iskambili al gel sevgilinin göğüs kafesini masa olarak kullanıp pişti oynayacaksınız manasına geliyor. ama dikkat et aşağıdan kağıtlarına bakmasın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyinin üzeirne çık ve sürtünmeye başla. Sevgilinin boynunu öp ve göğüsleirn ona dokunsun. Emmesine izin ver sen üstündeyken ;;)
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden beğenip vazgeçtin :D
Cevap sahibi+1 yılDenedin mi bunları hiç? Ne yapmalıyım dedin sustun gittin
Cevap sahibi+1 yılSeverim deyip susup gitmen ironik olmuş 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılçık ve bekle sadece manzarayı tepeden seyret hey allam ya😂
31 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Manyak mısın yavrum Sen bı erkeyin üstüne çıkılır mı sen canını yolda mı buldun bırak adam çıksin üstüne götü yiyorsa tabiki
00 Yorumla
+1 yılÜstüne cik ve zıpla yüzünü dön bir kere bir de sırtı nı dön eşine öyle
10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği devam et içindeyken... hoşuna gidecek emin ol
10 YorumlaCowgirl videoları izle
00 Yorumla
+1 yılHadi ya, tecrübende yok, yazzzik, vah canim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Aç YouTube tan izle :))
10 Yorumla
+1 yılyragında zıplayacaksın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBişey yapma, çık öyle bekle...
10 Yorumla
+1 yılata biner gibi yap :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmeniz çamaşırla mı çıplak mı?
1176 Yorumla
Soran+1 yılÇamaşır ile
Cevap sahibi+1 yılüste çıkıp külotla onun penisine oturabilirsin.. üstünde sürtünürsün. ya da göğüslerini sevgilinin ağzına dayayıp emzirebilirsin.. sınırın nedir sevişirken
Soran+1 yılSınırımız yok
Cevap sahibi+1 yılyani sevgilin kızlığını almak istese yapacaksın? öyleyse taktikler farklı olr
Soran+1 yılZaten kız değilim
Cevap sahibi+1 yıltecrübem yok dedin de? ondan sordum... elinle şeyini tutup kendin üstüne oturabilirsin.. öncesi 69 iyi olur
Soran+1 yılÜste çıkmadım hiç hep altta olmuştum
Cevap sahibi+1 yılen çok misyoner ve bacak omuza mı yaptın? kucak denemedin mi hiç koltukta ya da sandalyede
Soran+1 yılSandalyede koltukta denemedim hiç
Cevap sahibi+1 yılşu ana kadar kaç sevgilinle seks oldu
Soran+1 yıl2 kişiyle oldu
Cevap sahibi+1 yılikisiyle de hep altta olmanın sebebi nedir? kendini rahat hissedemedin mi? boyun mu çok uzun
Soran+1 yılBoyum uzun değil altta olmayı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılmekan olarak nerelerde denedin? ev dışında
Soran+1 yılHep evde yaptım
Cevap sahibi+1 yılpeki ev konusunda rahat mıydın? sevgililerinin evi miydi senin evin miydi
Soran+1 yılBenim evim
Cevap sahibi+1 yıloda dışında yapmamanı merak ettim de. bekar mı yaşıyorsun aileyle mi
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum ailem olmadığı zaman sevgilimi davet ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbelki de acaba ailem erken gelir mi diye çekiniyorsun, tam rahat değilsin.. yaşlarınız kaç kaç sevgilinle
Soran+1 yıl28 yaşındayım sevgilim 33
Cevap sahibi+1 yılpeki eve aldığında ne kadar vaktin oluyor? annenler o gün eve gelmeyeceği ya da erken dönmeyeceği garanti mi
Soran+1 yılAşağı yukarı tahmin ediyorum
Soran+1 yılBir saat bile yetiyor bize
Cevap sahibi+1 yılduşta salonda ya da pozisyon olarak çeşitli şeyler, kıyafetler denememe sebebin vakit mi diye düşündüm.. senin odan dışında oldu mu?
