dinden dolayı bi problem yok.
merakta ediyorum sizce yaşasam bi problerm olur mu? herkes yaşıyor sonuçta.
partner konusunda, aslında kimseye güvenilmiyor ama bunun için güzel bir taktik geliştirdim. Eğer karar verirsem onu uygulucam.
dinden dolayı bi problem yok.
merakta ediyorum sizce yaşasam bi problerm olur mu? herkes yaşıyor sonuçta.
partner konusunda, aslında kimseye güvenilmiyor ama bunun için güzel bir taktik geliştirdim. Eğer karar verirsem onu uygulucam.
kanka çok istiyorsan güvenebileceğin bir insanla yapmalısın ama sana yapmamanı tavsiye ederim çünkü ilerde olurda birini seversen biriyle sevgili olursan bu aranızda sıkıntı yaşatır yani mesela atıyorum ilerde sevgilin oldu ama sevgilin mesela hiç böyle şeyler yaşamamış işte o zaman çok büyük sıkıntı çıkar ve ayrılmak zorunda kalırsınız o yüzden pişman olma olasılığın da çok fazla ama diyorsan ki ben zaten sevgili yapmam işte evlenmicem falan o zaman bir problem yoktur diye düşünüyorum pişman olmazsın herhalde ilerde de ama asıl önemli olan düzgün güvenebileceğin seni gizli tutacak birini bulmak
Bana bu soruyu soran birkaç kişi olmuştu. Onlara söylediğimi sana da söyleyeyim.
Birincisi, bunu bir kere yaşayacaksın. Dolayısıyla, iyi karar ver. Sonucunda pişman olma. Yaparsan da arkasında dur. Yapmazsan da
İkincisi bunu yaşayacağın kişiyi ömrün boyunca unutmayacaksın. "Oynamıyorum. Al oyuncaklarını ver oyuncaklarımı" diyecemezsin. Buna değecek bir kişi olmalı. Çapulcunun biri ile yapma. Seni incitmeyecek birisi olsun.
Eğer yaşın 18'Sen küçüksen acele etme. Bekle. 18'den büyüksen, senin bedenin, senin kararın. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Umarım arzuladığım ve kafanda tasarladığın gibi sonuçlanır.
Bir kere yaşadın mı bir kez daha yapmak isteyeceksin ve kadınlar duygusal düşündükleri için cinsel ilişki yaşayıp bırakıldığında emin ol çok koyacak ve evlenmek istediğinde erkek bulursun ama bunu kabul eden erkekte gözümde ılıktır.
Kendini hazır hissediyorsan sorun yok ama riskleride var Hamile kalma ihtimali bulaşıcı hastalık riski AİDS sifilis vs En önemlisi psikolojik olarak hazırmısın İleride pişmanlık duyabilirim dersen acele etme derim.
Cevap
95Cevap
İlla ki bulursun birini gadası
Bence libidon tavansa ilişkiden önce iyi sexting yapan biri seni ucurur resim videolarla rahat boşaltır. Gerçeğiyle yapatim dersen güvenli işini bilen gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek sakız gibi yapısmayacak hastalık taşımayan yaptığınızı aranızda sır kalacak biri olmalı diyorum adam hamile birakmadan işini bitirmelidir
Özgür iradanize bağlı bir durum, yaşayabilirsiniz, ilk deneyiminiz sonrası bu durum tekrarlayabilir. Bu açıda en önemli durum, kesinlikle partner seçimidir. Bu sadece kadınlar için değil bir erkek içinde böyle olduğunu düşünüyorum. Güven dışında, aynı zamanda uyum söz konusudur. Sanırım ten uyumu ve ruh uyumunu duymuşsunuzdur.
ilişkiden kasıt içine girmek ise bu size çok şey getirmez bilgi tcrübe ve kadından anlamak bencil olmamak gerekiyor.
kadın ilişki ile değil sevişme ile mutlu olur. böyle birini kadına ilgili olan birini bencil öküz cahil olmayan birini bulursanız elbet mutlu olursunuz
Onu bulursa evlensin direkt bence zaten
@Bidolutatlılık bencede evlenmek daha mantıklı.
