Biri var f*ck ilişki tarzımız seks dışındahersey var. Ama aşık olduğumu biliyor o da öyle soyluyo fakat bu yalan biliyorum. Hep sevismek vs istyor. Ben sırf sevismek için bende f*ck rolü yaptım ona.
Ama benim ona duygularimi biliyo. Bu pazartesi görüşeceğiz diye söz verdim. Görüşelim demişti. Ama gitmek istemiyorum. Artık bitirmek istiyorum nasıl yapicam, gitmezsem ayıp olur mu soz de verdim. Ne diyeceğimmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bitirmen onun için bişeyi değiştirmez açıkçası zaten yapıcağı kadar yapmış hevesini almış
O yüzden mi pesimde
Kolay yoldan sevişebiliceği biri var çünkü sen bugün bitirsen de üzüleceği tek şey artık düzenli yapamayacağı olur
Ya istemiyosan ne ayıbı Allah aşkına zaten böyle devam ederseniz yakında senin kızlık gider
Gerçekten onunla bununla bu işi yaptığım için kendimi haysiyetsiz bulurdum benden daha haysiyetsizler ve enayiler varmış biraz rahatladım
Hahahaha canım ben bir kişiyle yapıyorum bunu
Aman ne değere bindin şimdi. Kızım sevgili şartı bile koymuyosun o sana hiçbir şekilde değer vermeyecek göreceksin deneyimli biri olarak söylüyorum erkekler kendini ağırdan satan kadınlara kıymet veriyor özellikle türk erkekleri böyle maalesef
Ağırdan nasıl satiliyor
Gösterip koklatmayacaksın namuslu geçineceksin anca böyle kıymetin olur böyle mahlukların gözünde. Acı tecrübelere sahip biri olarak söylüyorum verirsen değerin olmaz basit ve kolay ulaşılır görülürsün. Yalnız üzülme hala geç kalmış değilsin şimdi kendini geri çek uzak dur telefonlarına bile bakma ortadan kaybol işim var diyerek oyala bir şaşkına dönsün ne oldu bu kıza desin
Abla şiir gibi konuştun duygulandım. Söylediklerinde haklısın maalesef 😥
@Emir8 bunlardan yana dertli biri olarak yazıyorum çünkü
Anladım. Umarım feraha kavuşursunuz. Bütün iyi dileklerim sizler ile.
Gerçekten banada sizin gibi seksi seven insanlar denk gelmiyor anlamadım gitti
@_Burak63 ben artık bittim sevsem de yapmıyorum çubuk bütün güvenimi kırdılar
Çünkü bütün güvenimi kırdılar
Bedava olduğun için de ucuz olduğun için böyle
Ne alaka
Paralı mı olsun
@herhangibir1 boş yapiyor çunku
Direk bitir ne olabilir ki
gidin iki s. iksin gelin...
Bitmisse bitmiştir ayıbı falan düşünme
Aman bir dahamı gelicen dünyaya. Dd
Aynı sehirdemisiniz
Ebet
Seviyossn bulus bagla kendine pat terket
6 yıl. oldy
Oha nasıl yeni bulusuyonux aw brn aynı sehirde olsaydık..
kullanıyor işte seni