Soran+1 yılOdam dışında olmadı
Cevap sahibi+1 yıleve alırken gören olur mu falan diye çekiniyor musun? şehrini bilmiyorum ama iç anadoluda bu konuda çok dedikoducular
Soran+1 yılİstanbul da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu konuda şanslısın sanırım. pek kimse kimseye karışmaz.. yakalanma tehlikesi atlattın mı evde sevgilin varken
Soran+1 yılHayır öyle birşey olsa bu riski göze alamam
Cevap sahibi+1 yılilk sevişmen kendi evinde mi oldu? önceden mi planladın anlık mı gelişti
Soran+1 yılZaten ben evlenip ayrıldım bakire değildim o yüzden sorun olmadı hep evde oldu
Cevap sahibi+1 yılpeki sevgililerinle duygusal bağ oluştuktan sonra mı seviştin yoksa flört döneminde hormonlar da etkili oldu mu boşandıktan snra
Soran+1 yılHormonlar etki etti ama şu ankine aşırı bağlandım aşık oluyorum ama o beni sadece seks objesi olarak görüyor olmalı
Soran+1 yılGenç kızlar neysede boşanmış kadınlar belli bir süre sonra duygusal olarak bağlanıyor
Cevap sahibi+1 yılbiraz tanışma ortamına bağlı sanırım.. geçmişte 1 2 kez başıma geldi de.. kadın duygusal bağlanır diye sevişmeye çekindim.. ama gözlerinden ikimiz de birbrimizi çok istiyorduk.. hala arar sorar 4 yıl oldu tanışalı
Soran+1 yılHiç bu yönde ilişkin olmadı mı?
Soran+1 yılKadınlar bağlanıcak diye konuşmaz mısın ilişkiye kapalı biri misin?
Cevap sahibi+1 yıloldu da bir iki kere netten buluşmaydı. birer kez sevişip başka görüşmedik.. bu dediğim arkadaşla memurlar netten tanışp normal arkadş olduk ama ilk gece evine bırakırken sevişme ortamı oluştu..
Soran+1 yılKadın istekli miydi?
Cevap sahibi+1 yılevet. evine bırakırken ailesi başka şehirdeydi. elektrik su kapalı dedi. ben açmana yardım edeyim dedim. olur dedi.. tam evin oraya vardık gece 1 gibi. alt tarafta çiğ köfteci açıktı.. onu görünce dedikodu olmasın dedi.. salaklık ettik aslında o çıktıktan sonra ben de 20 dk sonra eve varsaydım.. bilemedim
Soran+1 yılTam zamanıymış
Cevap sahibi+1 yılbir de ilk buluşmada olacaktı bu olay.. 2 yıl önce boşanmıştı.. çocuk doğmadan ayrılmış.. tamamen açtı cinselliğe.. sonraları buluştuk kaç kere de öpemedim diye o duygusal bağlanıyor gibiydi. fazla mı ince düşünüyorum bilmiyrum
Soran+1 yılBence fazla ince düşünüyorsun ama o kadınında isteğini karşılaman lazımdı evli misin peki
Cevap sahibi+1 yılbekarım, en az onun kadar benim de ihtiyacım var.. zaten o yüzden kafama takıyorum..
Soran+1 yılHem cinselliğe aç kadınlarla sevişme daha vazgecilmez oluyor sınırları yoktur her konuda rahattırlar benim tek pişmanlığım ayrı evde olmamak
Soran+1 yılGörüşüyorsan hâlâ geç kalmış sayılmazsın
Cevap sahibi+1 yılşu an başka şehirde ben anadoludayım o tekirdağda.. geçen mesajlaştık yolun düşerse beklerim dedi.. benim de orda bir arkadaşım var belki ağustos gibi gitsem mi diyorum..
Soran+1 yılPeki yaşadığın şehirde yok mu hoşlandığın beğendiğin ?
Cevap sahibi+1 yılsorunu beğeneyim mi yoksa burdan mı yazayım?
Soran+1 yılÇok soru sordum biliyorum burdan yazmanda bir sakınca yok bence
Cevap sahibi+1 yılşu an beğendiğim birisi pek yok.. sanaldan var ama o da farklı ülkede yazın gelince görüşeceğiz.. güven veren bir yapım olunca evlilerle aram iyi, yakın hissediyorlar ama farklı gözle bakıyorlar mı bilmem
Soran+1 yılKadın evli mi peki?
Cevap sahibi+1 yılsanaldan olan mı? boşanmış biri
Soran+1 yılGenç mi peki?
