da, senin onun dokunmana da azar ve yükselir bunları az yaşamış bir çocuk. normal. senden çok farkı yok aslında. sen nasıl yükseliyorsan bazı şeylere onun 1 tık fazlasını düşün işte. hormonları daha fazla çalışıyor senden o kadar.
hmm anladım teşekkürler
rica ederim ufaklık. bol bol yaşa heyecanını.
ay birsey dsha sorucam beni orsp
olarak görüyor mudur 1 aydir cikiyoruz🥺
bu da o elemanın karakterine göre değişebilecek bir şey.
orsp olarak görmeye kodlanmış bir tip kıyafetinden de öyle görür. onunla sevişmiyorsun diye orsp görecek bile delilikte milyon tane denyo var. takılma bu tip şeylere. öyle gördüğünü hissedersen yol verirsin biter.
benimle ciddi düşünüyor zaten bide sevgisini gercek anlamda hissediyorum ama yine de şüphe kalmasin icimde diye sordum
sevgisini gerçek anlamda hissediyorsan görmez demek ki. sen seninle yaşadıkları için onu ucuz bir adam olarak gördün mü? cevabın hayırdır muhtemelen. güveniyorsan güvenmeye devam et. takma kafanı bu tip şeylere. içinden geleni yaşa güveniyorsan.
cok teşekkür ediyorum ilgi ve anlayasinizdan dolayi
rica ederim. iyi bak kendine.
Uçmak falan abartma o kadar sadece seni zevke getirdiğini bilmek ona öz güven kazandırmıştır ve daha da azmasina arzulamasina sebep olmuştur.
beni Şu an arzuluyor mudur ya canım sevgilim
Arzuluyordur illaki bunu neden kendine sormuyorsun?
ay bilemedim
Bilemiycek bir şey yok öğrenmek istiyorsan soracaksın.
Aynen kanka uçak oldu şu an Amerika’ya doğru yol alıyor
sus be kiskanc
Neyini kıskanayım wk tek orası eklenip inleyen kız sen misin? Haspam ya mdkshsk
Odun değilse yükselmiştir dokunmayı bırak görmek bile yükseltir
Onu bilemem ama Buradakileri Uçurduğun Kesin
Ne olsun istiyorsun anlamadim ki? Biz burdan sallasak - olmustur olmamistir dememiz neyi degisterecek sanki ne olduysa oldu zaten..
ne kadar yükseldigini merak ettim
ee sorsana sevgiline... 🙄
olmz
neden...
ucmak ne kelime bosaldi cocuk.. sen inlersen cok hosuna gider daha cok inle ama fake yapma..
gerçekten icten inledim nefesim cok hizlandi
sende yukseldin yani
cok fazla
islandin tabe haliyle.
tayt üstünden külotu siyirdi hissetmistir şelaleyi🥺
bu kadar mi yapti..
evet maalesef
avucladi mi poponu da..
evet
Mal değilse hoşuna gitmiş, tahrik olmuştur tabi ki.
Şanslıymış lakin umarım ilerdee pişman olmazsın
Taytı parçalamadığına sevin bence
sevgilinin yerinde olmak vardı ;)
hem de baya etkilenmiştir bu beni de etkiler hep
Devamı yok mu senaryonun
Düşmüştür yerlerde sürünüyodur
İnlemesen bile dokununca uçmuştur o
çavuş baya kalkmisti gördüm cok hosuma gitti
Daha ileriye gitmesini istemez miydin
isterdim tabii ama sonrasina sakliyorum ki devami gelsin
Ne kadar sonra
bir daha ki bulusmada emzirmeyi düşünüyorum bide cavusu ele atarim
Daha önce verdin mi birine
hayir
Buna vericek misin peki yoksa sadece sevişmek mi istiyosun
sevişmek
Çok ileriye gitmeyin dikkat et, bana kalsa hiç sevişmeyin derim ama dinlemezsiniz
neden sevismeyelim
Birkaç dakikalık zevk için pişmanlık yaşamaya değmez hayatınızda sizin için özel olan doğru olan kişiyle yaşayın bunları saklayın kendinizi
daha once cok kisiyle sevistim cok gec
Bir hata yaptın diye yanlış yoldan devam etmek zorunda değilsin sonuçta
haklisiniz ama seviyorum böyle olmayi benim icin gercekten cinsellik ihtiyaç
Hepimiz için ihtiyaç emin ol senden en az 3-5 kat fazladır isteğim ama ben tutuyorum kendimi özel olması için
ne yapmaliyim peki ya ben Şu an ki sevgilimle kesin sevisirim istiyorum zaten
Hayat senin hayatın elbette istediğin gibi yaşamakta özgürsün seni yargılayamam ama sadece pişman olmanı ve ilerde üzülmeni istemiyorum. Çok büyük bir olasılıkla bu sevgilinde diğer seviştiklerin gibi seni kullanıcak ve bigün ayrılıcaksınız. En azından sana gerçekten değer veren seni önemseyen seni çok seven biriyle ol ki bu riske girdiğine değsin.
