Cinsel Yaşam Sevgilim sevişirken türkü açıyor, ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ne yapmam lazım arkadaşlar çok sinirimi bozuyor odaklanamiyorum tüm zevkim isteğim gidiyor ya bide dertli şarkilardan aciyor Sevgilim sevişirken türkü açıyor, ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gülmekten gebetırdın beni 🤣🤣🤣🤣🤣🤧😐😑😐😐😑😐😀😄😁😆🤣🤣Ikinci sefer : mahsun kırmızıgül - mihriban söylesin Üçüncüsü : Yıldız tilbe 🤣 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Açmasın tek sebebi geç boşalmak için kafasını müziğe verip geç boşalmak istiyor bence yoksa diğer türlü erken boşalma olur 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bak öyle diyince mantıkli geldi çünkü birkaç sefer açmadığında çok erken gelmişti Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yani amacı seni tatmin etmek değil kendisini tatmin edip özgüvenini yükseltmek erken boşalma olunca seni doyuyamaz die başkasına gidersin die yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Aydınlandim resmen demek ki o yüzden sürekli soruyordu seni tatmin edebiliyorum demi diye Yorumla mavimuratfb +1 yıl Mümkün nu dedigim Yorumla mavimuratfb +1 yıl Burdan sorabilirim ama ordan daha net konisabiliriz Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla Serkan00006 +1 yıl Yardımcı olalım derdine Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayatimda ilk defa bole bisi duydum trolse bence hayalgucun genis kesinlikle reklamciliga vs yonel ne bileyim yazarlik da olabilr ya da yaptigin isin uretme kisminda ol.Ihtimal vermiyorum. ama gercekse sormadin mi niye diye ne diyor? 2 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Türk hatunlarınin bu mal sevgisi ne olacak hiç bilmiyorum cidden. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok sorunlarimiz var asla uyuşmuyor kafamız ama çok seviyorum Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Tama işte ben de onu diyorum mal seviyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl E yani tartışılacak bir konu yok ortada Yorumla Soran +1 yıl Ama aşk bu otada konuyor boka da Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Amannn boş laflar bunlar. Başkasını görmediğin icin onu bir matah sanıyorsun hepsi bu. Yorumla Soran +1 yıl Görüyorum merak etme. d Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Nerde görüyorsun hani? Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aç bi rakı bırak sevişmeyi içelim güzelleşelim de😂 1 0 Yorumla
theauzas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Türkü açma sevmiyorum de. Bunu yapmayı düşünemiyor musun aga 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şey mi, vur bana vur vur bana korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda vur banaaağhh 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Müslüm Gürses açıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yolal lan trol seni Yorumla Soran +1 yıl Wtf? Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok böyle bi fantezi kvkskfkdk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle jdjxjzz Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Moralim bozulur jfksjfjd Cidden şu an o anı düşündüm seksi bırakır sigarayı yakar elime bira alır otururum yani jskcjdjd Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok bide arada eşlik ediyor varya rezillik kimseye anlatamam ben utanıyorum onun adına Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Sorun olamzsa tabi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne açıyor yaram sızlar türküsü mü... ara nağmeside veram veram diye tekrarlanıyor olmalı 😀 0 0 Yorumla
haylazcocuk006 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Bence ayrjl kafaniz uyusmuyorsa ilerde sknti olur 1 0 Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Trollse komik, değilse daha komik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke trol olsa ben ne çekiyorum bir bilseniz Yorumla HzDoqukan +1 yıl Ya sesleri bastırmak içindir ya da erkenden gelmemek içindir Yorumla