Cevap sahibi+1 yılgenç senin yaşında.. sorunu beğenen benim bu arada
Cevap sahibi+1 yılyanlış yere yazdın :) soruyu güncelledin
Soran+1 yılFarkındayım 😅
Cevap sahibi+1 yılsorumu beğen ya da burdan yazabilirsin.. fazla detayları bilen olmasın
Cevap sahibi+1 yılkaç yıl önce ayrıldın
Soran+1 yıl6 yıl önce
Cevap sahibi+1 yılboşandıktan ne kadar sonra seviştin biriyle? kaç ay kaç yıl
Soran+1 yıl3 yıl sonra seviştim
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl nasıl dayandın? o 3 yılda evde miydin çalışıyor muydun
Soran+1 yılEvdeydim bende bilmiyorum nasıl dayandım şimdi duramıyorum
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl sonraki sevgilini nasıl tanıdın? tanıdıktan ne kadar sonra seviştiniz
Soran+1 yılDersaneden tanıyordum daha önceden sonra da nette devam ettik boşandığımı falan dedim derken böyle ilerledi
Cevap sahibi+1 yılilk eve almaya nasıl karar verdin? eve alana kadar 8 10 kez dışarda cafede görüştünüz mü
Soran+1 yılBikac kere görüştük dışarda sonra beni istedigi söyledi bende bize gel demistim
Cevap sahibi+1 yılpeki heyecan var mıydı bize gel dediğinde? ne gibi hazırlık yaptın? evdekiler nerdeydi ne kadar vaktiniz vardı
Soran+1 yılBir gece kaldık ailem ablama gitmişti şehir dışına
Soran+1 yılÇok heyecanlıydım anlatamam
Cevap sahibi+1 yılgece yarısı olmasını bekledin mi? ne bileyim ev almadan ablanları arayıp ne yaptınız anne vardınız mı falan diye konuştun mu telde.. ortam kıyafet temizlik vs olarak neler yaptın eve alırken
Soran+1 yılAradım ablama varmışlardı sonra mesaj attım gelebilirsin diye geldi bende mini elbise giymistim zaten
Cevap sahibi+1 yıliç giyim falan ne hazırlanmıştın.. gelmeden duşunu alıp mı bekledin beraber mi girdiniz
Soran+1 yılO gelmeden aldım duşu iç çamaşırlarımı da giydim
Cevap sahibi+1 yılboy kilon nasıl? korunma yönteminiz neydi
Soran+1 yıl75 kiloyum 162 boy
Cevap sahibi+1 yılben 176e71im... fiziğin güzelmiş. balık etli kadın candır.. kalça 100 gögüsler 95 mi
Soran+1 yılKalçamda var evet göğüsler 95
Cevap sahibi+1 yılnasıl korunuyorsun? eşinle yaşamayıp sevgililerinle denediğin bir şey oldu mu
Soran+1 yılHap kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılson3 yıl içinde 3 sevgilin mi oldu?
Cevap sahibi+1 yılşimdikiyle kaç aydır berabersin? şimdikiyle beraaber 2. ynlış anlamışım
Soran+1 yıl8 ay olucak
Cevap sahibi+1 yılpeki eve alma sıklığın nasıl oluyor? haftada bir mi ayda bir mi? ya da bazen iki günde bir mi
Soran+1 yılHaftada bir kez tüm gece
Cevap sahibi+1 yılailen her hafta gidiyor mu? kime gidiyorlar yatılı olarak?
Soran+1 yılAblama gidiyor tabi herzaman gece buluşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılpeki gelecek planınız var mı yoksa şimdilik böyle iyiyiz mi diyorsun?
Soran+1 yılBen ciddi şeyler istiyorum ama o evlilik istemiyor
Cevap sahibi+1 yılsevgili olduğunuzu çevreniz biliyor mu* en azından ablan ya da arkadaşların vs
Soran+1 yılSence neden evlilik istemiyor benimle gayet güzel ve bakımlıyım
Soran+1 yılHayır kimse bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılsorumu beğensene? dertleşelim sen bana ben sana bu konuda fikir verelim
Soran+1 yılBelki daha sonra devam ederiz özelden
Cevap sahibi+1 yılpeki neden kimsenin bilmesini istemiyorsun? yoksa o mu istiyor saklamanı
Soran+1 yılGizli kalması önemli benim için
Soran+1 yılSonuçta iyi birşey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılyarın bir gün adım çıkmasın mı diye düşünüyorsun.. dışarda cafede sahilde ya da sinemada sevgili gibi gezdiğiniz oldu mu?