Şu an ki sevgilimin de sevgisini hissediyorum ki beni el üstünde tutuyor yani demek istedigin evlenmeden önce hicbir sevgilinle cinsellik yasama mi?
Mümkünse evet hiçbiriyle yaşama ama değilse kendini hiç tutamıyosan en azından seni gerçekten sevdiğine değer verdiğine inandığın güvendiğin biri olsun buna değen biri olsun sonradan üzülme pişman olma
anladimm bunla da sevistikten sonra baktim olmadi bir daha sevismem
Sen bilirsin umarım üzülmezsin
evlenme yasina geldigimde pisman olur muyum peki böyle sevgililerimle sevistigim icin
Bu evleneceğin kişiye bağlı. Eğer çok rahat biri olursa umursamaz bakmaz geçmişine ama Türk erkeklerinin çoğu takar bu duruma biliyorsundur. Ama bakir biri olursa ve bakire olmanı isterse belki sadece sevişip vermediğin için bakireyim dersin ama vicdanın rahat etmez doğruları söylemezsen, sonuçta o hayatındaki en önemli kişi olucak ve yalan söylemek zorunda kalıcaksın. Doğruyu söylesen seni bırakıp gitmesinden korkucaksın yani baya zor durumda kalırsın.
ciddi iliskim olmustu sordu benden önce oldu mu boyle sevismen falan diye hayir ilkimsin dedim ama baya ciktik kendimi kötü hissetmedim evlenecegim insan farkli olur mu bilemiyorum
O kişide her şey değişir emin olabilirsin
cinsellik yasayip evlenenlerde var mesela bu nasil oluyor
İki tarafta yaşamış oluyor ve ikiside geçmişe takılmıyor, sanada öylesi denk gelirse sende evlenirsin sorunsuz ama kocan olucak adam senden önce bir sürü kızın tadına bakmış olucak onlara dokunmuş olucak belki seninle birlikte olurken onlar aklına gelicek bunları kaldırabilirsen evlenirsin
benden önce sevistiyse cinsellik yasadiysa bir sürü kizla yasasa bile umursamam benden önceki hayatı sonucta hatta tecrübeli olmasi daha çok hosuma gider beni nasil daha iyi tatmin etmesi gerektigini bilir
birde sevgiliyken sevişip sonrasinda evlenenler var bu nasil oluyor diye sormustum
Ama başka kadınların bedenini öğrenip onlara alışmaktansa herşeyi senin bedeninde öğrenip sadece sana alışması daha iyi olmaz mıydı
yok ya ben takilmam öyle seylere gecmisi sonucta
Sevgiliyken sevişip evlenenler de aynı onlarında hayatlarında önceden başkaları oluyor
Umursamıyorsan kendin gibi birini bulursun evlenirsin bu kolay
bana göre iliskide tutku sehvet olmasi lazim ya mesela ben sevgilime karsi cinsel cekim tutku haz hissetmezsem asik olamam
Neyse ben seni yanlış düşündüm sanırım sen istediğin gibi hayatını yaşamaya devam et umarım hep mutlu olursun
Bunlar olmalı zaten cinsellik evliliğinde temelidir
nasil ya orsp demeye mi calistin yani ne demek oluyor bu seni de bu saatte tuttum kusura bakma
aynen öyle haklisiniz tutku haz cok önemli
Yok öyle demek istemedim sadece az da olsa önemsediğini düşünmüştüm böyle şeyleri ama hiç önemsemiyormuşsun. Sorun değil konuşmak istemesem yazmazdım.
dedigim gibi gecmis önemsiz benim icin teşekkür ederim bu arada baya nasihat verdiniz bana hayatin gerceklerini ogrettiniz
İki tarafında birbirini istemesi karşılıklı zevk alması şart sonuçta evlenince iki tarafında isteğine bağlı ama neredeyse her gün olucak o iş
Yok pek bir şey anlatmadım aslında ama rica ederim 😄 Başka sormak istediğin konuşmak istediğin bir şey varsa seve seve yanıtlarım
aynen öyle karsilikli istek cok önemli tabiki aklima birsey takilirsa yazarim kendinize iyi bakin
Tamamdır teşekkür ederim sende kendine iyi bak, iyi geceler
Sevgilin olmasa... Ben bile naptım burada
Heralde
Çok mu hoşuna gitti
İçinde yok muydu
yırtmadı mı
Hayırr
Alcalmistir
sseks olmadımı. tabi uçmuştur
Ben zevke teldim
Hemde nasil
Hemde nasıl