@Alpagu16 Aynen
Aynı şeyler benim için de geçerli güvenilir bir partner bulursam tek gecelik veya f*ckbuddy olmayı düşünüyorum alacağım zevke bağlı olarak ama partner konusu sıkıntılı bende sizler gibi rahat bulamıyoruz yani en azından benim için öyle güven vermeye çalışsam da bir şekilde yanaşamıyorlar içlerinde hep bir şüphe kalıyor belki sanaldan olduğu içindir bilemiyorum sonuç olarak istediğini yaşa kimsenin seni sorgulamaya hakkı yok
İlla bir gün yaşayacaksın yani onemli olan bunu kiminle yaşadığın bunu unutma ardından ağlayacağım bir sevgili yerine o zaman yarın yüzünü dahi hatirlamayacagin biriyle yasa o zaman oteki türlü seni hayatın boyunca o kişiye karşı mahkum hissetirecektir şöyle derler ya aşk Bodrum'da yaşanır güzelim diye öyle olsun tek seferlik gecelik ilişki
Ben çekingen biri olduğum için yapamadım ama biraz da duygusal bir tatmin istiyorum. Dayanamıyorum ama sexting yaparak idare etmeye çalışıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
Pişman olma ihtimalin yüksek çünkü erkeklerin %90ı kullanıp bırakır sevmezler
evlilik isteyen kim
Evlilik istemiyor olabilirsin ama bi erkek tarafından obje olarakta görülmek istemezsin değerli hissetmek ister kadınlar
ya ben erkeği obje yerine koyarsam?
Kendini kandırırsın emin ol
niye erkeği koyarım obje yerine :D
Tatlım benim biz sizin gibi değiliz siz bir noktadan sonra duygusal olarakta değerli hissetmek istiyorsunuz ama biz erkeklerde durum öyle değil her şey daha yüzeysel kalıyor anca aşık olmamız lazım ya da bi kadına gerçekten hayran olmamız lazım ama bu da düşük bir ihtimal. Bu yüzden seni seven değer veren birini bul ki herşeyi yaşadığına değsin madem
ay kadın profesörü gibi konuşmuş güldürdü 😂 kızı ne kadar tanıyosun da konuşuyosun. belki hiçbi şey umrunda değil sadece seks partneri arıyor çok bilmiş bilmiş konuşma
Şüphe ettiğine göre demek ki o kadar da emin değil. Yaşadığımız koşullar belli toplum belli ve hepsinden önemlisi her nasıl erkeklerin %90ı sadece cinsellik için takılıyorsa kadınlarında %90ı cinsellik yaşadığı veya yaşayacağı kişiden duygusal anlamda beklenti içerisine giriyor. Haliyle günümüzde de aşk ve sevgi çok zor bulunduğu için pişman olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledim ama garanti vermedim pişman olmayadabilir kendi hayatı ve kendi seçimleri ben sadece kendi düşüncelerimi belirttim, sende kendi düşüncelerini belirtmekte özgürsün.
şüphesi aşık olurum olmam üzerine mi? yoo? güven konusunda tereddüt ediyor. ayrıca sadece düşünceni belirtmiyorsun kız böyle olmadığını söylemesine rağmen üstelemeye devam ediyorsun
Peki insanlara güveniyor musun sen söyle? Özellikle erkeklere, hemde söz konusu cinsellik olursa...
güvendiğim kişiler var.
Tamam git onlarla cinsellik yaşa o zaman. İstediğinize verin yatın sevişin skişin umrumda değil bana ne faydanız ne zararınız yok. Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz
Partner olurum ben istersen güven konusunda sıkıntı olmaz ayrica ilk deneyiminde bulutlara ucmani garanti ederim
böyle bir şeyi yaşamadan önce burada pişman olur muyum diye soruyorsan kesin olursun ya sen.
Beğendiğin kişiyle yap sorun yaşamazsın pişman olmazsın yani
Doğru kişilerle yaşadığın sürece pişman olucağını sanmıyorum.
Ah ah bi anlık zevkler için ne hale geliyorsunuz sakın zina yapma değmez. Evlen git çok istiyorsan. Bu kadar rahat olmayın Allahtan korkun ya. Senin her yerin özel. Kocana saklı. Basit düşme.
Seb öyle yap herkes sizin gibi yaşamak zorunda mi
Ben senin için diyorum düşündüğüm için benim de libidom yüksek ama dayanacağıs, asıl herkes yaşıyor diye senin bunu normaleştirmen doğru mu? Emin ol bu dünya basit ahiretini düşün biraz da. Düşünmem diyorsan zaten Allahım herkese doğruyu yanlışı elbet göstericek.
Yukarda dinden dolayı problem yok dedim ama
Dünyada ne kadar kötü seyler oluyor benimki günahsa da yanarım problem değil
Eğer ilerde bunu söylemekten çekinmeyeceksen istediğini yap. Ha yok ben ilerde sevgilim olursa utanırım söylemem dersen muhtemelen pişman olacaksın.
neden böyle bir şey söylensin?
