Cinsel Yaşam Erkeklerin libidosu neden hiç inmiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Soru yukarıda Erkeklerin libidosu neden hiç inmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. çünkü sapık ve abazalar. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin yorumlarının çoğu çok doğru ya u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim :) Soran +1 yıl Ricalar:))
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ellemezsen iner canım küstüm çiçeği gibi düşün, oynamıcen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimsenin dokunduğu yok zaten ayrıca siz küstüm çiçeği değilsiniz Yorumla Richardgör +1 yıl sordun açıkladım anla diye örnek te verdim daha yapacak şey zamana bırakmak olur Yorumla
Bernareçel Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Erkek saniyolar bide 24bsaat düşünerek ne erkekler var oysa adam ne zmn libidosunu kullanacağını bilen anlayana 0 0 Yorumla
bitmeyenhasret Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kadınların da libidosu var lakin erkekler kadar sergilemiyorlar. İrade ve yetiştirilme kaynaklı. 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benim cevabım tek mutlu olunan yer ilişki yaşadığım yer olduğu için sadece cinsellik düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben ne biliyim yıllardır hep böyle kendimi bildim bileli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bütün problemleriniz bundan çıkıyor iyi değil yapmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseye sarkıntılık etmiyorum rahatsız etmiyorum dışarda kontrolüm çok yüksek ama herkes böyle değil beyin yerine aşağıdakiyle düşünüyorlar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evlenemeyenlerin hali fena onlar inmiyor hatta hergün çıkıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evliler de öyle sevişmeyi genelde erkek başlatıyor kadının aklına bile gelmiyor
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olgun biri olunca hiçbir şey sıradan olmasın isteniyor ama bazı zevkler için sıradan olmayan özellikleri olan kız aranıyor bulup yaşamadan dinmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an benimde yüksek genel olarak fıtratımiz boyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence çok şey izliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Ya da hiç izlemiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Izlemekle alakası yok yaradılış bu sekilde Yorumla
James116 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benim hep yüksek bilmiyorum spordan dolayı sanırım 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Kadınların iniyor mu sanki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çıkmıyor ki insin kendini kandırma Yorumla YineMi07 +1 yıl O senin libidosuzlugun 😂 Yorumla Soran +1 yıl O sizin abazalığınız Yorumla YineMi07 +1 yıl Yooo alakası yok. Cinsel istek normal bir durum. Sende yok diye hiçbir kadinda yok mu zannediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Cinsel istekten bahsetmiyorum 7/14 her saniye olan @ptal azgınlıktan bahsediyorum her kadın sizin gibi olsa genel ev diye bişey olmaz Yorumla YineMi07 +1 yıl Bende öyle 7/24 istek diye bir durum yok Yorumla Soran +1 yıl Bunu baştan deseydin ya Yorumla YineMi07 +1 yıl Sen bastan belirtseydin ya 😂 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kendi kendine mi yükseliyor orası muamma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Siz düşünceler ile yükseltiyorsunuz hayal dünyanız çok geniş Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Boş boş konuşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ee nasıl yükseliyor dolusu ne? Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Tabiki mazeret olarka kabul edilemez ama biraz giyiminize kuşamınıza hal ve hareketlerinize dikkat etseniz Yorumla Soran +1 yıl Kendi alanında duran hiç bir insanın çıplak veya giyinik olması veya cilveli yürümesi sizi kesinlikle alakadar etmez herkes kendi yoluna Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çünkü düzenli ve sağlıklı bir ilişkimiz yok :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten sizin libidonuz düşük olduğu hiç bir evre yok lise, üniversite, flört, sevgili, evlilik heppsinde yüksek Yorumla sedomania2 +1 yıl ahahah kadınların da yüksek aslında sadece kontrol etmesini iyi biliyorlar :) Yorumla Soran +1 yıl Ama kadınlar alakasız yerlerde bunu düşünmüyorlar ama siz dert dinlerken bile düşünüyorsunuz Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Kadınlar da öyle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar her zaman öyle değil siz ne yapıp edip konuları oraya bağlıyorsunuz Yorumla Htmllll +1 yıl Benim tanıdığım cok kadin benden daha beter çıkmıştı Yorumla Soran +1 yıl Ters psikoloji yapma Yorumla Htmllll +1 yıl Yoo sahiden diyorum bunu tanıştırayım seni istersen kendin gör Yorumla Soran +1 yıl İşte bak sen arıyorsun buluyorsun böylelerini çünkü nadir ama siz öyle değilsiniz hepiniz her an yükseksiniz Yorumla Htmllll +1 yıl Hee heran dimdik geziyoruz Yorumla Soran +1 yıl Ben de bunu soruyorum? Yorumla Htmllll +1 yıl Hic inmiyor dimdik 24 saat Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum zaten nedenini merak ediyorum azacak bir şey yok Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Her erkeğin öyle değil 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Erkek olsan anlardın ancak 0 0 Yorumla
markozberk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Düşmüyor demek istedin galiba ablacım 😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şey Yorumla markozberk +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok uzun hikâye bu 0 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Hangi libido🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden insin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bütün problemler bundan çıkıyor taciz, aldatma, kavga bide her b0ka azıyorsunuz kıyafete bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatmin olsa sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Bu böyle bir şey değil kardeşim tatminlik bilmem ne değil herkes gevşek değil bu hayatta bunu unutma ayrıca ne alaka aldatmaktan bahsediyorum tavizden bahsediyorum sen bana tatminlik diyorsun yatak değil lan burası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derdin ne Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak senin derdin anlamamak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esin mi aldatti Yorumla Soran +1 yıl Hayır aga ne alaka mk soru sordun cevapladım soru sordum cevaplamadın Yorumla
Freddymercuryxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü hep istiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Ben de bunu anlamıyorum Yorumla Freddymercuryxxx +1 yıl Gel anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Anlat geldim Yorumla Freddymercuryxxx +1 yıl Burdan değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
çünkü sapık ve abazalar.