Soran+1 yılO yüzden
Cevap sahibi+1 yılcevapların çok samimi o yüzden detayları soruyorum. bir kadının ne düşündüğünü bilmek isterim.. önemli olan insanların birbirinin hayalleriyle oynanamaması saygı göstermesi. biraz ince düşünüyorum bu konularda. haksız mıyım
Soran+1 yılÇok gezdik beraber birkaç kere yemeğe falan gittik alışverişe gittik sahilde yürüdük
Soran+1 yılSinemaya gitmekte isterdim ama hiç teklif etmedi sen gittinmi sinemaya kız arkadaşınla kızlar çok sever
Cevap sahibi+1 yılalış verişte sahilde falan temas odaklı mı yoksa konuşma duygusal mı?
Soran+1 yılNormal arkadaş gibiydik
Cevap sahibi+1 yılevet gittim, hatta netten tanıştığım 2 bakire ile gitmiştim farklı farklı zamnlarda.. deneyimleri olmayınca sinemada temas rahat ve heyecanlı oldu
Soran+1 yılEn fazla öpüşme oldu sahilde
Cevap sahibi+1 yılpeki sinemaya gitsen temas etmesini ister misin? ne kadar ileri gidersin
Soran+1 yılİsterim tabi elimi tutması ya da elini göğüslerimde gezdirmesi çok hoş olurdu
Cevap sahibi+1 yıleve alınca direk odaya alıp sevişmeye mi başlıyorsunuz yksa biraz sohbet mi
Soran+1 yıl3 4 dk sohbet ardından sevişme
Soran+1 yılBazende kapıdan girer girmez dudaklarıma yapışıyor sonrası sevişme
Cevap sahibi+1 yılpeki şu an uzakta olan boşanmş arkadaş mesaj atarsa görüşmek isterse ne diyebilirim, umut vermeden nasıl sevişebilirim.. onun istediğine eminim de
Soran+1 yılİliskiniz ne boyutta
Soran+1 yılSen onu ne gözle görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılilişki falan yok ya, 2 yıldır yüz yüze görüşmedik ama yılda 3 4 kere arayıp hal hatır soruyor ya da mesaj atıyor.. netten buluşurken sevişiirim diye bakmıştım ama ilk gece sevişmeyince sonra da onun ilgisini gördüm. bağlanır diye uzak durdum.
Soran+1 yılBu hangisi yurtdışındaki mi?
Soran+1 yılBakire değilse seviş ama bakireyse uğraşma
Cevap sahibi+1 yılhayır türkiyede olan.. ikisi de boşanmış.. 4 yıldır tanışdığım türkiyede diğeriyle yüz yüze gelmedik
Soran+1 yılAnladım dediğim gibi
Soran+1 yılDaha önce seksin tadını almış biriyle birlikte ol olacaksan hem seni memnun eder hem kendini
Cevap sahibi+1 yılbakire değil.. mesala yanına gideceğimde sevişmek için ortam ayarla desem ya da ima etsem olur mu? onun da aklından geçer.. geldiğimde nerde başbaşa kalabliriz diye mi sorayım
Soran+1 yılya da hangisini beğeniyorsun hoşuna gidiyor etkileniyorsan onunla
Soran+1 yılDediğin şekilde söylesen anlar başbaşa nerde kalabiliriz de
Soran+1 yılKaç yaşında bu
Cevap sahibi+1 yılkendisi sağlıkcı korunma olayını o halleder zaten.. tek sorun 5 yaşında çocuğu var. ondan kaç saat ayrı kalır
Cevap sahibi+1 yıl32 yasında
Soran+1 yılBırakacak kimsesi var mı yoksa zor
Cevap sahibi+1 yılvar annesi babasıyla yaşıyor ablası falan da aynı şehirde
Soran+1 yılBırakabilirse de 3 ya da 4 saatliğine
Cevap sahibi+1 yılzaten o ilk buluştuğumuz gün eve girince çocuğumla konuşacağım dedi.. eve girince aradım 2 3 kez ama hep meşguldu. telefonu açsa ben aşağıdayım diyecktim o da yukarı gel derdi
Soran+1 yılBilmiyorum çocukla sorun olur gibi
Cevap sahibi+1 yılsevgili olmayacağız sadece sevişiriz ara sıra görüşürüz.. çalışıyor musn ev kızı mı?
Soran+1 yılÇalışıyorum ama kendi iş yerimiz
Cevap sahibi+1 yıliş yerinde cinsellik aklına geldiği oluyor mu* svgililerin haricinde şunun sevişsem diye aklından geçirdiğin kimse oldu mu?
