Herkese yükselmez yanlışın var ;) Tamam bazı erkekler aşırı abaza fakat genede seçicidir. Söylediğin gibi her kadına/kıza yükselen erkeğin sorunları vardır ve büyük ihtimalle sen o sorunlu erkeklerin bulunduğu ortamdan dışarı çıkıp normal erkeklerle karşılaşmıyorsun 😎 ikinci ihtimal tüm erkekleri öyle görmek istiyorsun.
Belki de testosteronun erkeğe verdiği olabildiğince fazla dişiyi dölleme dürtüsünün östrojenin olabilen en güçlü erkeği bulup onunla çiftleşme dürtüsünden farklı olmasıdır bilemedim. 😒
Karşı cinsteki dürtülerin sizdekinin aynısı olduğunu düşünmekten vazgeçin.
Beynin ile alakası yok. Testosteron kişiyi çok daha fazla dürten bir hormondur ama kadın olduğun için bunu anlamanı beklemiyorum. Ayrıca erkek dürtüsel olarak en fazla miktarda dişiyi döllemek ister, siz kadınlarda en güçlü erkekle çiftleşmek istersiniz. Karşı geldiğin ben değilim doğrudan evrim / yaradılış. (Artık hangisine inanıyorsan)
İnsan dahil birçok memeli maalesef tek eşli değildir. Maalesef evlilik insanların icat ettiği bir toplum kontrol aracıdır. İstediğin kadar kabullenme ama gerçek bu.