Anlamadım? Neden söylenmesin? İnsan sevdiği kişinin cinsel hayatını bilmek ister ve seven insan da söylemekten çekinmemeli. İlerde sevgilin olursa illaki soracaktır. Söylemekten kaçınırsan veya yalan söylersen bilki pişmansın.
bu onu ilgilendirmez ki neden söyleyim
İlgilendirir veya ilgilendirmez bu kişisel bir görüş. Benim sana dediğim git ona şak diye ben eskiden bunları yaşadım demek değil. Adam sana sora ne cevap vereceksin? Sonuçta senin onun sorup sorabileceğini kestiremezsin ama büyük ihtimalle yaşanacak bir durum. İlgilendirmez desen (canım değilse) zaten olayı çakar. Evet yaşadım bir şeyler dersen yani yaptığının arkasında durursan git yap eğer hayır diye yakan söyleyip yaptığının arkasında durmazsan yapma. Herkes sevdiği kişinin yaşadığı şeyleri öğrenmek ister artık sen nasıl algılarsan.
sağ ol
Adım adım zevkleri yaşayarak ilerlesen özellikle sevişme ve oral konusunda sen gibi bir kız eşsiz zevklere sebeptir
Aslında en mükemmel zevkleri sen yaşar yaşatırsın bazı şeyleri eşsiz zevke dönüştüren özellikler sende sen gibi bakire bir kızda var
Baskın ve dominant bir karaktere benziyorsun. Buna göre bir partner bulursan çok daha verimli geçer ilişkin.
Benimde libidom yuksek yanlış dediğin şey biriyle ilişkiye girmekse ülkemizin %80 yanlış içinde ozaman buna bende dahil
Pişman olabilirsinde olmayabilirsinde ama bir kez yaşarsan hep yaşamak istersin bırakamazsın O taktiği bana uygula lütfen
Pisman olacaksin elbette ama istedigini yapabilirsin bunu gizlemeye calismadigin surece gizleyip saklayacaksan yapmayacaksin
Kendi hayatın yaparsan yaptığına pişman da olabilirsin yapmazsan keşke kaçamak yapsaydım diye ah ta çekersin hepsi olabilir
Evlenmeden yapacağın her cinsel ilişki hayatının hatası olur... Bu erkekler için de böyle.
Dostum neyinden pişman olacaksın, senin vücudun senin kararın canın istiyorsa seviş. Biz erkekler bunu dert etmezken siz neden edesiniz :D
Kullanılan bir meta olmaktan öteye gitmezsin.
Mal senin ister beton dök, ister istediğinin altına yat takdir senin.
Ya ben erkeği kullanirsam
Her halükarda kullanılan sen olursun.
Muz her daim muz, ama kestane çizildi mi bir kere geri dönüşü yoktur.
Sevgili dostum ben günaha hiç değinmedim.
Çünkü burada çoğunluğun böyle bir derdi yok.
taktik hazır ıcınde volkan yanıyo daha ne beklıosun ver atesı
Valla benim de çok yüksek ne yapacağımı bende bilmiyorum ya 🙃
Taktiğini merak ettim. Söyle güzelse biz de yapalım.
Zaten elinde sonunda yaşayacaksın, eğer çok istiyorsan yapmandı bi sorun yok yani...
Sevdiğin biriyle yaşarsan ve evlilik olursa pişman olmazsın
Yasa gitsin neden bekledim diceksin bu zamana kadar
Herkes yaşamıyor ama nette evet, seks yapmayan yok. :D
Ah ben ne yaptım keşke yapmasaydim diyip pişman olma da
Olursun benim gibi birine vermen gerek ki pisman olmaman icin digerleri kolpa
Taktik nedir? Ben de uygulamak istiyorum kızlara karşı belki yaşarım birgün..
Eger ki cinsellik yaşamak senin için sorun değilse yaşa tadını al
Tecrübeli birini bulmalısın. İlk tecrübe önemlidir
Taktik ne merak ettim 😅
Taktiğini merak ettim
Taktiğin ne merak ettim?
Zina yapma pisman olursn
👍👍👍
Taktiğini merak ettim
iyi çıkarsa işinde olmazsın
Kiminle yasağına bağlı pişmanlık olayı
evlilik gibi bi beklentin var mı?
@soran Taktik ne ben onu merak ettim?
Nolucak seni ziken kişi sana aşık olalucak değil
Güvendiğin biri varsa yaşayabilirsin
yani değmez tecrübesiz biriyle evet net olrusun
Libidon yüksek değil de sen kudurmuşsun.
Taktik geliştirmiş uuu
Düzgün partner bulursan sorun olmaz.
partnerin kötü çıkar ise pişman olursun
merak ettim taktiğini anlatta öğrenelim
nasil bi taktik?
Taktik dediğin ne merak ettik
yaşa hayatını tadını çıkar
Yapmaa Şu an bende filek gibiyim
bordo bereli taktiği
Taktik ne cidden çok merak ettim
bana özel
Bana söyle bari bende hiç yapmadım güven lazım bana da