Soran+1 yılHayır öyle bir düşüncem olmadı
Cevap sahibi+1 yılsınırın var mı sekste
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılben anal yapmam mesala.. sen yapıyor musn? ya da ağza boşalmaya izin verme gibi
Soran+1 yılAnal yapmadım hiç ağzıma da boşalmadı kimse
Soran+1 yılÜzerine bile çıkmadım daha
Cevap sahibi+1 yılsert seviyor musn? kalçaya tokat falan doggyde
Soran+1 yılSeviyorum ama aşırı olmayacak
Cevap sahibi+1 yılkadın kadına cinsellik konuştuğun sırdaşın kimse oldu mu? bekarken evliyken ya da boşandıktn sonra
Soran+1 yılSonra yazarım çıkmam lazım
Cevap sahibi+1 yıltamam memnun oldum
Cevap sahibi+1 yılmüsait olunca yazarsn?
Cevap sahibi+1 yılbayramdan sonra yine alırsın eve sanırım
Soran+1 yılBilmiyorum o zaman olsunda bakalım
Cevap sahibi+1 yılen son ne zaman seviştiniz
Soran+1 yıl1 ay olucak
Cevap sahibi+1 yılbayramdan sonraya epey istekli olursun.. 1 ay içinde masturbasyon yaptın mı hiç
Soran+1 yılBazen yapıyorum ama zevkli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılparmakliyor musun yoksa klitoris okşayarak mı
Soran+1 yılİkisinide yapıyorum
Cevap sahibi+1 yıloyuncak kullanmadin değil mi ya da evde tarak falan gibi cisim
Soran+1 yılHayır asla kullanmadım zevk vereceginide düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl3 yılda seksten uzak kalıp seksi yaşadığında ne hissettin çok mu haz aldın? boşandıktan sonraki ilk sevgilinle
Soran+1 yılÇok müthiş bir duyguydu anlatamam resmen ağladım zevkten 😊 sen yaşadın mı öyle bir his uzun zaman sonra
Cevap sahibi+1 yılişte benim de 3 4 yıl oldu seks yapmayali. yazın görüşeceğim boşanmış arkadaş da 3 yıldır yaşamamış. ikimiz için de senin durum olacak. ondan sordum. ilk sevişmede sabahladiniz mıydı
Soran+1 yılIlk ilişkide erkek arkadaşım çabuk boşaldı ama sonrasi uzundu dakikalarca oral yaptı bana tabi bende ona sabaha kadar hiç durmadık desem yeri var 😄
Soran+1 yılKız arkadaşın çok şanslı uzun zaman sonra ikinizde yılların birikimini boşalcaksınız 😅
Cevap sahibi+1 yılkız arkadaşım değil netten arkadaşım. bence de ikimiz de şanslıyız. ilk sefer belki ben de öyle olurum ama sonrasında ikimiz de uçarız kesin. çok ses çıkarıyor musun yoksa duyan olur diye sessiz misin
Soran+1 yılNormalde çok ses çıkarırım ama ev komşular falan olunca çok çıkaramadım
Soran+1 yılErkekler zevk alır mı bu sesten 😊
Cevap sahibi+1 yılevet erkekleri gaza getirir bu ses. kendi evin ya da otel olsa daha doğal olursun öyleyse
Soran+1 yılEvet otel olsa ya da ev müsait olsa sonuna kadar bağırabilirdim 😄
Cevap sahibi+1 yılne dersin mesela sevgilin bagirtsa
Soran+1 yıl😂 ne dersin derken
Cevap sahibi+1 yılargo küfür ya da mik beni, koy camıma vs mi ya da erkeğim kökle falan mı
Soran+1 yılEn çok dewam et aşkım sakın boşalma diye yalvarıyorum küfür demiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılsorumu beğenmedin hala?
Cevap sahibi+1 yılnerelerdesin
Cevap sahibi+1 yılbayramın kutlu olsun
+1 yılOhoooo biraz mantıklı ol üste çıkıp ne yapılır?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bende merak ederim
İşte orada bekçilik yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılzıp zıp zıplayacan işte
10 Yorumla
+1 yılAnlatamam burd a silinir
00 Yorumla
+1 yılHoron tep mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeyinin üstünde zipla
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçine al zıpla başını geriye atarak
20 YorumlaUstune cik ve surtun
11 Yorumla
+1 yıltepinebilirsin :D