Senin yorumlarının çoğu çok doğru ya
Teşekkür ederim :)
Ricalar:))
ellemezsen iner canım küstüm çiçeği gibi düşün, oynamıcen
Kimsenin dokunduğu yok zaten ayrıca siz küstüm çiçeği değilsiniz
sordun açıkladım anla diye örnek te verdim daha yapacak şey zamana bırakmak olur
Erkek saniyolar bide 24bsaat düşünerek ne erkekler var oysa adam ne zmn libidosunu kullanacağını bilen anlayana
Kadınların da libidosu var lakin erkekler kadar sergilemiyorlar. İrade ve yetiştirilme kaynaklı.
Benim cevabım tek mutlu olunan yer ilişki yaşadığım yer olduğu için sadece cinsellik düşünüyorum
Ben ne biliyim yıllardır hep böyle kendimi bildim bileli
Ama bütün problemleriniz bundan çıkıyor iyi değil yapmayın
Kimseye sarkıntılık etmiyorum rahatsız etmiyorum dışarda kontrolüm çok yüksek ama herkes böyle değil beyin yerine aşağıdakiyle düşünüyorlar
Evlenemeyenlerin hali fena onlar inmiyor hatta hergün çıkıyor.
Evliler de öyle sevişmeyi genelde erkek başlatıyor kadının aklına bile gelmiyor
Olgun biri olunca hiçbir şey sıradan olmasın isteniyor ama bazı zevkler için sıradan olmayan özellikleri olan kız aranıyor bulup yaşamadan dinmiyor
Cunku vermiyonuz verseniz daha yuksek olur 😡
Şu an benimde yüksek genel olarak fıtratımiz boyle
Bence çok şey izliyorsunuz
Ya da hiç izlemiyorsunuz
Izlemekle alakası yok yaradılış bu sekilde
Benim hep yüksek bilmiyorum spordan dolayı sanırım
Kadınların iniyor mu sanki
Çıkmıyor ki insin kendini kandırma
O senin libidosuzlugun 😂
O sizin abazalığınız
Yooo alakası yok. Cinsel istek normal bir durum. Sende yok diye hiçbir kadinda yok mu zannediyorsun
Cinsel istekten bahsetmiyorum 7/14 her saniye olan @ptal azgınlıktan bahsediyorum her kadın sizin gibi olsa genel ev diye bişey olmaz
Bende öyle 7/24 istek diye bir durum yok
Bunu baştan deseydin ya
Sen bastan belirtseydin ya 😂
Kendi kendine mi yükseliyor orası muamma
Siz düşünceler ile yükseltiyorsunuz hayal dünyanız çok geniş
Boş boş konuşuyorsun
Ee nasıl yükseliyor dolusu ne?
Tabiki mazeret olarka kabul edilemez ama biraz giyiminize kuşamınıza hal ve hareketlerinize dikkat etseniz
Kendi alanında duran hiç bir insanın çıplak veya giyinik olması veya cilveli yürümesi sizi kesinlikle alakadar etmez herkes kendi yoluna
çünkü düzenli ve sağlıklı bir ilişkimiz yok :)
Zaten sizin libidonuz düşük olduğu hiç bir evre yok lise, üniversite, flört, sevgili, evlilik heppsinde yüksek
ahahah kadınların da yüksek aslında sadece kontrol etmesini iyi biliyorlar :)
Ama kadınlar alakasız yerlerde bunu düşünmüyorlar ama siz dert dinlerken bile düşünüyorsunuz
Kadınlar da öyle
Kadınlar her zaman öyle değil siz ne yapıp edip konuları oraya bağlıyorsunuz
Benim tanıdığım cok kadin benden daha beter çıkmıştı
Ters psikoloji yapma
Yoo sahiden diyorum bunu tanıştırayım seni istersen kendin gör
İşte bak sen arıyorsun buluyorsun böylelerini çünkü nadir ama siz öyle değilsiniz hepiniz her an yükseksiniz
Hee heran dimdik geziyoruz
Ben de bunu soruyorum?
Hic inmiyor dimdik 24 saat
Biliyorum zaten nedenini merak ediyorum azacak bir şey yok
Düzenli bir ilişki olmayinca oyle oluyor
Her erkeğin öyle değil
Erkek olsan anlardın ancak
Düşmüyor demek istedin galiba ablacım 😅😅
Aynı şey
İnşallah 😊
Çok uzun hikâye bu
Ah bi bilsek
Hahah her erkek öyle değil emin ol..
Hangi libido🤣🤣
Neden insin
Bütün problemler bundan çıkıyor taciz, aldatma, kavga bide her b0ka azıyorsunuz kıyafete bile
Tatmin olsa sorun yok
Bu böyle bir şey değil kardeşim tatminlik bilmem ne değil herkes gevşek değil bu hayatta bunu unutma ayrıca ne alaka aldatmaktan bahsediyorum tavizden bahsediyorum sen bana tatminlik diyorsun yatak değil lan burası
Derdin ne
Anlatmak senin derdin anlamamak
Esin mi aldatti
Hayır aga ne alaka mk soru sordun cevapladım soru sordum cevaplamadın
Hormolsal normal
Çünkü hep istiyor
Neden? Ben de bunu anlamıyorum
Gel anlatayım
Anlat geldim
Burdan değil