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Ya türküyü ya da sevgilini değiştir... 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Iyy seks yaparken türkü mü 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Arabesk güzel gider ama türkü sarmaz 0 0 Yorumla
fbdyAT Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Adam adammm klasik denesin azda bethovven falan 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sende seks esnasında karşısında baglama çal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yeşilçam kafasında biqz galiba 😅 0 0 Yorumla
Vasat35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Senin için açıyor. Bu gidişle sonun kötü olur. 0 0 Yorumla
Serkan00006 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Demekki damarci. adam 😁 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ahahhah 😂 Türkü ha 0 0 Yorumla
Erayyy22 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Hiç güleceğim yoktu 😂 0 2 Yorumla rosê62 +1 yıl Bize gül sen (: Yorumla Erayyy22 +1 yıl @rosê62 sen iste kahkaha atarız 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gülmekten gebetırdın beni 🤣🤣🤣🤣🤣🤧
😐😑😐😐😑😐😀😄😁😆🤣🤣
Ikinci sefer : mahsun kırmızıgül - mihriban söylesin
Üçüncüsü : Yıldız tilbe 🤣
Açmasın tek sebebi geç boşalmak için kafasını müziğe verip geç boşalmak istiyor bence yoksa diğer türlü erken boşalma olur
Bak öyle diyince mantıkli geldi çünkü birkaç sefer açmadığında çok erken gelmişti
Yani amacı seni tatmin etmek değil kendisini tatmin edip özgüvenini yükseltmek erken boşalma olunca seni doyuyamaz die başkasına gidersin die yapıyor
Aydınlandim resmen demek ki o yüzden sürekli soruyordu seni tatmin edebiliyorum demi diye
Mümkün nu dedigim
Burdan sorabilirim ama ordan daha net konisabiliriz
İstek attım
Yardımcı olalım derdine
Hayatimda ilk defa bole bisi duydum trolse bence hayalgucun genis kesinlikle reklamciliga vs yonel ne bileyim yazarlik da olabilr ya da yaptigin isin uretme kisminda ol.
Ihtimal vermiyorum. ama gercekse sormadin mi niye diye ne diyor?
Türk hatunlarınin bu mal sevgisi ne olacak hiç bilmiyorum cidden.
Çok sorunlarimiz var asla uyuşmuyor kafamız ama çok seviyorum
Tama işte ben de onu diyorum mal seviyorsunuz
Evet haklısın
E yani tartışılacak bir konu yok ortada
Ama aşk bu otada konuyor boka da
Amannn boş laflar bunlar. Başkasını görmediğin icin onu bir matah sanıyorsun hepsi bu.
Görüyorum merak etme. d
Nerde görüyorsun hani?
Aç bi rakı bırak sevişmeyi içelim güzelleşelim de😂
Türkü açma sevmiyorum de. Bunu yapmayı düşünemiyor musun aga
Şey mi, vur bana vur vur bana korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda vur banaaağhh
Yok Müslüm Gürses açıyor
Yolal lan trol seni
Wtf?
Yok böyle bi fantezi kvkskfkdk
Kesinlikle jdjxjzz
Moralim bozulur jfksjfjd
Cidden şu an o anı düşündüm seksi bırakır sigarayı yakar elime bira alır otururum yani jskcjdjd
Yapacak bir şey yok bide arada eşlik ediyor varya rezillik kimseye anlatamam ben utanıyorum onun adına
Sorun olamzsa tabi
Evet
Bekliyorum
Ne açıyor yaram sızlar türküsü mü... ara nağmeside veram veram diye tekrarlanıyor olmalı 😀
Bence ayrjl kafaniz uyusmuyorsa ilerde sknti olur
Trollse komik, değilse daha komik
Keşke trol olsa ben ne çekiyorum bir bilseniz
Ya sesleri bastırmak içindir ya da erkenden gelmemek içindir
Trolleriniz bitmedi gitti.
Ya türküyü ya da sevgilini değiştir...
Yahu bu nasıl bir fantezi
Iyy seks yaparken türkü mü
Arabesk güzel gider ama türkü sarmaz
Sevişirken türkü mü açıyor yok artık
Bdsm tarzı seviyor herhal 🍬
Adam adammm klasik denesin azda bethovven falan
Sende seks esnasında karşısında baglama çal
😂😂
Yeşilçam kafasında biqz galiba 😅
Senin için açıyor. Bu gidişle sonun kötü olur.
Erik dalı açın bence orta yolu bulursunuz 🤣🤣
Allah korusun o ne öule8😄
Demekki damarci. adam 😁
Drama köprüsü iyi gider. D
Ahahhah 😂 Türkü ha
Ona saz alman lazım
Hiç güleceğim yoktu 😂
Bize gül sen (:
@rosê62 sen iste kahkaha atarız 😀
Uzun havaysa zor
Hangi türküyü açıyor
Söylemelisin